Advertentie:

In ons pand, gelegen in een rustige bosrijke omgeving, brengen wij vrouwen en meiden bij wat nu BDSM voor hun kan betekenen. Ook jij kunt je, mits je onderdanig denkt te zijn, aanmelden voor ons Internaat. Je zal bij ons enige tijd intrekken en over allerlei onderwerpen binnen de BDSM leren. Daarbij zal je voornamelijk leren eerlijk tegen jezelf te zijn over je gevoelens. Interesse? Vraag om onze uitgebreide folder met aanmeldformulier.

 

Het Internaat

Interesse gekregen naar het lezen van bovenstaande advertentie? Gewoon de gedachte alleen dat zo'n Internaat zou bestaan. Je leren onderdanig of slavin te zijn is onmogelijk, dat is iets wat in je zit. Maar je kunt wel meer over je eigen gevoelens leren. Een aantal begrippen en principes leren en je zou op zo'n internaat ook nog vele manieren kunnen leren waarop jij een dominant zo goed mogelijk kunt dienen.

Normaal krijg je hieronder de mogelijkheid om je aan te melden voor een virtuele versie van dit Internaat, maar voorlopig is dat even niet mogelijk. Hieraan wordt nog gewerkt. Maar mocht je gelijk al allerlei gedachten erbij krijgen; stuur me maar een berichtje en vertel me dan maar je gedachten.