Film kijken

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

Wanneer je de afwas in de vaatwasser hebt gezet en een kop koffie voor me hebt gemaakt loop je de kamer in. Dit keer heb je niet alles uitgetrokken om mij mijn koffie aan te bieden, maar je ziet gelijk al dat je kleding waarschijnlijk nu heel snel uit zal zijn. De gordijnen van mijn woonkamer zijn gesloten en er staan wat kaarsen aan. De verlichting is al wat gedimd en wanneer jij verder mijn richting op loopt zet dim ik ze verder met de afstandbediening in mijn hand. Je ziet dat ik mijn soepele speelbroek aan heb. Een broek van een dunne stof in leaderlook. Voor mij op de grond licht een kussen op de grond, die zeer duidelijk voor jou bestemd is. Je zakt door je knieën voor mij en biedt mij mijn koffie aan. ??Alstublieft? zeg je met een zachte stem. Je geniet nu al van de sfeer en vraagt ??Mag ik mij voor u uitkleden meester??. Je verlangt er naar om naakt te zijn op dit moment; het geeft je nog meer het gevoel mij helemaal te dienen en maakt je nog kleiner voor je gevoel.

Ik glimlach en zeg: ??Het is dat je het zelf al aanbied anders had ik het je opgedragen?. Je komt omhoog en gaat voor me staan en knoopt dan je blouse langzaam los. Het gaat niet helemaal perfect, maar je ziet mijn ogen je handen volgen en weet dat ik geniet. Wanneer je je blouse uit hebt laat je even je vingers over je bh gaan op de plekken waar je hard geworden tepels zich al duidelijk af tekenen. Je verlangt er naar om daar zo mijn handen te voelen, maar het is nog niet zo ver. Eerst gaan je kousen uit en dat doe je zo dat ik net onder je rokje kan kijken en kan zien dat je je slip net in de keuken al had uitgedaan. Je ziet een grijns op mijn mond en voelt mijn ogen haast je kruis aanraken. Rillingen gaan door je heen. Je komt dichter bij me staan en laat je bh afgaan zonder direct je borsten aan me te tonen. Je draait je om en laat terwijl je haast tussen mijn benen staat je rokje langs je benen naar beneden zakken. Helemaal naakt sta je op nog geen tien centimeter afstand van me en je voelt je bloed al in je aderen kolken.

Ik leg twee handen op je boven benen en schuif ze langzaam omhoog tot op je kont. ??Natte slet? grom ik een keer en geef je een ferme tik op je kont. ??Ga voor me zitten? zeg ik ??We zouden een keer fimpjes kijken? volgt er achteraan. Het eerste filmje staat al klaar en wanneer ik op play klik begint hij te lopen. Gelijk schuift een hand van me om je heen en streel ik daarmee een borst van je. Het filmpje is een sessie van upperfloor, zeker een leuke met opwindende ideeen, maar mijn strelende hand doet van af het begin veel meer met je. Je voelt me met je harde tepel spelen. Er omheen draaien, erin knijpen en aan trekken en dan wissel ik het af met je andere tepel. Je legt je hoofd iets naar achter zodat ik je blik iets kan zien, maar jij toch ook nog de sessie kan volgen. Ik laat een been om je heen gaan en streel met mijn blote voet langs de binnenzijde van je been omhoog tot steeds dicht bij je kruis. Het duurt niet lang voordat jij van opwinding begint te hijgen en soms zacht kreunt.

??Ga liggen? zeg ik tegen je en gebaar je dat je gestrekt langs de bank op het kussen moet gaan liggen. Ik plaats mijn beide bloten voeten op je lichaam. Een op je borsten en de ander op je kruis. Het gevoel maakt je heel klein en zeker wanneer mijn voeten ook nog over je lijf beginnen te bewegen. Mijn hak wrijft over je schaamlippen en duwt zich tegen je clit terwijl ik met de tenen van mijn andere voet rondjes maak op en om je tepels. Ik kijk op je neer en beweeg dan de voet van je borst richting je mond. ??Kus!? zeg ik gebiedend en jij begint er zachte kusjes op te geven. Heel bewust hou je je ogen open, hoewel je ze steeds wil neer slaan. Die blik van me maakt je o zo klein, maar bezorgt je gelijk ook overal in je lichaam de rillingen. ??Een geile natte slet ben je? zeg ik en jij antwoord heel zacht maar wel zeker: ??Ja, meester die van u?.

Ik zak op de grond bij je en grabbel wat. Ik heb wasknijpers liggen en plaats er twee op je tepels. Je kreunt van opwinding en ik wrijf met een hand over je kruis waarbij ik je benen wat extra van elkaar duw. Je voelt dat ik een vibrator bij je naar binnen duw en wanneer die goed zit plaats ik nog wat knijpers op je borst zodat op elke borst zeven knijpers op een lijn komen. Kreunend van pijn en opwinding lig je voor mij te kronkelen en ik neem de vibrator weer in mijn hand en begin die nu op en neer in je te stoten. Het is een g-spot vibrator die ik snel stotend tegen je spotje laat komen. Het duurt niet lang voordat je al niet meer weet waar je het moet zoeken van opwinding. Je bent er helemaal niet meer bij met je hoofd. Je kunt alleen nog maar hijgen en kreunen, hoewel dat eigenlijk helemaal automatisch gaat. Ineens trek ik een voor een de knijpers van je borsten af. Pijnscheuten gaan door je lichaam, je gilt een keer maar weet je dan iets te beheersen.?O, ik kom zo? kreun je, maar mijn reactie ??Dat doe je niet!?zorgt ervoor dat je het nog weet uit te stellen, hoewel je lichaam toch al op springen staat. De stotend vibrator blijft maar doorgaan en jij weet dat wat je ook doet het zo niet meer tegen te houden is. Ik haal snel de knijpers van je tepels, bijna kom je alsnog klaar, maar je kan je net op tijd weer onder controle krijgen. Ik leg mijn vrije hand net boven je kruis en laat mijn vingers wild over je clit gaan het is duidelijk wat mijn bedoeling is en jij weet dat dit mij ook zal gaan lukken. Je spreid je benen extra en kreunt dan ??Ik ga komen meester, ik kan nu echt niet meer! Ik ga voor u komen!? ??Doe het!? hoor je me me nog zeggen en hoewel je je al niet meer in had kunnen houden versterkt deze opdracht toch nog je gevoel. Je komt en het sap komt in een straal uit je. Heel je lijf schokt wild en even heb je totaal geen enkele controle meer over je lichaam.

Wanneer je weer wat bij je positieven bent zit ik op de bank . De kamer ruikt naar je geil maar mijn glimlach zegt genoeg. ??Kom hier? zeg ik en ik sla op de bank naast me. Je kruipt naast me en ik sla een arm om je heen. We kussen elkaar en kijken weer verder naar de sessie. Maar jij hebt eigenlijk heel weinig interesse daarin. Je ziet aan mijn broek dat ook ik een verlangen hebt. Je laat een hand tot vlak bij mijn kruis glijden en kijkt me dan heel even aan. Een klein knikje van me is daarna genoeg voor je om je te laten gaan, Zonder je verder te bedenken schuif je je hand in mijn broek en haal je mijn harde pik naar buiten. Je likt met het puntje van je tong over het gaatje heen en proeft mijn voorvocht. Wanneer je dat goed proeft in je mond laat je je hele mond over mijn paal zakken en begint me met langzame lange halen te pijpen. Even wip ik mijn kont iets omhoog zodat je mijn broek verder kan laten zakken en ik mijn benen kan spreiden, wat jou de ruimte geeft om mijn ballen te strelen terwijl je mijn pijpt. Soms laat je mijn pik even uit je mong glijden om mij ballen zacht zuigend te kussen. Je hoort aan mijn ademhaling en voelt aan het strelen van mijn hand door je haar hoe ik van je geniet. Wanneer je het gevoel hebt dat ik bijna ga klaarkomen hou je je iets in, om zo het genot voor mij alleen maar langer te laten duren. Je weet al dat als ik echt klaar wil komen ik je hoofd zal vasthouden en je zal dwingen om me helemaal leeg te zuigen, hoewel daarbij ook geen sprake is van echte dwang anders dan dat ik je het gevoel geef dat je je hoofd niet kan verplaatsen, maar zelf wil je niet eens anders.

Ik laat me iets over je heen zakken en streel over je kont en duw een vinger een paar keer iets je kut in. Van opwinding begin je harder te zuigen. Je voelt de grip van mijn hand op je hoofd sterker worden en je weet dat ik zal gaan komen. Mijn lichaam schokt en jij slikt het zaad wat je in je mond voelt komen weg. Dan zeg ik ??Kom klaar slavin?. Je beseft je heel even dat mijn vingers niet meer in je zitten, maar toch trekt je lichaam samen en je komt gewoon klaar.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan