Petra - Voorbereiding

De volgende dag zou de finale test plaats vinden. Petra werd tegen een uur of tien door meester Raymond gewekt en ze kreeg te horen dat ze zich klaar moest maken. Ze kreeg twee uur om op te staan, zich te wassen (uiteraard moest ze zich daarbij ook van iedere overbodige haar op haar lichaam ontdoen), te kleden in kleding die nog gebracht zou worden en te ontbijten. Daarna vertrok meester Raymond en bleef petra alleen achter.

Petra voelde zich best wel gespannen, maar ook op een aangename manier opgewonden. De afgelopen weken had ze echt haar best gedaan en vandaag zou de derde meester bepalen of ze geschikt was als slavin. Er hing voor haar ook best wel wat van af, tenminste als ze de woorden van meester Peter van eergisteren mocht geloven. Als ze geschikt bevonden zou worden om slavin te zijn, dan zou ze op dit eiland blijven. Wat er op neer zou komen dat ze een lustobject voor andere meesters zou worden, maar daar zou tegenover staan dat ze verder met heel veel zorg behandeld zou worden. Ze zou dagelijks goed te eten krijgen, mooie en sexy kleding mogen dragen en goede medische en geestelijke verzorging krijgen (uiteraard gold dit alles alleen als ze zich ook als een goede slavin bleef gedragen). Maar als ze niet geschikt zou worden bevonden dan zou ze weggedaan worden, wat erop neer kwam dat ze dan ergens op de wereld als een goedkoop sm-hoertje weggestopt zou worden. Daarbij liet meester Peter gelijk al doorschemeren dat dat vermoedelijk ergens in Zuid-Oost-Azië zou zijn, want daar kwamen de meeste afdankertjes terecht.

Petra stond op en ging zich scheren. Ieder haartje op haar armen, benen, oksels en schaamstreek haalde ze zorgvuldig weg. De afgelopen weken had ze geleerd de pijn te doorstaan om zich ook op de meest intieme en gevoelige plaatsen te harsen en te epileren, waardoor ze ook echt alles kon verwijderen. Toen ze klaar was voelde ze haar huid op diverse plaatsen tintelen, wat eigenlijk best een aangenaam gevoel was. Daarna nam ze een heerlijk warm bad met geurige badolie zodat ze de rest van de dag lekker zou blijven ruiken. Tenzij ze natuurlijk een heel intensieve en zweterige sessie zou ondergaan, want daar was niets tegen opgewassen. Terwijl ze in bad zat bracht maria haar haar kleding voor die dagp; een mooi leren setje bestaande uit een hotpants met diverse ritsjes, waardoor delen ervan naar believen open geslagen konden worden en topje wat aan de voorzijde deels open was, zodat haar tepels en een stukje van haar borsten vrij zouden blijven. Verder had maria een paar laarzen bij zich die petra eronder moest dragen. Het hele setje beviel petra wel. Voordat ze op dit eiland was gekomen had ze zo iets nooit durven dragen, want het zou haar buik en kont te veel laten zien, maar gedurende de tijd dat ze hier op het eiland had gezeten had ze ook redelijk wat inspanning verricht en waren die toch best wel wat strakker geworden, zodat nu wist dat ze er voor mannen heerlijk in uit zou zien (dit ondanks ze zelf nog steeds vond dat ze nog wel een maatje kleiner kon worden).

Nadat maria de kleren aan petra had laten zien ging ze achter het bad staan en begon ze petra haar schouders zacht te masseren. “Dat kan je goed” zei petra al vrij snel en maria antwoordde: “Dat ga jij ook nog wel leren”. “Als ik het haal” reageerde petra met een iets bedrukte stem, waarop maria zei: “Jij gaat het halen. Zolang je maar steeds onthoudt dat je voor meesters respect dient te hebben en uitvoert wat ze je maar opdragen, haal je het altijd. Fouten kan en zal je maken, daarnaast laten meesters je ook nog graag geloven dat je veel meer fout doet, dan dat je in werkelijkheid doet, maar als jij ze diep in je hart echt respecteert, dan kan je hooguit als slavin straf krijgen, maar je bent en blijft dan nog steeds een slavin”. petra liet de woorden van maria goed tot haar doordringen en deed daarna haar hoofd achterover om maria te kunnen zien en ze zei: “dank je”. Maria glimlachte en gaf petra vervolgens een zachte kus op haar mond, terwijl ze haar handen iets over haar borsten liet glijden. “Vanavond ben je slavin” zei ze vol overtuiging en daarna liet ze petra los en verliet ze de kamer.

Petra voelde dat de woorden van maria haar goed hadden gedaan. Ze voelde liefde en genegenheid voor deze vrouw. Pas toen besefte ze ook waar maria haar handen had gelegd en dat dat haar warme gevoelens had gegeven. Nog nooit was ze door een vrouw met zo veel liefde aangeraakt en het haar haast een erotisch genoegen gegeven. Petra vroeg zich af of ze ook van vrouwen zou kunnen genieten als ze van een man kon doen. Maar echt veel tijd om hierover na te denken nam ze niet. Nu moest ze zich verder klaar maken. Ze stapte uit het bad en droogde zich heel goed af. Daarna trok ze het setje aan wat haar als gegoten zat. Het topje zat strak om haar borsten en duwde die ook nog wat omhoog. Het broekje zat strak om haar kont en liet net iets van de onderkant van haar billen zichtbaar. En met de laarzen eronder voelde petra zich echt helemaal af. Ze voelde zich begeerlijk, sexy en zeker; ze was klaar om slavin te worden. En ze ging ontbijten.

<- vorige     volgende->

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan