Dreamdate

Door: K}c{
Website:
Datum: 11-03-2012

Een harde pets op je kont die je even doet kreunen. Jij kijk niet eens om en zegt gelijk ??Ha lekker ding?, waarop er nog een stevige kletsende tik volgt met een: ??Nog altijd minimaal meneer 'Lekker ding' voor jou natte doos?. Het echt heerlijk weer en jij hangt nog steeds voorovergebogen over het houten balken hek voor een paardenwei. Ik kom vlak achter je staan en plaats mijn handen dusdanig op je armen dat die tegen de houten balk worden geduwd en je geen kant op kan. ??Ja het zijn prachtige dieren? zeg ik, ??maar nu ga je mij eerst aandacht geven?. Je draait je hoofd iets opzij zodat je mij kunt kussen. De kus voel net zo aan als de eerste die je de vorige keer gaf en een aangename rilling gaat door je heen, nu je daaraan terug denkt.
 
Het was in mijn BDSM-kamer, jij stond er een keek in het rond. Je lichaam was aangenaam geprikkeld door alles wat je om je heen zag; of plat gezegd: je was gewoon bloedgeil geworden. Toch wist je dat er niets zou gebeuren, niets tenzij. Ik keek je op dat moment recht in je ogen aan en je voelde je gewoon kleiner worden. Je moest nu snel zijn, want als je nu niets deed zou dat gevoel in je om nog iets te ondernemen helemaal plaatsmaken voor het kleine, onderdanige gevoel, waardoor je niet meer zou kunnen. En je wist gewoon zeker dat ik er op geen enkele wijze op zou gaan sturen. ??De eerste stap is altijd honderd procent vrijwillig? waren mijn duidelijke woorden geweest. Je deed een pas naar voren met de cane in je hand. Je duwde je lichaam iets tegen dat van mij aan. De cane liet je in mijn hand glijden en je duwde je mond op die van mij. Een warme, hete kus volgde. Mijn handen die zich de hele tijd hadden weten in te houden gingen gelijk over je lijf. Verdere toelichting was voor mij ook helemaal niet nodig. Het duurde eigenlijk maar even voordat je je broek langs je benen naar beneden voelde glijden, terwijl onze lippen nog steeds op elkaar gedrukt waren. Ik sloeg je stevig met mijn blote hand een aantal keer op je kont. Dus kus werd voor je gevoel alleen nog maar intenser, passioneler en geiler. Je kreunde van opwinding want pijn was het bijna gelijk al niet meer te noemen, terwijl ik toch best hard sloeg.
 
Ik duwde je naar de grond en begon je daar vrij wild helemaal te ontkleden. Toch wist je dat het deels ook gemaakt was, want je had nergens het gevoel dat je kleren zouden scheuren. Zelf stribbelde je ook tegen, maar ook dat was schijn; je wilde maar wat graag dat ik naakt zou zien en dan zou gebruiken. Ik zat boven op je waardoor je geen kant op kon en toen ik je borsten had ontbloot, zetten ik je beide armen met mijn handen boven je hoofd vast. Ik duwde mijn mond op een van je inmiddels hard geworden, tepels. Ik zoog eraan en beet erin. Eerst nog zacht maar het werd steeds feller en al snel lag je geil onder me te kronkelen. Ik zag kans om een paar boeien te pakken en die om te doen, terwijl mijn mond je tepels bleef prikkelen. Daarna stond ik op en trok je aan je polsboeien en haren mee omhoog. Ik wist het wel zo te doen dat ik niet alle haren uit je hoofd trok maar het was voldoende om even te schrikken. Voor je het wist had ik je armen boven je hoofd aan kettingen vastgemaakt. Ik gaf je eerst een paar tikken op je kont en daarna nam ik je string tussen mijn vingers en trok die van je af. Je hoorde me een keer snuiven en je wist eigenlijk al wat er ging komen. Maar ik kwam eerst helemaal omhoog pakte je borsten vast en trok je tegen me aan. Daarna zei ik vlak bij je oor: ??Ik kan je ruiken, ik kan je ruiken slet. Ik ruik die natte slettekut van je? enerzijds kon je wel door de grond zakken zo klein maakte het je maar intussen kneedde ik je borsten dusdanig dat je alleen nog maar kon kreunen van opwinding. ??Je wordt alleen maar natter slet?zei ik en jij antwoordde ??O ja ga door?. Maar toen ineens liet ik je los en zei: ??Neuh, ik ga je eerst slaan?. Ik nam de cane en je voelde de rillingen door je heen gaan. Je voelde tikken tegen je kont komen eerst zachte maar al snel werden ze steviger. Ik legde mijn andere hand om je heen en betaste daarmee de voorzijde van je lichaam terwijl ik je steeds harder op je kont sloeg.
 
Je hijgde en kreunde van opwinding en mijn hand zat aan je borsten, buik, tepels en zelfs duwde ik een paar vingers je mond in en dwong ik je om mijn vingers te zuigen. ??Laat me voelen hoe je kan zuigen slet? zei ik en jij probeerde het echt zo goed mogelijk te doen, maar kon je totaal niet concentreren door de tikken op je kont. Ergens wist je dat je je kont alleen maar extra naar achteren duwde, maar het was allemaal zo lekker dat je ook niet anders kon. Ineens trok ik de vingers uit je zuigende mond. en legde daarna mijn hand vol op je kut. Je voelde mijn vingers tussen je schaamlippen glijden en over je clit wrijven. De toppen van mijn vingers draaiden rondjes op je opgezwollen clit en intussen gaf ik je snelle felle tikjes over je hele kont en boven benen. Steeds sneller en wilder ging alles en je wist niet meer waar je het had. ??Wil je morgen ook nog kunnen zien wat ik nu met je doe?? hoorde je me vragen. Je wist maar al te goed wat ik van plan was en gilde haast o ja doe het. Je voelde twee van mijn vingers ineens je kut inschuiven en tegen je spotje gaan stoten. Gelijk volgden er diverse echt harde tikken op je kont. Je lichaam stond haast op springen. ??Mag ik, mag ik? Vroeg je en het leek wel of ik gelijk mijn vingers nog harder in je liet stoten. ??Alstublieft vergeet je? hoorde je me zeggen. En zonder je maar iets te bedenken reageerde je met ??Mag ik alstublieft komen meesterrrrr?. Ik kon nog wel ??ja? zeggen en dat deed ik ook nog wel, maar heel je lichaam was al aan het samentrekken. Toen ineens voelde je een harde tik aan de binnenzijde van je bovenbeen. Heel je lichaam trok samen. Je voelde de golven door je gaan. Ik hield je vast en jij liet je totaal gaan. Steeds weer volgde een nieuwe golf en langzaam dreef je steeds verder weg. Ik maakte je los en even was je helemaal weg. Toen je weer bijkwam lag je onder een dekentje vlak naast me. Mijn handen streelden door je haar en over je lichaam. ??Dank u? fluisterde je zacht en je droomde nog wat weg. Toen je later wel wat meer bij je positieve kwam maakte ik mijn broek los en liet ik je mij leegzuigen.
 
Ja zo was het de vorige keer en ook nu voel je al dezelfde opwinding wanneer we elkaar kussen. ??Je mag de paarden blijven kijken? zeg ik glimlachend maar in tussen maak ik je kleding wel wat los en niet lang daarna voel je hoe ik je shirt tot boven je borsten duw en ze zo helemaal ontbloot. Vervolgens neem ik een stuk touw en maak ik je armen en boven lichaam zo aan de balken vast dat je borsten net onder een balk zitten en je hoofd en armen lang uit over de balk, erboven. Daarna maak ik je broek los en doe hem helemaal uit. Je hebt eigenlijk geen flauw idee wat zich achter je bevond dus ook niet of iemand je blote kont nu toevallig zou zou kunnen zien. Maar echt veel boeit het je niet, dan kijken ze nu maar. Ik maak je benen vrij wijd uit elkaar vast waardoor je je schaamlippen van elkaar voelt gaan staan en je kut al iets open staat. Dan voel je me slaan en wrijven over je kont. Een stevige tik en dan een zachte streling en dat steeds weer. Je sluit je ogen en voelt ook nog een zacht briesje over je kont gaan. Je kont wordt steeds gevoeliger en het briesje voel je ook steeds beter. Je sluit je ogen en laat je helemaal gaan. Zeker wanneer ik de riem uit mijn broek trek en je daarmee begin te slaan, schreeuw je het, vooral van opwinding, uit. Steeds weer voel je zo'n harde kletsende strook op je kont. Even brand het helemaal en dan trekt het gevoel in je en verwarmt je van binnen uit. ??Schreeuw maar slet!? zeg ik hard en je laat je alleen nog maar verder gaan. Je kont wordt ook steeds gevoeliger en je hebt het gevoel dat hij echt vuur en vuur rood is. Ik pak de cane die ik ook heb meegenomen en geef daar ook nog slagen mee. De tikken zijn nu nog gevoeliger, maar je geniet helemaal. Ineens volgen er tikken over je borsten,. Even wil je je treug trekken maat dan merk je pas goed hoe vast ik je heb gezet. Aan de andere kant wil je ook helemaal niet weg. Als snel voelen je borsten en voor al je tepels heel gevoelig aan. Dan ga ik achter je staan en maak ik mijn vingertoppen nat. Je voelt hoe ik heel zacht vervolgens over je overgevoelige tepels streel. Van opwinding duw je je kont, die ook nog steeds heel gevoelig is, tegen mijn kruis aan. Het gevoelige van je kont tegen mijn ruwe spijkerbroek prikkelt je en blijkbaar prikkelt het mij ook want je voelt mijn harde paal door de stof van mijn broek drukken.
 
Je duwt je kont nog steviger tegen mijn kruis aan en geniet ervan wanneer je merkt dat ik van opwinding stevig in je tepels knijp. ??O, toe neem me? fluister je met een hese stem. Je kut smeekt er haast om om gevuld te worden, maar het is nog meer het diepe onderdanige verlangen in je dat er naar verlangt dat ik je voor mijn genot zal gebruiken. Ik maak mijn broek los en vrij snel daarna voel je mijn harde paal tussen je benen komen en tegen de ingang van je kut komen. (Ik) In neem je heupen in mijn handen en stoot dan ineens mijn paal helemaal bij je naar binnen. Je hoort je kut gelijk soppende geluiden maken. Eerst stoot ik mijn pik diverse keren helemaal in je, maar dan haal ik hem iets terug en begin tegen je spotje te stoten. Gelijk begint je lijf al bijna samen te trekken, maar je weet je nog in te houden. Ik grijp met mijn handen je borsten beet en stoot steeds sneller mijn pik in je op en neer. Je kreun en hijgt en dan ineens zeg ik: ??Kom klaar slet!?. Hoewel jij misschien nog denkt over welke opdracht je kreeg, is je lichaam al aan het schokken. En mijn pik blijft maar in die steeds weer samentrekkende kut van je stoten. Nu stoot ik mijn pik weer helemaal in je en jij hebt het gevoel alsof je maar blijft komen. Nog eens geef ik je de opdracht om klaar te komen en dan merk je het verschil toch best wel. De schokken in je lichaam zijn veel heftiger. ??O meesterrrrrr? gil je en je ziet de paarden die toch een eind verder staan verschrikt even opkijken. Het geil stoomt in golven je kut uit en je voelt het langs je benen lopen. Wanneer ik dan ook nog zeg: ??Wat ben je vreselijk nat slet? gaat er een heerlijk gevoel van vernedering door je heen. Je knijpt je kut extra samen om mijn pik, hoewel je zo nat bent dat je niets meer tegen kunt houden. Mijn handen knijpen in je borsten. Met een hand grijp ik je haren vast en dan schokt mijn lijf. Een trots gevoel gaat door je een wanneer je voelt hoe ik in je klaar kom.
 
Even voel je me uit hijgen en op adem komen. Dan trek ik mijn pik uit je en maak ik je los. ??Op je knieën voor me? zeg ik en wanneer je zit met neergeslagen ogen hef ik mijn rechter hand op. Even zoeken je ogen contact met die van mij. Je rilt bij het zien van mijn blik en je slaat gelijk je ogen weer neer. Ik sla je op beide wangen en het is net dat het laatste beetje van je verdwijnt. De tranen schieten in je ogen. Ik laat je opstaan en sla mijn armen om je naakte lijf heen. Je huilt maar hebt geen idee waarom. Al het stoere, ieder muurtje alles om je heen lijkt afgebroken. Je bent klein en naakt en staat in mijn armen. Je laat je tranen lopen en geniet van de warmte die mijn armen je geven. Je voelt je zo heerlijk dat de tintelingen al weer door je lichaam gaan. De tranen staan nog in je ogen wanneer je mij in mijn nek begint te kussen. Ik laat een hand naar voren glijden en kneed langzaam maar heel stevig je borst. Al snel kreun je weer opgewonden. Ik duw je met je rug tegen het hek aan. Je sluit je ogen en laat mij je nog eens betasten. Je borsten rollen door mijn knedende handen. Je tepels trek ik aan en knijp ik in. Je hijgt, kreunt en schreeuwt soms van pure opwinding. ??Spreid je benen slet!? zeg ik hard en streng. Direct zet je je voeten ver van elkaar en geeft mij helemaal toegang tot je kruis. Je voelt hoe ik tikken op je kruis geef en na iedere tik even over je kruis wrijf. Ik kus je intussen geil op je mond. Wanneer je je benen maar iets probeert samen te trekken hoor je me gelijk hard zeggen: ??Poten van elkaar!?. Je kunt het niet laten om heel bijdehand te zeggen ??Ik heb benen?. ??Ben je een paard dan?? vraag ik en voordat je echt kunt reageren voeg ik aan toe. ??Een paard heeft benen, dat is een edel dier. Maar een slet als jij heeft poten!? gelijk geeft ik een paar stevige tikken op je kruis. ??Alles wat u wilt, u heeft uiteraard gelijk? hijg je. ??Alles?? vraag ik hard en streng en jij antwoordt zonder na te denken vol overtuiging ??Alles!? Ik grijp je bij je armen vast en duw die tegen de balk aan en dan zeg ik ??Kom klaar nu!?. Hoe het kan weet je niet, want mijn handen liggen op je polsen, maar toch trekt je lichaam samen en voel je je orgasme in golven door je lichaam gaan.
 
Ik laat je los en je zakt door je knieën voor me. Ik pak met een hand je haar vast en maak met mijn andere hand mijn broek nog eens los. Je voelt je heel klein, maar ook heerlijk. Je sluit je ogen en zegt ??gebruik me alstublieft? vlak voordat je je lippen van elkaar doet.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan