Goedkoop motel

Door: K}c{
Website:
Datum: 27-09-2009

We hebben afgesproken bij een goedkoop motel langs de snelweg. Je ziet me al staan wanneer je de parkeerplaats op rijdt. Ik kijk recht naar je terwijl je jouw auto naast die van mij parkeert. Mijn blik doet de rillingen door je lichaam gaan. Je weet dat je kut gelijk nat wordt bij het zien van die strakke blik. Je voelt iets van schaamte wanneer je mijn ogen haast door je kleding heen voelt gaan. Erg veel draag je niet; een rokje en een bijna doorschijnend topje zijn het enige dat nog tussen mijn ogen en jouw naakte lijf zitten. Blijkbaar ben ik er ook net, want je ziet mij nog een tas uit de auto pakken, waarna ik de auto afsluit. Je stapt zelf de auto uit en loopt gelijk op mij af. Vlak voor me hou je stil en zeg je met een zachte stem: ‚??Hallo Meester‚??. Je ziet mijn ogen over je lichaam op en neer gaan. Zal ik zien dat je tepels hard worden en nu haast door de stof van je topje beginnen te prikken? Ik moet haast wel zeker die harde knoppen van je op je borsten zien zitten. Je slaat je ogen neer en hoort mij ‚??Hallo slet van mij‚?? zeggen. Het woordje ‚??slet‚?? klinkt scherp, maar benadrukt zo gelijk het gevoel dat je hebt. Maar de woorden ‚??van mij‚?? maken het pas compleet: je voelt het helemaal; je bent van mij, mijn slet. Ik geef je een kus op je mond, maar dat gaat zo snel dat je zelf die niet kan beantwoorden met een kus. Het geeft je een klein beetje gevoel van teleurstelling; je had zo graag ook jouw mond op die van mij willen duwen en misschien wel even je tong tegen die van mij willen duwen. Maar inmiddels heb ik al een van je armen vastgepakt en lopen we nu richting de ingang van het motel.

Bij de receptie van het hotel gaat alles snel en eenvoudig. Blijkbaar had ik de kamer al besproken, want wanneer ik mijn naam zeg krijg ik gelijk de sleutel en worden we een aangenaam verblijf in het motel toegewenst. Je voelt wel dat de man bij de receptie maar al te goed kan inschatten wat wij hier met zijn twee komen doen, het geeft je een beetje het gevoel van betrapt te worden. Maar voor je het weet lopen we al in een gang richting onze kamer. Bij iedere stap voel je het ritme van je hartslag omhoog gaan; zo zijn we alleen, zo zal jij helemaal in mijn handen zijn.

De kamer is erg eenvoudig. Het hotel kent alleen drie persoonskamers, wat inhoud dat er een twee persoonsbed is met een stuk boven het hoofdeinde een dwarsgeplaatst stapel bed. Verder staat er een stoel, een tafeltje en een TV. Veel is het niet, maar toch is het alles; een ruimte om alleen te zijn, om te doen waarnaar we (vermoedelijk) beide verlangen.

Ik doe eerst het gordijn dicht, waardoor het licht in de kamer schemerig wordt, neem vervolgens plaats op de stoel die er staat en zeg dan: ‚??doe je kleren uit‚?Ě. Mijn stem is droog maar wel duidelijk gebiedend. Je staat iets voor me en kijkt heel even naar mij en vervolgens antwoord je: ‚??Ja meester‚??. Daarna pak je zonder je verder te bedenken de onderzijde van je topje vast en trek je dat over je hoofd uit. Wanneer je die uit hebt, laat je je blik over je borsten gaan en je ziet je harde tepels, die jouw verlangens gelijk al duidelijk tonen. Je doet je schoenen door ze van je voeten te duwen en intussen maak je je rokje los, wat je gewoon langs je benen van je af laat vallen. Van alles gaat intussen door je gedachten: ik ben een slet, gebruik mij meester, ik voel me geil, ik wil u meester, kijk naar me meester, ziet u dat ik nat ben. Toch zeg je niets en sta je daar alleen maar voor mij. Je wordt je ervan bewust dat je benen nog bij elkaar staan en begint ze direct wat voor mij te spreiden. Je voelt hoe je schaamlippen iets van elkaar gaan en je clit zichtbaar maken. Weer gaan de rillingen door je lichaam heen. Misschien sta je maar een halve minuut zo voor me, maar het effect is er niet minder om.

Dan zeg ik: ‚??ga op je knie√ęn op het bed zitten, hoofd richting de muur‚?Ě. ‚??Ja meester‚?Ě antwoordt je direct en je gaat halverwege op het bed zitten. ‚??Hier meester‚?Ě vraag je en ik antwoord ‚??nee, nog verder naar voren, zodat je met je handen het bed boven je kan vastpakken‚?Ě. Je schuift nog iets naar voren en komt omhoog om het bed boven je vast te pakken. Je benen en je armen zijn wat gespreid. Je voelt dat dit de houding is waarin ik je wilde hebben zitten. Ik sta op, loop naar je toe en zeg: ‚??Goed slet en daar blijven je handen zitten‚??. Vervolgens laat ik een hand over je rug naar beneden glijden tot op je kont. Automatisch ga je nog rechterop zitten. Mijn hand voel je over je kont glijden tot die iets tussen je benen glijdt. ‚??Doe je benen meer van elkaar‚?Ě zeg ik en je verplaatst die nog zo veel mogelijk. Mijn hand schuift net niet helemaal tussen je benen, anders zou ik gelijk hebben gevoeld dat je kut inmiddels drijf en drijf nat is geworden.

Uit de tas die ik had meegenomen haal ik een aantal stukken touw, waarmee ik je armen vastmaak aan het bed boven je. Het geeft je nog meer het gevoel afhankelijk te zijn van mij. Het is op zich helemaal niet nodig dat ik je armen daar vastmaak, want je zou absoluut niet ongevraagd uit de houding die je nu hebt gaan zonder dat ik dat van je zou verlangen, maar het maakt het gewoon nog duidelijker dat ik de touwtjes in handen heb.

Vervolgens doe ik je een blinddoek om, wat je alleen nog maar geiler maakt. Doordat je niets meer kan zien lijkt je lijf veel gevoeliger te zijn voor mijn handen die je daarna beginnen te betasten. Je hijgt van opwinding wanneer ik je borsten begin te kneden met een hand. En wanneer ik nog wat harder mijn hand samenknijp om een van je borsten kreun je het uit. ‚??Ben je nat slet‚?Ě vraag ik met een strenge stem en jij antwoordt: ‚??Ja meester‚?Ě. ‚??Hoe nat?‚?Ě vraag ik gelijk er overheen en jij reageert met: ‚??drijfnat meester, ik voel het la...‚?Ě. Je maakt je zin niet af omdat je je wat beschaamd begint te voelen, maar ik neem daar geen genoegen mee en zeg: ‚??la... slet?‚?Ě. ‚??Het loopt langs mijn benen, meester‚?Ě zeg je zacht. ‚??Wat loopt langs je benen slet?‚?Ě is mijn reactie en je voelt me steviger in een borst knijpen. ‚??het geil.. uit mijn.. kut, meester‚?Ě zeg je nog zachter. ‚??Je bent een slet!‚?Ě zeg ik hard. Een rilling van opwinding gaat door je heen en jij zegt: ‚??die van u meester‚?Ě. ‚??Die van mij‚?Ě hoor je mij vervolgens zeggen met een gemaakt denkende klank in mijn stem. Intussen laat ik je los en ga ik iets van je af.

Je voelt iets tegen je benen komen. ‚??Weet je wat je voelt?‚?Ě zeg ik gelijk en jij antwoordt half vragend: ‚??de zweep meester?‚?Ě Je weet het eigenlijk wel zeker dat het een zweep is. Een paardrijdzweepje met een leren lapje aan het einde. Ik geef je er een tikje mee tegen je kont en zeg: ‚??ja en ik ga jou daarmee tikken geven‚?Ě. Je klemt je tanden al wat op elkaar bij die woorden, maar ik vervolg met: ‚??Noem een aantal‚?Ě. Je weet niet hoeveel je kunt hebben en neemt een voorzichtig aantal: ‚??vijftien meester‚?Ě. Je schrikt even wanneer ik vervolgens zeg: ‚??Ik geef je net zo lang tikken ermee tot jij vijftien namen hebt genoemd voor jezelf, namen die aangeven wat jij allemaal voor mij wilt zijn‚?Ě. ‚??Dus zo iets als ‚??slet‚???‚?Ě vraag je en ik antwoord: ‚??Ja, ga door‚?Ě en gelijk voel je het uiteinde van de zweep op je kont slaan.
‚??Slet‚?Ě met een zachte kreun in je stem
‚??Dat is √©√©n‚?Ě zeg ik duidelijk en ik sla gewoon door.
‚??Teef‚?Ě kreun je zacht, eigenlijk genietend van de zweep die je tegen je kont voelt slaan.
‚??Twee‚?Ě, zeg ik rustig.
‚??Sub‚?Ě zeg je vervolgens
‚??Drie, ga door‚?Ě en je voelt de tikken overal tegen je billen komen.
‚??Slavin‚?Ě Je voelt pijn en hijgt al wat van opwinding.
‚??Vier‚?Ě ik sla een aantal keren tegen de onderkant van je billen.
‚??Hoer‚?Ě zeg je met iets schaamte.
‚??Zolang je maar niet denkt dat ik een cent aan je geef; vijf‚?Ě zeg ik terwijl ik hoorbaar grijns.
‚??Nee, natuurlijk niet ik ben uw gebruiksslet‚?Ě is je kreunende antwoord. Je merkt dat het moeilijker wordt om andere namen te bedenken. Zeker door die tikken die ik je geef, is het denken een stuk lastiger geworden.
‚??Zes, je bent nog niet op de helft‚?Ě hoor je mij zeggen. En weer voel je tikken op je kont komen. Je kont voelt best warm aan in middels.
‚??Snol, trut‚?Ě schieten je tegelijk binnen en je zegt ze al kreunend. Je voelt het geil nu echt uit je kut langs je benen lopen.
‚??Zeven en acht, over de helft, maar je kont is al aardig rood‚?Ě zeg ik bijna lachend.
‚??Sletje‚?Ě zeg je snel
‚??Die telt niet sletje is gelijk aan slet, die verkleining past je niet eens‚?Ě is mijn reactie. Je kreunt en snel probeer je wat anders te verzinnen.
‚??Geile slet?‚?Ě zeg je vragend, omdat je verwacht dat ik die dan ook wel zal afkeuren.
‚??vooruit negen; anders kom je er nooit‚?Ě is mijn reactie. Je weet even niets meer en kan alleen maar kreunend nog een aantal tikken ontvangen.
‚??Neukslet‚?Ě kreun je dan ineens.
‚??Tien, nog vijf‚?Ě zeg ik streng. Je ademhaling is wild en je kreunt het inmiddels uit bij iedere tik die je voelt.
‚??Teef‚?Ě zeg je, maar je weet al dat je die al gehad had.
‚??Had je al, dus nog steeds tien‚?Ě zeg ik.
‚??Sloerie‚?Ě schiet je ineens te binnen en met een harde kreun zeg je die.
‚??Elf‚?Ě zeg ik zonder enige emotie.
‚??Meester ik weet niet meer‚?Ě kreun je.
‚??Wat, wil je zeggen dat je maar elf namen weet te bedenken voor wat je van mij bent?‚?Ě zeg ik hard en streng. ‚??Ben je dan alleen maar een geile snol?‚?Ě voeg ik er vernederend aan toe.
‚??Geile snol‚?Ě kreun je terwijl je de tranen in je ooghoeken voelt komen.
‚??Twaalf, en nu denk je wat ik je zeker zou laten doen‚?Ě zeg ik er achter aan
‚??Pijpen ‚?? pijpslet‚?Ě zeg je gelijk er achteraan. Je voelt je kont gloeien. Je kan bijna niet meer.
‚??Dertien, nog twee, ga door‚?Ě zeg ik streng, gevolgd door ‚??ik zal je wel ergens aan laten denken‚?Ě en gelijk voel je de tikken meer tussen je benen komen. Maar echt denken kan je niet meer. ‚??Pijpen‚?Ě zit nog in je hoofd.
‚??Zaadslet‚?Ě kreun je vervolgens. Bijna ben je er. Je voelt het zweepje op je kut slaan en je wilt het haast uitgillen.
‚??Veertien, en waar sla ik op‚?Ě zeg ik.
‚??Ohh mijn kut meester‚?Ě kreun je. Gelijk geef ik er nog een paar tikken tegen aan en zeg ik: ‚??geef een naam voor jezelf‚?Ě. Je gilt het bijna uit, maar pijn is het niet, maar opwinding; pure intense geilheid. ‚??Wat heb je en wat ben je?‚?Ě zeg ik hard en dan weet je het.
‚??Een natte kut! Ik ben uw natte kut meester, ik ben alles van u, wat u maar wilt en hoe u mij ook gebruiken wilt‚?Ě kreun je uit.
‚??Vijftien‚?Ě zeg ik en gelijk stop ik met slaan.

Even hang je uit te hijgen aan je armen. Heel je lichaam voel je beginnen te tintelen. Mijn hand streelt zacht over je gevoelige kont heen. Langzaam begin je geil met je kont tegen mijn strelende hand te draaien. Wanneer mijn hand tussen je benen begint te glijden fluister je zacht hijgend: ‚??Ik ben een hele natte kut, meester‚?Ě. Ik duw ineens twee vingers diep in je en je kreunt van opwinding. ‚??Een natte kut, die gebruikt moet worden‚?Ě zeg ik en jij kreunt ‚??alstublieft meester, neem me‚?Ě. Je merkt dat ik me uitkleed en voelt de rillingen door je lichaam gaan. Vervolgens ga ik achter je zitten, waarbij ik mijn pik tussen je benen duw. Je voelt mijn harde paal onder tegen je kut duwen. Je probeert je er tegen te duwen, maar kan hem nog niet in je krijgen. Ik pak je haren vast en zeg: ‚??Een gebruiksslet ben je‚?Ě en trek je hoofd aan je haren nog verder naar achteren zodat ik je half op je van pijn kreunende mond kan kussen. ‚??Neuk me alstublieft meester‚?Ě smeek je. Je voelt hoe mijn pik tegen de ingang van je kut aan duwt. Mijn nog vrije hand leg ik om je borsten heen en dan stoot ik mijn pik ineens in je. Je kreunt geil en hard. Je voelt mijn pik diep in je komen en dan heen en weer bewegen. Ik laat je haren los en leg ook mijn andere hand om je borsten heen. Vervolgens voel je me dieper en harder stoten. Mijn lichaam duwt tegen je rug aan en glijdt er langs heen. Je kan me achter je horen ademen, mijn ademhaling wordt zwaarder. Je weet dat ik geniet en knijpt de spieren van je kut extra samen om mij nog meer genot te bezorgen. Gelijk kan je aan het knijpen van mijn handen om je borsten voelen dat dat effect heeft en je kreunt van geilheid. Hoewel je zelf al zo geil bent dat je zo klaar zou kunnen komen verzet je je tegen dat gevoel, eerst wil je mij zo veel mogelijk laten genieten van je steeds weer samentrekkende kut. Je duwt je kont zo veel mogelijk extra naar achteren waardoor je nog meer aan je armen komt te hangen, waardoor het touw eromheen pijn doet, maar ik ook zo diep mogelijk in je kan stoten. Je hoofd hangt naar voren waardoor het gevoel dat je door mij gebruikt wordt alleen nog maar sterker wordt. Mijn pik begint steeds meer tegen je g-spot aan te stoten. Je gilt het haast uit van opwinding, ‚??O, meester zo hou ik het niet lang meer vol‚?Ě. Maar je kreunt nog eens extra hard van opwinding wanneer ik reageer met: ‚??nog niet geile snol‚?Ě. Je moet echt alles doen om je orgasme tegen te houden en jammert van geilheid, terwijl ik mijn pik alleen maar harder en dieper in je stoot. Weer trekt je kut samen je kan echt niet meer en de tranen schieten in je ogen. ‚??Meester, ik hou het niet‚?Ě kreun je en daarna: ‚??Ooooo meesterrrrr‚?Ě. Je lichaam begint te schokken. ‚??Hou je in slet!‚?Ě zeg ik nog hard, maar het is al te laat; je kut trekt steeds weer samen en je voelt dat je orgasme gaat komen. Ik geef nog een paar stevige tikken op je borsten, maar die versterken je geilheid alleen nog maar. Hard kreunend begin je klaar te komen. Je voelt je sappen zich een weg naar buiten duwen en dan in golven je kut uit komen. Even ben je helemaal van de wereld. Steeds weer trekt je kut samen en voel je weer een golf uit je komen. ‚??Wat ben je ook een geile teef, ik zal je helemaal open neuken‚?Ě hoor je mij zeggen. Je orgasme is bijna wegge√ębd maar mijn harde worden en mijn nog hardere stoten doen je bijna gelijk over gaan naar het volgende orgasme. ‚??Kom je nu alweer klaar teef?‚?Ě hoor je mij bestraffend zeggen terwijl ik je stevig in je borsten knijp. Even kan je niets zeggen maar dan kreun je: ‚??Ik kan me niet meer inhouden meester. Ik ben zo geil. Ik kan niet meer stoppen‚?Ě. De hele kamer is gevuld met de geur van jouw geilheid. Je voelt je sappen langs je benen lopen en steeds weer volgt een nieuwe golf. Je hangt voorover en mijn paal stoot steeds weer diep in je drijf en drijfnatte kut. Je hoort je kut soppen en onze lichamen tegen elkaar kletsen. ‚??Knijpen met die kut‚?Ě grom ik naar je. En met moeite weet je mij nog te gehoorzamen. Vaag voel je dat ik onregelmatig stoot en dat mijn handen samenknijpen om je borsten. Op het moment dat je voelt dat ik klaar ga komen knijp je je kut nog eens samen om mijn stotende paal. Gelijk voel je mijn hete zaad in je komen. Je lichaam schokt weer en jij komt weer klaar.

Uitgeput hang je aan je armen. Ik heb je los gelaten en zit vlak achter je. Je voelt je kut nog steeds leeg lopen en kleine stroompjes over je benen lopen. Helemaal op ben je. Je voelt je lichaam tintelen. Je kut is wat pijnlijk en je kont en borsten ook.

Ik kom naast je zitten en doe je blinddoek af. Aan je haren trek ik je hoofd zo dat je mij aankijkt. Je voelt je beschaamd, maar dan vooral omdat je je niet meer kon inhouden. Gelukkig kijk ik niet boos en geef ik je gelijk een kus op je mond die je met een zachte tongzoen beantwoord.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan