Roep van de meester

- Dank u meester voor het verhaal. Mijn antwoord op uw vraag erin is: ja, meester; ik wil u zo van dienst mogen zijn. Ik wacht uw aanwijzingen af. uw slavin. –

Meer was het mailtje niet dat je mij zond, maar het was voldoende duidelijk. Je had niet echt getwijfeld of je mij de mail zou zenden. Natuurlijk bestond er een kans dat het verhaal wat je had gelezen toch niet een echte vraag in zich had, maar je wist eigenlijk wel zeker dat het voor jouw was geschreven. Maar zelfs al zou het geen vraag zijn, dan wilde je nog deze reactie mailen; je zou wel zien wat ik ermee zou doen. Spijt had je in elk geval niet, gelijk vanaf het verzenden al niet: je wilde mij zien, dus zat er niet mee dat ik dat ook wist en misschien wist ik dat ook wel, maar was dit nu eenmaal de weg om mijn interesse in jou kenbaar te maken.

Gespannen wachtte je mijn reactie af, die een avond later pas zou komen. Kort maar duidelijk was die:
- noem data en tijden. Verdere instructies volgen. K –

Je had je dus niet vergist; het was echt een vraag aan jou geweest. Gelijk zocht je je agenda op en gaf je een aantal dagen aan en mailde me die en vervolgens wachtte je weer af. Twee dagen later kwam de volgende mail waarin stond dat het de 15e 11:00 uur zou worden, verder stond er een plaats en een tijdstip. Daarnaast bevatte de mail de verwachte kledingsinstructies: geen slip of BH, toegankelijke kleding (bijvoorkeur een rok) en schoenen waarop je normaal kunt lopen.

En nu op de 15e sta je om half 11 al op de afgesproken plaats. Eigenlijk voel je nu pas de eerste tekenen van echte spanning. Maar nog steeds geen twijfel of je dit nu wel of niet zou moeten doen. Wel ben je benieuwd hoe het zal zijn als ik echt voor je sta; zal ik echt de meester zijn die je altijd voelde? De tijd verstrijkt langzaam. Zo nu en dan gaat een rilling door je heen. Je hebt je gehaast om op tijd te zijn en nu ben je te vroeg. Je kijkt rond en ziet de mensen lopen. Soms groeten ze je maar meestal niet. De tijd gaat zo vreselijk langzaam als je echt op iets wacht. Meerdere malen heb je al op de klok gekeken, je merkte dat je steeds vaker begon te kijken, waardoor je het verspringen van de wijzer haast per minuut kon volgen.

Eindelijk 11 uur. Vlak bij je gaat een auto open en ik zeg: “stap je nog in?”. Je beseft dat ik al die tijd vlakbij heb staan wachten en naar je heb zitten te kijken, zonder ook maar iets te zeggen. Je moet een beetje lachen en besluit maar om er niets over te zeggen, want dan kan je alleen een opmerking verwachten als: “het was nog geen 11 uur”. Je stapt in en sluit de deur. Ik kijk naar je en wacht tot je zit. “Hallo slavin van me” zeg ik en gelijk voel je vertrouwen en je antwoordt met een onderdanig gevoel: “mijn heer”. Ik leg een hand op je been en mijn andere hand gaat naar je hoofd. Gelijk volgt een kus op je mond en de hand voel je al langs de binnenzijde van je been wrijven. Vol overgave kus je me terug; het voelt goed, de handen van je meester.

Even later rijden we weg. Ontspannen praten we wat over onze gezamenlijke interesses. “Waar gaan we heen” vraag je tussendoor en ik antwoord: “ik heb besloten jou deze eerste keer naar mijn bos te brengen. De volgende keer neem jij mij mee naar jouw hotel”. Het vreemde is dat je nu al voelt dat die volgende keer net zo waarschijnlijk is als deze keer. Het is geen vraag, het is alleen een constatering. Je voelde allang dat deze keer zou komen en nu voel je dat ook die volgende keer gaat komen. Ik leg weer mijn hand op je been en ga er tastend overheen. Je doet automatisch je benen wat meer van elkaar en geeft mijn hand toegang waar ik maar wil. Je ogen sla je wat neer het gevoel is zo als het hoort te zijn. Dwingende woorden waren helemaal niet nodig; mijn verlangen is voor jouw voldoende opdracht.

Wanneer we bij het bos zijn aangekomen, stappen we uit en lopen we het bos in. Het enige wat ik mee neem is een kleed, wat ik jou laat dragen. Na een stukje gelopen te hebben ga ik voorop het pad af en echt het bos in. En even later zijn we op een uit het zicht liggende plek.

Ik leg het kleed op de grond en zeg dat je op je knieën moet gaan zitten. Een korte opdracht die je gelijk uitvoert. “Hoe vind je mijn bos?” vraag ik, terwijl ik om je begin te lopen. “Het is mooi mijn heer” antwoord je en dat meen je ook echt. Terwijl ik om je loop voel je me kijken; het geeft je een klein en aangenaam gevoel. “Je zit op je rok, dat wil ik niet”. “Moet die uit?” vraag je, maar ik antwoord: “nee, anders zou ik dat wel zeggen.” Je slaat je ogen neer en reageert: “ja meester”. Vervolgens kom je omhoog en doe je je rok zodat je er nergens meer op zit. Je voelt je blote kont tegen je benen en doet je hoofd weer iets omhoog. Ik ben voor je gaan staan en zeg: “toon je borsten”. Even kijk je op en daarna gaan je ogen weer neer. Het is een opdracht die ik je wel eerder heb gegeven, alleen nu voelt het veel intenser aan. Je knoopt je blouse los en slaat hem vervolgens open. Je kijkt me niet meer aan maar voelt mij wel je bekijken. Je handen schuiven onder je borsten en zacht zeg je: “mijn borsten voor u meester”. Het voelt heerlijk om zo te zitten. Enerzijds voel je je heel klein, maar anderzijds voel je ook dat je mij geeft wat ik wil. Even gebeurt er niets, niets anders dan mijn kijkende blikken die je kan voelen. Je tepels zwellen op onder mijn ogen. Het doet je innerlijk rillen. “doe je handen bij je enkels” is mijn volgende opdracht, die je gelijk uitvoert. Uit mijn jaszak komen stukken touw, waarmee ik je handen en enkels aan elkaar bevestig. Daarna zeg ik: “doe je hoofd achterover” gelijk laat je die achterover hangen. Je hoort me voor je gaan zitten en wacht vol spanning af. Een schok gaat door je lichaam bij de eerste aanraking van mijn handen en jouw borsten. Je hijgt een keer en voelt hoe mijn vingers je borsten beginnen te kneden. Met gesloten ogen geniet je, toch vraag je je diep in je af waarom juist mijn handen je zoveel genot bezorgen. Zou dit het gevolg zijn van het lang bestaande verlangen? Ineens voel je mijn mond even aan een van je tepels zuigen. Je kreunt een keer zacht van opwinding en komt iets met je hoofd omhoog om naar mij te kijken. De blik in je ogen is diep wanneer je mij aan kijkt en ik zeg: “je bent een slet”, waarop jij antwoordt: “neem me meester, ik ben ervoor”. Ik ga staan, maar hou je borsten nog steeds in mijn handen. Ik kneed ze stevig terwijl ik op je neer kijk. Je slaat je ogen weer neer en uit je openstaande mond komt een zacht gehijg. Het kneden gaat over in tikken die ik op je borsten geef. De rillingen trekken door je lichaam heen. Je hijgen gaat over in kreunen, kreunen van pijn maar vooral ook van opwinding. Dan ineens pak ik je kaak vast en kijk je scherp aan. “Wat ben je?” zeg ik streng. Je kijkt me aan maar zegt niets. Mijn andere hand geeft een tik op je wang, je voelt je wang even gloeien en weer vraag ik: “wat ben je?”. Je kijkt me aan met een geile blik, maar doet nog steeds niet je mond open. Weer geef ik je tikken op je wangen en dan zeg je: “uw slet meester”.

Ik duw je voorover, maar ik zorg ervoor dat je niet valt. Je ligt in een ongemakkelijke houding voorover gebogen. Ik kom achter je staan en zeg: “ik ga je slettekont bekijken”. Heel klein voel je je en je wordt nog kleiner wanneer ik je rok omhoog schuif en je kont ontbloot. Je voelt wel dat je kont haast in een uitnodigende houding is gekomen. Gelijk volgt er een stevige tik die je met een geile kreun verwelkomt. Langzaam begint mijn hand te slaan, maar iedere tik is steeds iets harder dan de vorige. Je voelt je kont beginnen te gloeien en mijn hand weet steeds een andere plek te raken. “Daar verlangde je naar he slet” zeg ik terwijl mijn hand stevige tikken op je kont geeft. Bij iedere tik gaat je lichaam heen en weer en jij kreunt: “ja meester en ik weet nu waarom”. Pas wanneer je kont echt rood gloeiend is stop ik met slaan. Je hebt de tranen in je ogen staan. Dan volgen er zachte haast tedere strelingen over je billen. De overgang doet je sidderen. Ik streel op en neer en betast je kont en daarbij schuift mijn hand steeds iets verder naar het midden. Je weet dat ik zo je kut zal aanraken en voelen dat je drijfnat bent. Ineens gaat mijn hand tussen je benen en ik zeg: “eens voelen of je echt zo nat bent slet”. Opgewonden begin je te kreunen bij het voelen van mijn vingers om je kut. “Je bent echt een hele natte geile slet” hoor je mij zeggen. Hoewel deze opmerking je ook klein doet voelen, voel je je ook trots; trots omdat ik kan voelen hoe je geniet. Ik laat je op je rug draaien. Je handen liggen langs je lichaam en je ligt met opgetrokken benen. Je rok schuif ik helemaal omhoog. Je voelt je kut wat openstaan en ziet mij ernaar kijken. Heerlijk om te voelen dat ik in je kan kijken. Je kan aan mijn blik zien dat ik ook geniet. “Kijk me aan slet” zeg ik. En wanneer jij je hoofd iets omhoog hebt duw ik mijn vingers tegen de ingang van je kut aan. Even wil je je hoofd weer laten zakken maar ik zeg: “blijven kijken”. Je voelt twee van mijn vingers in je tasten. Je kan kan niet voorkomen dat je geil naar me kijkt en de vraag is of je dat wel zou willen voorkomen.

Dan zeg ik: “ik heb iets voor je meegenomen”. Gelijk haal ik uit mijn jaszak twee knijpers die ik op je tepels plaats, terwijl ik je aan blijf kijken. Je kreunt het uit bij het voelen van het knijpen. Rillingen gaan door je lichaam heen. Weer gaat mijn hand mijn zak in en weer komen twee knijpers tevoorschijn. Deze plaats ik naast de andere twee. En weer komen er twee knijpers en ook deze zet ik op je borsten. Je ligt inmiddels zacht te hijgen en te kreunen. Je voelt je wat zweven en laat je gaan. Ik ga bij je benen zitten. Even klem je je kaken op elkaar en ik plaats twee knijpers op je schaamlippen. Daarna blijf ik knijpers plaatsen, steeds weer komen er twee bij. Je voelt hoe ik ze naast elkaar op je schaamlippen zet. Pijn en opwinding gaan door je lichaam. “vraag om meer” zeg ik en jij kreunt: “meer meester, alstublieft”. En er volgen er weer twee en ik laat je weer om meer vragen. Wanneer je schaamlippen vol zitten vraag ik: “nog een?” En jij antwoordt “als u het wil meester” Je voelt hoe mijn vingers tussen de andere knijpers gaan. Je kreunt hard wanneer de knijper op je clit komt. Je knikt een keer en weer plaats ik een knijper. Je voelt je clitje branden van pijn. Ik pak je kleine schaamlippen vast en zeg: “hier is nog een plek” en vervolgens voel je nog een knijper komen. Dan gaan mijn vingers zacht over de ingang van je kut en ik zeg: “je bent wel heel nat slet”. Je ligt te rillen en te kreunen. Alles in je tintelt. Ik begin met de knijpers te spelen, wisselend pak ik er een vast en trek er iets aan. Je voelt dat je het bijna niet meer houdt en begint wat harder te kreunen. Ik kruip om je heen, kom dicht bij je gezicht en kijk je aan. Je voelt hoe ik met een vinger een van je tranen weg haal en dan zeg ik: “tranen voor de meester, sletje?” en jij antwoordt zacht: “ja, voor u”. Ik kus je gezicht waar de tranen zitten en geef je daarna een kus op je mond. Je voelt mijn tong je mond in komen en even draaien ze om elkaar. Vervolgens begin ik de knijpers te verwijderen. Bij iedere knijper voel je even een felle pijn. Maar met mijn andere hand streel ik je zacht, wat je een heerlijk gevoel van tederheid geeft. Wanneer alle knijpers zijn verdwenen kus ik je mond opnieuw maar nu passioneler en intenser. Geil draaien onze tongen om elkaar.

Mijn hand glijdt langzaam over je lichaam naar beneden. Je voelt hoe mijn vingers zacht over je kut beginnen te wrijven. Nog steeds tongen wij elkaar en je duwt je kruis tegen mijn hand aan. Mijn vingers maken rondjes op je clit, wat je weer zacht doet kreunen. Ik kus je nog steeds gevoelige tepels met zacht zuigende kussen. De rillingen trekken door je lichaam heen. Je zou zo graag even je handen vrij hebben om mij daarmee aan te mogen raken en mij te laten voelen hoe je ligt te genieten. Er volgen zacht zuigende kusjes over je buik naar beneden. Uit puur geil verlangen doe jij je benen verder van elkaar en draai je je kruis de lucht in. “Dat zou je wel willen hè slet” hoor je mij zeggen en jij antwoordt met een geile kreun: “o ja meester, alstublieft”.

Ik kom omhoog maar laat mijn vingers nog steeds over je kruis gaan terwijl ik tussen je benen ga zitten. Je sluit je ogen en geniet van je enorme opgewonden gevoel. Ik speel met je en begin langs de binnenzijde van je benen te likken met lange halen richting je kruis. “Ohhh alstublieft meester” hijg je opgewonden terwijl je kruis nog hoger duwt. Twee van mijn vingers voel je je kut inglijden en in je krommende bewegingen te maken. “Wat wil je dan slet?” vraag ik plagend, terwijl je kan voelen dat mijn hoofd zakt. “Maakt me niet uit meester, als u mij maar gebruikt” kreun je terug. “O jawel, het maakt je wel uit slet” zeg ik plagend terug en vervolgens zeg ik: “geef toe dat je hoopt dat ik slettekut lik”. Je begint alleen nog maar meer te hijgen en zegt: “o ja meester, als u dat wilt doen”, maar het maakt je helemaal niet meer uit wat ik doe, als ik maar doorga met je, dus je kreunt er nog achteraan: “alles mag u met mij doen meester”. Ik buig me nog verder voorover en je voelt mijn adem tegen je kut aan komen. Je ligt te rillen van geilheid en ik duw een derde vinger diep in je kut. Je laat je kut neukende bewegingen maken tegen mijn vingers aan. “Alles slet?” vraag ik nog met een plagende stem en jij kreunt: “ohhh ja meester alles neem mij, neem uw slet”. Gelijk voel je mij een vierde vinger je kut in schuiven je kreunt het uit van opwinding en dan volgt ineens de kus van mijn mond op je clit. Je kreunt, hijgt en rilt van geilheid. Je voelt me zuigen aan je clit, mijn vier vingers in je op en neer stoten, mij bijten op je clit. Je kan niets meer uitbrengen, alleen nog maar ondergaan. Vaag voel je mijn hand samen gaan en ergens weet je dat ik mijn hele hand in je ben aan het duwen. Je voelt hoe je kut strak komt te staan en hoe mijn hand steeds verder in je komt. Mijn andere hand begint over je clit te wrijven, waardoor je het laatste beetje kunt ontspannen zodat mijn hand echt in je komt. Je voelt dat je tegen het randje van een orgasme aan zit, maar verzet je er nog tegen. Je wil me nu ook echt zo in je voelen. Mijn vingers bewegen in je je voelt ze tegen je spotje komen. Kreunend onderga je het allemaal. “Ga je zo komen slet?” hoor je me vaag ergens aan je vragen. Mijn strelende hand op je clit voel je tikken geven. “Je komt niet zonder toestemming slet” zeg ik harder en duidelijker. Je moet je nu echt verzetten om niet gelijk klaar te komen en hijgt dan: “nee, meester, nee niet zonder uw toestemming”. De tikjes op je kut worden sneller en feller. Je lichaam barst bijna uit elkaar van geilheid. Je weet je nog even te verzetten, maar kreunt dan haast smekend: “meester alstublieft ik hou het niet langer”. “Wat wil je dan slet” vraag ik indringend en geef nog snellere tikjes op je kut terwijl mijn vingers in je in je spotje knijpen. “Komen meester, klaar komen meester” kreun je uit. “Voor mij slet?” vraag ik met weer die indringende stem. “O, ja meester voor u, uw slet ben ik” kreun je smekend. Je kan niet meer, je zal zo komen. Je voelt je lichaam al samentrekken dan zeg ik: “laat zien dat je echt een slet bent, kom klaar geile teef!” Gelijk schokt je lichaam, je gilt en kreunt en dan voel je heel je lichaam samentrekken. Golven gaan door je heen. Je voelt je haast leeglopen. Je ligt te huilen en te hijgen en bent even helemaal van de kaart.

Wanneer je weer wat bijkomt ligt je hoofd op mijn benen en strelen mijn handen je borsten. Schuin lig je op mijn schoot. Je slaat je ogen op en kijkt mij aan. Je handen zijn los en je ligt voor me met gespreide benen. “Dank u meester” fluister je zacht. Je blijft me aankijken en ziet dat ik jou recht aankijk. Je voelt je heerlijk, het voelt zo vertrouwd aan. “Pijp me” zeg ik dan. Even kijken je ogen mij wat vragend aan en ik zeg: “je wist dat dat nu zou komen, dat heb je al gelezen”. Zonder je te bedenken draai je je op je buik, terwijl ik mijn broek begin los te maken. Ik pak je hoofd bij je haren vast en duw mijn pik naar je mond. Gelijk omsluit je die met je lippen, je proeft mijn voorzaad op je tong en begint te zuigen. Langzaam dwing ik je met een hand om hem dieper in je mond te nemen terwijl ik met iets buig en tikken op je kont begin te geven. Je kreunt en neemt mijn pik nog dieper in je mond. “Helemaal” hoor je mij zeggen en je doet het. De tikken op je kont worden steviger en je hoort mijn ademhaling sneller gaan. Mijn hand laat je hoofd op en neer gaan. Je zuigt en laat je tong in je mond om mijn pik draaien. Dan neem je hem weer in je keel en laat je me voelen hoe je mij daarmee neukt. “Pijp me klaar slet” grom ik opgewonden. Je voelt dat ik bijna ga komen. Je weet een hand onder je hoofd te krijgen en kneedt zacht mijn ballen ermee. Er volgen een paar harde tikken op je kont en dan ineens begin ik te schokken. “Slikken” kreun ik nog net en dan spuit mijn zaad in je keel. Je slikt en zuigt tot mijn pik helemaal leeg is. Je proeft mijn zaad in je mond en geniet ervan. Ik geef je nog een paar tikken op je kont en streel die vervolgens. “Goed zo slet” zeg ik dan met een ontspannen stem. Je kijkt me aan en ziet me glimlachen. We kussen en strelen elkaar.

“Je wist gelijk dat het verhaal voor jouw was he?” vraag ik dan. Je kijkt me diep in mijn ogen aan maar zegt nog niets. “Je wist dat we elkaar vroeg of laat zo zouden ontmoeten he?” zeg ik dan. Nog steeds kijk je mij aan en zeg je niets. “Geef maar toe dat je wist dat dit zou gebeuren” zeg ik daarna. Je voelt het wel, maar zegt niets en ik zeg: “een geile hekse slet ben je, die dit allang wist”. Je slaat je ogen neer en zegt dan heel zacht: “ja meester, die van u”. Even is het stil en dan kijk je me aan en zegt: “maar u wist het ook”. Ik glimlach een keer en antwoord even later: “ja ik wist dat je mijn roep niet zou negeren, alleen de datum kon anders zijn.”

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan