Petra - Breken

Petra werd naar een donkere, vochtige ruimte onder het huis gebracht. Gelijk toen petra er binnenkwam voelde ze een rilling door haar lichaam gaan. Een rilling doordat de ruimte aanzienlijk koeler was dan buiten, maar ook een rilling door de onaangename aanblik van de ruimte. De ruimte was zo’n vijf bij vijf meter groot en een meter of 2 hoog. De muren waren, voor zover petra ze kon zien, niet echt afgewerkt en op de vloer lagen koude witte tegels. Weer ging een rilling door petra heen en een van de mannen zei in gebroken engels: “bang? waarvoor? Zelfs ongedierte wil hier niet komen”. Daarna begonnen beide mannen hard te lachen. Dat er geen ongedierte wilde komen stelde petra een klein beetje gerust, maar dat die mannen vervolgens zo lachten betekende niet veel goeds.

Midden in de ruimte werd petra met haar armen omhoog aan twee metalen boeien vastgemaakt. Ze stond met de rug naar de ingang en zag voor zich alleen maar een kale lelijke muur. Vervolgens zei een van de mannen in gebroken engels: “maak jij der maar schoon”, waarop de andere iets pakte wat al snel bleek een tuinslang te zijn. Daarna begon hij petra af te spuiten met koud water. Petra rilde van de kou maar liet ze begaan en probeerde daarbij zo min mogelijk emotie te tonen, zodat de mannen er geen plezier van zouden hebben. Toen de man petra had schoongespoten verlieten de mannen de ruimte en lieten ze petra achter.

Petra voelde zich koud en vernederd en vond het belachelijk dat meester Peter haar dit had laten ondergaan. Maar ook was ze bang voor wat ze hier in deze ruimte nog meer moest ondergaan. Langzaam begon haar lichaam weer op te drogen en petra staarde wat voor zich uit. Ze werd moe van het staan en begon wat aan haar armen te hangen. Voor de zekerheid bewoog ze zo nu en dan even haar vingers om te voelen of er nog gevoel in zat en ze niet te veel haar polsen afknelde. Het duurde best wel een tijd voordat de mannen weer terug kwamen.

De mannen hadden iets van een korte tafel bij zich die aan de bovenzijde bekleed was met wit leer. Ze zetten de tafel voor petra neer, lieten het touw wat aan haar boeien zat vieren en duwden petra voorovergebogen over de tafel heen. De touwen werden onder bij de poten van de tafel vastgemaakt, waardoor petra haar armen naar beneden kwamen te hangen, hierdoor kwam ze over de tafel heen te liggen, met haar armen en benen naar beneden. Daarna werden haar enkels aan de poten van de tafel met boeien vastgemaakt en ook werden bij bovenbenen boeien bevestigd die aan de tafel werden vastgemaakt, waardoor petra haar benen niet meer bij elkaar kon krijgen. Om haar hoofd kreeg petra een kap geschoven met gaten voor haar neus, mond en oren. Hierdoor kon ze totaal niets meer zien.

Hoewel de houding waarin petra zich nu bevond veel aangenamer was voelde ze zich veel minder op haar gemak. Het duurde niet lang voordat haar angstige voorgevoel werd bevestigd; ze hoorde voetstappen in de ruimte en voelde toen handen haar kont en kruis betasten. Vervolgens voelde ze hoe iemand zijn pik in haar duwde en haar begon te neuken. Ze had geen idee wie gebruik van haar maakte en ze kon er totaal niets tegen doen. De man liet het niet zo ver komen dat hij in petra klaar kwam, maar in plaats daarvan spoot hij zijn zaad over haar rug heen. Petra voelde de slierten op haar komen en voelde zich gelijk vies en smerig. Daarna verliet de man de ruimte en liet hij petra alleen achter en de tranen begonnen over petra haar wangen te lopen.

Enige tijd later kwam weer iemand de ruimte binnen. Gelijk stopte petra met huilen; ze wilde niet dat iemand dat kon merken. De persoon nam ook niet eens de moeite om te zien hoe petra zich voelde; toen de stappen vlak achter pertra stopten voelde petra gelijk een zweep hard over haar kont beginnen te slaan. Een zweep met een lange striemende strook, die overal op petra haar kont zijn strepen naliet. Petra wilde niet schreeuwen van de pijn, maar kon niet voorkomen dat ze zo nu en dan hard en pijnlijk moest kreunen. Het slaan stopte naar een tijdje weer en petra hoorde de persoon weglopen, weer voelde ze de tranen over haar wangen lopen.

Toen weer iemand binnenkwam werd haar hoofd opgetild. Blijkbaar had ze met een man te maken want bijna gelijk voelde ze hoe een pik tegen haar lippen werd geduwd en toen ze haar mond niet gelijk opende hoorde ze een man zeggen: “Doe open slet”. Petra had haar kaken maar iets van elkaar en gelijk werd de pik haar mond in gestoten. Het leek de man niet echt te boeien wat petra met zijn pik deed, want zonder dat ze begon te zuigen, voelde petra hoe de man haar mond begon te neuken. De eerste stoten waren nog redelijk rustig en beheerst, maar al snel voelde ze de pik tegen haar keel komen. Petra moest kokhalzen maar de man reageerde er niet op en ging gewoon door. Gelijk besefte petra dat ze echt alles moest doen om haar eigen adem onder controle te krijgen, want deze man was niet van zins om daarmee rekening te houden. Ruw werd de pik tot in haar keel geduwd bij iedere stoot en petra hoorde de man iets hijgen van opwinding. “Gelukkig” dacht ze wetende dat de man zich vast niet lang in zou kunnen houden en ze dus vrij snel weer verlost zou zijn. Bijna kon ze zich beheersen tot de man klaarkwam, maar net voordat hij zijn zaad in haar keel begon te spuiten verslikte petra zich. Ze probeerde zich te verzetten en kon geen adem meer halen ze voelde zich bijna stikken en toen kwam daar nog de volle lading zaad overheen. Petra hoeste en kokhalse het zaad uit haar mond. Ze moest er bijna van overgeven. Minuten lang lag ze naar adem te happen maar toen ze bijkwam merkte ze dat de man al weer weg was en desnoods haar gewoon had laten stikken.

De keer erop kwamen twee mannen binnen. Ze maakten petra los van de tafel en maakten haar met haar vast aan een stuk touw wat boven haar hing. De kap werd van haar hoofd getrokken zodat petra weer wat kon zien, maar wie de mannen waren kon ze nog niet zien, doordat zij een soort van maskers droegen. Een van de mannen nam een zweep en sloeg petra ermee vanaf haar kont tot boven aan haar rug om vervolgens weer naar beneden te gaan en bij haar kont te eindigen. Het deed petra pijn, maar ze stond er vrijwel emotieloos bij. Na de zweep werd het touw aan haar armen losgemaakt en werd petra een halsband omgedaan die met een slot werd afgesloten. De halsband zat aan een metalen ketting aan de muur. Op de grond lag een strozak die voor haar als slaap/rustplaats moest dienen. Daarna vertrokken de mannen weer.

Een behoorlijke tijd later kwamen er weer gemaskerde mannen de ruimte binnen lopen die petra losmaakten van haar plek op de grond. Petra moest even hebben geslapen, maar helemaal zeker was ze daar niet van. De kap werd weer over haar hoofd gedaan en petra werd weer over de tafel vastgebonden. De mannen gebruikten haar en verlieten daarna weer de ruimte.

Een dag?, enkele dagen?, een week?, petra had geen flauw idee hoelang, werd petra zo voor uren vastgebonden en op allerlei manieren gebruikt en geslagen, waarna ze weer aan de ketting bij de muur werd vastgemaakt. Geen enkele keer kon ze zien of merken wie haar gebruikte en het besef van tijd was ze totaal kwijt. Daar waar petra eerder nog wel eens het gevoel had gehad dat alles wel goed zou komen, dat gevoel was ze helemaal kwijt, sterker nog: ieder gevoel was ze kwijt. Ze was er om gebruikt te worden wanneer de mannen dat wensten en verder was ze niets.

<- vorige     volgende->

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan