Opstaan

Je voelt een hand over je lichaam gaan en gelijk een naakt lijf naast je komen liggen. Je slaapt nog half maar bent je toch helemaal ervan bewust dat ik het ben. “Hallo meester” zeg je half slaperig en je kruipt wat meer tegen mij aan. Ik ben veel vroeger dan je had verwacht gekomen. Eigenlijk heb je er geen moment spijt van gehad dat je mij de sleutel van je huis hebt gegeven toen ik daarom vroeg. De gedachte dat ik zo zou binnen kunnen komen leek heel beknellend en een aantasting van je privacy, maar in tussen heb je gemerkt dat je helemaal niets te verbergen voor mij hebt.

Mijn hand glijdt over je heen en pakt een van je borsten vast. Gelijk voel je je tepel iets opzwellen. “Waar blijft mij kus?” hoor je mij streng vragen achter je. Eigenlijk lig je nog te lekker om je gelijk om te draaien en mij te kussen, maar dat dwingende in mijn stem kan je haast niet negeren. Langzaam draai je je hoofd naar mij toe, bewust doe je het eigenlijk net te langzaam. Je voelt mijn hand in je borst beginnen te knijpen. Je vertraagt het draaien van je hoofd nog wat meer. De spanning van mijn hand op je borst voel je toenemen; het begint pijnlijk te worden, maar toch draai je je hoofd niets sneller. Je kan nog maar net voorkomen dat je begint te kreunen van de pijn die je voelt bij je borst. Je ziet mijn ogen je streng aankijken en gelijk gaat een rilling door je lichaam heen. Die strenge blik maakt je opgewonden. Je verlangt er wel naar om mij te kussen, maar het plagende uitstellen en de pijn die je daardoor ondergaat vind je ook zo heerlijk. Je verzet je nog iets en voelt mijn hand gelijk nog iets harder knijpen. Je kan de kreun niet meer tegenhouden. Gelijk duw ik mijn mond op jouw iets openstaande mond. Je kreunen gaat gelijk over in een warme intense tongzoen. Je voelt hoe ik je helemaal tegen mij aantrek en wrijft je borsten langs mijn blote borstkast. Ik leg een hand op je kont en trek je ook daar tegen mij aan. Je voelt mijn harde paal tegen je kruis duwen en rilt van opwinding. Je verlangt ernaar om die in je te krijgen, je verlangt ernaar dat ik je op je rug zal duwen en je zal gebruiken. Je slaperigheid is wel over, je bent geil en verlangt naar seks.

Een van mijn handen glijdt om je en tussen ons in. Je gaat heel iets aan de kant om mij ruimte te geven, maar dan bedenk je je dat dat niet zo handig was; je had je voorgenomen om je vanmorgen nog even te scheren voordat ik zou komen, maar doordat ik nu een uur of 3 eerder er al ben dat jij verwachtte is dat er niet van gekomen. Je voelt mijn hand maar even je kruis aanraken en dan volgt mijn reactie al: “ongeschoren?”. Mijn stem klinkt streng en jij antwoordt beschaamd “ja meester”. “Waarom niet?” vraag ik en jij antwoordt: “omdat ik u later verwachtte”. Gelijk kom ik omhoog uit het bed en zeg streng: “Jij dient altijd klaar te zijn voor mij”. Je slaat je ogen neer en antwoordt heel zacht: “ja meester, het spijt me”. Dan zeg ik: “ja meester, ja meester het spijt me, ik wil niet dat het je spijt, ik wil dat je het gewoon doet!” en gelijk pak ik je bij je haren vast en trek ik eraan. Kreunend van pijn kom je omhoog en je bed uit. “Mee, jij” zeg ik streng en ik trek je de slaapkamer uit en richting de badkamer. Je voelt je inmiddels heel klein en de tranen staan in je ogen. In de badkamer laat ik je los en zeg ik streng: “ga in de hoek staan, ik wil je niet zien” en gelijk geef ik je een duw richting een hoek. Je staat inmiddels te trillen op je benen; je voelt je echt heel klein en beschaamd. “Meer in de hoek” hoor je mij nog eens hard zeggen en je duwt je tegen de tegels aan. De tegels lijken haast wel bevroren, zo koud zijn ze, maar je blijft er tegen staan. Je voelt de tranen over je wangen lopen. Het was zo lekker om mij zo vroeg naast je te voelen, maar nu voel je je zo ellendig.
Je hoort dat ik het bad laat vollopen en dan de douche uitloop. Je beweegt je niet en blijft strak tegen de koude tegels staan. Iets later kom ik weer terug en zeg: “hier je spullen en scheren!”. Je draait je voorzichtig om en ziet op de grond een scheermesje met scheerzeep staan. Intussen ga ik in het bad zitten. Je kijkt naar me en vraagt: “mag ik me onder de douche scheren meester?”, maar ik antwoord: “nee, je doet het daar op de grond”. Je zucht een keer en zegt dan heel zacht: “maar ik heb ook water nodig meester”. “Dan pak je maar een bakje” zeg ik er gelijk over heen. Je pakt een bakje heet water en gaat dan zitten op de aangegeven plek. Ook deze tegels zijn ijskoud en je rilt wanneer je ze onder je kont voelt. Je neemt de scheerzeep en begint je onderbenen in te smeren. En neemt dan het scheermesje en scheert je onderbenen helemaal glad. Je voelt me wel kijken en voelt je daardoor steeds kleiner worden. Maar het voelt niet meer pijnlijk aan. Je ziet me dan wel niet echt naar je kijken, maar je weet dat ik het wel doe. Je zet je benen van elkaar maar begint dan om me wat te pesten eerst je oksels te scheren. Wanneer je je oksels klaar hebt ga je verder met je boven benen. Inmiddels weet je helemaal zeker dat ik naar jou en vooral je kruis zit te kijken. Je bent geil geworden en je kutlipjes zijn van elkaar gaan staan, waardoor ik recht tegen je clit aan zal zitten kijken. Je verwacht dat ik als je klaar bent met scheren zal gaan voelen of je glad genoeg bent, een rilling trekt door je heen bij die gedachte. Ik zal vermoedelijk naar je kijken met een blik die je heel klein zal doen voelen en dan met een vinger langzaam over wat plekjes gaan waar je je geschoren hebt. Pas als laatste zal ik je schaamlippen aanraken en die voelen. Je zal je steeds kleiner gaan voelen, dat weet je nu al, maar je weet ook dat je drijfnat zal worden en ik dat zeker ook zal merken. Je besluit dat je zo zelf eerst zal voelen of je helemaal glad bent; je zal je kut langzaam strelen in mijn zicht. Dat zal je nog natter maken en misschien zal ik je wel straffen omdat je je zo zit te strelen, maar het kan ook zijn dat ik zal zien hoe nat je bent en daar opmerkingen over maken als ik voel of je je goed geschoren hebt. Dat laatste daar hoop je op; je hoopt dat ik een beetje wit geil zal zien als ik naar je kutje kijk.

Ineens voel je even een felle pijn. Verschrikt kijk je naar je boven been. Je heb je iets gesneden met het scheermesje. Gelukkig is het niet meer dan een klein rood streepje. “Dromer” hoor je mij zeggen. Je glimlacht een keer naar me met een wat beschaamde blik in je ogen, net alsof kon zien waar je allemaal aan zat te denken. Gelukkig begint het streepje niet te bloeden en gelijk ga je verder met scheren. Je gedachten zijn er nu weer helemaal bij, hoewel; je voelt je nog steeds heel geil en verlangt ernaar om bij me te kunnen staan. Je smeert je kruis in met scheerzeep en voelt gelijk al hoe gevoelig je bent voor je eigen strelingen. Daarna neem je het scheermesje en begin je je heel langzaam te scheren. Je kijkt niet op om te zien of ik kijk, je voelt je heerlijk klein en hoopt dat ik zal genieten van hoe jij met jezelf bezig bent. Je scheert je heel secuur en voelt je alleen maar geiler worden. Je zal zo echt drijfnat zijn als je bij me staat. Ik zal je misschien wel kunnen ruiken, zo geil ben je al. Bewust raak je je kutje meer dan normaal aan tijdens het scheren. Wanneer je je schaamlippen scheert duw je gelijk wat tegen je clit aan. De rillingen gaan door je heen. Je spreidt je benen nog meer en scheert ook nog wat haartjes bij je bilnaad weg. Je moet daarvoor je kutje wel vastpakken met je hand, waarbij je vingers haast al in je glijden. Wanneer je denkt dat je helemaal glad bent voel je het nog eens goed. Dat je van plan was om je extra lang te strelen ben je al helemaal vergeten; zodra je zeker bent dat je glad bent veeg je snel de laatste restjes scheerzeep weg en dan sta je op en loop je naar mij toe.

Wat je al verwachtte, gebeurt ook: “wijdbeens staan” zeg ik gelijk. En vervolgens laat ik een hand langzaam over je benen gaan. Je rilt van opwinding. Ik duw iets tegen je benen aan als teken dat je ze nog verder moet spreiden. Je voelt je kutje open staan en weet wel zeker dat ik zo kan zien hoe nat je bent. Maar eerst voel ik onder je oksels. Je bent even bang dat ik iets voel, wanneer ik mijn vingers een aantal keer over een plekje laat gaan. Dat zou je nu wel heel erg vinden, als ik je nu terug zou sturen omdat je iets vergeten zou zijn, maar gelukkig gaan mijn vingers verder. Je houdt je blik recht naar voren waardoor je echt niet kunt zien of mijn hand nu dicht bij je kruis komt of niet. De spanning in je lijft kan je voelen. Ineens voel je mijn vingers strelen. Je kan je net inhouden om niet gelijk te kreunen bij mijn aanraking. “O, wat ben ik vreselijk nat” gaat door je heen. Het geeft je toch een beschaamd gevoel, maar het is o zo heerlijk om het te voelen. Mijn vingers tasten en bevoelen je kruis. Ik sla geen plekje over. “Wat ben je ook een natte geile slet” hoor je mij zeggen. “Ja, meester dat ben ik” antwoord je direct. Ik laat mijn vingers over je clit gaan en duw dan ineens twee even diep in je om ze vervolgens ook weer gelijk uit je te trekken. Je kreunt van opwinding. “Wat is dit?” hoor je mij vragen. Je kijkt naar beneden en ziet het gelijk aan mijn vingers; je ziet wat wit geil van je aan mijn vingers zitten. “Ik ben geil meester” fluister je zacht. “Zeker ben je dat, het druipt bijna uit je” hoor je mij zeggen. Je voelt je kleiner worden en antwoordt nog zachter: “ja meester”. “Je bent een slet!” zeg ik bestraffend en jij antwoordt: “die van u meester, voor u om te gebruiken”. Je bent er van overtuigd dat je jezelf kunt ruiken. Je hebt je ogen iets gesloten en geniet van je geilheid en hoe klein je je voelt.

“Kom in bad zitten slet” zeg ik vervolgens. “Ja meester” antwoord je en je stapt het bad in. Ik geef je aan dat je tegen over mij moet gaan zitten. Zelf had je liever voor me, tegen me aan gezeten, maar ook zo zal ik me wel met jou gaan vermaken. Eerst moet je mij gaan wassen met je blote handen. Je komt iets overeind en laat je hand strelend over mijn lichaam gaan. Intussen kijk je naar beneden en met moeite kan je je glimlach onderdrukken wanneer je mijn harde paal onder water al kan zien zitten. Ik kan dan wel heel streng kijken en praten tegen je, maar je ziet gelijk dat het mij ook opwindt. Bijna automatisch laat je een hand naar mijn kruis gaan en begin je mijn pik te strelen. Je verlangt er naar om die in je te voelen en begint er zacht wat aan te trekken. “Me wassen slet” zeg ik. Beschaamt sla je je ogen neer en antwoord je: “ja meester” en met wat tegen zin laat je mijn pik weer los. Je zal nog moeten wachten, maar je weet nu al haast zeker dat het niet lang meer zal duren voor mijn paal ergens in jouw lijf zal zitten. Ik laat je mij helemaal wassen. Tot je uiteindelijk ook mijn voeten hebt gehad. Vervolgens laat ik mijn handen over jouw lichaam gaan. Je laat je hoofd achterover zakken en geniet er van. Je voelt hoe mijn handen vrij snel langs je benen omhoog gaan en bedenkt wat er zou gebeurd zijn als jij dat net bij mij zou hebben gedaan. Bijna gelijk voel je mij twee vingers diep je kut in duwen. Je kreunt hard en geil. Mijn vingers beginnen in je kut te stoten, gelijk duw je je benen verder van elkaar. “Een slet ben je!” hoor je mij zeggen en ik stoot gelijk nog wat harder en dieper. “O ja meester” hijg je terug, “ik ben uw slet, gebruik me”. Ik duw een derde vinger in je. Ook die komt zonder problemen in je. Gelijk begin je harder te kreunen en te hijgen. Je voelt mijn vingers soms even in je krommen en over je spotje gaan. Even gaan mijn vingers terug en met een harde “Ooooo” van jou duw ik ook een vierde vinger in je. Je voelt hoe je kut wordt opgerekt door mijn vingers, maar je kan het nog goed hebben. Je kut is zo nat dat de vingers haast in je worden gezogen, zo gemakkelijk bewegen ze in en uit je. Je komt even iets overeind en ziet dat je kruis boven het water uitsteekt. Je ziet mijn ogen op jouw kut gericht. Ik zie hoe mijn vingers steeds in dat glibberige natte spleetje van je gaan. Zonder je te bedenken kreun je: “doe het meester, doe het alstublieft”. Je weet dat ik direct zal begrijpen waarom je vraagt. Je voelt hoe ik mijn vingers samentrek tegen de ingang van je kut aan. Je probeert je te ontspannen, maar de gedachte dat ik zo mijn hand in je zal duwen windt je ook enorm op. Je voelt de vingers langzaam in je komen en je kutje beginnen op te rekken. Met mijn andere hand begin ik over je clit te wrijven, waardoor je je gedachten daarop kunt richten. Steeds verder duw ik mijn vingers in je. Je kreunt en hijgt van opwinding. Steeds strakker komt je kutje om mijn vingers te staan. Je probeert je benen nog verder te spreiden. Ik duw heel langzaam nu, het dikste stuk van mijn hand komt in je. Je voelt je kut zo trekken, dat je bang bent dat je zal openscheuren. “Oooo meester” kreun je. Heel even hou ik mijn hand stil om je iets op adem te laten komen. Dan voel je de hand weer bewegen. Ik duw en je kut rekt nog verder. Je kreunt van pijn, maar wil voor geen goud dat ik nu zal stoppen. Al zou je iets openscheuren, je zal en moet die hand van me nu ook in je hebben. Mijn hand komt verder, je moet je echt concentreren, maar dan voel je het: het dikste stuk zit in je. Je kut kan zich weer iets ontspannen. “O ja meester” kreun je van opwinding. Je voelt mijn vingers in je bewegen, langzaam stoot ik iets met mijn hand. Je sluit je ogen en laat je meedrijven in alles wat je voelt. Je voelt je heerlijk gevuld en waanzinnig geil. Je zit al dicht tegen een orgasme aan, maar probeert dat nog uit te stellen. Mijn hand begint steeds meer in je te bewegen ik pak je spotje vast een kneed dat iets. Je kreunt hard en geil. Intussen wrijf ik nog steeds over je clit. De druk in je buik wordt steeds intenser. Nog heel even en het zal niet meer te stoppen zijn. “Meester ik kan het bijna niet meer houden” kreun je. “Wil je dan komen slet?” hoor je mij terug vragen. “O ja meester alstublieft” kreun je terug. Het maakt je alleen nog maar geiler dat ik je er om laat smeken. Mijn hand begint harder te stoten. Je kan bijna niet meer. “Hou je in slet!” hoor je mij streng zeggen. “Meester, ik kan niet meer” kerm je terug, maar je weet je nog steeds in te houden. Bij je clit weet ik precies het juiste plekje te raken. Heel je lichaam staat in vuur en vlam. Je knijpt je kut samen om maar niet te komen. “Wat ga je doen slet?” hoor je mij streng vragen. “Ik wil voor u klaar mogen komen meester” gil je “alstublieft meester sta het toe”. De tranen schieten in je ogen. “Kijk me aan!” hoor je mij gebieden. Je richt je gelijk iets op en kijkt me zo goed en zo kwaad als het gaat aan. “Kom klaar slet!” zeg ik streng. De opdracht voelt als een opdracht. Je weet niet of je daarop reageert of je echt niet meer kon inhouden, maar je lichaam schokt gewoon. Je kreunt het uit en dan gaan de golven door je heen. Je drukt je kut omhoog en laat je dan helemaal gaan. Schokkend, schreeuwend en uiteindelijk huilend kom je klaar. Minuten lang ligt je na te schokken en na te snikken, door je intense orgasme.

Wanneer je weer wat bij komt kijk je me aan en zeg je zacht: “dank u meester, het was heerlijk om u zo te voelen”. Ik ben inmiddels al weer achterover gaan zitten en zeg: “kom hier en laat me dat met een kus merken”. Gelijk kom je overeind en duw je jezelf tegen mij aan en je geeft me een lange geile tongzoen. Daarna zeg ik: “we gaan zo uit bad, je mag je niet afdrogen; ik zal je afdrogen... met een nieuwe strokenzweep die ik gisteren heb gekocht” en gelijk voel je de rillingen weer door je lichaam gaan en opnieuw duw je je mond op die van mij om mij lang en intens te tongzoenen.

 

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan