Het pakje, opdracht 1

Een paar dagen na het voorval in de sauna wordt er aan je deur gebeld. Je loopt naar de deur en doet die open. Buiten staat een jonge vrouw. Ze overhandigt je een pakje en zegt dat ze die moest afleveren bij je. Terwijl die gebeurt bekijk je de vrouw. Ze heeft een middel lange zwarte mantel aan. En hoewel het toch al laat in de herfst is heeft ze blote benen. Je rilt bij de gedachte aan hoe koud dit nu is. Verder valt je op dat haar hals bloot is; je kan haast de bovenkant van haar borsten zien. Je pakt het pakje aan en bedankt de vrouw. Daarna sluit je de deur achter je en loop je met het pakje de kamer in.

Je maakt het pakje open en ziet boven op een envelop liggen met daarop "lees dit eerst". Je pakt de envelop uit het pakje en ziet dat er nog twee enveloppen in het pakje zitten en een lang rond pakje. Je opent de envelop en vindt daarin de volgende brief:

Lees dit goed.
Je hebt je onlangs misdragen.
Een gedeelte van dat gedrag kan je gelijk weer afkopen.
In envelop 2 zitten enkele voorbeelden van jouw misdragingen.
In envelop 3 staat beschreven hoe je dit kan afkopen.

K

Even flitsen je ogen heen en weer over de tekst. Je voelt woede en angst door je lichaam gaan. Je hebt gelijk het gevoel dat dit te maken heeft met jouw bezoek aan de sauna. Je voelt je misbruikt. Je scheurt envelop 2 open. Daarin zitten tien foto's. Maar op geen van de foto's staat iets wat je kan herinneren. Je ziet jezelf helemaal naakt staan op de foto's. Op iedere foto staan een man of een vrouw naast jou, die jij op een of andere manier aan het bevredigen bent. Op de laatste foto staat een elektriciteitskastje wat vlak bij je in de buurt staat. Op het kastje zie je een van de foto's van je hangen. Op de foto staat geschreven: "wil je ze zo in de buurt hebben hangen slet? Of ga je envelop 3 open maken?" Je barst bijna in huilen uit bij het zien van deze laatste foto. Het idee dat overal in de buurt zulke foto's zouden kunnen hangen maakt je heel bang. Met bevende handen maak je envelop 3 open. En leest het volgende daarin:

Zo slet,

Nu heb ik je aandacht zeker wel.
Om te voorkomen dat ik de foto's overal in de buurt ophang moet je het volgende doen:
Ik ga je een aantal opdrachten geven. Afhankelijk van hoe je de opdrachten uitvoert leg ik een of meerdere foto's weg. Mocht je een opdracht niet goed uitvoeren, dan leg ik weer foto's terug. Je krijgt van mij maximaal 10 weken om alle foto's van mijn stapeltje te krijgen. Als je dat lukt dan vernietig ik ze. Als het je niet lukt dan hang ik tien kopieën van iedere foto die over is op in de buurt bij je en op plaatsen waar je regelmatig komt. De eerste twee opdrachten krijg je nu van mij.

Opdracht 1

Je gaat naar het elektriciteitskastje dat op de foto staat. Vermoedelijk herken je dat kastje en anders zoek je maar goed in de buurt. Je zorgt dat je alleen schoenen en een jas aan hebt. Bij het kastje staat degene die je dit pakje heeft gegeven. Je begroet haar met een kus. Zij zal je, wanneer ze gecontroleerd heeft of je de opdracht hebt uitgevoerd, je de kopie die op het kastje zit geven. Mocht je iets doms willen doen zoals politie bellen, dan hang ik automatisch de kopieën op. En ik heb gerekend dat je ongeveer een kwartier er over zou doen om tot hier te lezen. Ik geef je nog een kwartier om bij het kastje te komen. Mocht je te laat zijn, dan heb je pech gehad.

 

Opdracht 1

Hoewel de brief nog verder gaat leg je hem snel neer. Je zag nog wel dat er een tweede opdracht stond, maar je zag ook dat die pas later uitgevoerd hoefde te worden. Je hebt geen idee hoelang je hebt zitten lezen en je weet dus ook niet of je nu nog op tijd kan zijn. Even denk je wat je zal doen. Maar het idee dat dat plaatje van je op dat kastje hangt geeft je een heel onaangenaam gevoel; die foto moet er zo snel mogelijk af. Het kastje staat wel iets van de straat af en een beetje uit het zicht, maar de kans is groot dat een voorbijganger de foto zal zien en jou zal herkennen. Je pakt de langste jas die je hebt. Daarna kleed je je snel uit. Je trekt de jas aan en kijkt of er niets zichtbaar is. Gelukkig is dat niet het geval. Dan kijk je naar buiten. Snel gaan je ogen de straat op en neer. Je ziet dat er geen bekenden toevallig buiten lopen. Snel open je de deur en stap je naar buiten. Bijna vergeet je in alle haast sleutels mee te nemen, maar net voordat je de deur wilt dicht trekken denk je er gelukkig aan. Je pakt snel je sleutels en loopt dan naar buiten. Nog steeds ben je boos en voel je je gebruikt. Je voelt weer tranen in de hoeken van je ogen. Je loopt zo snel mogelijk naar het elektriciteitskastje toe. De vrouw staat er nog. Je loopt op haar af en blijft even voor haar staan. Je kijkt haar aan. Je weet dat je boos kijkt, maar in de ogen van de vrouw zie je nauwelijks een emotie. Je haalt diep adem en dan buig je je naar haar toe. Je kust haar snel even op haar wang. Dan kijk je de vrouw weer aan. "Laat zien, doe je jas open" zegt de vrouw met een kalme stem. Met bevende handen maak je je jas open. Wanneer je je jas helemaal los hebt zegt de vrouw weer met een kalme stem "tonen". Je kijkt even om je heen en als je niemand ziet trek je je jas iets voor haar open, waardoor zij kan zien dat je helemaal naakt bent. Je ziet haar ogen op en neer langs je lichaam gaan. Het lijkt een eeuwigheid te duren voordat de vrouw is uitgekeken. Dan geeft ze je de foto en zegt "lees de achterzijde als je thuis bent". Vervolgens loopt de vrouw weg. Je steekt de foto diep in een van je zakken. Snel maak je je jas weer dicht en daarna loop je snel weer naar huis. Thuis gekomen haal je de foto te voorschijn en leest wat op de achterzijde staat.

Slet,

Als je net niet naakt was dan zal ik een vergrote versie van deze foto onder op de stapel leggen. Hetzelfde zal ik doen als je de vrouw niet gekust hebt. Als je naakt was en haar op haar mond gekust hebt dan zal ik twee foto's van de stapel halen in alle andere gevallen maar een. Succes met het uitvoeren van je volgende opdracht.

K

Teleurgesteld bedenk je je dat je haar een kus op haar wang hebt gegeven. Maar gelukkig heb je de foto te pakken. Terwijl je je jas opendoet schieten de tranen weer in je ogen. Je gooit de jas uit en loopt naakt naar je bed toe, waarop je je vervolgens laat vallen. Je voelt je gebruikt en vernederd en je huilt van de inwendige pijn die je daardoor voelt.

 

Een korte droom

Een tijdje later schrik je wakker; blijkbaar ben je in slaap gevallen. Je hebt geen idee hoe lang je hebt liggen slapen. Wel weet je dat je droomde. Je droomde dat je naar het elektriciteitskastje liep. Je had alleen een jas aan en liep naar de vrouw die je bij het kastje zou ontmoeten. Je moest aan haar tonen dat je helemaal naakt was onder de jas. Ze liet je je jas uittrekken en liet je daarna over het kastje gebogen gaan staan. Daarna deed ze haar jas open, ze was helemaal naakt, behalve bij haar kruis. Ze had een dikke voorbinddildo om haar kruis, waarmee ze je vervolgens begon te neuken. De dildo was heel dik, waardoor je het uitschreeuwde van pijn en genot. Je voelde je enorm geil en stond op het punt om klaar te komen. Je draaide je je hoofd om te schreeuwen dat ze je nog harder moest nemen. Maar toen schrok je: achter haar stond de halve buurt toe te kijken. Direct daarna schrok je wakker en nu lig je half versuft op je bed.

Je voelt dat je kutje nat is. Je weet dat je echt bijna klaarkwam in je droom. Je laat je hand even over je clitje gaan en rilt gelijk van genot. In je gedachte voel je alweer de grote dildo in je pompen. Dan schrik je weer; je beseft je waar dat elektriciteitskastje mee te maken heeft. Snel sta je op en trek je iets aan. Daarna loop je naar de kamer. Wanneer je de kamer open doet zie je al dat de rest geen droom was; het doosje met de brieven en de foto's zie je staan. Je weet dat je voordat je op bed ging liggen echt naakt naar die vrouw bent gegaan en dat je nog vele opdrachten zult moeten uitvoeren.

De foto's

Je pakt het stapeltje foto's weer op en bekijkt ze. Hoewel je je nog steeds gebruikt voelt, voel je ook opwinding bij het bekijken ervan. Alleen jij bent duidelijk zichtbaar op de foto's. Je kijkt naar een foto, waarop je zuigt aan een harde pik, terwijl je met je kruis boven het gezicht van een naakte vrouw zit. Aan de blik in je ogen kan je zien dat je heel geil op dat moment geweest moet zijn. Je hebt zelfs het gevoel dat de foto is genomen op het moment dat je een orgasme kreeg. Je snap nog steeds niet hoe dit kan: je kan je er niets van herinneren, maar degene op de foto ben je toch duidelijk en je bent ook zeker niet versuft geweest door een of ander middeltje. Je begint de foto steeds beter te bekijken. Diep in je hart voel je dat het een vervalsing moet zijn, maar nergens kan je een bewijs hiervoor vinden. Je bekijkt nog eens alle foto's, een voor een bekijk je ze of je iets kan vinden en daarna schuif je ze weer achter op het stapeltje. Langzaam onstaat er een fantasie in je hoofd; de foto's beginnen een verhaal te vormen.

Je gaat het stapeltje weer door en vindt wat volgens jou de eerste foto moet zijn: je ligt op een tafel en een vrouw houdt je vast bij je borsten. Je benen zijn opgetrokken en een man staat tussen je benen in. Aan de geile blik in je ogen kan je zien dat hij je neukt. In je gedachten voel je zijn harde kloppende pik in je stoten. De vrouw houdt je wel tegen op de tafel, maar daarnaast masseert ze vooral je borsten. Je voelt haar dunne vingers aan je harde tepels trekken. De man pakt je benen op en legt ze tegen zijn schouders aan. Zijn pik begint hij nog harder en dieper in je te stoten. Je hele lichaam schudt over de tafel heen en weer. Je kreunt het uit van geilheid en richt je hoofd op. "Harder" schreeuw je geil naar de man. De vrouw buigt zich over je heen en begint over je tepels te likken. Je ziet haar borsten boven je mond hangen. Je slaat je armen naar achteren en legt ze om de billen van de vrouw en trekt haar dan dichter naar je toe. Je neemt een van haar harde tepels tussen je lippen en begint er stevig op te zuigen. Je voelt dat je haar opwindt; ze begint wilder over je tepels te likken. De man begint sneller zijn paal in je te stoten. Je voelt zijn snelle ongecontroleerde bewegingen. Je hoort hem hijgen en kreunen. Dan verkrampen zijn spieren. Hij stoot nog een keer zijn paal diep in je en spuit dan zijn hete zaad diep in je kutje. Je voelt de warme gloed in je lichaam. De vrouw begint over je buik te likken, je voelt haar steeds lager komen. Je ziet haar buik boven je hoofd en kus er op. Haar handen pakken je benen beet. Je voelt hoe ze ze uit elkaar duwt. De pik van de man glijdt uit je en aan het gekreun van de man daarna, weet je dat de vrouw zijn paal aflikt. Je ziet haar kutje vlak boven je mond. Ze duwt het naar beneden. Haar schaamlippen duwen op je mond. Je proeft haar sappen en begin zacht te kussen op haar schaamlippen. Door het lichaam van de vrouw gaan kleine schokjes van geilheid. Je voelt haar handen om je billen gaan en hoe ze er van geilheid in begint te knijpen. Je steekt je tong uit en likt over de harde clit van de vrouw. Gelijk duwt de vrouw haar mond op jouw clitje en begint er al kreunend aan te zuigen. Ze laat haar natte kruis over je gezicht heen en weer gaan. Je bent opgewonden en enorm geil; je voelt hoe je onderbuik samenknijpt. Je kreunt hard en begint sneller te likken. De vrouw laat je clitje op en neer gaan tussen je lippen. Steeds knijpt ze haar lippen even strak samen om het gevoelige topje ervan. Je hoort de vrouw hard kreunen. Je laat je tong over de ingang van haar kutje gaan. Gelijk voel je haar hele lichaam samentrekken en dan wild beginnen te schokken. Van genot bijt ze even in je clitje. Het kleine beetje pijn dat je daardoor voelt trekt door je lichaam. Het is net of het een schakelaar in je omzet, want gelijk trekt ook jouw lichaam samen. Je voelt hoe je orgasme zich een weg naar buiten perst. Je hele lichaam schokt. Hard kreunend kom je klaar. Dan begint de vrouw je sappen uit je te likken. Je hoort je kutje soppen door haar tong die in je likt. Ieder likje doet een schokje door je lichaam gaan. Je pakt de billen van de vrouw stevig vast en duwt haar extra naar beneden. Je stoot ineens je tong diep in haar drijfnatte kutje. Je hoort haar grommen van geil genot. Ze laat haar tong snel rondjes draaien in je kutje, terwijl ze soms even zuigt op je kutje. De man begint over je bilnaad te strelen en duwt een van zijn vingertoppen tegen je sterretje aan. "O, ja" schreeuw je in gedachten. De natte kut van de vrouw op je mond voorkomt dat je het echt kan uitschreeuwen van genot. De vrouw laat haar tong nog sneller op en neer gaan in je. Intussen pakt ze je billen beet en trekt ze van elkaar. Je voelt hoe de man met zijn vinger je sterretje nat maakt met je eigen sappen die uit je kutje zijn gelopen. Steeds duwt hij even een vinger iets in je kontje, tot die helemaal nat is geworden. Dan voel je hoe hij zijn harde eikel tegen je kontje aanduwt. Je kontje wordt opengeduwd. Je voelt je de spieren van je kontje knijpen, maar ze kunnen zijn pik niet tegen houden. Langzaam komt zijn eikel steeds verder in je. Je schreeuwt hard en voelt zijn pik in je komen, diep in je strakke kontje. De vrouw lik nog steeds snel met haar tong in je. Je kreunt het uit van pijn en genot. Je voelt de man stoten in je. Zijn harde paal vult heel je kontje. Je knijpt in de billen van de vrouw. Wild lik je over de ingang van haar kutje. Steeds wilder worden de stoten in je beide gaatjes. Je voelt het volgende orgasme aankomen. Je begint de vrouw nog sneller te likken. Dan hou je het niet meer. Je schreeuwt het uit terwijl je de schokken van je orgasme door je lichaam voelt gaan. Je voelt de sappen uit je stromen. Blijkbaar is de vrouw ook gekomen, want je merkt dat ook haar kutje leegloopt. De vrouw gaat van je af. Je merkt dat de man zijn pik ook uit je heeft getrokken. De vrouw pakt je handen en trekt je van tafel af. Ze gaat languit op de grond liggen en gebaart je dat je op haar mond moet gaan zitten. Je wil met je hoofd richting haar kruis gaan zitten, maar ze draait je zo, dat je met je hoofd richting haar hoofd komt te zitten. Je voelt haar tong over je clitje beginnen te likken. De man komt voor je staan en duwt zijn pik tegen je lippen aan. Hij houdt je hoofd vast bij je haren. Wanneer je "au" wil zeggen voel je zijn pik je mond in komen. Gelijk begin je gretig op zijn eikel te zuigen. De man laat je haren los en legt zijn handen op je hoofd terwijl hij van genot zacht begint te kreunen. Intussen heeft de vrouw onder je een van haar vingers tussen je bilnaad geduwd streelt nu over je gevoelige wat uitgerekte sterretje. Ze geeft steeds kleine zuigende kusjes op je clitje. Waarbij ze steeds even je clitje diep tussen haar lippen zuigt. Iedere keer voel je een schokje door je lichaam gaan. Je pakt de ballen van de man beet en begint die zacht te masseren. Aan zijn vingers in je haren merk je hoe hij hiervan geniet. De vrouw duwt twee vingers van haar andere hand je kutje in. Je voelt hoe je natte kutje zuigt aan haar vingers. Geil laat je je tong langs de harde paal van de man gaan. Je kijkt omhoog en ziet dat zijn ogen gesloten zijn. Je hoort hem hijgen. Je laat je tong langs over het randje van zijn eikel kronkelen. De man kreunt het uit van genot. De vrouw kromt de vingers die ze in je heeft gestoken en duwt ze op je g-spotje. Gelijk voel je geile rillingen door je lichaam trekken. Je neemt de pik van de man weer in je mond en laat je hoofd al kreunend snel heen en weer gaan. Steeds weer duwt de vrouw tegen je spotje aan, haar vingers beginnen steeds sneller te bewegen. De rillingen die door je lichaam gaan volgen elkaar steeds sneller op. Je voelt dat je weer bijna komt. Je probeert het tegen te houden en knijpt je kutje samen. De man begint zijn pik in je mond te stoten en houdt je hoofd steeds steviger vast. De vrouw laat haar tong snel over je clitje heen en weer gaan.

Je onderlichaam voel je samentrekken. Je probeert nog harder te zuigen aan de pik van de man. Hij duwt zijn pik tot in je keel. Bijna verslik je je, maar net op tijd weet je je adem terug te vinden. Dan voel je de vingers van de vrouw snel rondjes beginnen te draaien op je spotje. Je onderbuik trekt weer samen, maar nu kan je het niet meer tegenhouden. Je kreunt en duwt dan met kracht je orgasme naar buiten. Je voelt golven van genot door heel je lichaam gaan. Je sappen spuiten naar buiten. Het lichaam van de man schokt ook en je voelt hete stralen zaad je mond in spuiten. Door je intense orgasme besef je niet eens dat je niet slikt, maar dat het sperma van de man zo je mond uitloopt en op je borsten valt. Wild hijgend zit je na te genieten van je orgasme. Even heb je je ogen gesloten. Dan doe je ze weer open. In je hand zie je de foto met de pik van de man in je mond en de vrouw onder je. Je kijkt dan naar beneden en ziet je glimmende clitje en je glimmende vingers. Je likt je vingers af en legt dan de foto's weg.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan