Geen oordeel 4

Een paar dagen nadat ik met je vriendin alleen ben weggeweest en ik terug kwam met haar als slavin in opleiding, zien wij elkaar weer. Na de gebruikelijke begroetingen heb je mij wat te drinken aangeboden en ben je vervolgens op je knieën voor mij gaan zitten. We praten wat over van alles en nog wat, maar al snel begin jij over de vorige keer met je vriendin erbij en vraagt: “vond u het niet wat snel om haar al een slavin te noemen?” Eigenlijk heb je gelijk al spijt van je vraag. Niet dat je mijn antwoord niet zou willen weten, maar je vind het ook iets wat ik zelf juist heel goed kan bepalen en vindt je eigen vraag daardoor wat brutaal. In mijn ogen zie je dat ik dat ook wel vind, maar mijn reactie is toch iets anders, want ik zeg: “slavin in opleiding”. “Ja, maar dat vindt toch in hoofdlijnen hetzelfde” antwoord jij gelijk. Ik glimlach en zeg: “ja, dat is ongeveer wel waar. Het verschil is dat ze nog moet leren om zich als slavin van mij te gedragen, terwijl ik van jou niet anders verwacht”. Even sla je je ogen neer bij het horen van die laatste zin, het doet je klein voelen, maar geeft je ook gelijk een warm gevoel van binnen.

Wanneer ik mijn drinken op heb zeg ik: “trek een korte gemakkelijke rok aan, we gaan zo weg”. Je vraagt niets, staat op en zegt alleen: “ja, meester”. Je bent best wel benieuwd wat ik van plan ben, maar verwacht dat ernaar vragen geen zin zal hebben. Al snel heb je een rok aan, die redelijk kort is en die gemakkelijk is. Gemakkelijk in de zin van met mijn handen er onder kunnen en die ook zo los te maken is; je weet heel goed wat ik met ‘gemakkelijk’ bedoel.

Je komt weer voor me staan en wacht op wat komen gaat. Even kijk ik je aan en kijk ik naar je rok. Blijkbaar kan die mijn goedkeuring hebben want ik zeg er niets van. “Pak uit de keuken nog een handdoek” zeg ik en jij gaat die direct halen. Het is een kleine handdoek die je pakt, maar wel de grootste die je zo in de keuken kan vinden. Wanneer je weer de kamer in komt sta ik al bij de deur en zeg: “we gaan”.

Samen stappen we de auto in en rijden we weg. Wanneer we net iets buiten de bebouwde kom zijn zet ik de auto op een afgelegen weggetje stil en zeg: “vertrouw je me helemaal slavin?”. Eerst wil je gelijk zeggen: “ja, natuurlijk”, maar uit de manier waarop ik de vraag stel maak je op dat mijn vraag heel serieus is van aard. Toch voel je hetzelfde; je vertrouwd me echt. Je voelt het bijzondere aan mijn vraag. Het doet je beseffen dat je mij door de tijd heen steeds meer bent gaan vertrouwen. Het geeft je een warm gevoel van binnen, wanneer je dat vaststelt bij jezelf. BDSM bestaat alleen maar door vertrouwen, maar iemand echt helemaal vertrouwen, dat is toch wel een heel apart gevoel. Je slaat je ogen neer en draait je zo veel mogelijk naar mij toe en zegt dan “ja meester, ik vertrouw u helemaal”. Ik kijk je aan met een strakke blik en zeg: “dan wordt het tijd dat ik je ook echt de mogelijkheid geef om aan mij te tonen dat je mij helemaal vertrouwd.” Je voelt je nog warmer worden van binnen bij het horen van mijn woorden. Ik ga verder met: “Vanaf nu, zeg je nooit meer dat je iets niet wilt als ik iets van je vraag, je mag mij alleen vragen om ergens vanaf te zien en je vertrouwd erop dat ik aan je zal denken. Dit kan betekenen dat ik er vanaf zie, maar kan ook betekenen dat ik het nog steeds van je verlang. Waarbij je altijd nog de mogelijkheid hebt om om genade te vragen, die mogelijkheid zal ik je nooit ontnemen. Weigering zal leiden tot straf”. Even laat je de woorden nog eens goed tot je doordringen. Het komt niet vaak voor dat je mij zegt dat je iets niet wilt doen, maar tot nu toe heb ik daar altijd naar geluisterd. Nu vraag ik je dat op te geven en erop te vertrouwen dat ik de juiste keuzes maak. Het geeft je het gevoel dat ik je vraag nog meer mijn slavin te zijn en je nog meer aan mij over te geven. Toch voelt het niet als een belemmering; je voelt ook echt dat je mij kan vertrouwen en dat ik echt rekening met je zal houden. Heel zacht antwoord je weer: “ja meester, ik vertrouw u helemaal”. Ik buig me naar je toe en geef je een kus op je mond en jij kust mij terug.

Dan zeg ik: “doe je rok, bh en slip uit en bedek je kruis met de handdoek die je bij je hebt. Kijk niet rond of het kan, dat heb ik gedaan”. Je voelt je nu helemaal warm worden. Normaal zou je altijd rondgekeken hebben en zeker op deze weg. Het kan dan wel een afgelegen weggetje zijn, maar het is niet zo afgelegen dat er niemand langs zou komen. Zwijgend maak doe je je bh uit en vervolgens maak je je rok los. Je slikt een keer en komt dan iets omhoog en schuift hem dan ineens samen met je string snel naar beneden. Je voelt je naakt maar ook heel warm van binnen, maar je voelt ook vertrouwen, vertrouwen dat ik in de gaten zal houden of er niemand komt. Maar je legt wel snel de handdoek over je heen om daarmee je kruis te bedekken. Maar gelijk wanneer je die er over legt vind je van jezelf dat je het wel heel snel deed en dat het nou niet een toonbeeld van vertrouwen was. Je slaat je ogen uit jezelf neer en schaamt je ervoor. Toch zeg ik er niets van. Ik start de auto weer en we rijden richting de snelweg.

Wanneer we op de snelweg zijn leg ik een hand op je been en begin je daar zacht te strelen over de handdoek heen. Je ogen volgen mijn hand maar kijken vooral ook of de handdoek je wel bedekken blijft. “Wat ben je gespannen” zeg ik en jij antwoordt: “ja, meester”. “Hoe komt het?” vraag ik er gelijk overheen. Je weet wel wat je denkt en waardoor je zo gespannen bent, maar dat zou een teken zijn dat je me nog niet helemaal zou vertrouwen. Je vraagt me daarom: “meester wilt u de handdoek niet plotseling van mij aftrekken?”. Ik begin eerst te lachen en pak dan de handdoek bij een puntje vast. Je handen zitten in de aanslag om de handdoek te grijpen. Maar dan ineens stopt mijn lachen en met een strenge stem zeg ik: “handen achter je stoel”. Je schrikt en doet het gelijk. Je slaat je ogen neer en zegt dan alsnog: “ja meester”. “Vertrouwen is moeilijk hè, slavin. Tenminste echt vertrouwen is moeilijk hè?” zeg ik en jij antwoordt heel zacht: “ja meester”. Ik trek een klein beetje aan de handdoek, waardoor je hem iets omhoog ziet schuiven over je benen. De rillingen gaan door je lichaam. “Denk je dat ik het toch zal doen, slavin?” vraag ik en jij antwoordt: “ik weet het niet meester, u bepaalt het”. “En dan, als ik het doe?” vraag ik er achteraan. “Dan zit ik beschaamd naakt in uw auto” antwoord je. “Wat zou dat met je vertrouwen doen, slavin?” vraag ik vervolgens. Heel even denk je en dan antwoord je: “niets meester, u heeft niet gezegd dat u het niet zou doen; u heeft dan bepaald dat ik er zo moet bij zitten”. Diep in je gedachten vraag je je intussen zelf af of je het wel zo erg zou vinden. Het zou beschamend zijn, maar het zou je vermoedelijk ook vreselijk opwinden. Eigenlijk verwacht je ook dat ik dit wel weet, daarvoor ken ik je goed genoeg. Dan realiseer je je ook, dat de kans dat ik de handdoek er toch ineens vanaf trek, nog steeds aanwezig is. Je voelt de rillingen door je lichaam gaan, de gedachte maakt je opgewonden.

We gaan van de snelweg af en gelijk wanneer we de plaatselijke provinciale weg op rijden overhandig ik je een zwarte doek die ik snel even uit het dashboard kastje haalde. “Omdoen” zeg ik en jij antwoord: “ja, meester” en begint hem gelijk om te doen. Waardoor je niets meer ziet en dan zeg je: “u kunt het controleren meester”, maar ik antwoord: “dat is niet nodig slavin, ik vertrouw ook helemaal op jou, dus hoef je niet te controleren”. Je knikt een keer bij het horen van mijn woorden. Het doet je goed om ook te horen dat ik jouw vertrouw. Vervolgens zeg ik: “en dat is maar goed ook”. “Hoe bedoelt u dat?” vraag je er gelijk achteraan en ik antwoord: “wanneer een meester zijn slavin niet volledig zou kunnen vertrouwen, waarvoor ben je dan meester en slavin?”.

Daarna zeg ik: “til de handdoek aan mijn kant wat op”, wat je gelijk ook doet. Mijn hand voel je vervolgens over je blote been glijden. Je rilt van de aanraking en je geniet. Je kan niets zien, maar geniet alleen maar en denkt: “het is heerlijk om te vertrouwen”. Mijn vingers glijden naar je kruis, waar ik strelend overheen ga. Je voelt de opwinding in je lichaam stijgen en beseft hoe nat je bent geworden. Je benen gaan verder van elkaar en van genot draai je je kruis wat omhoog naar mijn vingers toe. Zacht begin je te hijgen wanneer je mij over je clit voelt wrijven. “Natte slet” zeg ik een keer, wat je nog meer opgewonden maakt en je zegt met een diepe stem terug: “die van u meester”. Dan gaat mijn hand weer snel terug, je wilt vragen wat er aan de hand is, maar gelijk voel je dat de auto de bocht omgaat. Wanneer we die om zijn zeg ik: “we gaan verder”. Gelijk wil je de handdoek weer iets omhoog doen maar ik zeg: “trek hem van je af en alleen als ik zeg ‘leg terug’ doe je dat gelijk”. Je slikt een keer. Je kan niets zien en zal er dus helemaal van afhankelijk zijn of ik je zeg dat er iemand aankomt. Toch trek je de handdoek van je af, waardoor je hele kruis bloot komt. Je voelt je vreselijk opgewonden nadat je dat gedaan hebt. “Ik zit met een blote kut in een rijdende auto!” gaat door je heen. En dat wordt alleen maar nog versterkt doordat ik met mijn hand over je blote been en kruis weer ga wrijven. Opgewonden zit je te hijgen, je voelt je zo geil als boter.

Dan ineens hoor je een auto voorbij komen. Je schikt ervan en zegt “u zou” gelijk zeg ik er overheen: “ik zou je zeggen wanneer ik het nodig vond dat jij je kruis bedekte. De auto die voorbij kwam was net zo hoog als die van mij, de bestuurder kan onmogelijk gezien hebben hoe jij erbij zit”. Heel even ben je stil, maar al snel besef je dat ik helemaal gelijk heb daarin. Even later zet ik de auto stil, maak jouw gordel los en zeg: “kom op schoot zitten slavin”. Je kan nog steeds niets zien en komt dan ook wat moeizaam mijn kant op. Je voelt wel dat nu buiten de auto zichtbaar zou zijn hoe naakt je bent, maar je weet gewoon dat ik het niet zo maar vraag. Je voelt hoe mijn handen je helpen om bij mij op schoot te komen en wanneer je zit, hoe die je shirt omhoog duwen tot over je borsten heen. Je voelt de rillingen door je lichaam gaan wanneer ze bloot worden. Ik geef je een kus op je rechter tepel en zeg dan: “heel goed slavin, je vertrouwt me zo veel als mogelijk is” en ik geef weer een kus op je tepel. Mijn rechterhand voel je tussen je benen glijden en je vingeren terwijl mijn linker je linkerborst kneedt. Je doet je hoofd naar achteren en laat mij doen met je wat ik maar wil en zelf lig/zit je intens te genieten. Als snel lig je te hijgen en zacht te kreunen van opwinding. Het spel wat we spelen is dan wel spannend, maar zeker net zo opwindend, en misschien nog wel meer.

Je bent dan ook wat teleurgesteld dat ik weer stop en zeg: “je bent er nog niet”. Even moet je bijkomen, maar dan zeg je: “hoe bedoelt u meester?”. Tot je schrik zeg ik: “we gaan de auto uit en jij loopt zo met me mee”. Ik duw iets tegen je aan en doe intussen het portier open. “Mijn kleren?” vraag je, maar ik zeg met een indringende stem: “je gaat zo met me mee”. Met tegenzin ga je omhoog. Je voelt je hart bonken in je keel. Wanneer ik uitgestapt ben hoor je me zeggen: “uit de auto”. Je doet het maar voelt je heel onzeker. Je shirt is weer iets terug gegleden, maar je kruis is volkomen naakt en vooral zichtbaar. Ik pak iets achter uit de auto en dan gooi ik de deuren dicht. Vervolgens neem je bij de hand en leid ik je mee. Je voelt je door duizenden ogen bekeken en nog naakter dan je al bent. Ik sta even stil en schuif vervolgens je shirt helemaal omhoog en doe die ook nog uit. Alleen je schoenen heb je nog aan. Je voelt je heel klein en onzeker. Maar toch, mijn hand die je vasthoudt geeft je net dat vertrouwen wat je nodig hebt om met mij mee te lopen. Je hoort dat we op iets van tegels lopen en vervolgens hoor je een houten deur open gaan. “W-waar zijn we m-meester?” vraag je onzeker. “Dat maakt niet uit” zeg ik en ik leid je weer verder mee, blijkbaar naar binnen, want je voelt de wind niet meer langs je lichaam gaan en hoort ook bepaalde geluiden die dat bevestigen.

“Blijf staan” zeg ik en vervolgens laat ik je hand los. “Hoe voel je je” vraag ik, van iets afstand en je antwoordt “heel klein meester, net of duizenden ogen mij bekijken”. “Misschien doen ze dat wel” is mijn reactie, waardoor je nog meer het gevoel krijgt, bekeken te worden. Toch blijf je heel stil staan en je recht zelfs wat je rug en duwt je borsten iets vooruit. Als je dan bekeken wordt, dan liever ook als een trotse sub. “Verontrust je die gedachte niet, dat hier mensen stil naar je zitten te kijken?” vraag ik. “Nee, meester” antwoord je met toch een beetje zenuwachtige klank in je stem. Ik kom weer op je afgelopen en geef je ineens een klap op je bil. Je kreunt gelijk. “Waarom niet?” vraag ik en jij antwoordt: “dat weet ik niet meester. “Is het niet omdat je zeker weet, dat als er al mensen zouden zitten, dat ik er wel voor zal zorgen dat jou niets kan gebeuren?” vraag ik en jij antwoordt: “ik denk het meester”.

“Doe je armen omhoog” zeg ik vervolgens gebiedend. Gelijk steek je ze omhoog en voelt hoe ik ze aan stukken touw vast maak. Vervolgens trek ik het touw aan, waardoor je armen omhoog strekken en je lichaam uitgerekt is. Ik zeg vervolgens“Denk maar dat ze je bekijken. Stel je ze maar voor. Tien mannen, meesters, die naar je zitten te kijken, die je naakte lijf zien” en intussen kom ik weer bij je staan. “Voel die ogen maar naar je tieten gaan slet, voel ze maar hongerig naar je kut kijken” zeg ik er achteraan. Dan geef ik je weer een harde tik op je kont en gelijk kreun je het uit. Vervolgens zeg ik: “en jij gaat die meesters vertellen wat je van mij bent en waarom ik je heb. Je gaat het hun vertellen, luid en duidelijk” Gelijk begin ik weer op je kont te slaan en je kreunt van opwinding. Je voelt me van onder naar boven slaan en bij iedere tik voel je je billen trillen. Al snel beginnen ze iets te gloeien onder mijn slaande hand. Inmiddels ben je al bijna vergeten dat je mogelijk echt voor tien meesters staat, daarbij geloof je dat eigenlijk ook niet. De gedachte alleen maakt het wel spannend. Ik streel even zacht over je kont heen en zeg: “en wat ben je van mij?”. “Uw slet meester” antwoord je zacht en ik zeg: “je zal het moeten schreeuwen. Maar daarvoor heb ik iets: de riem”. “De riem?” vraag je. Maar je weet gelijk al welke riem ik bedoel, doordat je hoort dat ik ter hoogte van mijn middel iets doe. En even later voel je mijn riem over je billen slaan. De tikken zijn harder dan die van mijn handen en doen je hijgen en kreunen. Ik sla diverse keren over je kont heen, tot je de rode strepen kunt voelen gloeien. “Weet je het al? Wat ben je?” zeg ik hard tegen je. En vervolgens begin ik met mijn riem over je borsten te slaan. Je schrikt van de eerste tik en kreunt echt even van pijn, maar bij de tweede wordt het al minder en nog een paar tikken later sta je al weer intens te genieten. “Nou zeg het dan slet” zeg ik hard. En opgewonden kreun je terug: “ik ben uw slet meester”. Gelijk voel je weer tikken over je borsten en ik zeg streng: “harder! Alsof je dat iedereen wilt laten weten”. Je haalt zo goed en zo kwaad als het kan een keer diep adem en schreeuwt vervolgens “IK BEN UW SLET MEESTER” gelijk zeg ik er hard overheen: “en waar dien je toe?” “OM GEBRUIKT TE WORDEN DOOR U MEESTER”. Je hebt het niet meer van opwinding na het schreeuwen van die zinnen. Je voelt het helemaal, je voelt je ook helemaal van mij en verlangt er ook naar dat ik je zal gebruiken. Ik kom achter je staan en maak het touw boven je los, maar laat het wel om je armen zitten. “Schaam je je niet om zo hard te schreeuwen slet?” vraag ik je intussen. Nog nahijgend antwoord je: “nee meester, ik schaam me niet om van u te zijn” en dat is ook helemaal wat je voelt. “En die toekijkende meesters dan?” vraag ik en jij zegt: “die mogen weten dat ik van u ben en er naar verlang om door u gebruikt te worden zoals u dat wilt”. Je voelt je heel zeker bij het geven van dat antwoord. Ik duw je vooruit en intussen doe ik de blinddoek van voor je ogen weg. Je ziet dat we alleen zijn, zoals je verwachtte. We zijn alleen in een grote hooischuur en ik duw je richting een paar balen hooi voor ons. Je laat je er tegen duwen en vervolgens voorover op duwen. Je voelt het stro prikken tegen je lichaam, maar negeert het gevoel. “Waar verlang je naar slet?” vraag ik en jij antwoordt: “naar alles wat u met mij wilt doen, meester”. Maar intussen hoop je dat ik je nu gewoon zal gaan neuken en daarom duw je toch wat je kont omhoog en doe je je benen nog verder van elkaar. Zonder om te kijken wacht je wat ik met je ga doen. Ik geef je een stevige tik op je nog steeds gevoelige kont en je kreunt het uit. “gebruik me meester” hijg je gelijk geil. Je voelt me tussen je benen komen en wanneer mijn pik je kont maar iets raakt kreun je: “o ja, meester”. Je voelt hoe ik mijn pik tussen je benen duw en hoe die tegen de ingang van je kut aanduwt. Je zou je er wel tegen aan willen spiesen, toch wacht je tot ik het doe; je verlangt ernaar om genomen te worden en niet om zelf te nemen. Mijn handen pakken je heupen vast en ik zeg: “ik zal je neuken, geile teef”. Je kreunt van opwinding bij het horen van die woorden en dan stoot ik ineens mijn pik helemaal je kut in. Je kreunt nog harder en geiler. Je voelt me hard en diep in je stoten. Mijn handen klemmen om je heupen heen. “Knijp met je kut slet!” zeg ik hard en jij knijpt je spieren samen om mijn stotende paal. Mijn stoten worden sneller en je hoort me achter je hijgen. Zelf geniet je er intens van, maar vooral omdat je voelt dat ik geniet. “Je, neuk uw slet meester, neuk me alstublieft hard” kreun je hijgend. Intussen ga je bij iedere stoot over de baal hooi heen en weer. Je voelt het wel steken onder je, maar het maakt je alleen nog maar geiler. Weer knijp je je kut hard samen om mijn stotende paal. Mijn lichaam kletst bij iedere stoot tegen je kont aan en je hoort je kut soppen. Je voelt wel dat je bijna gaat komen, maar je houdt je in. Zelfs smeken om te mogen komen doe je niet, je verlangt ernaar dat ik in je zal klaarkomen voordat jij komt; dat geeft je helemaal het gevoel dat je voor mijn genot daar staat. Mijn handen beginnen meer te knijpen in je heupen. “Slet... geile teef” zeg ik haast kreunend. Je voelt dat ik op het punt sta om klaar te komen. Je knijpt je kut nog eens samen en ik kreun: “ja, melk me leeg met die slettekut van je” en bijna gelijk voel je mijn lijf schokken. “Oh, ja meester spuit me vol” hijg je en je voelt mijn zaad diep in je komen. Je moet je echt inhouden om zelf niet gelijk klaar te komen bij het voelen van de warme gloed in je. Mijn lichaam schokt nog wat na en jij balanceert op het randje van een enorm orgasme. Even doe ik niets en hoor je me alleen maar hijgen. Dan trek ik mijn pik uit je en zeg: “goed zo sletje, je hebt gedaan waarvoor ik je heb”. Enerzijds voel je wat teleurstelling dat ik je niet laat komen met mijn stotende pik, maar anderzijds voel je je alleen nog maar meer van mij. “Dank u meester” zeg je zacht met een wat hese stem. Je voelt mijn zaad vermengt met jou sappen uit je kut lopen.

“Vinger je” zeg ik dan ineens. Je ligt met gebonden armen uitgestrekt voor je en zegt: “hoe meester?” en ik antwoord: “duw die armen onder je en vinger je slet”. Je komt iets omhoog en duwt je handen naar je kut. Met bij elkaar gebonden handen begin je over je clit te wrijven. Gelijk geef ik een stevige tik op je kont en ik zeg: “geef je slet, helemaal”. “Ja meester, voor u altijd” kreun je naar mij en je begint sneller over je clitje te wrijven. Je voelt de druk in je lichaam gelijk weer terug komen. Intussen sla ik nog een aantal keer stevig op je kont. “Meester mag ik komen” hijg je al snel. Je hebt het niet meer van geilheid. “Bijna slet” zeg ik hard terug en gelijjk voel je hoe ik twee van mijn vingers diep in je stoot. “ik zal je laten komen, stop met vingeren” zeg ik. Mijn vingers stoten snel in je op en neer en maken je nog geiler. “Kom nu slet” zeg ik hard. Je voelt dat je gaat komen. “O meesterrrrrrr” zeg je nog en dan schokt heel je lichaam. Schokkend krijg je een hevig orgasme. De golven trekken door je lichaam heen tot je uitgeput en hijgend voorover op de hooibalen hangt. Je voelt je kutje nog open staan en sappen uit je komen. Mijn hand gaat strelend over je kont heen en even geniet je ervan. Dan vraag je: “meester, mag ik me even omdraaien?” en ik antwoord “ja dat mag”. Zonder je te bedenken laat je je voor mij op je knieën zakken en zegt dan met een gebogen hoofd: “dank u meester, dat u mij vertrouwd en dat ik u helemaal kan vertrouwen en daarom mij helemaal uw sletje voel en van u ben”.

 

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan