Het_heksje

desiré zit voor de spiegel haar haren te borstelen. Ze komt net onder de douche weg en haar haren zijn nog wat nat. In de spiegel is haar lichaam goed te zien; ze heeft de bouw van een jonge wat kleinere vrouw ergens in de twintig, maar alleen zij weet hoe oud ze werkelijk is. Op een van haar ronde stevige borsten glimmen nog een paar druppels water. Haar tepels staan als donkere knoppen op haar borsten en zijn een beetje hard. Ze heeft een mooi lichaam; niet te slank, maar ook niet te dik. Een klein randje stof om haar heupen geeft aan dat ze een slipje moet dragen, maar dat moet haast wel een string zijn, want ze lijkt bijna naakt.

desiré laat een vinger over de druppels water op haar borsten gaan en streelt dan zacht met haar natte vinger over een van haar tepels heen. Gelijk voelt ze haar tepel iets verder opzwellen. Ze glimlacht een keer ondeugend; ze is al bijna in de juiste stemming. Ze doet haar benen van elkaar en ziet het kleine zwarte stukje stof strak gespannen over haar kruisje zitten. De vormen van haar iets opgezwollen schaamlippen kan ze zien. Met een vinger streelt ze erover. Een rilling trekt door haar lichaam heen en dan glimlacht ze nog een keer met een diepe donkere blik in haar ogen.

In de hoek van de kamer staan diverse kaarsen op de grond. desiré steekt de kaarsen aan en zet dan het licht op de kamer uit. De kamer wordt alleen nog verlicht door de flakkerende kaarsen. desiré gaat midden tussen de kaarsen zitten en sluit dan haar ogen. “Zou hij er voor openstaan?” gaat door haar hoofd. Wat ze wil, wordt door velen als onmogelijk geacht, maar haast net zo velen zien het als een begeerlijke fantasie: ze wil contact met iemand maken in zijn slaap. Alleen desiré weet dat zij daar wel toe in staat is, mits de persoon waarmee ze dit doet er zelf ook open voor staat. Ze heeft der ogen laten vallen op een man, een man die haar aanspreekt en die ze heimelijk zou willen bezitten. Maar ze weet dat ze dit voorzichtig moet aanpakken, want de man is zeker niet van het type dat zich laat bezitten. Het tegendeel is eerder waar: de man noemt zich meester. Hoewel haar slachtoffer mogelijk niet de eenvoudigste zal zijn om te bezitten, is desiré toch vast besloten om juist hem te nemen. Ze concentreert zich op de man. Het is moeizaam om hem te vinden. Eerst ziet ze alleen duistere schaduwen om haar heen, maar langzaam beginnen deze vorm te krijgen. Ze ziet hulpeloze figuren staan die hun armen naar haar uitstrekken. “Neem mij, neem mij” lijken ze te roepen, maar desiré negeert hen. Langzaam komen haar gedachten dichter in de buurt van de man; ze ziet hem als een duistere schaduw liggen; hij ligt te slapen. desiré zoekt naar de mogelijke weg om de gedachten van de man te betreden. Voorzichtig sluipt ze om hem heen. Ze kan de man haast aanraken; ze voelt hem zo nabij. Gelijk voelt ze van opwinding haar tepels iets harder worden. desiré beseft dat zodra ze contact met hem zal maken, hij haar zal zien zoals ze er nu bij zit. Ze vindt de plek die haar toegang zal geven tot zijn gedachten. Ze haalt nog eens diep adem en gaat dan naar binnen. Gelijk wanneer ze binnenkomt ziet ze de man naar haar kijken. Het voelt aan of ze echt vlak voor hem zit. “Wie ben jij en wat kom je doen” hoort ze de man tegen haar zeggen. De stem van de man is dwingend en overheersen. desiré heeft moeite om zich niet te laten verleiden om mee te gaan in de gedachten van de man. Ze kijkt de man recht in de ogen en zegt dan: “Jij bent, Meester K, kom naar de parkeerplaats bij het winkelcentrum, waar je vanmiddag ook was.” Even kijkt desiré nog indringend naar de man om zeker te zijn of hij haar boodschap goed heeft gehoord. De man heeft haar gedachten gehoord, maar wil ze gaan negeren om vervolgens zijn eigen spel met haar te gaan spelen. Zodra desiré door heeft dat de man haar begrepen heeft, staat ze in zijn gedachten op en loopt ze bij hem weg. Ze voelt dat zijn ogen haar van achteren bekijken en ze wiegt iets met haar kont. Vlak voordat ze de gedachten van Meester K verlaat draait ze haar hoofd nog even naar hem om en zegt ze: “kom ik wacht nu op je”. Dan verlaat ze snel zijn gedachten.

Een paar seconden later slaat desiré haar ogen open. Ze ziet de brandende kaarsen om haar heen. Ze voelt zich warm en opgewonden. Ze weet de oorzaak daarvan; de blik van de ogen van Meester K raakten haar diep van binnen. Even laat ze een vinger over het kruisje van haar string gaan en met een glimlach op der mond voelt ze de wat klamme stof.

desiré begint zich snel aan te kleden. Ze trekt kousen en een gordeltje aan. Vervolgens neemt ze een korset, die haar borsten stevig ondersteunt en iets omhoog duwt. Het heeft aan de voorzijde twee ronde gaten waardoor van iedere borst een gedeelte met een tepel naar buiten komt. Ze trekt de korset stevig aan en maakt het aan de voorzijde vast met het daarvoor bestemde koord. Daarna trekt ze een strak leren rokje aan dat net op de rand van haar kousen valt. Goedkeurend kijkt ze vervolgens in de spiegel; Meester K zal haar niet kunnen weerstaan. Ze pakt haar donkere lippenstift en doet die op haar lippen en vervolgens neemt ze een eveneens donkere oogschaduw, waardoor ze extra diepe en donkere ogen krijgt. Tenslotte kleedt ze zich af met haar lange cape en trekt de capuchon over haar hoofd heen, waardoor haar gezicht niet langer zichtbaar meer is. Daarna loopt ze de deur uit en gaat op weg naar de parkeerplaats.

Meester K is na de ontmoeting in zijn droom wakker geschrokken. Het beeld van de jonge vrouw heeft hij nog helemaal voor ogen; haar diepe blik die hem recht aankeek, haar haast gebiedende woorden kan hij haast nog horen. Hij denkt terug aan wat ze zei; hij moest naar de parkeerplaats komen om haar te ontmoeten. Enerzijds gelooft Meester K niet dat er daadwerkelijk een vrouw daar op hem zal staan wachten, maar anderzijds. Anderzijds vindt hij het de moeite waard om toch te kijken of ze er wel zou zijn. Meester K ligt minuten lang wakker in zijn bed te woelen. Steeds wanneer hij zijn ogen sluit, ziet hij haar weer zitten. Ze ziet er begeerlijk uit. Zijn verlangen gaat uit naar het aanraken van haar lichaam, hij wil haar bezitten, hij wil haar met haar haast hongerige ogen voor hem hebben zitten en dan haar gebruiken voor zijn lusten. Meester K is niet vergeten hoe ze wiegend met haar kont bij hem weg liep; alleen daarvoor al zal hij haar straffen. Ineens doet Meester K zijn ogen helemaal open. Vastberaden komt hij uit zijn bed omhoog. Hij zal naar de parkeerplaats gaan en kijken of de geile slet zich daar bevindt; slapen kan hij nu toch niet meer. Zelfs al zou ze er niet zijn, dan zou de buitenlucht hem goed doen; hij zo daarna weer veel sneller in slaap kunnen komen.

Het duurt niet lang of Meester K is op de parkeerplaats aangekomen. Hij loopt naar de plek waar hij zijn auto ’s middags had staan. De parkeerplaats is stil en verlaten. Het is donker, maar door de volle maan is het terrein nog redelijk verlicht. Onrustig loopt Meester K heen-en-weer. “Zie je wel; het was een droom” denkt hij.

desiré komt ook bij de parkeerplaats aan. In de verte ziet ze een man lopen. Hij loopt exact op de plaats waar overdag de auto stond van Meester K. Een tinteling gaat door haar lichaam heen. Ze kan de man nog niet echt zien, maar weet al dat het Meester K is. Ze weet dat nu het moeilijkste moment zal komen; ze mag geen seconde laten blijken hoezeer zij naar hem verlangt. Ze zal hem moeten verleiden tot hij laat blijken dat hij zwakker is dan zij en haar om bevrediging van zijn lusten zal smeken. Ze doet haar cape iets open, waardoor de ontblote gedeelten van haar borsten zichtbaar worden; deze aanblik zal hem moeten verleiden. Maar daarbij zal ze vertrouwen op haar krachten; haar krachten die het voor haar mogelijk maken deze man te verleiden; hem te beheksen met haar gedachten, tot hij haar zal smeken. Ze haalt diep adem en begint om Meester K af te lopen. Zeker van zichzelf als een jager die op haar prooi afgaat.

Meester K ziet een gestalte op zich afkomen. Hij weet gelijk dat zij het is. Het lijkt wel of per stap dat zij dichter bij hem komt de wereld om hem heen van kleur veranderd. Meester K ziet lichte en donkere groene plekken om zich heen. Hij beseft dat zij geen gewone vrouw is. “Een heks” gaat door hem heen, maar dat doet hem niet van gedachten veranderen; hij zal haar ontmoeten. Ze loopt in een rechte lijn op hem af. Meester K kijkt recht naar haar en blijft stil staan. desiré pakt de kraag van de jas van Meester K beet. Even ziet ze zijn ogen langs haar borsten gaan. Ze trekt de meester naar zich toe, waardoor hij iets moet buigen. Zonder een woord te spreken duwt ze haar mond op die van hem en geeft hem een kus, die de meester gelijk beantwoord. Ze voelt dat ze hem onder controle heeft. Even kijkt ze in het rond op zoek naar een geschikte plaats. “Kom” zegt ze en beide lopen weg van het parkeer terrein naar een aangelegen park. Meester K ziet dat hij haar leidt naar een lichte plaats. Hij voelt dat haar krachten daar maximaal zijn, maar toch laat hij zich leiden door haar. Hij verlangt naar deze begeerlijke vrouw.

Op de plek aangekomen trekt desiré Meester K weer tegen haar aan. Gelijk kust ze hem weer op zijn mond en vervolgens opent ze haar mond uitnodigend. Intussen duwt ze haar ontblote harde tepels tegen het shirt van Meester K aan, waardoor hij deze tegen zijn borstkast voelt priemen. Meester K duwt zijn tong in de openstaande mond en voelt hoe de desiré daaraan begint te zuigen. Langzaam slaat hij zijn handen om haar heen. Hun tongen draaien om elkaar heen, hun tongzoen is geil en passioneel. Meester K geniet met volle teugen van deze opgewonden vrouw, die geil met haar borsten tegen zijn lichaam begint te wrijven. Hij laat zijn handen omhoog gaan en duwt de cape verder open. desiré maakt iets ruimte tussen hun in en dan laat Meester K zijn vingers over de ontblote gedeelte van haar borsten gaan. desiré voelt de opwinding van Meester K en weet dat ze hem de goede kant op laat gaan. Maar ze moet oppassen dat ze niet te veel naar zijn vingers gaat verlangen. Ze voelt een rilling door haar lichaam gaan wanneer haar tepels worden gestreeld. Snel probeert ze weer de overhand terug te krijgen en ze schuift een hand naar het kruis van de broek van Meester K. Gelijk duwt Meester K zijn benen iets verder van elkaar. desiré voelt de harde paal onder de stof van de broek zitten. Even knijpt ze iets met haar hand en Meester K kreunt een keer van verlangen. Langzaam laat desiré zich door haar knieën zakken voor Meester K. Ze houdt haar ogen op hem gericht en ziet de verlangende geile blik in zijn ogen. Ze trekt haar ogen zelf iets samen, waardoor haar blik nog geiler lijkt. Intussen maken haar handen snel de broek van Meester K los. Daarna schuift ze zijn broek naar beneden. Even laat ze haar ogen naar het kruis gaan van Meester K. Ze ziet zijn harde paal. Op zijn eikel zit een druppel glimmend voorzaad. Ze kijkt Meester K weer aan en laat dan haar tong langzaam likkend over zijn eikel gaan. Ze proeft het voorzaad op haar tong en likt zijn pisgaatje extra. Een rilling trekt door het lichaam van Meester K. De geile blik van desiré wind hem nog meer op. Hij voelt hoe ze zijn ballen in een van haar handen neemt en die langzaam begint te rollen in der hand. Meester K strekt zijn handen uit naar het hoofd van desiré. Gelijk opent desiré haar mond en zuigt ze iets op zijn eikel. “Ja, zuig me heksje” kreunt Meester K opgewonden. Gelijk schrikt hij iets van zijn woorden: hij noemde haar heksje. Maar desiré laat niet merken dat ze de woorden van Meester K gehoord heeft. Maar in haar gedachten lacht ze en denkt ze: “nog even en je bent helemaal van dit heksje”. desiré laat de pik van Meester K uit haar mond glijden en kijkt hem met een nog geilere blik aan. Dan begint ze met het puntje van haar tong over de gevoelige randjes van de eikel te likken. Meester K kreunt van opwinding en laat zijn handen over de capuchon van desiré gaan. desiré opent weer haar mond en zuigt op de harde eikel. Ze proeft nog wat voorzaad op haar tong komen en geniet van de smaak.

Dan ineens duwt Meester K de capuchon van haar hoofd en grijp haar vervolgens vast. desiré schrikt maar voordat ze het door heeft voelt ze hoe Meester K zijn pik verder haar mond in stoot. De plotselinge wilde, dwingende beweging doet desiré kreunen van genot. Maar dan hoort ze Meester K dwingend zeggen: “pijp me klaar slet”. Ze schrikt van de woorden, ze weet gelijk dat ze geen controle meer heeft over de meester. Ze wil zich nog verzetten, maar voelt hoe Meester K haar hoofd stevig vast heeft en helemaal op zijn pik duwt. Ze moet zich concentreren om niet te stikken in zijn pik die hij gelijk tegen haar keel stoot. Even kokhalst ze iets, maar dan weet ze haar adem weer onder controle te krijgen. Gelijk ontspant ze zich en geeft Meester K toegang tot haar keel. Ze voelt hoe hij zijn pik met snelle stoten steeds dieper haar mond in duwt. “Zuigen slet” hoort ze Meester K hard zeggen. desiré voelt zich opgewonden; ze wil zich niet verzetten tegen deze meester. Snel begint ze te zuigen en laat ze vrijwillig haar hoofd heen en weer gaan. In haar gedachten weet ze dat ze de meester niet zal bezitten; hij zal haar bezitten, maar het geeft haar een nog geiler gevoel. Ze slaat haar handen om het lichaam van Meester K en kijkt hem dan verlangend aan. “vul mijn slette mond” smeekt ze in gedachten. Ze ziet in de blik van Meester K dat hij weet waarnaar ze verlangt. Hij stoot zijn paal nog eens diep tot in haar keel en dan begint zijn lichaam te schokken. desiré voelt het hete zaad in haar keel spuiten. Gelijk begint ze snel te slikken, maar ze kan niet voorkomen dat haar mond overloopt; uit haar mondhoeken komt het witte zaad naar buiten. Wanneer Meester K weer iets minder begint te schokken zuigt desiré het laatste zaad uit zijn paal. Daarna kijkt ze hem even aan. Meester K kijkt haar diep in de ogen en zegt dan: “mij willen verleiden he, ik zal je laten merken dat je van mij bent, geile slet”. Beschaamd slaat desiré haar ogen neer; blijkbaar heeft Meester K haar spel echt doorgekregen. Ze voelt zich steeds kleiner worden, maar aan de andere kant voelt ze ook steeds meer opwinding en ze weet dat ze zich nu helemaal zal geven.

“Sta op en loop die kant uit” zegt Meester K streng, terwijl zijn hand een richting op wijst. desiré staat op en begint de aangegeven richting op te lopen met Meester K vlak achter haar aan. Na een klein eindje gelopen te hebben merkt desiré dat Meester K heel iets verder van haar verwijderd is. Ze bedenkt zich geen seconde en zet het gelijk op een lopen. Direct begint Meester K met de achtervolging. desiré rent eerst zo hart als ze kan, maar al snel neemt haar snelheid weer af: ze wil helemaal niet weglopen; ze wil dat Meester K haar kan grijpen. desiré hoort Meester K al dicht achter haar rennen. Even voelt ze een hand van hem haar aanraken, maar ze ontsnapt nog een keer uit zijn handen. Even voor haar ziet desiré een door de maan verlichte open plek in het bos, ze zet nog even iets aan zodat Meester K haar nog niet kan pakken. En dan laat ze zich op de open plek vastgrijpen. Ze voelt hoe de meester zijn handen in haar armen zet. desiré doet alsof ze nog wil ontkomen en spartelt tegen. Meester K duwt haar naar een bankje dat bij de open plek staat. desiré komt voorover te hangen over de achterleuning van het bankje. Meester K laat snel een van zijn handen naar haar haren gaan en pakt haar daar stevig aan vast. desiré kreunt van pijn. “Weglopen slet?” zegt de meester streng en hij trekt nog wat harder aan haar haren. “nee, nee” kreunt desiré van pijn. Meester K heeft haar goed vast; ze kan op geen enkele manier meer ontkomen. “Doe je jas uit” hoort desiré de meester zeggen. Zijn stem is hard en streng. desiré voelt zich onderdruk gezet, ze kan niet anders doen dan dat de meester van haar vraagt. Moeizaam doet ze haar jas uit. Ze probeert haar hoofd niet meer te bewegen dan nodig is. Wanneer ze haar jas op de grond laat vallen reikt de meester iets aan haar aan. “Maak je vast aan de bank” zegt de meester streng. desiré ziet dat het een paar handboeien zijn. Met tegenzin begint ze zich aan het bankje vast te maken. Daarna laat Meester K haar haren los.

“Zo heksje, dus jij wilde mij verleiden” zegt Meester K tegen desiré. desiré houdt haar mond dicht. Hoewel Meester K een stuk vriendelijk praat vertrouwt ze het niets. Misschien wel juist omdat Meester K vriendelijker is gaan praten. “O, zeggen we niets” zegt Meester K en gelijk loopt hij op een struikje af en breekt een twijgje ervan af. desiré voelt een rilling door haar lichaam gaan als ze Meester K met het twijgje in zijn hand op haar af ziet lopen. Ze weet wel wat Meester K daarmee van plan zal zijn, maar daar verlangt ze ook naar. Als ze hem toch niet kan domineren, dan geeft ze liever toe aan haar verlangens. Ze hoort het twijgje zwiepen en vervolgens voelt ze hoe het met een harde tik tegen haar kont aan slaat. Ze kreunt even en voelt het gloeiende gevoel door haar lichaam trekken. Weer zwiept het twijgje en weer voelt ze een gloeiende striem op haar kont. desiré kreunt wel even van de pijn maar blijft doorstil staan. Weer volgt een tik en gelijk weer een. De gloeiende striemen die desiré op haar kont voelt ontstaan doen haar opwinding alleen maar toenemen. “Wilde jij mij verleiden heks?” vraagt Meester K weer streng. Gelijk geeft hij desiré weer een paar harde tikken op haar kont. Hoewel ze de tikken nog wel kan verdragen weet ze al dat het net zo lang door zal gaan tot ze de vraag beantwoord heeft. Ze is benieuwd hoe de meester zal reageren wanneer ze hem antwoord geeft. En na de volgende tik die ze voelt kreunt ze “ja, meester”.

“Draai je om” zegt Meester K streng. Doordat desiré haar handen vast zitten aan het bankje gaat dat maar moeizaam. Ze moet door haar knieën zakken en achterover hangen om het voor elkaar te krijgen. Ze ziet Meester K dreigend voor haar staan. “Daarvoor al je boeten, slet” zegt Meester K. desiré voelt zich heel klein worden door haar houding. Ze weet dat ze haar lichaam niet kan verbergen. Meester K heft het twijgje op en geeft haar dan een tik op een van haar tepels. desiré klemt haar kaken op elkaar; deze straf wil ze waardig dragen. Ze weet nu dat het niet verstandig van haar was om deze meester zo uit te dagen en het was nog minder verstandig om te proberen juist hem onder haar controle te krijgen. Weer volgt er een tik nu op haar andere tepel. desiré kan maar met moeite voorkomen dat ze kreunt. Ze voelt haar tepels verder opzwellen in de gaatjes van haar corset. Weer krijgt ze en tik. Even kijkt ze Meester K aan. Ze ziet zijn strenge blik en slaat snel haar ogen weer neer. De ene tik naar de andere volgt op haar tepels. desiré voelt eerst pijn maar dan steeds meer genot. Het idee dat haar tepels grote rode knoppen zijn, maakt haar steeds geiler. desiré begint te hijgen van opwinding. Steeds weer geeft Meester K haar een tik op een van haar borsten tot ze het niet meer kan volhouden en een keer kreunt.

Even blijft Meester K voor desiré staan en hij kijkt op haar neer. desiré voelt zijn ogen op haar tepels branden. Hoewel ze heel gevoelig zijn duwt ze ze toch wat extra naar voren. De blikken van Meester K maken haar steeds weker en botergeil. Ze duwt haar benen iets extra van elkaar in de hoop dat Meester K aan het kruisje van haar string kan zien hoe nat ze is. Even kijkt ze hem weer aan. Haar ogen zijn geil, het is duidelijk dat ze naar meer verlangt.

“Ga staan” zegt Meester K. Snel komt desiré omhoog en staat ze weer voorover gebogen met haar rug naar Meester K toe. Ze voelt hoe hij met een hand over haar kont streelt. De striemen zijn nog steeds gevoelig, maar desiré duwt haar kont stevig tegen de strelende hand aan. Meester K duwt haar string aan de kant en laat dan zijn vingers door haar bilnaad strelen. desiré kreunt van opwinding wanneer hij over haar anus begint te wrijven. De hand zakt verder. desiré spreidt haar benen nog meer en voelt hoe Meester K haar drijfnatte kutje streelt. “Geil heksje” zegt de meester een keer en laat dan zijn hand weer omhoog gaan tussen haar billen door. Meester K duwt haar billen van elkaar en maakt dan zijn broek los. desiré rilt al van geilheid wanneer ze merkt wat hij met haar zal doen. Ze voelt de harde eikel over haar anus gaan. Ze duwt haar kont ertegenaan. De harde eikel begint haar nauwe gaatje open te duwen. Kreunend en trillend op haar benen voelt desiré de eikel iets in haar komen. Meester K pakt haar bij haar heupen vast. Ineens begint hij zijn paal in haar kont te stoten. desiré schreeuwt het haast uit van pijn en van genot. “Dit is omdat je met je kont schudde toen je wegliep” zegt Meester K terwijl hij bij ieder woord zijn pik dieper in haar kont stoot. Daarna voelt ze Meester K wild beginnen te stoten. desiré voelt hoe de meester haar gebruikt voor zijn genot. De handen van Meester K komen over haar borsten en duwen op haar heel gevoelige tepels. desiré begint steeds harder en geiler te kreunen. Ze knijpt de spieren van haar kont samen om de hard stotende paal van Meester K. Aan zijn hijgen hoort ze dat hij bijna gaat komen. Ze draait haar hoofd in zijn richting en kijkt hem met een geile smekende blik aan. Ze duwt haar kont extra tegen de stotende pik aan. desiré kan de ballen van Meester K tegen haar kont voelen komen. Meester K knijpt zijn handen samen om de borsten van desiré, die op haar beurt hard en geil kreunt. Dan voelt desiré hoe Meester K zijn lichaam begint te schokken. Ze voelt hete stralen diep in haar spuiten en een warme gloed diep in haar vormen. Ze knijpt haar spieren nog een samen zodat ze met haar kont iedere druppel uit zijn pik melkt. Ze voelt de spieren van Meester K weer ontspannen. Meester K hijgt nog iets na en trekt dan zijn pik uit de kont van desiré. Een wit stroompje loopt uit haar nog iets openstaande kont. Heerlijk gebruikt voelt desiré zich.

Meester K laat zijn handen naar de handboeien gaan en maakt desiré los. Vervolgens draait hij haar om en pakt hij haar kin beet. desiré kijkt in de ogen van Meester K en kan zien dat hij genoten heeft. “Ga op je knieën zitten en ga je met gesloten ogen klaarvingeren” zegt Meester K. desiré zakt voor Meester K op haar knieën. Ze schuift haar slip opzij en sluit haar ogen. Geil duwt ze haar vingers op haar clitje en begint er snel over te wrijven. Het duurt niet lang en ze voelt de druk in haar onderbuik snel toenemen. Ze duwt haar benen verder van elkaar om Meester K meer zicht te geven op haar kutje. Nog wilder gaat ze over haar clitje heen. Ze voelt hoe haar lichaam al begint samen te trekken. Even houdt ze haar orgasme nog tegen. Ze kreunt van geilheid en vingert zich nog sneller. Haar lichaam begint te schokken. En dan komt desiré met een harde kreun klaar. Trillend streelt ze nog over haar clitje heen tot de laatste restjes van haar orgasme zijn weggeëbd. Dan doet ze haar ogen open en kijkt met een geile blik in haar ogen omhoog. Maar gelijk merkt ze dat Meester K weg is, ze kijkt snel om zich heen maar ziet hem nergens meer. Even blijft desiré nog op haar knieën zitten en streelt ze nog zacht over haar kutje. “Dank u” fluistert ze zacht en daarna staat ze op en trekt ze haar jas aan. Ze steekt haar handen in haar zakken en loopt weg.

Terwijl ze loopt voelt desiré een papiertje in haar jas zitten. Wanneer ze op een verlichte plek komt bekijkt ze het en ziet staan: “tot snel in mijn dromen – K”. desiré glimlacht en gaat snel naar huis. Thuis gekomen kleedt ze zich snel helemaal uit en gaat dan op haar knieën naakt tussen de kaarsen zitten. Ze buigt onderdanig haar hoofd voorover en spreidt haar benen nog wat extra. Dan voelt ze dat ze klaar is voor haar volgende ontmoeting met Meester K


 

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan