sletje

“Niet op je rok zitten” zeg ik gelijk wanneer je mijn auto instapt. Enerzijds had je die opmerking wel van me verwacht, maar nu ik hem echt ook maak heb je er toch wel moeite mee om het ook te doen. Je voelt je hoofd rood worden en jezelf heel klein worden. Je weet dat je mij niet hoeft te vragen of je de opdracht niet hoeft uit te voeren omdat die te beschamend zou zijn; gelijk zijn je de verhoudingen tussen ons al weer helemaal duidelijk: ik ben de meester en jij mijn slavin. Je sluit de deur en komt dan iets omhoog om je rok omhoog te schuiven. Je voelt je even heel naakt, hoewel er eigenlijk niets te zien is. Wanneer je rok echt onder je kont weg is laat je je zakken. Je raakt de bekleding van de stoel aan en voelt gelijk een rilling door je lichaam gaan; een rilling doordat je nu echt beseft dat je kont bloot is.

“Geef me je tas” zeg ik. Je kijkt heel iets verbaast maar geeft hem wel aan mij. Je kijkt voor je en bent eigenlijk nog helemaal in gedachten over hoe je erbij zit. Intussen maak ik je tas open en bekijk ik de inhoud ervan. Je hebt aan mijn opdracht voldaan: er zitten twee vibrators in en een paar balletjes. Je voelt je klein terwijl ik in je tas kijk, want ik bekijk ook je persoonlijke spullen. Toch zegt je gevoel dat dit goed is: voor mij heb je niets te verbergen, ik ben niet voor niets je meester en dat voel je nu meer dan ooit.

Je verwacht dat ik de balletjes aan je ga geven en van je zal verlangen om ze nu in te doen. Het geeft je een wat beangstigend gevoel, maar je voelt ook een verlangen om het te moeten doen. Maar ik zeg alleen: “alles klopt” en dan geef ik je je tas weer terug. Vervolgens start ik de auto en we rijden weg. Je hebt geen idee waar we naar toe zullen gaan; het enige wat ik heb aangegeven is dat het buiten zal zijn, waardoor je verwacht dat het in het bos zal zijn. Maar we zitten nog in de stad. Heel soms kijk je iets mijn richting uit, maar zeker niet te veel. Je durft nog niet op te vallen; de stilte in de auto is nu even voldoende voor je. Wanneer we een lange rechte weg oprijden zeg ik “nu ga je die balletjes in je duwen”. Je slikt een keer en antwoord dan zacht: “ja meester”. Vervolgens neem je je tas en grabbel je ze eruit. Je kijkt om je heen en hoopt maar dat niemand zal zien wat je aan het doen bent wanneer je je hand zo onopvallend mogelijk onder je rok laat verdwijnen. Het gevoel van vernedering is heel sterk, maar het voelt heerlijk aan. Je zet je benen iets meer van elkaar en duwt de balletjes tegen de ingang van je kut aan. “drijfnat al” denk je wanneer ze bijna gelijk in je glijden. Wanneer je je hand terug trekt zeg ik: “dat ging wel heel snel”. Je begint gelijk te blozen en knikt een keer. “Ben je al zo nat?” vraag ik vervolgens haast achtloos. Je slikt een keer en antwoordt zacht: “ja meester”. Er verschijnt een glimlach op mijn mond en ik zeg: “sletje”. Je sluit haast je ogen bij het horen daarvan. Je zou haast instemmend willen kreunen bij het horen ervan.

Ineens leg ik een hand op je been die je gelijk doet verstijven. De hormonen voel je door je lichaam vliegen. De hand streelt even over je rok heen, maar geeft je helemaal het gevoel mijn bezit te zijn. In je gedachten wil je de hand nog wel wegduwen, maar je doet het zeker niet. Want je wil maar al te graag door mij aangeraakt worden. De hand schuift omhoog en glijd langs je tot hij tegen de rand van je blote kont komt. Je sluit je ogen om niet te hoeven zien dat er ook andere auto’s rijden en verder om te genieten. De hand gaat over je been naar je lies. Je houdt je adem in wanneer mijn vingers vlak bij je kruis komen. Je kan haast niet wachten tot ik je daar zal aanraken. Rillingen gaan door je lijf en dan voel je mijn vingers over je kut glijden. Je kreunt zacht bij het voelen van mijn tastende hand. Weer zeg ik “sletje” en jij antwoordt: “die van u meester”. Terwijl we rijden wrijft mijn vinger over je clit en het enige wat jij kan is mij laten gaan, mij jou laten betasten. In je hoofd hoor je de woorden: “slet”, “snol”, “hoer” maar dat doet je niets: voor mij ben je dat maar al te graag.

Wanneer we het bos inrijden haal ik mijn hand bij je weg, maar daarbij blijft je rok dusdanig open liggen dat een gedeelte van je blote been zichtbaar is en zelfs al een stuk van je kruis. Je wilt de rok weer terug schuiven, maar ik zeg streng: “blijf af”. Gelijk doe je je handen weer aan de kant. Je meent je zelf te kunnen ruiken zo geil ben je inmiddels. Gelukkig komen we niemand tegen op de weg en even later parkeer ik mijn auto in op een pad dat wat afgelegen ligt.

Wanneer ik de motor heb gestopt en jij je gordel los hebt gemaakt zeg ik: “kom hier”. Je beweegt je naar mij toe en gelijk pakken mijn handen je vast en trekken je verder mijn richting uit. Ik duw mijn mond op die van jou en mijn tong tegen je lippen aan. Zacht kreun je, terwijl je mijn tong toegang geeft tot jouw mond. Mijn linker hand glijd van je schouder over je lichaam naar beneden. Mijn rechterhand leg ik op je linkerborst die ik door je kleding heen begin te kneden. Van opwinding laat je je tong snel om die van mij draaien. Je voelt je intens geil en helemaal mijn bezit. Mijn linkerhand voel je naar het bloot gekomen gedeelte van je been gaan. De rillingen trekken door je lichaam. Je beseft je dat je zit te hijgen en dat het mij zeker niet zal ontgaan hoe opgewonden je je voelt. Toch probeer je je vooral niet in te houden nu; met een zachte kreun spreid je je benen alleen maar meer, zodat mijn tastende hand direct bij je kut kan komen. De hand pakt je daar zonder aarzeling vast en ik zeg alleen even “sletje” en geef je dan nog een tongzoen. Je voelt hoe ik het touwtje van je balletjes vastpak en er iets aan trek. Een van de balletjes voel je van binnenuit je kut open duwen. Vervolgens duw ik de balletjes met mijn vingers weer in je en herhaal de beweging. “Alstublieft niet hier meester” fluister je zacht. “Waarom?” vraag ik terwijl ik de balletjes heen en weer blijf bewegen en jij antwoordt met een blozend gezicht: “ik weet niet of ik me nu zal kunnen inhouden, meester”. Ik duw de balletjes nog eens diep in je en zeg dan: “sletje. Nee het is niet de bedoeling dat je in mijn auto komt, kom op, we gaan lopen”.

Wanneer we de auto uit stappen vraag je of je de balletjes uit mag doen, maar ik geef heel resoluut aan dat je die moet laten zitten terwijl ik om de auto loop en wanneer ik bij je ben voeg ik daar nog aan toe: “of ben je soms zo’n natte slet, dat ze niet eens kunnen blijven zitten?”. Beschaamd sla je je ogen neer en kom je uit de auto. We pakken onze spullen mee en lopen het bos in.

Je probeert niet al de grote stappen te zetten, want bij iedere stap ben je heel bewust van de balletjes die in je kut bewegen. Na een klein stukje te hebben gelopen meen je al je vocht te kunnen voelen plakken aan de binnenzijden van je benen. Wanneer we weer iets verder zijn gelopen hou ik ineens stil en pak ik je hand beet om je vervolgens iets van het pad het bos in te trekken. Met een ruk trek ik je naar me toe. Je voelt gelijk de opwinding weer door je lichaam gieren. Je duwt je lichaam nog wat extra tegen dat van mij aan. Even raken onze blikken elkaar, maar wanneer ik “slet” zeg, sla je gelijk je ogen neer. “Ik ga je nu eerst geven wat ik je al dagen wil geven” zeg ik vervolgens en gelijk duw ik je wat voorover tegen me aan. Je voelt mijn arm net onder je borsten om je heen gaan en hoe ik je rok omhoog trek. Je voelt je heel klein worden als je kont bloot komt en ik er een keer met mijn hand overheen wrijf. En dan volgt de eerste kletsende tik op je kont. Gelijk kreun je het uit, hoewel de tik niet eens hard was. De volgende tik volgt direct erop en dan nog een. In een gevoel van totale overgave laat je je tegen mij aanhangen en onderga je te kletsende tikken op je kont, die die al snel doet gloeien. Het enige wat jij nog doet in zacht kreunen bij iedere tik. Dat de tikken harder zijn geworden geeft niet; het maakt het alleen nog maar intenser. Na 25 stevige tikken op je kont wrijf ik weer zacht over je nu gevoelige billen. Rillend van geilheid doe je je benen automatisch verder van elkaar, zodat als ik dat zou willen ik zo bij je kut zou kunnen komen met mijn hand. Maar hoewel de hand daar wel heel dichtbij in de buurt kom, raak ik je daar niet aan. In plaats daarvan duw ik je weer wat omhoog. Je voelt je heel klein, maar ook helemaal van mij en zegt zacht: “dank u meester” en haast automatisch sla je je armen om mijn nek heen en kus je me stevig om mijn mond.

“We lopen verder” zeg ik nadat ik jou ook een kus heb gegeven. Met een nog nagloeiende kont loop je met me mee. Ik heb een arm om je heen geslagen, wat je een veilig en aangenaam gevoel geeft. Bij iedere stap die je doet vol je je rok over je kont bewegen, wat je je nog steeds heel onderdanig doet voelen. Maar je bent trots onderdanig: een trotse sub van je meester voel je je.

We lopen nu een aardig stukje verder. Maar saai is het zeker niet: je geniet van de natuur en van dat je dicht naast je meester kan lopen. Soms kijk je even naar mij en je meent in mijn ogen iets van trots te zien. Ineens sla ik af en lopen we samen het bos in. Even lopen we voorzichtig achter elkaar tussen de takken van de lage struiken door. Het duurt niet lang voordat ik aangeef dat we op een bepaalde plek zullen blijven. Even kijk ik rond en geef dan aan dat de plek mij wel bevalt. Zelf heb je ook rondgekeken en gezien dat de plek echt uit het zicht is. Ik trek je met je rug tegen mij aan en begin dan je blouse van boven naar beneden los te knopen. Ieder knoopje dat ik los maak en iedere keer dat mijn vingers jouw huid maar iets doen raken zeggen je dat je helemaal mij toebehoort. Wanneer je blouse helemaal los is schuif ik mijn handen omhoog en pak ik je borsten vast. Je voelt mijn warme handen jouw borsten stevig kneden. Je probeert je armen zo veel mogelijk uit de weg te houden zodat ik alle ruimte heb. Je geniet en staat al snel te hijgen van opwinding. Ik neem je tepels tussen mijn vingers en rol ze er tussen door, het doet je kreunen van opwinding en je sluit je ogen. Een paar keer geef ik een paar stevige tikken op je borsten, waardoor je ze iets voelt gloeien en ze nog gevoeliger worden. Dan laat ik ze los en zeg ik: “op je handen en knieën.” Gelijk zak je op het gras en ga je in de gewenste houding zitten. Je benen heb je iets van elkaar geplaatst en je voelt de rillingen door je lichaam gaan wanneer ik je rok los maak. Ik laat mijn handen tastend over je nog gevoelige kont gaan en nu steek ik wel een hand tussen je benen door waarmee ik je kut masserend begin te kneden. Gelijk wanneer ik je daar aanraak zeg ik: “wat ben je ook een nat sletje”. En jij reageert door je benen nog verder van elkaar te doen en te zeggen: “ja meester”. Twee van mijn vingers glijden ineens zo je kut in. Je kreunt een keer en voelt hoe de vingers in je tasten. “Je bent echt drijf en drijf nat” zeg ik en jij kreunt instemmend. Dan pak ik het touwtje van de balletjes beet en met een ruk trek ik die uit je. Je voelt gelijk je sappen langs je benen lopen en kreunt weer van opwinding. “Een geile natte slet ben je!” zeg ik en geef je gelijk een stevige tik op je kont. “O ja meester” hijg je terug hopende op meer tikken op je kont. Maar ik laat mijn vingers tussen je bilnaad glijden en wrijf er iets mee over je anus. “Duw je gewillige slettekont tegen mijn vingers” zeg ik met een strenge stem. Gelijk begin jij je kont omhoog te duwen. Je voelt een vinger tegen je anus aanduwen, maar duwt jezelf toch meer ertegen aan. Ik geef een tik op je kont en zeg “hoger slet”. Kreunend duw je je nog verder omhoog en voel je de vinger je kont beginnen open te duwen. Weer volg een tik op je kont en jij duwt je nog verder omhoog. “Helemaal omhoog slet, duw die verlangende slettekont helemaal tegen die vinger aan slet!” hoor je mij zeggen en gelijk sla ik weer op je kont. Nog hoger duw je je en de vinger komt nog verder in je. Even beweeg ik de vinger iets heen en weer wat je helemaal doet kronkelen van opwinding en dan zeg ik: “ik zal je daar eens vullen sletje”. Mijn vinger gaat uit je en even duw ik mij tegen je aan. Het geeft je het gevoel dat ik van plan ben om je in je kont te gaan neuken en je smeekt zacht: “nee niet doen meester, niet zo”. Maar hoewel je zo weg zou kunnen bewegen, blijf je verder stil zitten. Je voelt je hart kloppen in je keel. Je weet dat je ernaar verlangt om mij wel daar in je te voelen, maar bent anderzijds ook bang voor de pijn die het mogelijk met zich mee zal gaan brengen. Dan ineens voel je iets tegen je kont aanduwen. Je schrik even en denk dat ik mijn pik tegen je anus aan heb geduwd en nu hem in je zal persen, maar dan merk je dat het je kleine vibrator is die ik in je duw. Je kreunt van opwinding terwijl ik het doe. Nog nooit was het gevoel van gebruikt te worden zo intens bij je aanwezig. Je ontspant je helemaal en laat mij je vibrator zo in je duwen. Het trillende gevoel in je doet je gelijk al weer rillen van geilheid. Terwijl ik de vibrator op en neer stoot in je kont ga ik iets naast je zitten en neem een van je naar beneden hangende borsten vast die ik begin te kneden. Kreunend van geilheid onderga je alles.

Dan laat ik je je blouse helemaal uit doen en je in het gras gaan liggen. Ik neem een van je benen en buig die naar achteren. Vervolgens neem ik een van je handen en maak ik die aan je been vast. Daarna doe ik hetzelfde met je andere been en arm zodat je al snel met je armen en benen op je rug opgebonden op de grond ligt. Je voelt je totaal aan mij over geleverd.

Ik ga naast je zitten en laat mijn handen over je glijden. Je zou je lichaam wel extra tegen die handen willen duwen, maar kan het niet. Je moet mijn strelingen ondergaan zoals ik je die geef. Je voelt een van mijn handen over je billen gaan en de andere langs je nek, langzaam strelen ze je. Ik duw je iets op je zij, waardoor ik ook bij je borsten kan. Even kneedt mijn hand je borsten en dan pak ik een van je tepels waaraan ik zacht begin te trekken met kleine rukjes. Al snel lig je weer opgewonden te hijgen en wanneer je mij je andere vibrator ziet pakken begin je gelijk zacht te kreunen. Ik duw hem tussen je benen en laat de kop trillend over je clit heen en weer gaan. De geile rillingen gaan door je lichaam en je voelt je enorm heet worden. “Oh ja daar meester” kreun je hijgend wanneer ik de trillende kop heel stevig tegen op de juiste plek je clit aanduw. Het trillende gevoel van de vibrator in je kont wordt gelijk een stuk intenser. Je voelt in je lichaam snel de spanning opbouwen van een aankomend orgasme. Ik haal de vibrator stevig op en neer over je kut en duw hem soms even iets in je. “Oh meester, oh meester” hijg je opgewonden. En ik zeg: “ja, voel maar goed sletje, voel dat verlangen maar in dat slettelijf van je”. Mijn woorden raken je diep van binnen, je voelt je heel klein worden maar daarmee ook intens geil. “Oh meester ik kom zo” hijg je. “Jij komt helemaal niet zonder toestemming slet” zeg ik hard en bestraffend terug. “Oh meester, alstublieft” smeek je. “Je houdt je in teef!” grom ik naar je. Je moet echt moeite doen om niet gelijk klaar te komen bij het horen van die harde gebiedende en vernederende woorden. Je lichaam schreeuwt ernaar om te mogen komen en jij kan alleen nog maar smekend piepen. Ineens duw ik de vibrator helemaal je kut in, waardoor je in beide gaten bent gevuld. Je kreunt hard van opwinding. Ik hou de vibrator zo dat hij ook nog tegen je clit blijft duwen en trillen. Je hebt het niet meer maar dan klinken mijn verlossende woorden: “nou laat dan zien dat je zo’n geile slet bent, kom klaar!”. Je voelt je lichaam haast uit elkaar spatten het wil samentrekken maar dat kan niet doordat je gebonden bent. Je voelt de golven door je lichaam gaan. De tranen schieten in je ogen zo intens kom je klaar. Je voelt je kut haast leeg lopen in stromen. In plaats van dat ik je tot rust laat komen duw ik stoot ik gelijk weer de vibrator in je op en neer en grijpt mijn hand een van je borsten beet die ik stevig begin te kneden. In een roes van geile opwinding onderga je het. Je voelt de trillende vibrator snel op en neer gaan in je en hoort je kut soppen. Mijn vingers duwen zich tot diep in het vlees van je borsten en je kreunt het uit van geilheid, pijn en opwinding. Binnen een minuut voel je het volgende orgasme al weer komen en je hijgt: “oh meester ik kom bijna weer, mag het”. Je weet dat mijn antwoord geen verschil zal maken dit keer, tenzij ik ineens zou stoppen. Je bent zo geil dat je je helemaal niet meer kunt inhouden. Net wanneer je buik samentrekt hoor je mij zeggen: “slet!” en met een schreeuw kom je weer klaar. Weer voel je je lichaam schokken en je sappen uit je kut stromen in golven. Je voelt je gebruikt, maar ook o zo lekker. Ik laat je los met de trillende vibrators nog in je. Je hapt naar adem en voelt de naschokjes nog door je lichaam gaan.

Ik til je hoofd iets op en maak iets voor je ogen vast als blinddoek. Je ondergaat het, maar voelt je er rustig bij. Het zegt je alleen dat er nog meer gaat komen. Mijn handen pakken je benen vast en duwen die verder van elkaar. Dan voel je ineens mijn hoofd bij je benen. Je rilt van opwinding en hoopt dat ik zal doen, wat jij nu verwacht. Een kreun klinkt uit je mond wanneer je mijn mond op je kut voelt komen. Mijn tong likt over je clit heen en dan voel je mijn tanden. Ik bijt in je schaamlippen met kleine felle beten. Overal op je schaamlippen bijt ik. Je ligt te rillen en te hijgen. Mijn vingers pakken vervolgens je schaamlippen vast en trekken die ver van elkaar. Je houdt je adem in en voelt dan mijn tanden je clit bijten. Je kreunt hard en geil. De vibrator begint weer op en neer te gaan terwijl mijn tanden aan je clit trekken. Ik trek je clit ver omhoog tussen mijn tanden. Laat hem vervolgens los en zet weer mijn tanden erin om het te herhalen. Steeds voel je de pijn die vermengd wordt met een intens gevoel van geilheid. De trillende vibrators in je maken je helemaal gek. Ik geef kleine beetjes in je clit. Je hebt het gevoel dat je die kunt voelen gloeien. Je kreunt en ineens voel je je lichaam weer beginnen te schokken. Ik zuig op je clit en jij komt kreunend weer klaar. Dan trek ik de vibrator uit je kut en duw je terug op je buik. Je ligt na te hijgen en bent helemaal in een soort van trance. Heel je lichaam tintelt.

Je voelt dat ik met iets over je kont ga, maar kan niet zeggen wat. Het maakt ook niet uit, de aanraking door mij doet je gelijk weer dieper in je soort van trance raken. Je voelt je zweven. Ergens vaag merk je dat de vibrator die ik uit je had gehaald onder je is komen liggen en nu wat tegen je kut aan duwt. Het geeft je een extra lekker gevoel.

Ik ga voor je zitten en til je hoofd omhoog. Gelijk ben je weer iets bij je positieven. “Nu ga je mij laten merken dat je dankbaar bent dat je mocht komen slet” hoor je mij zeggen en je voelt hoe ik mijn pik richting je mond duw. Je opent je lippen en sluit ze om mijn eikel. Je proeft mijn voorzaad en je rilt van opwinding. Ik duw je hoofd op en neer en jij zuigt vol overgave aan mijn pik. Het heerlijke gevoel om door mij gebruikt te worden vult gelijk weer heel je lichaam. “Wat ben ik ook een slet” denk je, maar het geeft je een trots gevoel. Je mag mij, je meester laten genieten en doet dat dan ook zo goed mogelijk. Je probeert je mond steeds verder om mijn pik te duwen. Je wil hem in je keel krijgen en vooral mij te laten voelen dat je dat voor mij doet. “Dieper” zeg ik met een diepe stem en ik duw nog wat meer op je hoofd. Je voelt mijn hand aan je haren trekken en je kreunt van opwinding. Intussen voel je de vibrator onder je ook steeds beter; hij duwt nu echt tegen je clit aan en hij trilt nog steeds. “Geile zuigslet” zeg ik grommend naar je en dan duw ik je hoofd zover dat je mijn pik in je keel voelt komen. Even kokhals je iets, maar gelijk weet je je te herstellen. “O gebruik uw slet” zou je willen schreeuwen naar me, maar het enige wat je kunt doen is mij nog meer van je keel geven. Je voelt mijn harde eikel stoten. “zuig me leeg hoer” zeg ik grommend. En ik stoot iets mijn pik omhoog in je zuigende mond. Je speeksel loopt langs mijn pik je mond uit je kan niets doen en wil ook niets doen. Je wilt mij leegzuigen, helemaal. “Ga door slet” hoor je mij zeggen en ik duw een hand onder je en knijp in een borst. Je kreunt van opwinding en zuigt nog iets harder. Mijn hand in je borst knijpt gelijk samen. Je houdt je adem in en voelt me schokken. Mijn zaad spuit in je mond en jij slikt het snel weg. Al knedend in je borst kom ik klaar in je mond. Zelf kan je je ook niet meer inhouden en je laat je gaan. Je voelt de schokken door je lichaam gaan terwijl je mijn pik helemaal leegzuigt. Ik laat je doorzuigen tot mijn pik iets begint te verslappen en dan trek ik hem uit je mond. Mijn hand streelt door je haar en ik zeg liefkozend “sletje”. Jij legt je hoofd op mijn been en antwoordt zacht: “uw sletje meester”. Dat voel je ook helemaal in je lichaam en het geeft je een vredig gevoel. Je kust me een keer op mijn been en intussen maak ik je los. Blijkbaar had ik de knopen zo gemaakt dat je heel snel los kon, want ik trek maar aan iets en je voelt je weer vrij. Ik sta op en maak je benen ook los en dan doe ik de blinddoek af. Je knippert even in het licht en je gaat staan. Ik pak je vast en hou je naakt tegen me aan. We kussen elkaar even kijk je op naar mij maar dan sla je je ogen weer neer en je zegt “dank u meester”.

Wanneer je weer aangekleed bent lopen we samen terug naar de auto. Je stapt in en wil gelijk je rok omhoog schuiven om er niet op te gaan zitten, maar ik zeg: “doe nu maar niet, want ik zet je ergens langs de kant van de weg af. We geven elkaar een innige tongzoen en dan rijden we weg. Onderweg voel je dat je rok wat aan je lichaam plakt en je bedenkt hoe nat je zal zijn geweest. Je voelt je heerlijk, maar daarbij ook heel klein. Wanneer ik je af zet kunnen we elkaar nog net een kus geven en dan stap je uit. Je zwaait een keer wanneer ik wegrijdt en dan loop je met opgeheven hoofd zelf weg. Je voelt je trots, trots om mijn slavin te zijn. Thuis gekomen ben je zo moe dat je met je kleren nog aan op je bed in slaap valt. Een paar uur later wordt je wakker en loop je naar de computer om te zien of ik er ben. Je voelt je heel iets teleurgesteld wanneer je merkt dat dat niet zo is, maar er is een mail van mij. In de mail zie je een foto staan. De foto is van jou: gebonden naakt in het bos, met op je kont “sletje van K”. Gelijk ga je snel naar de spiegel en je kijkt naar je kont. De letters staan er nog steeds. Je voelt je een beetje gebruikt, maar aan de andere kant ook heel trots. Je loopt weer terug naar de computer en leest wat ik bij de foto heb geschreven: “je mag het er weer afhalen, want het is wel duidelijk dat je mijn sletje bent”. Je antwoordt mijn mail is een korte maar alleszeggende sms: “dank u meester, uw sletje”. Voordat je gaat slapen kijk je even of de letters nog afgeven en wanneer ze dat niet doen ga je naakt in bed liggen. Vol trots draag je mijn K op je lijf. …en de dag daarna ben je nog een tijd bezig geweest om alles weer een beetje weg te krijgen. En zelfs toen kon je het nog dagen zien, maar dat maakte niet uit…

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan