Broeierig

Door: K}c{
Website: KsKelder.nl
Datum: 16-09-2011

Het is een broeierige warme nacht en je kunt maar niet in slaap vallen. Het is bijna helemaal stil geworden op de camping, alleen bij een van de buren hoor je nog wat geluiden, maar ook dat zal nog van korte duur zijn, want je hoort een mannenstem zeggen ??We gaan naar bed?. Daarna volgt het geluid van wat ritsen en mensen die in een caravan lopen. Even is het helemaal stil maar dan meen je gekreun te horen. Je glimlacht; het is nu eenmaal wat gehorig in zo'n caravan. Je kunt het niet laten om je oren extra te spitsen en te luisteren of je meer kunt mee krijgen. Weer hoor je wat; een vrouw hijgt en kreunt. Eigenlijk twijfel je er niet aan of het echt of gemaakt is; dit is echt een vrouw die intens ligt te genieten en weldra ook zal klaarkomen. Je kunt het niet laten om met een hand tussen je benen te gaan en jezelf ook te laten genieten. Er volgt nog een kreun en dan hoor je haar wat zeggen. Het klinkt haast smekend, maar je kunt haast niet geloven wat je hoort. Zei ze nu net: ??Meester mag ik komen??. Vroeg ze dat nu echt of is het jouw fantasie die op hol aan het slaan is. Er volgt nog een intense kreun, waaruit jij opmaakt dat ze nog steeds niet is klaargekomen. Je kunt haast voelen hoe zij zich nu zal voelen, haar lichaam staat op springen en zo zal het tot een intense ontlading komen. Je duwt je vingers bij je naar binnen. ??O wat ben ik vreselijk nat? denk je. Weer hoor je wat; je hoort nu de mannenstem wat zeggen. Wat hij zegt versta je maar half of beter, slechts een woord: ??slavin?. Daarna volgt een gesmoorde kreun en de caravan hoor je wat kraken. Zelf kan je je ook niet inhouden en kom je bijna gelijk ook klaar.

De rest van de nacht slaap je voor je gevoel nauwelijks; steeds weer lig je te denken en te fantaseren over wat je hebt gehoord. De gedachte om zelf gedomineerd te worden spreekt je enerzijds niet aan, want je wilt de touwtjes in je leven maar al te graag zelf vast hebben en houden. Maar anderzijds is de fantasie die je erbij hebt, heerlijk.

Bloed geil sta je de volgende ochtend op. Het is nog redelijk vroeg, maar jij kunt totaal niet meer slapen. Tot nu toe had je niet eens echt goed gekeken wie nu je buren op de camping waren, maar na wat je vannacht gehoord hebt, ben je wel vreselijk nieuwsgierig geworden. Het moet in elk geval wel het stel dat rechts van je staat zijn, want de mensen aan de linkerzijde zijn duidelijk toch ouder en daar passen de stemmen die je vannacht hoorde niet bij. Tegen acht uur hoor de een deur en even later een rits bij de caravan naast je. Je ziet alleen niemand naar buiten komen. Nu heb je ook geen zicht op de uitgang zelf, dus het is best mogelijk dat er iemand onder de luifel is gaan zitten. Je hoopt dat de persoon zo voorbij zal komen, maar dat gebeurt niet. De nieuwsgierigheid wordt onbedwingbaar; jij zal en moet weten wie er nu zit. Had je nu maar aan de andere kant van die caravan gestaan, dan had je nu onopvallend even naar de wc kunnen gaan en bij het voorbij lopen even een blik kunnen werpen. Je besluit om alsnog naar de wc te gaan, maar dan met een kleine omweg terug te lopen, zodat je net zal kunnen gluren. Wat gehaast loop je naar het toiletgebouw om vrij snel daarna met een boog over het veld terug te lopen. Je ziet mij, de buurman zitten. Ik heb een koffiekopje voor me staan en rook een sigaret, terwijl ik over het veld staar. Even kruisen onze blikken elkaar en ik groet jou. Je groet me terug, maar durft mij daarbij nauwelijks aan te kijken. Zal ik me niet afvragen, waarom jij daar op het veld loopt? Ik zal toch zeker door moeten hebben dat je een omweg hebt gemaakt en me afvragen waarom je dat eigenlijk hebt gedaan. Zou ik je nieuwsgierigheid door hebben? Je weet bijna zeker dat ik dat door zal hebben. Gelukkig kan ik je niet meer zien, want je voelt je hoofd rood worden.

Wanneer je weer zit, bedenk je wat je eigenlijk hebt gezien. Ik leek je heel aardig zoals ik je net groette. Maar ik keek je ook wel heel direct aan. Mijn blik raakte je ergens diep van binnen. Zou ik de 'meester' zijn die je vannacht hebt gehoord, of was het allemaal maar verbeelding wat je hoorde? Nee, je bent eigenlijk wel zeker over wat je afgelopen nacht hoorde. Een rilling gaat door je heen wanneer je eraan terug denkt.

Ineens kom ik aan lopen. Waarschijnlijk ben nu ik onderweg naar het toiletgebouw. Ik kijk je bij het voorbij lopen aan. Weer voel je me haast tot in je kijken. Ik knik en glimlach naar je, maar jij vergeet haast me terug te groeten. Je voelt je lichaam reageren op mijn blikken, waardoor je even totaal niet in staat bent om te reageren. Nog net weet je op tijd terug te reageren en vriendelijk iets van goedemorgen te zeggen. Maar het klinkt alsof je totaal van slag bent. ??Wat ben je ook een stomme trut? scheld je tegen jezelf. Wanneer ik voorbij ben gelopen laat je je ogen snel over jezelf gaan. Je zit nog in je pyjama en ziet dat je harde tepels zich duidelijk aftekenen door de stof heen. Zou ik daarom hebben geglimlacht? Waren mijn ogen wel op die van jou gericht, of keek ik gewoon naar je borsten en zag ik dat je tepels hard waren en moest ik daarom glimlachen? Je voelt je bekeken bij die gedachte, maar voor je gevoel vroeg je daar haast ook zelf om. Toch voel je dat je het helemaal niet erg vond, dat ik je zo bekeek en zag. Het liefst had je er totaal naakt gezeten, hoewel je ook wel zou schamen als ik je nu helemaal naakt had gezien. Nee, ik had je naakt mogen zien nadat ik je opdracht zou hebben gegeven om je uit te kleden. Beschaamd zou je je uitkleden en je naaktheid aan mij tonen. ??Hier midden op het veld zeker slet? bijt je jezelf toe. Je loopt naar binnen om kleren voor vandaag te gaan kiezen en even later loop je met je kleren richting het douchegebouw. Je hebt je handdoek over je schouders geslagen zodat die over je beide borsten loopt en je lichaam goed is verborgen.


Het is weer zo'n warme broeierige dag. Doordat je de afgelopen nacht weinig hebt geslapen, voel je je 's middags behoorlijk op en je besluit om in de zon te gaan liggen. In de ochtend heb je maar weinig gedaan; steeds zat je weer voor je uit te kijken en waren je gedachten op de vreemdste plaatsen in de meest vreemde posities. Maar dan wel allemaal posities waarbij niet hoger kwam dan tot het zitten op je knieën. ??Hoe zou het toch aanvoelen om naakt op je knieën voor een meester te zitten? Was de gedachte die jou het meest bezig hielt. Je loopt met je handdoek op zoek naar een plekje in de zon. Ik zit op een stoel en kijk jouw richting uit. Je ziet me zitten en ik glimlach als ik jou ziet lopen. Of glimlachte ik al voor die tijd? Je hebt het gevoel dat ik jou zit te bekijken, want mijn stoel is precies naar jou gericht. Ja, ook jij weet eigenlijk wel dat die stoel al zo stond voordat jij kwam aanlopen en ik daar ook al zo zat voordat jij in mijn beeld kwam, toch bevalt de fantasie je te goed om je gedachten nu aan te gaan passen. Je loopt nog een paar passen verder en legt dan je handdoek neer. Je zit net niet recht voor mij, maar ik zal je ongetwijfeld goed kunnen zien, als ik dat zou willen. Je verlangt erna om nu voor mijn ogen op je knieën te zakken, maar dat durf je toch niet te doen. In plaats daarvan ga je met je rug naar me toe eerst op je knieën zitten. Je smeert je in met zonnebrand en voelt je intussen klein worden. Het bezorgt je een heerlijk opgewonden gevoel. Maar je beseft je ook gelijk dat je snel moet gaan liggen, want ook nu voel je je tepels opzwellen en waarschijnlijk zullen ze ook nu weer door je kleding zichtbaar worden. Je laat je achterover zakken en gaat languit op je rug liggen om vervolgens vrij snel naar je buik om te draaien. Je kijkt voor je en ziet op een meter of vijf afstand mijn voetenop de grond staan. Je glimlacht bij de gedachte dat je nu eigenlijk aan mijn voeten ligt. Ok, het is wel op een behoorlijke afstand, maar je gevoel lijkt er niet minder om.

Het gevoel wordt versterkt wanneer ik even later op sta en langs je heen loop. Je hebt je ogen bijna helemaal gesloten, maar nog voldoende open om de voeten vlak bij je te zien komen. Je kunt haast mijn blikken over je lichaam voelen gaan. Ik moet haast wel op je neer kijken. De rillingen gaan door je lichaam heen en terwijl het buiten tegen de dertig graden is, voel je kippenvel op je lichaam ontstaan. ??Ken je plaats, slet? hoor je in gedachten mij tegen je zeggen en je fantaseert hoe ik om je heen loop en je van alle kanten uitgebreid bekijk.


Een tijdje later schrik je op. Je voelt het gelijk; je rug had je nauwelijks ingesmeerd en hebt te lang in de zon gelegen. Je rug aardig verbrand. Mijn vriendin loopt voorbij en kijkt je met een wat pijnlijke blik aan. ??Ik zou er snel wat opsmeren? zegt ze vriendelijk maar bezorgd. Je kijkt naar de vrouw en ziet dat ze toch redelijk wat jonger lijkt dan mij. ??Maar ik heb niets bij me? antwoord je, waarop ze direct zegt: ??kom maar mee, wij hebben wel wat staan.? Je staat op en loopt mee naar de caravan. Ik zit achter een tafel met daarop een of ander spel, wat ik blijkbaar met mijn vriendin was aan het spelen. ??Even wat aftersun? pakken zegt vrouw tegen mij en ik knikt begrijpend. ??Draai je eens om? zeg ik tegen jou. Bijna automatisch begin je je te draaien, pas dan besef je hoe ik de zin tegen je zei; het klonk meer als een opdracht dan een vriendelijke vraag. Toch vind je het aangenaam zoals ik het tegen je zei. Ik kijk en zeg: ??Zo te zien valt het nog mee, maar je moet oppassen met deze zon?. Mijn vriendin komt met de aftersun aangelopen en wil die aan jou geven, maar ik zeg tegen haar: ??Waarschijnlijk heeft ze daarbij je hulp nodig?. Mijn vriendin glimlacht en zegt tegen jou: ??Draai je maar even om dan help ik je? Je voelt je wat opgelaten; je ziet het spel wat duidelijk nog niet is afgelopen, liggen en weet dat jij nu de verstorende factor daarin bent, maar aan de andere kant weet je ook dat je zelf nooit je rug ingesmeerd krijgt op de plekken waar het juist het hardste nodig is. ??Het spijt me dat ik zo lastig ben? zeg je en daarna draai je je rug richting de vrouw. ??Wil je wat drinken?? vraagt de buurman aan je. ??Nee, ik wil het spel niet verder verstoren? antwoord je. ??Laat mij dat maar even pakken? zegt mijn vriendin tegen mij en vervolgens: ??Het spel was bijna afgelopen?. Ze neemt de dobbelstenen en gooit, waarna ze triomfantelijk zegt: ??gewonnen?. Inmiddels heeft ze mij de aftersun in mijn handen geduwd en gelijk loopt ze weg om wat drinken te pakken. Ik heb wat aftersun op mijn handen genomen en duw mijn hand tegen rug aan. Een rilling gaat door je heen en wanneer de vrouw vraagt of je echt niets wilt drinken, geef je aan dat je graag ook wat zou willen krijgen. Je voelt mijn hand over je rug glijden. Rillingen gaan door je lichaam. Enerzijds voel je hoe ik de crème insmeer, maar anderzijds voel je ook hoe voorzichtig ik dat doe. Wanneer de vrouw terugkomt zet ze eerst mijn drinken neer en pas daarna dat van jou. ??Dank je wel? zeg je wat gehaast op het moment dat ze het aan je geeft, maar je betrapt je erop dat je er even niet helemaal bij was. De hand op je lichaam en het verkoelende van de aftersun is heerlijk. ??Dat geeft een goed gevoel hè?? zegt de vrouw tegen je. Zou ze zien hoe jij staat te genieten van mijn handen? Gaat door je heen. ??Ja, het voelt heerlijk? antwoord je. Ik pak je bij je arm beet en zeg: ??Draai je eens om?. Maar je voelt gelijk hoe ik je laat omdraaien. Mijn ogen gaan over de voorzijde van je lichaam, maar daar ben je niet verbrand. Even kijk ik je aan en kijk jij terug in mijn ogen. Gelijk sla je ze neer. Een diep gevoel van onderdanigheid voel je diep in je. En wanneer ik heb vastgesteld dat je verder nergens verbrand bent, mag je gaan zitten.

We zitten en kletsen wat. Je komt er achter dat ik Kees heet en mijn vriendin Sylvana is. Onze vakantie zit er bijna op: nog drie dagen voordat we vertrekken. En tijdens onze vakantie spelen we graag spelletjes en lezen we ook nog wel redelijk wat. ??Normale mensen? denk je en toch voel je iets bijzonders. Maar tijdens het gesprek valt ineens je oog op een boek, met op het kaft duidelijk een naakte geboeide vrouw afgebeeld. De titel van het boek kan je niet helemaal lezen, maar er staat iets als ??master? op. Onopvallend probeer je tijdens het gesprek nog eens een blik op het boek te werpen, maar verder dan vaststellen dat er echt ??master? in de titel van het boek staat kom je niet. Maar je weet nu eigenlijk wel zeker dat wij het stel moeten zijn geweest dat je afgelopen nacht hebt gehoord en dat wat je hoorde waarschijnlijk ook nog eens klopte. Je kijkt eens naar Sylvana. Ze is niet bepaald een sloofje, dat maar over zich heen zal laten lopen. Maar ze is wel heel lief en zorgzaam tegenover mij. Dan bestudeer je mij. Zou ik Sylvana slaan? Een rilling gaat door je heen bij de gedachte dat ik haar zou vastbinden en dan met een zweep zou geven. Je kijkt naar mij en naar mijn handen. Ergens voel je dat ik het zou kunnen doen. In een flits zie je jezelf naakt en vastgebonden staan en met een zweep krijgen. ??Wil je nog wat te drinken? zegt Sylvana tegen je. Je hoort het maar half en weet nog net: ??Nee, dank je. Ik moet nog wat eten? zeggen.

Je bedankt ons vriendelijk en loopt terug naar je eigen plek en ziet daar pas dat het wel heel vroeg is om te gaan eten. Ondanks de hitte ga je toch naar binnen. Je neemt plaats op een stoel en denkt verder over wat je nu wel en niet hebt gehoord en gezien, wat al snel overgaat in een fantasie, waarin jij bent vastgebonden en met de zweep krijgt.


's Avonds zie je mij en Sylvana weer een spelletje doen. Het liefst zou je ons van een afstandje in de gaten houden en zien of er nog meer aanwijzingen over onze manier van samenleven krijgt. Maar je komt niet verder dan je stoel op een tactisch plekje op je eigen plek in de buurt van onze caravan te plaatsen, waardoor je ons niet kunt zien, maar wel een beetje kunt horen wat we zeggen. Je zit er met een boek en doet alsof je leest, maar je leest nauwelijks wat; je oren zijn gespitst en je hoopt wat op te vangen. Echt veel vang je niet op, behalve op een moment dat Sylvana mij duidelijk even uitdaagt. Gelijk daarop volgen enkele kletsende tikken en een zachte kreun. Rillingen gaan door je lichaam bij het horen daarvan.

Laat op de avond hoor je ons naar bed gaan. Het regent waardoor je nauwelijks iets kunt horen, maar toch lig je met gespitste oren om te horen of je nog wat meekrijgt. Je hoort gerommel in de caravan en door de hard tikkende druppels heen kletsende tikken en hardere kreunen. Heel je lichaam reageert op die geluiden. Zonder je te bedenken begin je jezelf te bevredigen; je lichaam schreeuwt om aandacht. Het gaat harder regenen, maar nog steeds hoor je de tikken en de kreunen. Je stelt je voor hoe ik Sylvana nu sla en in je voelt haar opwinding. Wild lig je jezelf te bevredigen. Je beeld je in hoe ik jou gebruik en mijn vingers steeds weer tot diep in je stoot, terwijl ik je met een hand op je kont sla. Even komt er een stortbui naar beneden waardoor je niets meer van ons kunt horen. Je laat je helemaal gaan en komt kreunend tot een orgasme, waarna je heerlijk in een roes raakt.

Even later hoor je voetstappen. ??Wie is daar?? vraag je verschrikt en je hoort mijn stem zacht antwoorden: ??Ik ben het. Even kijken of er geen lekkage is. Heb jij nog lekkage??. Je hebt nog een hand op je kruis liggen en denkt met een grote grijns op je gezicht: ??je moest eens weten, hoe ik lek?, maar je antwoord snel: ??Nee, de tent is helemaal droog?. De voetstappen gaan verder en je hoort me nog zeggen: ??Welterusten?. Je sluit je ogen, maar opent ze dan gelijk weer. Wanneer hoorde je mijn voetstappen eigenlijk? Was dat niet toen ik al ter hoogte van jou stond? Heb ik misschien al langer staan luisteren en heb ik jou misschien gehoord? Een ondeugende glimlach verschijnt op je gezicht en je denkt: ??Hij mag best weten hoe geil hij mij weet te krijgen. Hij mag me vastbinden en het dan zelf voelen?. En je valt zo in slaap.


De volgende ochtend ben je vroeg wakker. Je hele lijf voelt bezweet aan en je bent boter geil. Je weet wel hoe het komt; je droomde dat je vastgebonden in bed lag en er voetstappen op je af kwamen. Je wist niet wie er op je af kwam lopen, maar wel dat die persoon jou zou gaan gebruiken.

Je komt wat tot je positieven en staat snel op. Het is verder nog stil om je heen. Je hebt een plannetje en doet vast koffie en water in het koffie apparaat. Dan wacht je tot je geluiden hoort in de caravan naast je. Je moet een tijdje wachten en dood de tijd met het lezen van een boek. Wanneer je de geluiden hoort zet je snel het koffie apparaat aan en loop je vervolgens richting het toiletgebouw om vrij snel daarna weer met dezelfde omweg als gisteren terug te keren. Ik zit buiten voor mijn caravan. Je groet me en kijkt gelijk of ik al een koffie kopje voor me heb staan. Nee, die staat er nog niet. Wanneer ik je terug groet haal je snel even adem. Je voelt je nerveus maar zet je plan door en je zegt dat je de koffie al klaar hebt en vraagt mij of ik misschien een kopje zou willen. ??Lekker? antwoord ik, waarna ik opsta en achter jou aanloop. Je voelt je hart in je keel kloppen. Waarom ben je toch zo opgewonden? Je probeert je weer onder controle te krijgen. Ik ga buiten op een stoel zitten en jij loopt naar de koffie toe. Het duurt nog even voordat hij helemaal doorgelopen zou zijn, maar jij wacht niet en schenkt snel twee koppen koffie in, waarmee je vervolgens naar mij loopt. Je hebt die ochtend een dun, vrij kort nachthemdje aangetrokken die gemaakt is van een hele zachte stof. Je voelt het om je lichaam glijden, terwijl je naar mij toe loopt. Het hemdje staat je heel goed en je weet dat het je vrouwelijke vormen extra benadrukt. Je lichaam is extra gevoelig en de stof lijkt je haast te strelen, terwijl je naar mij toe loopt: ??Alsjeblieft? zeg je zacht terwijl je mij mijn koffie geeft. Even kijk ik je recht aan en je voelt je klein maar o zo vrouwelijk worden. Rillingen gaan door je lichaam en ik zeg: ??Dank je?. We zitten en praten nauwelijks terwijl we de koffie drinken. Maar woorden zijn voor jou ook niet nodig, dat ik hier zo bij jou aan tafel zit de koffie die jij mij net hebt gegeven, te drinken is voldoende. Je hebt je ogen wat neergeslagen want je durft me niet recht aan te kijken. Je weet haast zeker dat ik in je ogen zou kunnen lezen hoe opgewonden jij bent en dat probeer je toch nog zo veel mogelijk voor mij te verbergen. Maar, ondanks je neer geslagen ogen, weet je dat ik jou bekijk. Ongetwijfeld gaan mijn ogen over je borsten en zie ik dat je tepels iets hard zijn en zich aftekenen door de dunne stof van je hemdje heen. Wanneer ik mijn koffie op heb vraag je of ik nog een kopje wil. Als ik ??Ja, graag? antwoord sta je snel op en ga je die voor mij halen. Je voelt mijn ogen je volgen en je van achteren bekijken. Binnen sta je uit mijn beeld en kom je even snel op adem. ??Wat is er toch met me aan de hand??, ??Waar ben ik toch mee bezig?? vraag je je af. Wanneer je je benen iets tegen elkaar duwt voel je ze tegen elkaar plakken, maar dat verbaast je niets; je wist al dat je droop. Je voelt je alleen wat beschaamt nu je het zo duidelijk kunt voelen. Je ziet je tepels als uitgestoken punten haast door je hemd heen duwen en wanneer je even in de spiegel gluurt, zie je dat ook je ogen niets van je geile verlangens verbergen. Je hebt de koffie in geschonken. Je hebt geen mogelijkheid om maar iets van de zichtbare tekenen van je verlangens te verbergen en als je heel eerlijk bent; je wilt het ook niet. Misschien zie ik ze wel en ga ik maar iets op die verlangens in. Je vraagt je af of, als ik nu binnen zou komen en je gewoon zou betasten, je nog maar iets van verzet zou bieden, of je gelijk schaamteloos zou overgeven.

Je neemt de koffie mee en durft me geen seconde aan te kijken. Je reikt mij mijn koffie aan en zegt: ??Alsjeblieft? met een zachte stem. Ik neem de koffie van je aan maar raak daarbij even je hand aan en je rilt van de aanraking. Wanneer je zit, ben je je er heel bewust van dat ik met een hand onder mijn kin, je zit aan te kijken. ??Is er wat?? vraag ik. ??Er is niets? gaat door je hoofd, maar dat is niet juist en dat antwoord wil je ook niet geven. Even sla je je ogen snel naar me op en dan antwoord je: ??Ik geniet van de heerlijke ochtend; het gaat vast een heerlijke dag worden?. Ik glimlach en reageer met: ??Daar kan je best gelijk in hebben?. Daarna is het even stil. Het is een aangename stilte. Ik bekijk je en jij laat je bekijken. ??Zie maar hoe ik erna verlang?, ??Bekijk me, ik bied het je aan om mij te nemen? denk je. Het duurt niet lang voordat de stilte wordt doorbroken, door anderen die op staan. Ik sta op en bedank je voor de koffie. ??Sorry, dat ik niet zo spraakzaam was? verontschuldig je je en ik reageer met: ??Woorden zijn niet altijd nodig?. ??Hij heeft me gehoord en het niet afgewezen? denk je. Je vlucht haast naar binnen om even helemaal alleen te zijn, om vrij snel daarna je richting de douche te begeven. Je verlangt ernaar om totaal naakt te zijn en om die intense gevoelens te bevredigen.

Even later onder de douche zak je bijna door je benen wanneer je je tot een schokkend orgasme hebt gebracht. Je geilheid is nauwelijks bevredigd; je verlangt naar meer, veel meer. Je wast je en scheert je tot er geen overtollig haartje meer op je lichaam te vinden is. Tevreden voel je hoe glad je en dat je nog steeds drijfnat bent. Het zal weer een zwoele dag gaan worden.


's Middags is het weer bloed heet. Je hebt een kort zomerrokje aangetrokken en hebt al een paar keer gekeken of ik er ook was, door op je nu haast gebruikelijke wijze om te lopen, maar je ziet alleen Sylvana zitten. Wanneer ze jou ook ziet groeten jullie elkaar en zegt ze tegen je: ??Vergeet je niet in te smeren.? Je glimlacht en zegt dat je dat niet zal vergeten, maar dan ineens schiet je iets te binnen en je voegt eraan toe dat je nooit die plekken op je rug kunt doen. ??Kom maar, dan doe ik die plekken wel even, dan kan jij die plekken bij mij doen? antwoordt Sylvana.

Even later zitten jij en Sylvana op twee handdoeken naast elkaar en smeer je haar rug in. Terwijl je haar insmeert gaan je ogen over haar lichaam. Je ontdekt een paar strepen op haar rug en enkele blauwe plekken aan de onderzijde van haar kont. Je laat een vinger over een streep op haar rug gaan en vraagt: ??gevallen??. Sylvana draait haar gezicht iets naar je toe, glimlacht op een veel betekende manier en antwoordt: ??Nee, een wilde nacht?. Eigenlijk wil je van alles over die nacht vragen, maar je durft het niet. Sylvana blijft je aankijken, maar jij merkt het pas wanneer je nog een aantal keer je vinger over de streep over haar rug hebt laten gaan en ze zegt: ??Niets ernstigs hoor?. ??Doet het geen pijn?? vraag je dan ineens. Je hebt de vraag al gesteld voor je er echt over kon nadenken. ??Wat zeg ik nou?? vraag je jezelf af. Sylvana komt omhoog, neemt wat zonnebrand crème op haar handen en duwt je op je buik, om jou in te smeren en antwoordt dan: ??Nee, pijn deed het niet?, waarbij ze extra nadruk legt op 'pijn'. Je voelt wel dat ze het niet over de streep op haar lijf heeft, maar over de hele nacht. Je voelt haar handen over je rug glijden terwijl ze je je insmeert en droomt weg bij de gedachte dat jij zo iets zou meemaken.

??Dat ziet er goed uit? hoor je mijn stem ineens zeggen. Je schrikt op bij het horen ervan. ??En is ze al wat voorzichtiger geworden? vraag ik aan Sylvana. En zij antwoordt: ??Ja, ze wilde zich vandaag graag gelijk in laten smeren?. Het geeft je een vreemd gevoel dat we over je praten, net of je niet belangrijk genoeg bent om mee te praten. Sylvana is je nog steeds aan het insmeren en gaat net met haar hand over de achterzijde van je bovenbenen. Je voelt hoe ze daarbij je benen iets van elkaar duwt, terwijl ik juist aan die kant van je staat. Hoewel je je beschaamd voelt doe je toch je benen iets van elkaar. Je rilt bij de gedachte dat ik tegen je kruis, al is het dat van je bikinibroekje, aan kan kijken. Je voelt dat je zo nat bent, dat het je niets zou verbazen als dat nu zichtbaar zal zijn, toch verzet je je niet en voel je diep in je genot. ??Draai je om? dan doe ik de andere kant ook, zegt Sylvana. Je draait je en kijkt echt naar mij. Je voelt Sylvana haar handen je benen insmeren, maar in je gedachten zijn het mijn handen die over je lichaam glijden. Sylvana laat haar handen tot vlak bij je broekje komen en zonder erbij na te denken spreid jij je benen. ??Heet hè?? zeg ik en zowel jij als Sylvana antwoorden op hetzelfde moment: ??Ja, het is bloed heet vandaag?. Je ziet Sylvana daarbij een blik op jou werpen en weet haast zeker dat zij jou met 'het' bedoeld en als je heel eerlijk bent, had het bij jou ook een dubbele betekenis.

Wanneer je helemaal ingesmeerd bent, ben ik op een stoel op een paar meter van jullie af gaan zitten. Ik heb een biertje gepakt en kijk naar jullie en zeg ??Wat kan een man nog meer willen? Een warme zon, een koel biertje en mooie vrouwen aan zijn voeten.? Sylvana glimlacht en reageert met: ??Mooie vrouwen die net zo gelukkig zijn aan die voeten en ook iets koels te drinken hebben, misschien?? Je ziet me glimlachen en even Sylvana recht aankijken, dan zeg ik: ??Nah, vooruit ik pak het wel een keer?. Ik sta op en breng jullie even later wat glazen koud drinken. Wanneer ik het aangeef zeg ik: ??Ik zou die bandjes losmaken, anders krijg je van die witte streepjes.? Hoewel ik het mogelijk alleen tegen Sylvana zei, doen zowel jij als zij de bandjes los. Het geeft je een aangenaam en wat ontbloot gevoel hoewel ik daar nu nog niets van kan zien. Pas als je wat wilt drinken moet je omhoog komen. Je ziet me jouw richting op kijken en hoort bijna mijn gedachten: ??Doe het dan?. Je komt zover omhoog dat je borsten vrijkomen van de handdoek. Je ziet een kleine grijns op mijn gezicht en zelf begin je te blozen. Je neemt langzaam een slok drinken en laat mij intussen naar je borsten kijken. Weer heb je kippenvel; je vindt het heerlijk hoe ik naar je kijk. Je ziet nu goed dat ik hoger dan jou zit en vanaf die positie op je neerkijk. Je neemt nog een slok en gunt me daarmee nog langer het zicht op je borsten. Hoewel voor je gevoel er geen sprake is van gunnen, mijn ogen lijken je te dwingen om ze nog langer aan me te tonen. Wat zou je doen als ik nu zou zeggen dat je je moest omdraaien? Of wanneer ik van je zou verlangen om je verder uit te kleden? Je bent je er helemaal van bewust dat als iemand langs zou lopen, die je ook zo zou zien liggen, maar de kans daarop is heel klein; de plaats waar jullie liggen is best beschut voor eventuele voorbijgangers.

Ik draai mijn ogen van je af. Voor jou het teken dat je weer kunt gaan liggen en ik je voldoende heb bekeken. ??Het is echt bloed heet? zegt Sylvana. Je ziet mij haar aankijken en ik reageer met: ??En jij dan?? Sylvana antwoordt zacht met een ondeugende glimlach: ??Ik ook?. Ik sta op en zeg ??Ogen dicht, en dicht houden tot ik zeg dat je ze weer mag openen?. De zin die als een opdracht klinkt is duidelijk voor jullie beiden bestemd. Je sluit je ogen en wacht op wat komen gaat. Het duurt even voordat je mijn voetstappen dicht bij je hoort komen. ??Handen onder je lichaam en doodstil blijven liggen? zeg ik en je schuift je handen onder je lichaam. Ineens voel je iets kouds midden op je rug. Je slaakt een glilletje en hoort Sylvana op het zelfde moment naast je kreunen. ??Stil liggen!? zeg ik gebiedend. Ik laat een ijsblokje over je rug gaan en waarschijnlijk doe ik bij Sylvana precies hetzelfde. Je voelt het ijsblokje op je rug smelten en het koude ijswater over je rug lopen. Na een paar rondjes op je rug is het blokje bijna helemaal op en laat ik het midden op je rug liggen om daar verder te laten smelten. Ik neem een ander blokje en laat dat intussen over je bovenbenen gaan. Eerst laat ik het een paar keer over de achterkant van je beide benen gaan, maar dan komt het steeds meer tussen je benen en beweeg ik het richting je kruis. Je voelt de rillingen door je lichaam gaan. Je voelt een intens verlangen om het ook daar te voelen, maar bij de rand van je bikinibroekje glijdt het heel langzaam over de rand van je billen heen. Je zucht een keer van opwinding en schrikt van je duidelijk hoorbare reactie. Je gluurt stiekem door je ogenharen heen zen ziet Sylvana met een grijns van genot tegenover je liggen. Terwijl ik nog eens met het ijsklontje over je billen glij voel je hoek ik de rand van je broekje iets opzij schuif en meer op je bil kom. Voorzichtig gluur je wat ik bij Sylvana doe en je ziet dat haar broekje haast helemaal tussen haar bilnaad is geschoven. Weer zucht je; ik kom bijna met het ijsklontje van achteren bij je kruis en bijna duw je je kruis richting het ijsblokje. Ik neem nog een klontje en je ziet hoe ik bij Sylvana dat in een echte lijn zo over haar bil laat glijden en dan onder haar bloekje richting haar kruis schuif. Je kreunt heel zacht, maar blijkbaar was het voor mij hoorbaar. ??Ogen dicht had ik gezegd? zeg ik streng. Snel knijp je je ogen samen. Gelijk voel je het ijsklontje in dezelfde lijn als bij Sylvana over je kont gaan en heel snel onder je broekje verdwijnen. Je kreunt nu weer van opwinding. Ik leg mijn hand op je kont, zodat je niet kunt bewegen. Je voelt het blokje tussen je billen smelten en het ijswater over je kruis naar beneden lopen. Je kunt het niet laten om een opmerking te maken en zegt: ??Je maakt mijn hele kruis nat? en doet daarbij alsof je je wilt verzetten, maar mijn hand houdt je stevig op je plek. ??Volgens mij was dat niet meer mogelijk? zeg ik en ik duw het ijsblokje onder je broekje nog iets verder naar beneden waardoor het net tussen je schaamlippen komt te zitten. Daarna sta ik op en laat jou en waarschijnlijk ook Sylvana, rillend van koude opwinding liggen.

Minuten lang lig je te genieten van het koude gevoel tussen je benen. Je bent je er heel bewust van hoe de druppeltjes langs de binnenzijden van je schaamlippen langslopen. Je kijkt omhoog en ziet mij voor jullie zitten en weet dat je blik bloed en bloed geil zal zijn. Je ziet een grijns op mijn gezicht en ik zeg: ??Niets afgekoeld zeker?. ??Nee, totaal niet? antwoord je met een grote glimlach op je gezicht. Sylvana lacht en zegt: ??Dat hoef je bij hem ook niet te verwachten?.

Ik draai mijn bier flesje om en zeg: ??Op, wie van jullie gaat nu drinken halen?? ??Mag ik dat voor jullie doen?? vraag je gelijk. ??Natuurlijk? zegt Sylvana. ??Ik heb alleen geen bier? zeg je en ik reageer met: ??Pak het drinken maar bij ons uit de koelkast, daar vind je het wel.? Je richt je wat op en bedenkt dan dat je bovenstukje nog steeds los onder je ligt. Snel kijk je om je heen en wanneer je ziet dat echt niemand je verder zal kunnen zien, sta je op en loop je met ontblote borsten onze caravan in. Je ziet het boek wat ik gisteren was aan het lezen weer liggen, maar het ligt onder wat andere boeken, waardoor je de titel nog niet kunt lezen, maar je kunt nu wel heel duidelijk zien dat op het kaft echt een naakte geboeide vrouw staat. In de caravan zie je ook niet gelijk wat bijzonders, maar je kunt het niet laten om even wat rond te gluren. Dan zie je wat je eigenlijk zocht; aan de wand onder een paar jassen zie je een zweep hangen. Een rilling gaat door je heen en je kunt het niet laten om even de stroken van de zweep aan te raken. Je vraagt je af hoe het zal voelen wanneer je daarmee zou krijgen. Hoewel je daar nog geen idee van hebt, voel je toch een heel sterk verlangen om dat eens te voelen. ??Lukt het?? hoor je Sylvana ineens vragen. Je schikt en voelt je betrapt. Snel doe je de koelkast open, maar je weet al dat zij je door heeft. ??Het spijt me? zeg je heel schuld bewust. Je voelt je heel klein en schuldig. Je pakt het bier en het drinken uit de koelkast. Sylvana glimlacht en zegt dan: ??Het trok je aandacht en je moest het even aanraken?. ??Ja? antwoordt je haast fluisterend.

Wanneer je het drinken ingeschonken hebt en ermee terug loopt hoor je Sylvana lachend tegen mij zeggen: ??Ze zag de zweep hangen en moest die even aanraken, dat was alles?. Beschaamd sta je voor me en reik je mij mijn drinken aan. Ik kijk met een grote grijns op mijn gezicht naar je en zeg: ??Tja, die interesse hebben sommige meiden nu eenmaal.? Je gaat zitten en ik kijk nu misschien nog wel nadrukkelijker na je. Je voelt je naakt en niet omdat ik nog steeds zo naar je borsten kan kijken; je bent je ervan bewust dat ik je verlangens te weten ben gekomen. Verlangens die je liever niet zou toegeven. ??Je bent er niet van geschrokken? zeg ik als een vaststelling en je knikt een keer. ??Wij zullen het aan niemand vertellen? zeg ik en Sylvana legt geruststellend een hand op je been en zegt: ??Daar kan je zeker van zijn?.

??Doe je bovenstukje aan? zeg ik ineens. Snel pak je het en doe je het aan. Bijna op hetzelfde moment komt er een man voorbij lopen. Hij groet ons en loopt verder. Het verbaast je dat ik zo snel reageerde en dat jij zelf ook geen vragen stelde maar gewoon deed wat ik zei. ??Wat dacht je toen je hem zag hangen?? vraag ik en jij antwoordt met neergeslagen ogen: ??Of het pijn zou doen?. ??Maar, daar heb je al een beeld bij? zeg ik. Je knikt en zegt dan: ??Maar ik weet niet of dat echt is?. ??Helemaal zeker weten, doe je dat niet nee, maar voldoende om het te weten? is mijn reactie. En ja, dat klopt, diep in je weet je al hoe het zal aanvoelen en je verlangt naar dat gevoel.

Vrij snel daarna gaan we eten en 's avonds nodigen we je uit om een spelletje mee te spelen. Je speelt wel mee, maar in gedachten ben je met heel andere dingen bezig. Je hebt je extra sexy gekleed, wat op zich helemaal niet opvallend is gezien de temperatuur. Wanneer je door krijgt dat mijn of Sylvana haar drinken op is, vraag je of jij het mag halen om het vervolgens met een heel onderdanig gevoel aan ons te geven. Wanneer je het drinken aan mij geeft zeg je bijna een keer: ??Alstublieft?, maar weet dat nog net te voorkomen, hoewel de u haast hoorbaar was. Je zit op een stoel tegen over me en ziet me soms naar je kijken. Je voelt mijn ogen over je gaan en voelt een rilling door je heen gaan. De zweep in de caravan hangt nu duidelijk zichtbaar over de jassen heen, waardoor je die heel goed kunt zien en je er alleen nog maar meer naar gaat verlangen om die te voelen. Aan het eind van de avond zitten we nog wat te kletsen en ineens zeg ik totaal uit het niets: ??Jij gaat morgen met mij mee, boodschappen doen?. Je slaat je ogen niet op en reageert alleen met een zacht ??Ja?. Vrij snel daarna gaan we naar bed. Het duurt niet lang voordat je Sylvana gesmoord hoort kreunen. Je ligt totaal naakt met gespreide benen op je bed. Je lichaam schreeuwt om aandacht, maar je geeft het jezelf niet. Wel zie je mij in gedachten op je neer kijken. Je voelt je alleen maar geiler worden en je lichaam nog meer gaan verlangen naar bevrediging, maar toch sta je het jezelf niet toe. Morgen zal je met mij meegaan boodschappen doen. Het was geen uitnodiging, maar gewoon een opdracht. Je bent je er helemaal van bewust, maar juist dat het een opdracht was, maakt het zo speciaal voor jouw gevoel. Je slaapt heel onrustig die nacht.

De volgende morgen stel je een beetje teleurgesteld vast dat ik al koffie voor me heb staan, wanneer je mij ziet zitten. Je durft haast niet naar me op te kijken en groet mij haast onhoorbaar om vervolgens snel naar binnen te gaan en je kleren bij elkaar te zoeken. Voor je gevoel heb je totaal de verkeerde kleren bij je om deze dag aan te trekken en je bedenkt je wel tien keer voordat je een keuze hebt gemaakt. Het wordt een zomerjurkje met knoopjes aan de voorzijde. Je bent eigenlijk niet tevreden met je keuze, maar weet ook dat je nu toch niets gaat vinden dat je wel zou bevallen. Je neemt je kleding mee en gaat je douchen. Tijdens het douchen controleer je je hele lichaam nog eens op haartjes. Intussen vraag je je af wat je zou willen als ik straks maar iets van je zou willen, want voor je gevoel zou ik zo maar meer van je kunnen verlangen naast het doen van boodschappen. Hoewel? Waarom zou ik dat eigenlijk van je willen; ik heb toch ook Sylvana? Wat zou zij er eigenlijk van vinden? Heb je jezelf gisteren niet te veel laten gaan? Maar stel dat ik wel iets van je zou verlangen? Stel ik zou aan je willen komen? Was ik je gisteren wel zo duidelijk aan het domineren of was dat alleen maar verbeelding? Maar ik zat toch aan je lichaam met dat ijsblokje? Ik zat toch echt aan je kont? Je glimlacht wanneer je daaraan terug denkt: ??Ja, ik zat heel duidelijk aan je kont en raakte je kruis ook bijna echt aan?. Maar was dat niet meer dan een gewoon spelletje; misschien wat uitdagend, maar ook niet meer dan dat? Je wordt helemaal gek van je eigen gedachten en diep in je weet je heel goed wat er zal gebeuren als ik meer van je zou verlangen.

Wanneer je klaar bent met douchen probeer je me weer te ontwijken. De gedachte dat je straks met mij mee zal moeten maakt je wat angstig en toch verlang je er wel naar. Je vindt jezelf maar een aansteller; gisteren had je het liefst naakt voor me rond gekropen en vandaag durf je me niet eens onder ogen te komen. Je weet ook wel wat het probleem is; gisteren merkte je het effect dat ik op je had en besefte je je maar al te goed dat ik nog veel verder met je had kunnen gaan; je weet zelf alleen niet hoe ver dat zou kunnen zijn.

Een uurtje of twee later klop ik bij je aan. Je schrikt op en voelt je bloed gelijk door je aderen kolken. ??Ben je klaar om mee te gaan?? vraag ik. Je slikt een keer maar weet gelijk het juiste antwoord. ??Ja? antwoord je zacht. We stappen in de auto en rijden weg. Even later zijn we in een plaatsje in de buurt aangekomen. Wanneer we een tas uit de kofferbak pakken zie je daar de zweep en bondage touw liggen. Je rilt bij het zien ervan. Het is gelijk duidelijk dat ik plannen heb. We lopen door de winkelstraat en bekijken wat winkeltjes, maar veel aandacht heb jij er niet voor; jou gedachten zijn bij mijn plannen met je. Bij een ijswinkel stoppen we en nemen we een ijscoupe. We zitten op achteraf op het terras en wanneer we ons ijs hebben zeg ik: ??vertel maar, verlang je ernaar?? Even kijk je naar mij op en je antwoordt zonder maar iets na te hoeven te denken met een zucht: ??Dat weet je?. Ik glimlach en reageer met: ??Ongetwijfeld, maar ik wil het je horen zeggen?. Je slikt een keer en zegt dan: ??Ja, ik verlang er naar?. We eten een paar happen van ons ijs en ik zeg: ??Natuurlijk wist ik het en Sylvana weet het ook?. ??Was het zo duidelijk? Wanneer wisten jullie het?? vraag je en ik antwoord: ??Eergisteren wisten we het?. ??Toen al?? vraag je ik neem een hap ijs en zeg daarna: ??Ja, gisteren mocht je alleen een voorproefje krijgen, zodat je het zelf ook zeker wist?. ??Maar hoe wisten jullie het; ik wist het volgens mij zelf toen nog niet eens? zeg je na nog een hapje ijs te hebben genomen en ik antwoord: ??Je ogen vertelden het?.

Zwijgend eten we het ijs op. Je voelt je wat betrapt, maar vooral spanning en een sterk verlangen naar wat nu zal gaan volgen. Wanneer ik het ijs op heb, zeg ik: ??Ga naar binnen en achterin de zaak is een wc, daar doe je je string uit?. Je slikt een keer en staat dan op om het te gaan doen. ??Waar ben ik mee bezig?? vraag je je even af wanneer je in de wc bent, maar wanneer je je kruis voelt weet je maar al te goed waar je mee bezig bent. Je trekt je string uit en bedenkt dan, dat het slimmer was geweest als je je handtas had meegenomen om hem in te stoppen. Je duwt het maar in een van je handen en klemt je hand zo goed mogelijk dicht. Wanneer je terug bij mij bent hou ik mijn hand op en zeg: ??Geef het hier?. Je voelt het schaamrood om je kaken stijgen. Voorzichtig leg je jouw hand op die van mij en probeer je je lichaam zo te draaien dat niemand het kan zien. Ik pak je string aan en laat het met een grote grijns op mijn gezicht een tas inglijden.

??Kom we gaan? zeg ik vervolgens en ik sta op. Wanneer we het terras aflopen sla ik een arm om je heen en leg mijn hand op je kont. Je bent je er nu extra bewust van dat je niets onder je jurkje aan hebt en voelt de rillingen door je lichaam gaan bij iedere stap die je zet. We gaan de supermarkt in om even wat inkopen voor het avond eten te doen. Wanneer we voor het koel vak staan voel je de koude lucht onder je rokje gaan en nog eens benadrukken hoe naakt je daar bent. Even kijk ik je recht in je ogen aan en zeg dan ??geile slet?. Verschrikt kijk je om je heen of niemand dat kon horen, gelukkig loopt er niemand in onze buurt. Dan kijk je mij weer even aan, maar gelijk sla je je ogen neer en zeg je heel zacht: ??Ja, best wel?. Wanneer we achter in de supermarkt zijn voel je mijn hand ineens weer op je kont en je jurkje omhoog schuiven. ??O nee, doe dat niet? zeg je gelijk smekend, maar weert mijn handen niet af met de jouwe. Je voelt de rand van je jurkje helemaal tot over je billen schuiven en dan even mijn andere hand over je blote kont strelen. Je voelt je bloed in je aderen kolken van spanning en opwinding. Mijn vingers glijden tussen je benen en ik zeg: ??Net wat ik verwachtte; drijfnat?. Je voelt je nog kleiner worden en zegt met een diepe zucht: ??Ja?.

Gelukkig blijven we niet al te lang in de winkel en lopen we direct daarna naar de auto. Wanneer we de boodschappen achterin zetten zie je de zweep weer liggen. Je weet dat je daar straks mee zal gaan krijgen, maar dat je lichaam er nu al haast om schreeuwt. Wanneer je de auto instapt zeg ik voordat je je gordel kunt vastmaken: ??Ga niet op de stof van je jurkje zitten, maar met je blote kont op de stoel?. Je schuift je jurkje omhoog, maar om het aan de achterzijde zo ver te krijgen moet je het aan de voorzijde ook tot over je kruis omhoog schuiven. Voor je gevoel hoeft iemand de auto maar in te kijken om je kruis te zien en ik maak het alleen maar erger, want met een hand duw ik je benen van elkaar waardoor je zelf haast je kruis kunt zien. ??Zo blijf je zitten? zeg ik streng en gelijk rijden we weg. Tijdens het rijden voel je mijn hand langs de binnenzijde van je benen strelen. Binnen het dorp gaat de hand soms even snel over je benen heen, maar zodra we de bebouwde kom uit zijn voel je de hand duidelijk tot vlak bij je kruis glijden. Je sluit je ogen en je ademhaling wordt steeds gejaagder. Je verlangt ernaar om de hand op je kruis te voelen, maar ik raak je daar niet aan. Op een parkeerplaatsje stop ik even en doe ik je een blinddoek voor, waardoor je niets meer kunt zien, daarna rijden we verder.

??Maak de knoopjes van je jurkje los? zeg ik. ??Allemaal?? vraag je verschrikt, maar eigenlijk wist je het antwoord al wat ik zou geven. ??Allemaal? hoor je mij zeggen en jij knoopt ze van onder naar boven een voor een los. Je probeert daarbij je jurkje nog zo veel mogelijk dicht te houden, maar wanneer alle knoopjes los zijn sla ik het helemaal open. ??Maak je bh los? zeg ik vervolgens. Je laat je handen naar de voorzijde van je bh gaan en baalt even echt dat je juist die nu hebt aangetrokken, want zodra hij los is, duwt mijn hand hem helemaal open waardoor je borsten helemaal ontbloot worden. Je hoopt maar dat er niemand je zo kan zien zitten, maar aan de andere kant, wil je je ook totaal niet verzetten. ??Hoe voelt het?? vraag ik en jij antwoordt: ??ik ben bang om gezien te worden?. ??Geil! Bedoel je slet; het maakt je nog geiler dan je al was? zeg ik hard en bijtend tegen je, ??Geef maar toe?. ??Ja? antwoord je zacht. Ik stop de auto en jij moet blijven zitten. Je hoort de kofferbak open en dicht gaan en daarna het portier aan jou zijde open gaan. ??Stap uit? zeg ik en terwijl je uit stapt trek ik je jurkje helemaal uit. Je staat totaal naakt naast de auto en hebt geen idee waar je bent. Ik leid je en je voelt hoog gras langs je benen gaan. De warme wind gaat gaat langs je lichaam heen en maakt je alleen nog maar gevoeliger. Dan moet je ineens stoppen. Ik maak touwen om je polsen vast en maak je dan met uitgespreide armen ergens aan vast.

Ik ga achter je staan en streel even met een hand over je blote kont heen en zeg: ??Klaar?? ??Ja? antwoord je en gelijk daarna voel je mij met de zweep over je kont slaan. De stroken kletsen tegen je lichaam aan. Je voelt je huid even opgloeien en dan een tinteling door je lichaam gaan. Er volgt weer een slag en weer voel je je huid opgloeien en na-tintelen. Ik geef je langzame slagen op je kont en rug en al snel sta je te hijgen en te kreunen van opwinding. Ik sla harder en zeg: ??Toe maar, laat je maar gaan, schreeuw het maar uit; niemand zal je horen.? Je voelt je huid helemaal opgloeien en steeds gevoeliger worden. Dan is je voorkant aan beurt. Je krijgt slagen over je borsten en buik. Je hebt het gevoel dat je het soms uitgilt, maar het is geen echte pijn die je voelt. Daarna volgen tikken over je kruis. Je kut is overgevoelig en je schreeuwt het echt uit. Pijn, maar gelijk ook zo waanzinnig intens genot. De slagen wisselen zich af; voor en achter op je lichaam. Je borsten, buik, kruis en kont. Bij iedere slag kreun je het huid en je lichaam is overal gevoelig. Dan stop ik heel even en laat mijn vingers heel zacht over je borsten glijden. Kreunend van opwinding onder ga je het. Het lijkt wel of iedere zenuw in je lichaam in directe verbinding met je kruis staat. Ik kom heel dicht bij je staan en schuif dan een hand over je buik naar beneden. Met mijn andere hand sla ik je intussen op je kont. Harde kletsende tikken op je beide billen en gelijk voel je mijn vingers tussen je schaamlippen, over je clit gaan en dan bij je naar binnen stoten. Je schreeuwt en ik stoot mijn vingers in je op en neer terwijl ik je hard op je kont blijf slaan. Je lichaam lijkt in brand te staan, je kont voelt alsof ze op een gloeiende plaat komen en intussen staat je kut op springen. Je voelt de druk onder in je lichaam en weet dat je zo klaar zal komen. Mijn vingers duwen tegen je spotje aan. ??O, mag ik komen?? hijg je. Ik stop even met slaan, maar vinger je zo dat je tegen je orgasme aan blijft zitten. ??Wil je echt klaarkomen slet?? fluister ik haast vlak bij je oor. ??O, ja? hijg je, maar en je weet je maar net in te houden. ??Vraag het zoals een slet als jij het zou moeten vragen? zeg ik streng. Je lichaam staat bijna op springen en je weet heel goed wat ik van je verlang. ??O, meester, mag ik alstublieft komen? kreun je smekend. Het is eruit voordat je het echt door hebt, maar het voelt overweldigend. ??Kom klaar!? zeg ik bevelend. Je lichaam schokt en je voelt je lijf samentrekken. Ik sla je intussen nog een aantal keer hard op je kont met iets van een dunne stok (waarvan je later leert dat het een cane was). Je voelt de golven door je lichaam gaan en komt geweldig klaar. Je benen worden week en ik vang je op. Snel maak ik je polsen los, zodat je tegen mij aan kunt leunen. Terwijl je in mijn armen hangt voel je nog de laatste schokjes van je orgasme door je lichaam gaan. De tranen schieten in je ogen. Je voelt de tranen over je wangen lopen. Waarom ze er lopen, weet je niet eens, je voelt je heerlijk. Totaal naakt sta je tegen me aangedrukt. Ik streel je en je voelt hoe naakt en kwetsbaar je bent. Toch ben je niet meer bang dat iemand je nu kan zien; je voelt je veilig tegen mij aan en zelfs toekijkende ogen zouden niet opwegen tegen het genot wat je voelt.

Ik doe je de blinddoek af en je ziet een groot open veld voor je. Ik heb een deken neer gelegd waarop je even kunt zitten om nog wat verder bij te komen. Ik maak de touwen nog los van twee bomen waar ik je aan vast had gemaakt en loop dan richting de deken. Je kijkt even omhoog en vraagt dan zacht: ??Mag ik even naakt aan uw voeten liggen?? Ik knik en jij gaat languit, met gespreide benen aan mijn voeten liggen. Je kunt me niet echt aankijken, dat past niet bij je gevoel. Je voelt je heel klein en nog kwetsbaarder. Even mag je zo blijven liggen en dan zeg ik: ??Draai je om en steek je kont omhoog, dan zal ik je nog een paar tikken geven?. Je gaat met je kont de lucht in gestoken op je knieën zitten. Ik sla hard met de cane. Je kunt het wel uitschreeuwen, maar je weet je mond dicht te houden waardoor alleen een harde gesmoorde kreun hoor baar is. Er volgen nog vier van die harde tikken. Bij geen van van de tikken doe je je mond open. Je kont lijkt weer helemaal in brand te staan en de tranen staan in je ogen. ??Staan? zeg ik gelijk na de vijfde tik en je komt met moeite omhoog om vervolgens rillend voor me te staan. Je slaat je armen om mij heen, kust me op mijn wang en fluistert dan: ??Dank u?.

We gaan terug naar de auto en wanneer je je jurkje weer aan hebt, mag je in de auto gaan zitten. Je voelt de nog nagloeiende strepen van de laatste slagen op je kont.

Wanneer we terug op de camping zijn loop je direct naar Sylvana. ??Hoe was het?? vraagt ze en met tranen in je ogen geef je haar een dikke kus op haar wang en zeg je: ??Heerlijk, dank je wel?. We drinken wat en wanneer ik mijn drinken op heb vraag je of je mij nog wat mag brengen. Gelijk vraag je aan Sylvana of ze mee wil lopen. In de caravan vraag je: ??Wil je kijken of de strepen op mijn kont nog zichtbaar zijn? Ik heb namelijk geen spiegel waar ik dat in kan zien.? Sylvana glimlacht en antwoordt zonder dat ze ze heeft gezien: ??Reken er maar op dat ze nog een week te zien zullen zijn, maar draai je om?. Je draait je en laat je bekijken. ??Misschien nog wel twee weken zichtbaar? zegt Sylvana. Je bedankt haar en loopt dan naar mij. Geeft me een kus om mijn wang en zegt zacht: ??Dank u, het was heerlijk?.

's Avonds blijf je tot laat bij ons zitten. We kletsen over van alles en nog wat, maar steeds als je maar iets verzit, voel je de herinnering aan de middag. Wanneer je naar je bed bent gegaan bevredig je je diverse malen, tot je uitgeput in slaap valt.

Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt zijn onze spullen al grotendeels ingepakt. Je maakt koffie voor ons beide die we bij jou komen drinken. Daarna pakken we onze spullen verder in en daarna maak je nogmaals koffie voor ons. Wanneer we die kop op hebben krijg je eerst een knuffel van Sylvana en daarna hou ik je even in mijn armen. Gelijk voel je je benen weer week worden. Ik geef je een kus op je wang en laat gelijk mijn hand onder je zomerjurkje glijden en streel een keer over de nog steeds gevoelige strepen op je kont. Daarna stappen we in de auto en rijden we weg. Wanneer je op tafel kijkt zie je een briefje liggen. Het is namens ons beide, door Sylvana geschreven. Het is een uitnodiging om snel eens langs te komen voor een kop koffie en meer met daarachter een knip-ogende smiley. Je rilt bij de gedachte aan die toekomstige ontmoeting.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan