Wie had dat ooit gedacht..

Door: moentje76
Website:
Datum: 24-12-2010

Het is ochtend en zet de pc aan, maak een bak koffie terwijl ik een sigaretje rook. Met mijn koffie ga ik achter de pc zitten en check mijn mail en gemiste msn-gesprekken. Na alles beantwoord te hebben ga ik nog even een spel spelen op de computer terwijl ik eigenlijk hoor te gaan douchen en aankleden.
Niet lang erna knippert er weer een oranje balk onderin het scherm en ja hij is het. Automatisch denk ik terug aan de tijd die ene avond die we samen doorbrachten. Het was heftig en vol emotie en zo enorm geil. Van te voren hadden we nogal wat gedronken en van het een kwam het ander. De keren dat we elkaar daarna zagen merkte je dat beiden er wel eens aan terug dacht maar lieten elkaar in de waarde en lieten het voor wat het was. Vaak zat dacht ik terug hieraan als ik hem zag en sloeg de fantasie op hol. Ik zucht nog even en klik het msn-gesprek aan om te zien wat hij te zeggen heeft. Al een aantal keren hadden we zo gesproken en had ik hem mijn verhalen die ik zelf geschreven had doorgestuurd, welke bdsm getint waren.
Een normaal gesprek is gaande al weet ik dat daar vrij snel verandering zal gaan komen. Zoetjes aan gaat het gesprek intiemer worden en meer eisende woorden vliegen over het scherm. Iets wat geschrokken zie ik daar de uitnodiging om het videogesprek te accepteren. Ik had me nog niet gedoucht en aangekleed. "Nog even wachten ok.. moet nog even wat doen", zei ik snel maar net voor ik wegliep zie ik zijn reactie. "Nee, ik hoef niet te wachten. Wat is er aan de hand? ben je soms niet aangekleed?", vroeg hij. Verbaasd sta ik naar het scherm te kijken,"komt dit echt van hem af? En had hij het door?". Mee wordt ik opgeschrikt door een buzzer met nogmaals het verzoek te accepteren met de woorden "Waar wacht je nu nog op? NU!".Ik fatsoeneer mijn haren enigszins,doe mijn hemdje goed waarna ik toch maar weer plaats neem op de stoel en klik op accepteren.
Eenmaal het beeld te zien laat ik mijn hoofd wat zakken uit schaamte dat ik nog in mijn ochtendtenue zat. Ik hoor een hard gelach van de andere kant, genietend dat hij gelijk gekregen had."Dat dacht ik wel! Je bent nog niet eens aangekleed, zeker weer een spel aan het spelen of gesprekken voeren?, zei hij met een beetje ondertoon. Ik werd er een beetje zenuwachtig bij het horen en zien van zijn reactie. Voorheen wist ik wel te reageren maar de laatste tijd lijkt het steeds moeilijker te gaan en knik lichtjes met mijn hoofd want hij had wel gelijk. "Dat gaan we eens veranderen..", zei hij. En ik keek verward naar het scherm. "Je verandert nu niets maar trekt je schoenen aan en jas en je komt direct naar mij toe. En geen gekke dingen heb nu gezien wat je wel en niet aan had". Ineens was de cam uit en verdween hij offline zonder ook maar op een reactie van mij af te wachten. Lang zit ik te twijfelen en ook zeer verbaasd over hoe hij nu handelde. Later bedacht ik me wel dat het ook wel een beetje logisch was nu hij ook enige bdsm verhalen gelezen had waaronder die van mijzelf. Ineens een SMS met de woorden,"Ben je nu nog niet onderweg? Ik hou niet van wachten!Dit trek ik later nog wel recht, nu voortmaken!". Starend naar dat sms??je kom ik er ineens achter dat hij nog stééds mijn nummer had bewaard al die jaren? Ik drink mijn koffie op, trek mijn schoenen aan, mijn jas aan en neem wat kleren mee voor in de auto want daar had hij niets over gezegd.

Daar aangekomen ging de deur eigenlijk al meteen open toen ik nog maar net uit de auto gestapt was en kon dus zo meteen doorlopen. Hij laat me voor zich lopen en zie dat ik een steile, lange trap op moet. Mijn handen gaan automatisch naar mijn billen om zeker te zijn dat hij geen zicht op heeft. We zijn boven en loop de door hem opengelaten deur binnen en zie daar een stoel in het midden staan met een krukje ervoor.
Rustig loopt hij naar de stoel en gaat relaxed zitten met een grimas. Hij had een zwarte broek aan die vrij straks leek te zitten en een strak truitje die precies goed zat. Hij zag er stoer uit in de kleren. "Ga op die kruk staan",sprak hij met een resolute stem. Totaal overdonderd schud ik mijn hoofd, zo is hij helemaal niet. "Hij zit gewoon met me te dollen... Laat je niet gek maken... ", ging er door mijn hoofd heen en zet een spottend lachje op mijn gezicht, zeker denken te weten dat het plagerij was. Zijn blik veranderde en merkte op dat hij niet echt geamuseerd was over mijn gedrag en voor ik het wist had hij mij bij de pols gegrepen en met een flinke ruk over zijn knie tussen zijn benen gezet. Zijn benen klemde mijn benen en zijn rechterarm over mijn rug zodat ik niet omhoog kon komen. Met een beweging haalt hij mijn pyjama omhoog en lag ik daar met de billen bloot en voor ik het wist had ik de eerst tikken al te pakken.."Dus jij denkt dat je me kan uitdagen meisje?... PETS..."en dat ik grapjes maak?".... PETS...."Je zo voor mij kunt verschijnen?..PETS.."en ook nog eens laat wachten???"....PETS..PETS... Mijn billen werden roder en roder en deden echt zeer. Hij ging maar door"Weet je wat jij bent?Een luie donder!Je moet leren wat een slet behoort te doen en hoe te gedragen"..PETS.."Wat ben je?",vroeg hij mij onder het slaan door. Ik wist het niet snel genoeg uit te brengen waarna hij een paar flinke tikken snel achter elkaar uitdeelde waarna ik harder begon te gillen. "Wat ben je?"vroeg hij nog eens heel streng. Ik gilde het uit "Een luie donder!!!Stop nu alsjeblieft!!!Ik smeek het je..". Hij stopte even maar niet omdat ik het vroeg. Ik voel hem bewegen en ineens komt er met een zwiep een flinke klap op mijn billen terecht. Ik weet het niet zeker maar het leek wel een of andere houten spatel of een grote borstel. Ik gilde het uit en smeekte om te stoppen maar hoe meer ik dat deed hoe meer en harder hij begon te slaan. "Ik bepaal wanneer we stoppen, luie slet!", zei hij met een harde stem. Ik knijp mijn lippen stijf op elkaar en probeer elk geluid te onderdrukken en niet lang erna stopte hij, zette me recht op en zei,"En nu op de kruk staan zoals ik al eerder gevraagd had".
Ik draai me om en ga langzaam op het krukje staan met tranen over mijn wangen. Ene tijd lang staarde hij me maar doordringend aan en voelde ik zijn ogen over mijn lichaam heen glijden. Ik deed mijn best zijn blik te vermijden en hoopte dat de stilte snel verbroken werd, leek wel een eeuwigheid te duren. Ik voelde me zo klein, bekeken en zelfs een beetje vernederd. Eindelijk bewoog hij wat op zijn stoel,"Zo dame, trek nu dat ding maar eens uit". Nog steeds zwaar onder de indruk deed ik zonder na te denken mijn nachtjapon uit en liet het op de grond vallen. "O? gaat dat zo? zomaar op de grond gooien?", vroeg hij met een harde en doordringende stem. Snel kwam ik van het krukje af om het op te pakken en hield het in mijn hand toen ik weer op de kruk stond. Hij kwam overeind en zag dat hij een Spaans rietje meenam die op het tafeltje naast hem lag. Hij liep heel langzaam om me heen al zwiepend met het stokje. Het geluid gaf al rillingen over heel mijn lichaam. De zwijgen en zuchten van hem, het geluid van dat stokje in de lucht maakte dat ik nog onzekerder en zenuwachtiger werd, bang voor wat er komen ging. Voor mij stopte hij ineens en liet hij het stokje langs mijn benen langzaam omhoog strelen en stopte bij mijn poesje. "WAT is dit???"vroeg hij met zeer harde stem. Het overdonderde me zo dat ik geen woord uit wist te brengen meteen, wat meteen een ferme tik erop opleverde. "Wel?? Nog geen antwoord?", vroeg hij en duwde met het puntje op mijn benen wat ik al oppakte dat ik mijn benen uit elkaar moest zetten. Meteen volgde er weer een flinke tik maar dit keer raakte het mijn klitje.. Een felle pijn ging door mijn lichaam, tranen schoten in mijn ogen en een flinke kreet was niet meer te onderdrukken.Net toen ik door mijn knieën wilde zakken tikte hij op mijn bovenbenen waarom ik gelijk weer rechtop ging staan en de tikken voortzetten op mijn poes."Volgens mij is hier iemand vergeten zich goed te verzorgen, je weet dat ik geen enkel haartje ooit wil vinden hier!"Bleef hij met harde stem zeggen tijdens het tikken. Vervolgens stopte hij daar en ging met het puntje steeds verder naar boven en begon speels met op mijn tepels te duwen met het uiteinde ervan.. Ik weet dat ik niet teveel mag bewegen anders wordt het alleen maar erger. Mee kreeg ik ook daar een paar tikken afwisselend van de ene op de andere borst. Toen hij klaar was keek ik wat naar beneden en zag daar de rode striemen al verschijnen, het brandde als een gek en toch ging het gevoel over naar een super geil gevoel. Na ook mijn billen en benen gehad te hebben moest ik mijn handen voor hem tonen, binnenkant naar bovengericht. Hij legde daar het stokje op en liet me zo een tijdje staan.
Na enige tijd kwam hij terug en keek me diep in mijn ogen aan,"En lui ding wat heb je nu geleerd?". Even stamelde ik en antwoordde,"Dat ik als ik ??s morgens wakker wordt meteen moet verzorgen op alle manieren en verzorgd en klaar beneden kom. Ten alle tijde klaar voor u Meester". Even kwam er een glimlach op zijn gezicht bij het horen van het woordje Meester, wat hij niet blijkbaar niet had verwacht. Een hand ging richting mijn poesje en twee vingers verdwenen erin. Mee haalde hij zijn vingers eruit en hield het voor mijn gezicht met een vreemde glimlach op zin gezicht. "Echt gestraft ben je dus niet, je zit hier gewoon geil zitten wezen!!!", zei hij met een bestraffende toon. Ik voelde meteen mijn gezicht rood worden van schaamte dat het inderdaad drijfnat was daar beneden en mijn tepels waren knoerthard, ik wilde dat hij zijn vingers er niet uit had gehaald. Veel was er niet meer voor nodig namelijk om heerlijk klaar te komen. Hij stopte zijn vingers in mijn mond zodat ik ze kon aflikken. Hij pakte het stokje van mijn handen af en legde daar een tasje neer. "Zo nu mag je van het krukje af en ga naar de badkamer om je te verzorgen. Ik zal bij de scheerbeurt erbij zitten om er op toe te zien dat het dit keer goed gebeurd. Daarna trek je dat aan wat klaar ligt op de badkamer en zie ik je graag hier weer binnen, geknield tussen mijn benen",zei hij en met een flinke tik op mijn billen gaf hij het seintje dat ik eraan mocht beginnen.
Ik stap van het krukje af en loop naar de badkamer. De douche stond aan en een krukje stond al klaar om te zitten. Ook voor hem stond een stoel klaar, precies op mijn gericht en perfect zicht tussen mijn benen. Wat voorover gebogen ging hij zitten en keek aandachtig of ik alle haartjes te pakken had. Het was voor mij de eerste keer dat er ooit iemand bij was met een scheerbeurt en vond het enorm gênant en werd er behoorlijk zenuwachtig van. Toen ik eindelijk alles voorzichtig verwijderd had en afgespoeld, kwam hij naar me toe. Zijn vingers gingen erover heen om te voelen of echt alles goed aanvoelde. Even liet hij zijn vinger over mijn klitje heen gaan en merkte al gauw dat ik op ontploffen stond. Net op het punt dat ik wilde komen stopte hij ermee en zuchtte.."Ook dat moet je nog leren, toestemming vragen om te mogen komen".
Met zijn hand op mijn schouder leggend duwde hij naar beneden en ging ik zitten op mijn knieën voor hem. Met een ruk aan mijn hoofd, stopte hij zijn paal in mijn mond. Ik snapte uiteraard wel wat de bedoeling was en begin rustig en bedeesd te zuigen, terwijl het water over mijn rug sprenkelde uit de douchekop. Met mijn tong circulerend om zijn paal heen op een constante ritme die ik in mijn hoofd had. Na een tijdje leek het hem te lang duren en greep mijn haren vast en hielp me de snelheid op te schroeven door mijn hoofd steeds sneller over zijn paal heen te laten gaan, steeds wat dieper. Kokhalzend probeerde ik mijn hoofd ervan af te halen. "Je moet leren te kalmeren en te concentreren dan zul je zien dat het een stuk beter gaat", zei hij rustig. Hij begon weer rustig op en neer gaan, steeds dieper inbrengend. Tranen stonden in mijn ogen tijdens het kokhalzen. Ik probeerde mezelf rustig te krijgen en te concentreren om mijn keel te ontspannen. Het ging al een stuk beter en voelde dat hij steeds dikker werd. Hij begon de snelheid op te voeren. Net toen ik er aan begon te wennen haalde hij hem er weer uit en stootte hem er weer in zo diep mogelijk. Dit herhaalde hij een aantal keren. Ik merkte dat het niet lang meer zou duren en mee toen ik mij instelde op een flinke lading zaad in mijn mond spuitend, haalde hij hem eruit en spoot recht in mijn gezicht. Toen hij klaar was stopte hij hem weer in mijn mond, "Je mag hem wel even schoonlikken, kleintje". Met mijn tong haalde ik alles weg en zoog het laatste beetje er nog even uit. Totaal onverwacht draait hij aan de kraan en voel ik ineens een enorm koude straal over mee heen komen. "zo dan ben je weer afgekoeld, ga je nu verder klaar maken, ik wacht daar op je.",zei hij met een tevreden gezicht door mijn reactie. Hij verliet de badkamer verliet en de deur achter zich sloot.
Ik draai snel de kraan op warm nu hij weg is. Toch enigszins opgelucht haalde ik adem want nu hij weg was betekende dat het goed gegaan was en begon me zorgvuldig in te smeren en af te spoelen. Ik pakte het hemdje wat klaarlag en trok hem aan, het ging nog maar net over mijn billen. Een deel van mijn billen was gewoon in het zicht. Ik stak mijn haren op en deed lekker ruikende spul op en liep naar binnen richting de bank waar hij wijdbeens klaar zat. Vlak voor hem stond ik stil en knielde ik neer tussen zijn benen."Lekker gedoucht kleintje?"vroeg hij met zachte en lieve stem. "Ja Meester, het was heerlijk, dank u", zei ik snel. Weer merkte ik een klein lachje op bij het horen van het woordje Meester, welke mij ook weer verbaasde dat ik het uitsprak. Het voelde op dat moment gewoon ook echt zo gekgenoeg."En voel eens, ben je nog zo nat", vroeg hij. Met mijn hand ging ik naar beneden en liet een paar vingers tussen de lipjes komen om inderdaad te voelen dat ik behoorlijk nat was. "Ja hè? het is drijfnat of niet?"vroeg hij ongeduldig. Mijn gezicht werd weer zo rood als een tomaat wat voor hem al een bevestiging was."Slet!je wilt komen is het niet?"vroeg hij en keek me doordringend aan. Ik knikte langzaam. "Nou dan ga maar eens je gang, vinger je maar eens mooi voor mij. En denk erom, je mag niet zomaar komen zonder toestemming",voegde hij er nog even aan toe. Snel begon ik rustig en bedeesd over mijn klitje gaan met mijn vingers, afwisselend erin brengend.. Al snel kwam ik al op een punt dat ik wilde komen en keek hem aan,"Alstublieft, mag ik komen?" en begon wat langzamer te gaan voordat ik al kwam. "O?, Waar is het woord Meester ineens?", vroeg hij spottend.
"Alstublieft, mag ik komen? ik hou het niet meer Meester!!, schreeuwde ik het uit. Nog geen reactie net toen ik uit echt uit wilde schreeuwen zei hij zacht,"kom maar, kleintje". En met die woorden kwam ik ongelooflijk klaar. Al hijgend liet ik me ineen zakken waarop meteen een bulderende stem te horen was,"Had ik gezegd dat je mocht stoppen??". Snel nam ik de positie weer in en ging verder wat al snel een volgend moment aankondigde dat ik klaar ging komen. Dit keer negeerde hij me volkomen en pakte hij me ineens beet aan mijn haren om recht op te gaan staan. Duwde me vervolgens voorover op de bank en bracht met een flinke stoot zijn paal diep in mij. Na niet al te veel stoten merkte ik al op dat hij op punt stond te komen en mee haalt hij zijn paal eruit. "Ga op je rug liggen en maak je klaar!"zei hij al hijgend en bleef zichzelf aftrekken boven mijn lichaam. Al snel brandde mijn klitje en trokken alle spieren samen,"Mag ik alstublieft nu komen Meester!!!!", riep ik uit. "Ja kleintje, kom NU!", hijgde hij ongecontroleerd. Mee toen ik klaarkwam, voelde ik het warme spul van hem op mijn borsten en gezicht neerkomen. Mijn eigen sappen dropen over mijn benen heen toen ik moest staan en hem schoon mocht likken.
Met een voldaan gevoel gaat hij op de bank zitten,"Ga jezelf maar eens opfrissen meisje". Ik sta op en loop naar de badkamer en spring even snel onder de douche. Ik pak de heerlijk ruikende zeep en zeep me zorgvuldig in. Glijdend over mijn hals en borsten, masserend over mijn inmiddels hard geworden tepels. De handen vinden hun weg over mijn buik naar mijn billen, die ik even zachtjes kneed denkende aan de geweldige spanksessie. Min of meer ongemerkt gaat een hand terug naar mijn tepel om te kneden en de ander naar mijn klitje. Met een glimlach op mijn gezicht kom ik tot de ontdekking weer nat te zijn. Mezelf verliezend in het heerlijke genot die ik mezelf bezorg, merk ik niet eens dat de deur opging. "SLET!!Ik vermoedde het al daar het zolang duurde. Je krijgt er maar geen genoeg van hè!", riep hij uit. Enorm geschrokken laat ik mijn handen los van mijn lichaam en staarde hem met een ontzettende rode kop hem aan, niets uit weten te brengen. Zonder verder iets te zeggen liet hij me daar achter en sloot de deur achter zich. Ik spoel snel de zeep van mijn lijf en maak me verder gereed om naar binnen te gaan. Beschaamd loop ik naar hem toe en zie een streng gezicht,me gebarend dat ik sneller moet zijn. Ik sta bij hem en laat mijn hoofd hangen, kijkend naar de bank. Hij tikte op de bank dat en ging naast hem zitten. Hij sloeg een arm om me heen even zaten we zo na te genieten terwijl hij me kusjes gaf op mijn hoofd."Wat je net deed zonder toestemming zetten we een volgende keer wel recht. Ik vergeet het niet, meisje.", zei hij op een zachte toon. "Ja Meester, dank u wel voor vandaag", zei je zacht en je wist dat er weer een glimlach op zijn gezicht verschenen. "Goed zo meisje!",fluisterde hij zacht. Ik kalmeer gelijk en ga relaxed tegen hem aan liggen, nagenietend van wat er vandaag gebeurde.
Al zal ik volgende keer beter opletten en doen wat ik moet doen in de ochtend........

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan