De Kelder

apologyDe Kelder - virtueel

BDSM in een kelder is iets wat voor velen ter verbeelding spreekt; een schemerige verlichting, muren met grote grove stenen en een harde koude vloer. Mijn eerste verhalen speelden zich vaak af in een kelder, daarom heb ik De Kelder als naam voor mijn site gekozen.

Omdat het maken van een website een hobby van me is, maak ik alles zelf voor De Kelder. Achter de pagina’s met teksten zit van alles en nog wat om het allemaal draaiend te krijgen en te houden. Om een beeld te geven; in het menu staan ongeveer 10 menuopties. Als je daarop klikt krijg je 10 verschillende pagina’s tekst te zien, maar totaal zijn er ongeveer 50 bestandjes om dat allemaal zo draaiend te krijgen. Omdat mensen ook lid van De Kelder kunnen worden, is beveiliging van hun gegevens een van de dingen waar ik veel aandacht aan besteedt. Toch is De Kelder net als een huis, als iemand echt naar binnen wil en de kennis bezit om toegang te forceren, zal hij of zij ook binnen komen. Daarom vind ik het net zo belangrijk dat degenen die zich registreren zich ook afvragen wat nu wel en niet van hun zichtbaar mag zijn en wat niet.

Op De Kelder vind je wat aparte delen; K’s muze en Het Internaat. Misschien dat er nog wel meer van dit soort delen bij gaan komen. Mocht iemand graag een site hebben, maar helemaal niet weten hoe die dan moet worden gemaakt, en de ideeën voor die site spreken mij aan, dan wil ik er best aan meewerken om het ook te maken.


De Kelder - echt

Thuis heb ik ook een BDSM kamer, mijn “echte kelder”, maar hoewel mijn huis ook een kelder heeft zit deze kamer gewoon op de eerste etage. De kamer is zo opgebouwd dat ik er binnen 30 minuten een standaard logeerkamer van kan maken waarin je, behalve enkele haken aan het plafon, niet terug kunt zien waar de kamer voor gebruikt wordt.

Mijn BDSM kamer gebruik ik om te spelen met meiden. Voor mij is wat in die kamer gebeurt geen BDSM, het is spelen op een wijze die binnen mjn opvatting over BDSM past. Voor hetzelfde geld laat ik diezelfde meiden eerst voor mij koken of desnoods de woonkamer vegen ook dat is voor mij een onderdeel van BDSM zoals ik dat zie.

.