Een fijn begin

Door: K}c{
Website:
Datum: 27-09-2009

Een hand streelt zacht over je huid, vanaf je nek langzaam naar je billen. Een rilling gaat door je heen bij het voelen van die hand. Het is warm en donker om je heen, het is geen beknellend, maar een heerlijk vrij gevoel. Je bent ergens buiten. Langzaam begint het duister op te trekken en je ziet een palet van mooie kleuren om je heen. Een zachte kus op je schouder doet je lichaam tintelen. Een andere hand voel je om je borsten komen en die zacht beginnen te kneden. Je kijkt niet om, om te zien wie het is; dat hoef je niet; dat voel je, dat ruik je, dat weet je. Alleen ik, je meester kan zijn die jou betast. Je voelt je helemaal van mij, mijn eigendom en mijn bezit. Je bloed begint sneller door je aderen te stromen en onbedoeld begin je zacht te hijgen. Langzaam raak je ervan bewust dat je naakt in mijn armen ligt en aan mijn paal die even tegen je kont komt wanneer ik iets beweeg, weet je dat ik ook naakt ben. Het voelen van mijn harde pik doet je rillen en terwijl je je kont die richting op duwt slaak je een zachte kreun. Er zijn harde gebiedende opdrachten nodig om jou te laten weten wat ik wil en ze zijn nog minder nodig voor jou om je daaraan over te geven. Zonder een woord van mij spreid jij je benen. Je beweegt nauwelijks, maar voldoende om mij helemaal toegang te geven. Gelijk voel je mijn lichaam iets over dat van jou heen bewegen. Mijn harde pik duwt tegen je kut. ‚??Neem me, ik behoor U toe‚?? gaat door je gedachten heen, maar of je de woorden ook uitspreekt weet je niet. Het maakt ook niet uit want gelijk voel je mijn paal in je komen. Je kreunt van opwinding wanneer ik die in je stoot. Zacht en teder begin ik je te neuken. Je voelt mijn lijf tegen je aanduwen en mijn warmte, je hoort me hijgen bij je oor. Haast zonder een geluid te maken stoot ik mijn paal steeds weer in je op en neer. Je kunt voelen hoe die verder opzwelt en je steeds meer begint te vullen. Mijn armen komen steeds meer om je heen, mijn stoten worden sneller en ongecontroleerder. Toch is het enige geluid dat hoorbaar is mijn zacht gehijg en jouw zacht gekreun. Je voelt je orgasme op komen. Je opent je ogen en je bent waar je diep in je wist dat je was: je ligt in bed en wordt door mij wakker geneukt. Je pakt je kussen vast en duwt je mond ertegen om niet meer geluid te maken dan nodig is. Je voelt mijn handen samen spannen om je lichaam. Gelijk knijp je je kut zo hard mogelijk samen om mijn stotende paal. ‚??Doe het slavin!‚?Ě hoor je mij bij je oor hijgend zeggen en gelijk voel je mijn lichaam schokken. Een hete straal zaad komt diep in je lichaam en dan kan je je niet meer inhouden. Je moet gewoon gehoorzamen aan mijn stem en je komt wild schokkend tot een orgasme. Even liggen we schokkend op elkaar, dan komen onze lichamen langzaam tot rust. Ik draai me van je af nadat ik je nog een zachte kus in je nek heb gegeven.

Even later staan we samen onder een warme douche. Ik was je met beide handen. Je staat met gesloten ogen te genieten. Mijn handen voel je je hele lichaam betasten en rillend van genot sta jij daar alleen maar te staan, tot ik je een kus geef op je mond. Een kus die al snel overgaat in een innige tongzoen en een stevige warme omhelzing waarbij we elkaar nog even strelen.

We drogen ons vervolgens af en kleden ons aan. Wanneer je beneden komt heb ik de koffie al voor je klaar staan. Even zitten we naast elkaar op de bank tegen elkaar aan, terwijl we onze koffie drinken. Daarna is het tijd om te gaan. Voordat ik de deur open geef ik je nog een innige tongzoen en ik zeg: ‚??fijne dag slavin‚?Ě en jij antwoordt met ‚??U ook meester‚?Ě. Buiten gekomen kussen we elkaar nog eens intens en nadat ik je een stevige tik op je kont heb gegeven stappen we beide onze auto in om naar ons werk te gaan. Je voelt je kont iets nagloeien, en in je kut voel je nog mijn zaad diep in je. Glimlachend start je je auto en je denkt: ‚??Het was in elk geval een fijn begin van de dag.‚??

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan