Gehoorzaamheid

Je rijdt door de stad richting de parkeergarage. De spanning in je lichaam is duidelijk voelbaar. Je moet mij, jouw meester, daar gaan ophalen. Je bent niet gespannen omdat je mij zal zien, maar wel omdat het de eerste keer zal zijn dat ik jou zie. Tot nu toe heb je alleen via internet en telefoon contact met mij gehad en dat klikte, maar dat betekent niet dat het nu ook zal klikken. Daarbij heb ik aangegeven dat ik deze keer extra zou letten op je gehoorzaamheid aan mij en dat ik je zelfs voor kleine onvolkomenheden zou straffen.

Je rijdt de parkeergarage in. Je voelt de spanning steeds meer toenemen. Zodra je de poort door bent moet je mij bellen om te vragen waar je je auto moet neer zetten. Ik neem op en vertel je dat je op de vierde verdieping in de rechterhoek moet zijn, daar krijg je nieuwe aanwijzingen. Mijn stem klikt kort en streng en jij antwoordt met een zacht “ja meester”. Je rijdt naar boven en hoort mij dan zeggen dat je de auto op een bepaalde plek moet zetten. Je voelt dat ik heel dicht in de buurt ben, omdat ik exact kan vertellen wat je moet doen. Je kijkt rond maar ziet me nergens.

“Heb je de balletjes bij je?” vraag ik en jij antwoordt: “ja meester”. Je schrikt iets van mijn vraag, hoewel je aan de andere kant die al wel verwachtte net als mijn opdracht die erop volgt: “duw ze in je”. Even overweeg je “Hier?” te zeggen, maar je weet al dat mijn reactie zal zijn dat het nu en hier moet. “Ja meester” antwoord je en vervolgens neem je de balletjes in je hand. Even kijk je rond en dan trek je je rok die je speciaal voor mij aan moest doen, omhoog. Een slip mocht je van mij niet aan dus je kan ze zo in je duwen. De spanning heeft wat dat betreft duidelijk zijn effect gehad, want ze glijden zo bij je naar binnen. Gelijk hoor je mij “zitten ze?” zeggen. Je voelt je wangen wat rood worden, blijkbaar kon ik aan je horen dat je ze in je duwde. “Ja, meester” antwoordt je. Vervolgens moet je uit de auto stappen en langs een paar auto’s lopen. Je moet van mij vooruit kijken en mag niet in de auto’s gluren. Dan zeg ik ineens “stop!”. Gelijk sta je stil. Je moet tussen twee auto’s doorlopen. Je kijkt toch iets naar de auto rechts van je, maar ziet niemand zitten. Wanneer je bij de deur van de auto staat zeg ik: “stop!”. Haast automatisch ga je richting de auto aan je rechterzijde staan. Maar dan zeg ik: “draai je om” Je draait je om maar kan niet in de auto kijken. “Doe je rok omhoog” zeg ik dan tot je schrik. “Nee” antwoord je gelijk, maar net zo snel klinkt dan: “Gehoorzamen!” streng en hard door je telefoon. Je voelt je bijna door de grond zakken. “Doe omhoog!” hoor je weer streng. Heel voorzichtig zakken je handen naar de rand van je rok en dan trek je hem heel voorzichtig omhoog. “Hoger” hoor je mij streng zeggen. Je voelt je steeds kleiner worden. Je kruis is al bijna zichtbaar en je voelt je al helemaal naakt. Wanneer je je rok helemaal omhoog hebt zeg ik: “blijf zo staan, ongeacht wat er nu gebeurt”. “Ja meester” antwoord je. Dan hoor je beneden je het raampje naar beneden gaan. “Blijf staan” klinkt nog eens streng. Je hebt dus vlak voor mij gestaan terwijl je je rok omhoog trok. Je voelt vingers langs je benen gaan en dan hoe ze even het touwtje wat aan de balletjes zit vastpakken en er iets aan trekken. Schaamte en opwinding gaan door je lichaam. Je wil je rok los laten en wegrennen, maar ook wil je je kruis meer richting het raam duwen. Intussen blijf je alleen maar doodstil staan. Het lijkt een eeuwigheid te duren zolang ik je zo laat staan, maar dan klinkt mijn stem die zegt: “laat zakken en ga afrekenen zodat we zo weg kunnen”.

Snel ga je naar beneden om af te rekenen. Daarna kom je weer met de lift omhoog. “Stap je eigen auto in, ik kom eraan” zeg ik. Je gaat zitten en wacht tot ik kom. Maar dan hoor je mij zeggen “schuif je rok tot hoog op je benen omhoog”. “Ja meester” antwoord je en gelijk doe je het. Je zorgt ervoor dat je kruis nog net bedekt blijft, maar het is maar een heel klein beetje. Ik loop langs je auto en stap in. Je durft me haast niet aan te kijken, maar voelt mijn ogen over je lichaam gaan. “Rijden” zeg ik en gelijk start je de auto en rijden we richting de uitgang. Bij het poortje van de garage voel je dat ik een hand op je blote bovenbeen leg. Je voelt de rillingen door je lichaam gaan. De hand blijft op je been liggen wanneer we de garage uitrijden. De warmte van de hand voel je door je lichaam trekken. Soms beweegt hij iets over je been. Het geeft je het gevoel dat je mijn bezit bent; een heerlijk gevoel vind je.

Na mate je dichter bij huis komt vind je de hand op je been wel beschamend worden; stel je voor dat een bekende je zo ziet zitten. Maar je denkt er niet over om mij te vragen of ik die hand weg wil halen. Het gevoel dat je je mijn wilt voelen is daarvoor te sterk. Pas wanneer je je auto parkeert gaat mijn hand weer van je been. “Je mag je rok laten zakken, voordat we de auto uitgaan” zeg ik. Dit eenvoudige zinnetje geeft je een vertrouwd gevoel nu je zo vlak bij je huis bent. Blijkbaar ben ik niets met je van plan tot we bij jou binnen zijn, waardoor niemand iets zal vermoeden, behalve dan dat je met een vreemde man naar binnen gaat, maar dat betekent niets.

Je doet de deur open en we gaan naar binnen. Zodra je de deur weer hebt dichtgedaan voel je mij je gelijk vastpakken. Van schrik, of misschien wel van opwinding slaak je gelijk een diepe zucht. Een van mijn handen voel je om je middel komen en je stevig tegen mij aantrekken. Je draait je hoofd mijn richting op en gelijk geef ik je een kus op je mond. Dan voel je mijn andere hand naar je rok gaan en die los maken. Even schiet door je de gedachte om hem tegen te houden en mijn hand te stoppen, maar dan duw je je tong vol overgave in mijn mond en begin je zacht te hijgen van opwinding. Je voelt je rok naar beneden gaan langs je benen, maar we tongzoenen gewoon door. Ik begin de knoopjes van je blouse los te maken. Je voelt je steeds meer opgewonden raken. Mijn handen glijden over je borsten heen terwijl ik die knoopjes los maak. Je kreunt iets wanneer ik daarbij bewust even je borsten streel. Je blouse is helemaal los en je voelt me ook je BH losmaken. Even gaat mijn mond van die van jou. Ik trek iets aan je kleren en jij laat ze van je afglijden. Helemaal naakt sta je vlak voor mij, maar je voelt je totaal niet beschaamd, alleen maar enorm geil maakt het je. Dat was wel het laatste wat je van jezelf had verwacht; binnen een paar minuten totaal uit de kleren in mijn bijzijn en je daarvoor ook nog eens niet schamen. Gelijk pak ik je weer vast en trek ik je weer tegen mij aan. Je voelt nu een hand om je blote borst komen en kreunt het gelijk uit van opwinding. Mijn andere hand schuif direct richting je kruis en pakt het touwtje van de balletjes beet. De rillingen gaan door je lichaam wanneer je voelt hoe ik steeds de eerste bijna uit je trek en dan weer terug laat gaan. Steeds wanneer het je kut iets open trekt kreun je het uit. Je wilt me weer kussen, maar nu komt mijn hoofd niet in je buurt. Een aantal keer gaan de balletjes in je op en neer, maar dan geef ik er een stevige ruk aan en gelijk voel je ze allebei uit je schieten. Je kreunt nog een keer hard. “Volg” zeg ik en ik loop je huiskamer in.

Wanneer ik binnen ben ga ik op de bank zitten en gebaar je dat je bij me moet komen. Je verwacht dat ik je over de knie zal nemen nu, maar wanneer je je iets naar me toe buigt zeg ik: “zeg je handen op de tafel en ga voor me staan”. Gelijk denk je weer aan gehoorzaam zijn en je plaatst je handen op de salontafel. Je staat voorover gebogen en voelt je helemaal niet op je gemak in deze houding. Zeker niet wanneer ik nog eens zeg: “voor me staan”. Hoe geil je je net ook voelde, nu voel je je wel naakt en beschaamd. Ik pak een van je benen en trek je voor me. Dan leg ik mijn handen aan de binnenzijde van je benen en duw ze van elkaar. Je voelt dat ik recht tegen je kont en kut aan zit te kijken. Je sluit je ogen en probeert de gedachte van je af te zetten. Je benen zet je langzaam uit elkaar. Mijn handen wrijven langs de binnenzijden van je benen omhoog. Je voelt je steeds kleiner, steeds meer een slet worden. Toch onderga je het alles: je wilt gehoorzaam zijn en blijven, wat ik nu ook van je verlang. Daarbij ga je er wel vanuit dat ik niet te ver zal gaan en je iets zou laten doen wat je absoluut niet zou willen. “Grenzen opzoeken” noemde ik het, nou dit is het zeker. Je voelt mijn handen steeds dichter bij je kruis komen. Toch voel je rillingen door je lichaam gaan, hoe klein je je ook voelt op dit moment. Toch verlang je ernaar dat ik je kruis zal aanraken, hoewel je weet dat je je een slet zal voelen als ik voel hoe nat je bent. Maar mijn handen gaan niet naar je kruis; ze gaan verder over je billen. Je voelt ze strelen. Je merkt iets van frustratie omdat ik je kut niet aanraakte. Je verlangde er zo naar die handen aan je kruis, besef je nu. Maar mijn knedende handen op je kont doen je ook rillen. Ineens geef ik een tik op je kont. Je kreunt maar weet gelijk al niet meer of dat nu van pijn was of van opwinding. Nog een tik voel je en weer weet je niet waarom je kreunt, maar je doet het wel. Daarna volgen meer tikken op je billen. Mijn andere hand voel je intussen weer langs de binnenzijde van je been glijden. Je weet nu wel zeker dat je staat te kreunen van opwinding. Mijn vingers komen vlak bij je kruis en haast automatisch duw je die richting mijn vingers. “Ben je al zo’n geile slet” hoor je mij zeggen. Je reageert niet en voelt gelijk mijn vingers weer zakken. Ik geef je weer een paar stevige tikken op je kont en duw dan mijn vingers weer omhoog. “Ben je al zo’n geile slet?” hoor je me nu half zeggen, half vragen. Je zegt nog niets maar duwt weer je kruis richting mijn vingers. Maar gelijk voel je die weer met je mee zakken. Het frustreert je dat je mijn vingers niet krijgt waar je ze wilt hebben. Je voelt je kont gloeien en kreunt steeds harder bij iedere tik. Weer komen mijn vingers omhoog en weer hoor je mij vragen: “Ben je al zo’n geile slet”. Dan duw je het eruit en zegt: “ja, meester dat ben ik”. Gelijk voel je twee van mijn vingers in je stoten. Je kreunt rauw en geil van opwinding. Ik geef je nog steeds tikken op je kont maar jij staat half bewust en half onbewust te rijden met je kut op mijn steeds bewegende vingers in je.

Bijna vinger ik je zo klaar, maar als voelt dat je bijna gaat komen stop ik ineens en zeg ik streng: “Draai je om slet! Op je knieen voor me!”. “O nee, niet stoppen” hijg je nog. Maar ik zeg streng: “gehoorzamen!”. Bij het horen van dat woord draai je je als een wesp gestoken om en laat je je haast vallen op je knieen voor me. Pas wanneer je voor me zit besef je zelf hoe snel je op mijn bevel reageerde. “Nadu” zeg ik met strenge stem en gelijk ga jij in de door mij gewenste houding zitten. Je ogen sla je helemaal neer. Je zit nog steeds te hijgen en voelt je bloed door je aderen kolken. Even doe ik niks en zeg ik niks. Je weet dat ik naar je kijk en je voelt je weer kleiner worden. In je gedachten vraag je je even af waar je eigenlijk mee bezig bent, maar gelijk weet je ook dat dit is waar je naar verlangde. Alles voelt zo duidelijk: ik ben meester en jij bent de sub, ik bepaal wat jij moet doen en jij doet het. Dan pak ik ineens je haren vast. Je kreunt van de pijn. “Omhoog” zeg ik en jij komt omhoog, maar blijft op je knieen zitten. Je voelt hoe ik een van je borsten pak en die langzaam maar stevig begin te kneden. Doordat ik je haren vast heb ben je haast gedwongen mij aan te kijken. Je ziet me soms diep in je kijken. Het is net alsof ik je meest intieme gedachten kan lezen. Je begint weer te hijgen van opgewondenheid. Wanneer ik je ene borst even heb gekneed doe ik hetzelfde met de andere. Je voelt je totaal aan mij overgeleverd, maar ook zo heerlijk. Even voel je teveel pijn bij je haren en je handen schieten omhoog om gelijk na een bestraffend “naar beneden!” weer te zakken. Heel even moet je de pijn verbijten, maar al snel voel je die niet meer. Ik kom met mijn hoofd jouw kant op en het lijkt erop dat ik je zal kussen. Verlangend doe je je lippen wat van elkaar, maar net voordat ik je kus gaat mijn mond weer terug. “Wrijf met een hand over die slettekut van je” zeg ik streng. Met een kreun laat je je hand naar je kruis gaan en je begint vol overgave er over te wrijven. Weer komt mijn mond dicht bij die van jou, weer voel je het verlangen, maar ook gaat mijn hoofd weer terug. “Steek twee vingers in je en laat horen hoe die kut van je sopt” zeg ik streng. Je schuift je vingers zonder een probleem in je en stoot ze dan op en neer. Het soppen van je kut is duidelijk hoorbaar. Weer kom ik met mijn hoofd dichterbij, je weet niet meer waar je het hebt van verlangen. Je kan mijn adem tegen je lippen voelen komen en even raak ik je met het puntje van mijn tong aan. “O kus me toch” kreun je. “Wat heb je daarvoor over slet?” vraag ik terwijl ik diep in je ogen kijk. “Bijna alles meester” antwoord je hijgend terug. “Bijna?” vraag ik met een minachtende stem. Gelijk kreun je er achter aan: “alles meester, alles; ik gehoorzaam u helemaal!”. Je weet dat ik niet van je zal vragen wat echt niet kan en je vertrouwt erop dat ik echt rekening met je zal houden. Terwijl ik je haren vast blijf houden kom ik omhoog en voor je staan. Je ziet hoe ik vlak voor je ogen mijn broek begin los te maken en vervolgens mijn harde pik te voorschijn haal. “Pijp me slet” zeg ik terwijl ik je hoofd richting mijn kruis breng. Je doet je lippen van elkaar en proeft het voorzaad op je lippen. Je opent je mond verder en begint zacht te zuigen. Mijn vrije hand voel je weer om je borsten komen en die beginnen te kneden en masseren. Al snel schuift mijn pik steeds dieper in je mond en je voelt me je mond neuken. “Waag het niet om klaar te komen voordat ik kom; jij bent er om mij genot te bezorgen” hoor je mij tegen je zeggen. Hoewel je boter en boter geil bent weet je je in te houden, hoewel je het daar inmiddels al heel moeilijk mee begint te krijgen. Je knijpt met je kut en kreunt van opwinding. Je kreun wordt gesmoord door mijn stotende pik in je mond. Je hoort mij ook hijgen ergens boven je. Je voelt je helemaal gebruikt, maar ook heerlijk geil. Het duurt niet lang of je merkt dat ik bijna ga komen. Mijn handen kneden stevig in je borsten en je voelt mijn pik helemaal opzwellen in je mond. Je zuigt zo hard mogelijk en laat intussen je tong snel om mijn paal draaien. Dan schokt mijn lichaam. Op hetzelfde moment trek ik mijn pik uit je mond en duw die richting je borsten. Je voelt het warme zaad op je borsten komen en daar naar beneden lopen. Je hebt het niet meer van opwinding en kreunt: “meester mag ik alstublieft komen?.. ik hou het...”

Dan ineens geef ik op het allerlaatste moment een ruk aan je arm zodat je vingers uit je schieten en ik zeg streng: “Laat dat”. Je kan je echt nog maar net inhouden en zit vervolgens wild hijgend voor me. Je voelt de frustratie door je gaan, maar je weet je mond dicht te houden.

Ik laat je opstaan en geef je dan de kus waar je zo naar verlangde. Een warme passionele tongzoen die minuten lang duurt die gelijk gevolgd wordt door een volgende. Intussen voel je mij je lichaam strelen. Hijgend, kreunend en rillend van geilheid sta je tegen me aan. Ieder deeltje van je lichaam tintelt en is overgevoelig voor mijn strelingen. Dan moet je je van mij aankleden om mij terug te brengen. Je voelt teleurstelling omdat jij niet klaar mocht komen en laat dat door de stand van je gezicht ook aan mij merken. “Wat is er?” vraag ik. Even denk je wat je zal antwoorden, maar dan bedenk je dat het meest eerlijke antwoord wel het beste is en je antwoordt: “U heeft mij niet toegestaan om klaar te mogen komen”. Ik glimlach naar je en zeg: “Wat ben je ook een slet”. Je voelt je heel klein worden en slaat je ogen neer. “Neem je vibrator mee” zeg ik vervolgens.

Daarna lopen we de deur uit en stappen we in je auto. Je vibrator heb je in je tas bij je. Ik kijk even rond en zeg dan: “duw hem in je”. Je kijkt zelf geschrokken ook rond en als je zeker weet dat niemand het kan zien schuif je hem snel onder je rok je kut in. Vervolgens laat ik je rijden. Bij een rustig kruispunt schuif ik mijn hand onder je rokje en zet de vibrator aan. Je voelt de trillingen in je. Je voelt je waanzinnig geil maar moet je blijven concentreren op het verkeer. Gelukkig is het rustig op straat en duurt het niet lang voordat we bij de parkeergarage zijn. Ik laat je vlak bij mijn auto parkeren en zeg dan: “dus je had graag mogen klaarkomen in mijn nabijheid?” en jij antwoordt: “ja meester”. Gelijk besef je waar ik naar toe wilde en eigenlijk wist je dat ook al toen je antwoordde. “kijk me aan, en bevredig jezelf” zeg ik. Je steekt je hand onder je rok en begint de vibrator heen en weer te bewegen. Het duurt niet lang voordat je de druk diep in je kunt voelen en zacht hijgend vraag je: “mag ik meester?”. “Ja, slet” zeg ik en gelijk duw ik mijn mond op die van jou. Schokken gaan door je lichaam en terwijl wij elkaar een tongzoen geven kom je klaar. Je voelt de golven door je lichaam gaan en je kust mij geil en passioneel. Wanneer ik mijn hoofd terug doe zeg ik: “En als je zo thuis komt doe je nog maar een ding: je vingeren en bevredigen tot je echt van uitputting niet meer kan”.

Vervolgens stappen we de auto uit. Je voelt je geil plakken tussen je benen en mijn zaad hier en daar nog aan de rest van je lichaam kleven. We gaan met de lift naar de betaal automaat en zodra we binnen zijn trek ik je tegen me aan en begin ik je tongzoenend te vingeren. Met een vuurrood hoofd kom je beneden en beide betalen we snel. Daarna gaan we weer met de lift naar boven en doe ik hetzelfde. Net op het moment dat de deuren van de lift weer opengaan kom je weer klaar. Waardoor je even schokkend en hijgend tegen mij aan staat. “Die mensen willen er zo in” zeg ik. Je schrik en kijkt rond, maar er staat niemand. Je glimlacht naar me en kust me innig op mijn mond en zegt: “dank u meester dat ik uw kleine slet mag zijn”. Vervolgens lopen we naar de auto. Even zwaaien we nog naar elkaar en dan rijden we weg.

Thuis merk je dat mijn opdracht nog best zwaar is, maar je geeft je helemaal en ligt halverwege de avond uitgeput op je bed. Je kan echt niet meer, maar dan gaat de telefoon. Je ziet dat ik het ben en je neemt op. “Doe je nog wel je best?” vraag ik. “Ik kan niet meer meester” antwoord je. Maar mijn antwoord is streng en duidelijk: “ga door, je kan nog”. Gelijk leg je je hand weer op je kruis en terwijl ik nog aan de telefoon ben vinger je je zonder een probleem nog eens tot een intens orgasme. “Zie je wel dat je het kan slet” hoor je mij zeggen en jij antwoordt: “met u kan ik net iets meer meester, dank u wel”. Daarna hang ik op en val jij met de telefoon nog in je hand als een blok in slaap.

 

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan