kleine geile slet

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 02-10-2011

Zenuwachtig knoop je je blousje open. Je staat voor de gesloten deur waar je zo, in alleen je lingerie, door naar binnen moet komen. Je kon vanmorgen geen bij elkaar passend setje bij elkaar vinden en hoewel ik al heb aangegeven dat het mij niets uitmaakt en ik er begrip voor de reden had waarom je het niet bij elkaar kon vinden, baal je er nu toch behoorlijk van dat je het niet voor elkaar hebt weten te krijgen. Je laat je broek zakken en slikt een keer bij de gedachte dat je zo voor me zal staan. Je voelt je nu al zo naakt, maar verwacht dat ik je zelf het weinige dat je nu aan hebt, lang aan zal laten houden. ??Ben je al klaar?? hoor je mij wat ongeduldig, maar toch vriendelijk vragen. ??Bijna? antwoord je en je haalt nog eens diep adem. Alles voelt nu zo spannend aan, hoewel ik gezegd heb en je dat ook wel zeker weet dat ik je voorzichtig (??relatief voorzichtig?, zoals ik het noemde) zal behandelen heb je het nu toch best benauwd, want hoe voorzichtig ik dan ook zal zijn, ik zal je wel slaan en aan je zitten. Je vraagt je af hoe het zal voelen en of het je echt wel gaat bevallen. Toch verlang je er ook nu naar, je wilt het voelen en ervaren.

??Klaar?? hoor je me weer vragen, maar nu wat strenger. Nog voordat je kunt antwoorden gaat de deur open en zie je mij in het zwart gekleed voor je staan. Snel kijk ik naar je en dan grijpt mijn hand je beet bij je haren. Je schrikt en probeert mijn hand vast te pakken om weer los te komen. ??Volgen? zeg ik streng en ik trek aan je haren. Gelijk begin je te lopen en volg je mij. Ik trek eigenlijk niet eens hard aan je haren, maar je bent wel geschrokken. Je ziet de kamer, die er nu heel anders uitziet dan je hem eerder hebt gezien. De rillingen gaan door je lichaam. ??En kriebels in je buik?? vraag ik met trots in mijn stem. ??Ja?, antwoord je. Er ligt een kussen op de grond en jij moet er geknield op gaan zitten. Ik sta achter je en doe ineens een blinddoek voor je ogen, terwijl ik zeg ??Ik doe hem straks weer af, maar nu krijg je deze eerst om?. Voor je het weet zie je niets meer en je voelt je hart kloppen in je keel. Je hoort me om je heen lopen en ik zeg: ??Rechtop zitten en benen meer van elkaar?. Je schiet in de gewenste houding. Wanneer ik recht voor je sta zeg ik: ??Dat setje staat echt niet bij elkaar, doe die BH uit?. Weer gaat er een rilling door je lichaam. Je laat je handen achter je rug gaan en maakt je BH los en laat hem vervolgens van je armen glijden. Je voelt je nog naakter, maar voelt gelijk ook de reactie in je lichaam; je tepels voel je opzwellen. Je bent opgewonden en bent je daar maar al te bewust van. Ik laat iets over je lichaam glijden, waarschijnlijk is het de cane die ik al in mijn hand had toen ik je binnen liet komen. Je voelt hem over je rug en je rechterarm gaan. Vervolgens gaat hij over je rechterborst en stopt hij bij je tepel. Het lijkt wel of deze nog veel harder wordt van deze aanraking. Je weet dat ik naar je borsten zal kijken, anders kan ik de cane niet zo precies op je tepel laten komen. Je voelt je steeds kleiner worden. De punt van de cane glijdt over je buik naar beneden en glijdt over het kruis van je string. Je rilt bij de gedachte dat ook ik waarschijnlijk zal weten hoe nat je nu al bent en hebt het gevoel dat ik dwars door de dunne stof kan heen kijken. Je houdt je adem in wanneer je de cane over je o zo gevoelige clit voelt gaan. Bijna kreun je van opwinding, maar weet dat nog tegen te houden. De cane gaat weer naar boven en stopt op je linker tepel, waar ik een zacht tikje tegenaan geef. Ook je tepels zijn overgevoelig geworden en je voelt weer rillingen door je lijf gaan.

??Op staan? zeg ik. Je gaat staan en ik laat je van het kussen afstappen. Ik neem je polsen een voor een en doe je boeien om. Vervolgens moet je je armen omhoog steken en maak ik je met je handen ergens boven je hoofd vast. Ik ben achter je gaan staan en doe je de blinddoek weer af. Gelijk daarna laat ik mijn handen naar je borsten glijden en kneed ik die. Je hebt door dat je zwaarder begint te ademen en probeert te voorkomen dat je ook begint te kreunen van de opwinding. ??Geil?? Vraag ik vlak bij je oor en jij antwoordt: ??Ja?. ??Slet? hoor je me bijtend zeggen en gelijk geef ik een stevige tik op je rechter bil terwijl ik je linkerborst blijf kneden. Dat ik je zo duidelijk een slet noem geeft je een heel klein gevoel, maar maakt je gelijk ook alleen nog maar geiler. Weer geef ik een stevige tik op je kont en ik zeg: ??Waag het niet om je in te houden, slet, want ik ga net zo lang door tot ik je echte emoties kan merken?. Mijn vingers pakken je linker tepel vast, die ik vervolgens wat plat druk tussen mijn vingers en er tussen heen en weer rol. Er volgt weer een kletsende tik op je kont en gelijk daarna nog een. Even probeer je nog je emoties tegen te houden, maar al snel hoor je dat je begint te kreunen. Enerzijds vind je het vernederend om jezelf zo te horen, maar anderzijds voelt het ook als een soort bevrijding om je zo te kunnen laten gaan. Ik pak ook de tepel van je rechter borst en trek daar met mijn vingers aan, terwijl ik je tikken op je kont blijf geven. Pijn en opwinding gaan door je lichaam en je kunt er niets tegen doen; je hangt er totaal machteloos en bent overgeleverd aan mij.

Ik neem een korte zweep en sla je daarmee op je kont. Je merkt gelijk dat de zweep minder hard is dan mijn handen. In plaats van een kletsende tik die je duidelijk op een plek voelt, voel je nu meer striemen die nauwelijks pijn doen op diverse plekken op je kont. Je komt wat tot rust en voelt je tepels nog heel duidelijk na gloeien. In een rustig tempo sla ik steeds op een andere plek tegen je kont aan. Zo nu en dan zit er een wat hardere tik tussen, die even een echte pijnprikkel veroorzaakt. Maar de zweep voelt lang niet zo hard aan als jij van te voren had verwacht. Ik geef slagen over je rug en draai daarna om je heen om je ook tikken op je buik te geven. Je voelt hoe de stroken van de zweep daar steeds even een pijnprikkel veroorzaken. Ik kijk je nauwelijks aan; mijn ogen zijn steeds gericht op de plek waar ik ga slaan. Ingespannen geef ik je tik na tik op je buik. ??Hoofd naar achteren? zeg ik en ik sla met de zweep over je borsten heen. Wanneer een van de uiteinden van een strook op je toch al gevoelige linker tepel komt kreun je het even uit, maar ik ga onverstoord verder. Ook je rechter tepel wordt vol geraakt en weer kreun je het even uit. Enkele seconden voel je een felle pijn, maar daarna zakt die ook gelijk weer weg. Wanneer ik weer achter je sta neem ik een zwaardere zweep en sla je daarmee voor je kont. De stroken van deze zweep laten duidelijk meer achter. Maar echt pijn voel je niet; het is net of de zweepslagen je doen weg zweven, behalve dan die enkele wat hardere tik die je gelijk weer doet terugkeren. Op dat moment voel je even hoe je kont is beginnen te gloeien. De warmte ervan voel je door je hele lichaam trekken.

Ik kom voor je staan en pak je kin vast en dwing je even mij aan te kijken, maar gelijk sla je je ogen neer. Je hoort me een keer snuiven en dan zeg ik: ??Ik kan je ruiken, slet?. Je ogen schieten even richting mijn ogen, je ziet me glimlachen. Zelf glimlach je ook maar gelijk sla je beschaamde je ogen ook neer. Ook zelf kan je duidelijk je eigen opwinding ruiken. Je voelt je heel klein worden en vindt jezelf ook een geile slet. Ik ga half naast je staan en geef je kleine tikjes met de cane. Het zijn snelle korte en felle tikjes die duidelijk voelbaar zijn. Steeds iets lager op je rechter bil kom een tik, tot ik helemaal onderaan ben gekomen, dan draai ik me om je heen en herhaal het op je linker bil. Wanneer ik onderaan je linker bil ben, zeg ik: ??Je kunt meer hebben? en ik geef wat langzamere, maar stevigere slagen op je rechter bil en daarna op je linker bil. Iedere tik doet je even kreunen van pijn en opwinding. Daarna volgen er nog wat hardere slagen. Je kreunt het nu echt uit en begint van je plek te bewegen. ??Stil staan!? hoor je me streng zeggen, maar hoe je het ook probeert; je kunt niet blijven staan. Even kijk ik naar je gezicht en dan zeg ik: ??Je kunt nog meer hebben?. Ik sta links van je en hou je met mijn arm tegen, daarna volgen er vijf harde tikken op je kont. Je kreunt het uit en de tranen springen in je ogen. Wanneer ik de vijfde tik heb gegeven trek ik je met mijn linkerhand tegen me aan en streel ik haal zacht met mijn rechterhand over je billen. Je rilt en geniet intens van het moment. Ik maak je armen los, terwijl ik je vast blijf houden. Je hangt wat tegen me aan en voelt me je weer zacht strelen. ??Gaat het weer? vraag ik en jij antwoord: ??Ja?.

Ik duw je wat naar achteren tegen het kruis wat er hangt aan. Je voelt het koude hout tegen je lichaam komen. Je moet wijdbeens voor het kruis gaan staan en vervolgens maak ik je armen met touw aan het kruis vast. Wanneer je armen vast zitten ga ik voor je staan, neem ik de rand van je string tussen mijn vingers en zeg ik: ??Deze gaat uit?. Je voelt je string naar beneden gaan. Doordat het je huid even raakt voel je gelijk pas goed hoe nat je al bent. Ik zak door mijn knieën en zeg streng: ??En waag het niet om op me neer te kijken?. Snel kijk je voor je uit. Iets in je zegt dat je absoluut niet naar beneden wil kijken als ik dat op me neer kijken noem; jij bent immers degene waarop neergekeken mag worden, zo klein ben je je gaan voelen. Ik doe je boeien om je enkels en maak je benen vervolgens ook met touw aan het kruis vast. Je staat totaal naakt en machteloos met gespreide armen en benen voor me. Ik sta vlak voor je en je voelt je alleen nog maar kleiner en machtelozer worden. Je bent je heel bewust van hoe opgewonden dit je maakt. Je borsten steken naar voren en je tepels steken nog verder vooruit. Je kut is drijfnat en je schaamlippen zijn van elkaar gaan staan waardoor je je nog onbeschermder en naakter voelt dan je al voelde. ??Kijk me aan? zeg ik terwijl ik je kin omhoog duw. Even zie je nog wat in mijn andere hand glimmen, maar je kon het niet goed bekijken. Je ziet me je recht aankijken en voelt dan hoe ik een tepelklem om je tepel schuif. Mijn hand onder je kin, dwingt je me aan te blijven kijken. Je voelt de klem samentrekken om je tepel en een felle pijnscheut ontstaan. Mijn ogen zie je haast oplichten. Het sadisme is duidelijk zichtbaar. Ik doe de andere klem op je andere tepel en jij kreunt het uit van pijn, maar in mijn ogen zie je niets van medelijden. En toch weet je nu nog steeds zeker, dat als het jou maar iets te veel zou worden, ik de klemmen direct zou verwijderen. De pijn wordt al snel dragelijk, maar ik speel wat met het kettinkje tussen de klemmen, waardoor er nieuwe pijnscheutjes ontstaan. Ik laat je kin los maar zeg je dat je mij aan moet blijven kijken. Je voelt mijn hand over je lichaam naar beneden schuiven. ??Vertrouw je me?? vraag ik. Je slikt een keer en knikt dan voorzichtig. Een siddering gaat door je lichaam wanneer mijn vingers je kruis betasten. ??Wat ben je?? vraag ik en je antwoordt zacht en beschaamd: ??Een slet... een geile slet?. Nog steeds voel je mijn vingers over je kut strelen, ik laat een vinger over je gevoelige clit wrijven en je kreunt van opwinding. ??En wat ben ik?? vraag ik terwijl ik je diep in je ogen kijk. ??'n meester? antwoordt je zonder na te denken. Maar het uitspreken ervan doet jou je alleen nog maar kleiner voelen. Ik graai een keer links van me en pak een grote vibrator die ik tegen je clit aan duw. De trillingen zijn enorm intens en binnen enkele seconden staat je lichaam op springen. Smekend kijk je me aan, maar ik kijk je alleen maar aan en wacht. Je trillingen lijken wel door je hele lijf te gaan en je weet niet meer waar je het moet zoeken van opwinding. ??Wil je klaarkomen, kleine geile slet?? vraag ik bijtend en jij antwoordt haast smekend: ??O, ja, ja?. ??Netjes vragen!? zeg ik streng. Je opwinding wordt alleen nog maar groter en al snel kreun je: ??Alstublieft mag ik?, maar ik zeg: ??Nee, netjes vragen, je weet wat ik van je verlang?. Je kut trekt samen en je kunt je niet meer inhouden. Nog net pers je eruit: ??Meester, mag ik?. Maar je lichaam laat je niet wachten op mijn antwoord. Je begint schokkend klaar te komen en doordat ik de vibrator niet weghaal, maar alleen nog maar sneller zet, ebt het ook niet gelijk weg, maar gaat het gelijk over in een volgend orgasme. Gelijk verwijder ik daarbij de tepelklemmen. Je voelt een scheut van pijn door je lichaam gaan wat het orgasme nog heviger en intens maakt. De tranen schieten in je ogen en je laat je helemaal gaan.

Wanneer je weer wat bijkomt ben ik je aan het los maken. Je voelt je slap en laat je tegen mij aanhangen tot je helemaal los bent en ik je op een kussen laat zakken. Ik ga zitten op een stoel en jij zit naakt aan mijn benen, met je hoofd op een ervan. Ik streel door je haren en langzaam kom je weer helemaal tot je positieven. Je beseft wat er net gebeurde en je voelt je schuldig omdat je niet kon wachten met klaarkomen tot ik je toestemming gaf. Dat je dat ook echt niet kon, doet er voor je gevoel ook niet toe. ??Ik kwam zonder toestemming? beken je zacht en ik antwoord: ??Dat zag ik?. ??Hoe kan ik dat goed maken? fluister je zacht. Ik laat mijn handen naar mijn broek gaan die ik vlak voor je ogen open maak. Je ziet mijn harde pik uit mijn broek komen en ik pak je hoofd bij je haren vast. Je opent je lippen en hoort me: ??Zuigen? zeggen. Zonder je te verzetten neem je mijn pik in je mond en begin je erop te zuigen, waarbij je je door mijn hand die je haren nog steeds vast heeft, laat leiden. Eerst laat ik je hem iets in je mond nemen, maar al snel voel je hoe ik je dwing om hem steeds verder in je mond te nemen. Een paar keer moet je kokhalzen omdat ik hem ineens wel heel ver je mond in duw, maar je verzet je niet en probeert je alleen maar beter te concentreren om me je nog meer te laten gebruiken. Je kunt horen dat ik opgewonden ben en het geeft je een goed en intens geil gevoel. Met mijn vrije hand kneed ik je borsten stevig, waardoor je begin te kreunen. ??Zuig me leeg, slet? grom ik en jij kreunt instemmend. Je wilt maar al te graag dat ik nu door jou zal klaarkomen. Je hoopt mij nog meer te doen genieten dan dat ik jou heb laten doen. Je voelt hoe ik je hoofd steeds meer begin te dwingen en hoe mijn hand op je borst nog harder knijpt. Je weet dat ik zo zal klaarkomen en stelt je er helemaal op in. Mijn lichaam schokt en een straal heet zaad komt in je mond. Gelijk trek in mijn pik uit je mond en trek ik nog een paar keer eraan. Druppels zaad komen in je gezicht en op je borsten. Je rilt van geilheid. Even kijk je omhoog en zie je het genot in mijn ogen, het geeft je een voldaan gevoel omdat je mij duidelijk genot hebt gegeven.

Ik laat je mijn vingers aflikken en duw je hoofd vervolgens weer tegen een been aan. Weer streel ik je zacht door je haren. Genietend blijf je zo zitten.

Pas wanneer ik op sta kom je weer wat omhoog. Terwijl ik mijn broek dicht maak kijk ik op je neer en zeg ik: ??kleine vieze slet, tijd om je schoon te maken?. Je glimlacht; je voelt je heel klein maar ook heerlijk opgewonden?. Ik stuur je de badkamer in en laat je onder de douche gaan staan. Terwijl ik toe kijk moet jij je helemaal wassen. Je borsten, kruis en kont moet je extra aandacht van me geven. Je voelt je bekeken, maar ook gelijk bloed geil, terwijl je zo voor mij met je handen over je lijf gaat. Wanneer je helemaal klaar bent neem ik een handdoek en droog ik je af. Ieder plekje wat ik met de handdoek aanraak lijkt wel te tintelen. Alleen je benen en voeten moet je zelf afdrogen, terwijl ik achter je sta. Je voelt even een vinger over je kont gaan, over een gevoelig plekje, en ik zeg: ??Die zal nog wel even zichtbaar blijven?. Je glimlacht bij de gedachte dat je een aandenken aan deze keer zal overhouden?. Wanneer je klaar met je benen en voeten bent, neem ik de handdoek van je af en droog ik nog een paar plekjes in je gezicht. Je kijkt me aan en geeft me zonder erbij na te denken een kus in mijn hals en zegt ??Dank u?.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan