Puberdroom

Door: K}c{
Website:
Datum: 29-12-2010

Ze was al bij hem op bezoek geweest en zou ook dit keer bij hem op bezoek gaan, wetende dat haar dit keer meer te wachten stond dan een kop thee en een gezellig gesprek alleen.

Lisa stond op tijd op, zodat ze vroeg kon vertrekken. Ze douchte zich snel en schoor zichzelf nog even om het perfect te maken. Nee, niet helemaal kaal, dat wilde ze nog niet. 'Nog niet', ze wilde eerst nog even wat de kat uit de boom kijken, voordat ze dat zou doen. Wegscheren van alle haren zou voor haar gevoel zo veel impact op der hebben; voor haar was het een teken van echte onderdanigheid. Hoewel ze diep van binnen wel wist dat ze dat was, wilde ze er nog niet aan toegeven, voordat ze dat ook echt ervaren had. In plaats daarvan schoor lisa zich bijna helemaal kaal maar liet alleen op haar venusheuvel nog een klein streepje over. Nadat ze klaar was, liet lisa even haar vingers over haar wel kale schaamlippen glijden en een aangename siddering ging door haar lichaam heen. Voor verder vermaak had ze geen tijd, dus trok ze snel haar speciaal voor de gelegenheid uitgezochte lingerie aan. Even bekeek ze zichzelf, echt helemaal tevreden was ze nog niet, maar kon daar nu ook niets meer aan veranderen. Ze kleedde zich verder aan. Gewoon normaal, zoals ze op een willekeurige andere dag ook zou hebben gedaan. Wel had ze de kleding met zorg gekozen. Haar broek zat mooi om der kont en haar shirt was wat laag uitgesneden, waardoor het sierrandje van haar BH zichtbaar was. Make-up deed lisa niet op; ze wilde verder zo onopvallend mogelijk blijven. Een half uurtje later was lisa na nog een snel ontbijt waarbij ze eigenlijk amper een hap had gegeten, vertrokken.

Lisa voelde kriebels in haar buik. Zou ze het wel aankunnen? Zou ze het al niet bij de eerste tik uitgillen van de pijn? Hoe zou hij eigenlijk zijn wanneer hij niet normaal was, of zou hij nu ook gewoon normaal zijn? De ene na de andere vraag schoot lisa door het hoofd, maar ze stelde zich steeds gerust bij de gedachte dat zij zou mogen aangeven waar de grenzen lagen en hij haar niet gelijk zou mishandelen. De reis was lang en diverse malen vroeg lisa zich af waar ze nu eigenlijk mee bezig was, was het wel echt wat ze wilde meemaken? Wat deed ze zichzelf toch eigenlijk aan?

De reis duurde lang en lisa was dan ook op van de zenuwen toen ze op het station aankwam. Gelukkig stond hij al klaar bij de voorzijde van het station om haar op te halen. Lisa slikte een keer toen ze hem zag staan, maar hij zwaaide gelijk uitnodigend haar richting uit. Lisa liep op hem af en toen ze bij hem was sloeg hij gelijk zijn armen om haar heen om haar vervolgens een dikke kus op haar wang te geven. De omarming en de kus deden lisa goed; ze voelde zich gelijk een stuk rustiger. Samen stapten ze de auto in en reden naar zijn huis, waar lisa eerst een kop thee kreeg aangeboden. Tijdens het drinken van de thee voelde lisa het onrustige gevoel weer terug komen. Ze praatte nog wel maar had van zichzelf het gevoel dat ze dat vooral ook deed om haar eigen onzekerheid te verbergen en te onderdrukken.

Na het drinken van de thee zei hij: ??Kom naar boven?. Gelijk stond hij op en ging hij met een uitgestoken hand voor lisa staan. lisa slikte een keer, maar pakte de hand wel vast en liet zich bijna mee naar boven leiden. Het kamertje was nu helemaal opgeruimd, waardoor het er nog spannende uitzag dan de eerste keer toen lisa hier was geweest. Lisa werd in het midden van de kamer losgelaten en kreeg bijna gelijk een blinddoek voor gedaan. ??Denk eraan: zeg alleen stop als het je echt te ver gaat, en vraag anders gewoon of ik met iets niet verder wil gaan? zei hij tegen lisa en liet vervolgens zijn handen langs lisa haar armen glijden. Rillingen gingen door haar lichaam heen, en hij liet zijn handen richting de onderzijde van haar shirt gaan. ??Zo, die zal je anders in de weg zitten' zei hij en lisa voelde haar shirt omhoog gaan. Even moest lisa weer slikken, maar ook zij wist dat haar kleding uit zou moeten. Wat onzeker deed lisa haar armen omhoog en hij deed, zonder de blinddoek van zijn plaats te laten gaan, haar shirt uit. Daarna voelde lisa zijn handen naar haar broek gaan. Weer ging een rilling door lisa haar lichaam; zo zou ze in alleen haar lingerie voor hem staan. Lisa voelde hoe hij de riem en vervolgens de knoop van haar broek losmaakte, maar liet hem begaan. Ze voelde spanning, maar zeker ook opwinding. Lisa voelde haar broek zakken toen hij ook de rits naar beneden had gedaan. Even voelde ze haar string mee gaan, maar die bleef gelukkig nog zitten. Niet dat lisa er nog langer een probleem mee zou hebben als die ook uit zou gaan, maar eerst moest hij haar in haar lingerie zien. Zou hij het aangenaam vinden? Zou het hem ook opwinden? Een tinteling ging door lisa heen bij de gedachte dat ze hem waarschijnlijk wel zou opwinden. Lisa haar broek ging helemaal uit en toen begon hij om haar heen te lopen. Lisa voelde zijn keurende ogen over haar lichaam gaan en automatisch ging ze rechterop staan en duwde ze haar borsten wat extra naar voren. Gelijk voelde ze de reactie; een van zijn handen raakte haar aan en gleed over haar billen. Lisa rilde van opwinding die zijn warme hand haar bezorgde. De hand gleed verder naar boven en toen bovenlangs haar borsten. Eerst gleden zijn vingers nog over de ontblote bovenste delen, maar daarna ging hij achter haar staan en legde hij zijn beide handen op haar BH en liet zijn vingers over de plaats waar haar tepels verborgen waren strelen. Gelijk voelde lisa die opzwellen en tegen de stof van haar BH aan beginnen te drukken. Lisa wist dat hij ze zou voelen en van haar opwinding zou weten, maar dat was voor haar geen probleem. Ze liet zich meevoeren en begon ongemerkt zacht te zuchten. ??Lekker?? vroeg hij vlak bij haar oor en lisa zei met een wat hese, zachte stem: ??Ja?.

Even bleef hij haar zo strelen en toen lisa nog wat zwaarder begon te ademen, liet hij een hand achter haar rug glijden om de BH los te maken. Zodra deze los was liet hij zijn andere hand in de vrijgekomen ruimte onder de BH glijden om vervolgens lisa haar rechter borst zacht te kneden. De andere hand verwijderde, geholpen door lisa, zonder al te veel moeite, de BH en toen trok hij haar tegen zich aan om beide borsten stevig in zijn handen te nemen. Lisa merkte dat haar benen slap waren en ze maar nauwelijks nog kon blijven staan. Ze genoot en liet soms, als hij wat steviger kneedde een zachte kreun van tussen haar lippen vandaan komen. Even schrok ze van haar eigen uiting van opwinding en wilde ze zich er tegen verzetten. Maar het genot vulde haar hele lichaam en ze kon niet anders dan toegeven aan haar eigen gevoelens.

Het kneden werd steviger en soms trok hij even hard aan een tepel van lisa, maar dit versterkte alleen nog maar het opgewonden gevoel dat ze al had. Lisa kreunde nu soms hard van opwinding. Ze wist het wel, maar wilde zich absoluut niet inhouden. Ineens ging hij iets meer naast haar staan. Met een hand kneedde hij nog steeds haar borsten om en om stevig, maar met de andere hand gaf hij een tik tegen haar rechter bil. Lisa kreunde weer en voelde haar bil even opgloeien. Weer volgde een tik maar nu op haar linker bil. Weer volgde een kreun en een zacht gloeiend gevoel. Hij duwde lisa naar een andere plek op de kamer, waar hij ging zitten en hij lisa, voordat ze het echt door had over zijn knieën trok. Met zijn linkerhand bleef hij lisa haar borsten kneedden en met zijn rechterhand gaf hij haar tikken op haar billen, om en om. Lisa lag doodstil; ze kon en wilde zich ook niet verzetten. De tikken werden harder, maar lisa voelde geen echte pijn;. het was een korte pijnscheut die steeds gelijk werd gevolgd door een golf van opwinding. De hand ging bij lisa haar borsten weg en duwde vervolgens op haar rug zodat ze echt geen kant meer op kon. Gelijk volgden er hard kletsende snelle tikken. Heel de kont van lisa gloeide op en toen ineens stopte hij met slaan en liet vervolgens zijn hand heel zacht over haar overgevoelig kont strelen. Lisa sidderde en kon het haast wel uitschreeuwen; het strelen voelde zo intens dat haar hele lichaam begon te tintelen. Lisa voelde vingers tussen haar benen glijden en spreidde ze zonder zich te bedenken. De hand pakte haar kruis vast en lisa kon door de stof van haar string heen zijn vingers over haar schaamlippen en klit voelen glijden. Haar lichaam was een en al opwinding en lisa liet hem maar al te graag begaan toen hij zijn hand onder de rand van haar sting duwde. Ze was drijfnat en geile rillingen gingen door haar lichaam heen toen twee van zijn vingers op haar klit rondjes begonnen te draaien. Met de andere hand werden haar borsten gekneed en het duurde niet lang voordat lisa voelde dat ze zou gaan komen. Even dacht ze er aan, dat ze dat zou moeten vragen. Ze probeerde het, maar kon het nog niet. De vingers gingen door en brachten haar steeds dichter bij haar orgasme. Lisa voelde de druk in haar onderbuik steeds verder opbouwen en wist dat ze zo echt zou komen. Weer probeerde ze om toestemming te vragen, maar kon geen woord uitbrengen. Pas toen ze haar lichaam al voelde schokken hoorde ze hem zeggen: ??ja, je mag?. Dit was voor lisa voldoende om zich echt helemaal te laten gaan. Ze kreunde een keer en voelde toen de golven van haar orgasme door haar lichaam gaan.

Even was lisa niet meer helemaal op de aarde, maar toen ze weer bijkwam lag ze nog steeds over de knieen en voelde ze zijn handen strelend over haar lichaam gaan. Lisa bleef doodstil liggen en genoot van het gevoel. Ze voelde emoties bij zichzelf opkomen. Het leek wel of alle spanning uit haar lichaam was verdwenen. ??Wil je me even vasthouden?? vroeg ze zacht en voor ze het wist zat ze bij hem op schoot, mij zijn armen om haar heen geslagen. Na een tijdje zo te hebben gezeten nam lisa een besluit. Ze kroop van zijn schoot af en deed de blinddoek naar beneden. Even keek ze hem aan en sloeg toen haar ogen neer. Ze nam de randjes van haar sting en liet die zonder zich te bedenken zakken. Toen haar string op de grond viel haalde lisa een keer diep adem en vroeg vervolgens heel zacht: ??zou je-u dit bij mij weg willen halen??

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan