Petra - Gereed maken

’s morgens werd Petra gewekt doordat de man haar een schop gaf toen hij een ontbijt neerzette. “Sta op en eet, het wordt een lange dag” zei hij. Petra voelde overal pijn van de nacht ervoor en pas toen de man de kamer had verlaten kroop ze naar het eten toe. Ze had honger en ging dus maar snel eten, ze verwachtte niet dat de man haar heel veel tijd daarvoor zou geven. En dat klopte ook, want Petra had maar nauwelijks genoeg binnen voordat de man terug kwam om haar te halen.

Petra werd naar de badkamer gebracht, waar de man haar een scheermes en scheerzeep gaf. “Scheren, helemaal kaal” zei de man. Petra draaide zich van de man af en begon haat oksels in te smeren, maar terwijl ze dat deed trok de man aan haar arm en zei: “Zichtbaar voor mij. En iedere haar die je vergeet verwijder ik met een pincet”. Petra draaide zich met tegenzin terug richting de man en begon haar oksels te scheren. Ze deed het heel nauwkeurig, want de gedachte dat de man de haren met een pincet zou gaan verwijderen deed haar bij voorbaad al pijn. Een paar keer voelde Petra of haar oksels echt helemaal glad waren, voordat ze verder ging met haar benen. Ze voelde de man wel naar haar kijken maar negeerde hem zo veel mogelijk. Terwijl ze zich stond te scheren bedacht ze dat de man meer zou hebben gezien wanneer ze andersom had gestaan, waardoor ze deze houding eigenlijk nog niet eens zo erg begon te vinden. Petra had geen haast met het scheren van haar benen en ze hoopte eigenlijk dat de man zijn interesse zou verliezen en weg zou lopen. Helaas, dat gebeurde dat niet en moest Petra, nadat ze nog eens extra gecontroleerd had of haar benen ook glad waren, beginnen met het scheren van haar kruis. Hoewel de man volgens haar gevoel extra goed naar haar stond te kijken, wist Petra eigenlijk nog alles redelijk voor hem te verbergen. Dat ze naakt was en dat hij steeds haar kut kon zien als hij in haar buurt was had ze niet echt mee gezeten, ze wilde alleen niet dat hij er echt van kon genieten, dus ook nu niet. Petra scheerde haar kruis heel nauwkeurig want voor haar gevoel zou het verwijderen van haren met een pincet haar daar wel het meest pijn gaan doen. Het kostte haar best wel moeite om een paar haren op de rand van haar schaamlippen en een paar bijna tussen haar billen in weg te krijgen, maar ook dat lukte haar. Daarna liet ze haar vingers er een aantal keer snel langs glijden en voelde ze of het ook echt glad was. Zo glad als haar kruis nu was, was ze volgens haar nog nooit geweest. Vervolgens richtte ze zich op en wachtte op wat de man nu met haar zou gaan doen.

“Klaar?” vroeg de man en Petra antwoordde: “Ja... meester”. Vervolgens zei de man: “Ga onder de douche staan om je te wassen”. Petra liep naar de douche toe, zette de kraan open en begon zich te wassen. De man wees haar daarbij op een paar flesjes shampoo en badschuim die ze van hem daarbij moest gebruiken. Weer moest ze alles duidelijk zichtbaar voor hem doen en toen ze bij haar borsten was zei de man streng: “Waag het niet om die af te raffelen, ik geef je wel aan wanneer die volgens mij schoon zijn”. Petra sloot haar ogen en liet toen haar handen wrijvend over haar borsten gaan. Normaal zou ze dit heerlijk hebben gevonden, maar nu voelde het aan als een enorme vernedering. Ze kon de ogen van de man haast voelen op haar borsten en ze wist wel zeker dat dit hem wel zou opwinden. Het niet doen was geen optie, maar ze kon het ook niet zo doen dat de man voor haar gevoel hier geen plezier aan kon beleven. Gelukkig zei de man uiteindelijk dat ze kon ophouden, maar ze was er minder blij mee dat hij haar daarna liet omdraaien om vervolgens iets voorover gebukt haar kont te laten wassen. Even dacht Petra erover om het gewoon weg te weigeren en de zweep maar weer te incasseren, maar dat kon haar lichaam voor haar gevoel nu even niet hebben. Toen ze ook daarmee klaar was moest ze voorover gebukt met haar handen tegen de muur gaan staan en kwam de man controleren of het scheren wel was goed gegaan. Hij had totaal geen aandacht voor haar oksels en benen; gelijk duwde hij een hand richting haar kut en begon die langdurig te bevoelen en te betasten. Petra onderging het zonder enige emotie. Ze had zelf het gevoel dat haar lichaam er dit keer niet op reageerde. Nadat de man zijn hand teruggetrokken had zei hij gelijk: “Blijven staan” en vervolgens hoorde Petra hoe hij zijn broek losmaakte. Over de opwinding van de man was geen twijfel mogelijk toen Petra even daarna zijn harde pik tegen haar kut voelde komen. Even was Petra bang dat hij nu geen condoom om had gedaan, maar gelukkig ook dit keer had hij dat ook gedaan. Petra voelde hoe de man zijn pik in en uit haar kut stootte en die gebruikte voor zijn genot. Er was niets dat Petra daar tegen kon doen, behalve dan dat ze het emotieloos kon ondergaan, wat ze dan ook deed. Het duurde best wel een tijdje toen ze de man schokkende bewegingen voelde maken en hem hoorde kreunen. Het drong niet gelijk tot Petra door, maar ineens kreeg ze een vreemd gevoel: zou de man zijn orgasme aan het faken zijn? Het klonk zo raar en zijn bewegingen klopte voor haar gevoel gewoon niet.

De man liep gelijk daarna de douche uit en zei tegen haar: “Over 10 minuten zijn je haren gekamd en ben je helemaal droog”. Petra ging onder de douche weg en ging zichzelf eerst afdrogen om vervolgens haar haren te borstelen. Toen ze daarmee klaar was keek ze even iets in het rond. De man kwam er al weer aan, maar net voordat hij haar aandacht opeiste, zag ze in de vuilnisbak onder de wastafel die condoom liggen en volgens Petra was die helemaal leeg. Ze zei niets, ze deed niets, behalve dan dat ze haar lachen echt moest onderdrukken. O, normaal zou ze nog best medelijden of begrip hadden gehad met iemand die dat overkwam, maar deze verkrachter, dit was geen meester, dit was geen man, hij was in feite niets anders dan een impotente eikel met een zweep in zijn hand. Na de vernederingen die ze in de douche had moeten ondergaan voelde ze zich weer gesterkt, bij de gedachte dat deze man in feite niets bij haar niets kon, behalve dan haar slaan. Diep in haar hart dacht ze even: “Ik zou me nu voor deze man willen klaar vingeren, zo voor zijn ogen en als ik kom zeggen, zie ik doe wat jij niet kan!”. Maar dat gevoel maakte haar ook wel een beetje bang, want vroeg of laat zou ze zo iets tegen hem gaan doen en dat zou behoorlijke gevolgen hebben voor haar gevoel.

De man bracht haar naar een andere kamer waar een eenvoudige witte jurk met een riem voor haar klaar lagen. Ze moest die van de man aantrekken en haar vervolgens licht opmaken en hij raadde haar aan om echt haar best te doen om er een beetje toonbaar uit te zien, want anders zou het haar zeker berouwen. Daarna vertrok de man, sloot hij de deur af en liet hij Petra alleen achter. Petra trok de jurk aan en intussen bedacht ze hoe ze zich zou opmaken. Iets bijzonders zou ze er zeker niet van maken, maar het echt slecht doen zou ze ook niet doen, vanwege de ongetwijfeld zware straf die daarop zou gaan volgen. De jurk was er een met twee banden bij de schouders die achter haar nek met drukknopen aan elkaar werden vastgezet. Onderaan was de jurk vrij wijd en viel hij tot over haar knieën en van voren was hij tamelijk diep uitgesneden waardoor een groot deel van haar borsten vrij kwam. Daarnaast bevatte de jurk nog knopen waarmee het boven stuk losgeknoopt kon worden en de borsten helemaal vrij kwamen. De jurk was duidelijk gemaakt om je lichaam er mee te kunnen tonen en hem snel ook weer uit te kunnen doen, wanneer dat gewenst was. Bijzonder vond Petra hem niet en normaal gesproken had ze er nooit in willen rondlopen, maar nu had ze geen keus. Ze maakte zich op op een vrij neutrale wijze. Hoewel dit bij haar lippen gezien de rode kleur van de lippenstift haast onmogelijk was. Toch wist ze het zo te doen dat zowel haar ogen als haar mond niet echt geaccentueerd werden. Een ding hoopte ze maar, dat de man het niet te weinig zou vinden en haar toch straf geven zou.

Maar toen de man kwam zei hij er niets van; zonder een woord te zeggen deed hij haar de riem om en nam hij haar mee naar beneden. Daar kreeg Petra een kop koffie van de man. Het viel Petra op dat de man een aantal keer op zijn horloge keek en toen de koffie op was zei hij ook gelijk: “kom mee, we gaan” en nog geen vijf minuten later zaten ze samen in de auto. De man voorin en Petra achterin, met boeien om haar polsen die ergens aan de grond vastgemaakt waren zodat ze verder niet kon bewegen.

Toen de man de auto startte voelde Petra zich ineens moe. Het viel haar nog niet gelijk op, maar toen haar ogen ineens echt begonnen dicht te vallen, wist ze dat er wat aan de hand was; de man moest iets in haar koffie hebben gedaan. Ze probeerde zich nog wel te verzetten tegen het gevoel, maar dat lukte haar maar even. Ze zakte op haar zij en voel op de bank. De man lachte; ze zou rustig zijn tijdens de reis.

<- vorige     volgende->

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan