Gedachten

Dit stuk van de site is nog niet af. Hier moet een soort van forum komen met mijn gedachten waarop de lezers kunnen reageren, maar dat forum was nog niet helemaal klaar.

Toch al vast wel wat gedachten. Mocht je willen reageren, dan moet je me bij "Reacties" maar een berichtje sturen.

Wat is voor mij BDSM? Voor mij is het een manier van leven. Het gaat (veel) verder dan een seksueel spel; alles wat ik doe heeft er een relatie mee en het hebben van seks is daar maar een deel van. De basis gedachten achter BDSM en Gor spreken mij aan; de man is van nature dominant en laat zich dienen door de vrouw, die van nature onderdanig is. Wat niet wil zeggen dat ze alleen maar onderdanig is, maar wel dat ze bij de juiste persoon zich onderdanig en zich op haar plek zal voelen. Het past niet in onze cultuur om vrouwen tot slavin te maken, ze zal er zal er zelf voor moeten kiezen; ze zal zelf moeten inzien dat dat de positie is waarnaar ze zelf verlangt. Maar wanneer ze er voor kiest, dan zal ze zich ook helemaal moeten geven. (Natuurlijk zal ze dit alleen doen aan een man waarbij zij het gevoel heeft dat hij haar ook echt domineert.

Een slavin bepaalt niet hoe de dominant gediend moet worden, maar dat wordt door hem voor haar bepaald. Ik verlang van een slavin dat ze mij zo veel als mogelijk in alle opzichten dient en zo veel mogelijk in al mijn behoeften voorziet. Seks is en van mijn behoeften, maar ik heb ook behoefte aan eten, drinken, respect, een goed gesprek, maar ook stilte. Ik ben in enige mate sadistisch dus heb ik er ook behoefte aan om een slavin pijn te doen en te vernederen. In al deze behoeften dient een slavin te voldoen, wanneer ik dat van haar verlang en voor zo ver voor haar, in mijn ogen, mogelijk is.

Enerzijds is de slavin er dus om in mijn behoeften te voorzien, maar anderzijds voorzie ik ook in haar behoeften. Een slavin is wat mij betreft een zelfstandige vrouw, die natuurlijk zo goed mogelijk weet hoe ze mij moet dienen, en wat ze daarin niet kan zal ze leren. Maar ook opleiding en werk vind ik belangrijk. En.. een slavin is een vrouw, dus ze dient er in mijn ogen ook als een vrouw uit te zien. Uiterlijk vind ik nog niet eens zo belangrijk, maar persoonlijke verzorging van een vrouw wel.