Gedachtenloos

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

‚??Zo dus jij wilde kennis maken met de zweep, maar toch ook weer niet‚?Ě en een grote grijns volgt op mijn gezicht. Je slikt een aantal keer. Je bent net binnen, hebt nauwelijks wat te drinken gekregen en dan al deze opmerking. Maar goed dat je niet net een slok nam, anders had je je nu ongetwijfeld verslikt. ‚??Ik heb iets leuks voor je bedacht, maar drink rustig je glas leeg, dat komt zo wel‚?Ě zeg ik, net alsof jij nu nog iets rustig kunt doen. Het feit dat je hier bent heeft je al een onrustig gevoel gegeven en dan ook nog de opmerking over dat jij met de zweep zal gaan krijgen.

Ik verander het onderwerp en begin over de muziek die ik heb aangezet te praten. Enerzijds voel je opluchting, anderzijds wil je eigenlijk wel heel graag weten wat je nu te wachten staat. En wanneer je je drinken op hebt begin je voorzichtig mij te vragen wat ik dan van plan ben. Er verschijnt weer een grijns op mijn gezicht en ik antwoord, ‚?? Dat ga je zo ervaren. Maar nog even geduld of heb je al zo'n haast?‚?Ě Gelijk begin je met je hoofd te schudden. Ik sta intussen op en kom vlak voor je staan. Een moment kijken mijn ogen in die van jou en dan zeg ik: ‚??Ja, dus. Kom mee.‚?Ě En ik loop de kamer uit de trap op waar ik wacht tot jij mij begint te volgen. Boven leidt ik je een kamer binnen. Het eerste wat je opvalt is het grote zwarte kruis wat dreigend aan de muur hangt. Daarnaast zie je de zwepen gelijk al hangen. Rillingen gaan door je heen en je vraagt je af of je nu niet moet vluchten. Maar och, je weet dat je er nog steeds onderuit kunt komen en toch weet je ook al dat je dat niet zal doen.

Ik leid je richting de zwepen en zeg: ‚??Om te beginnen mag je ze aanraken en dan mag je er om te beginnen drie kiezen.‚?Ě Ik doe een stap op zij en geef aan dat je ze moet aanraken. Je voelt de lange rode, een zachte zweep maar met vele stroken. ‚??Hoe langer ze zijn, des te harder ik ermee zal moeten slaan om ze op de gewenste plek tegen je aan te krijgen‚?Ě zeg ik. Gelijk laat je de rode zweep los en pak je de kortste bruine zweep die je ziet hangen. Hij is minder zacht dan de rode en lang niet zo indrukwekkend. Er hangt ook een iets langere bruine van precies hetzelfde leer, waarvan de lengte je toch wat meer aanspreekt. Dan voel je een glanzende zwarte. Ik zeg niets maar schud alleen even met mijn hoofd. Dus die sla je maar over. Dan neem je een zachte half lange zwarte zweep tussen je vingers. Deze bevalt je ook wel. Je kijkt me een keer aan en zegt dan ‚??Kunt u niet beter kiezen?‚?Ě

Ik ga achter je staan en zeg: ‚??Dat is ook goed.‚?Ě En trek je vervolgens van de zwepen vandaan en plaats je in het midden van de kamer. ‚??Ontspan maar, er kan je niets gebeuren‚?Ě zeg ik terwijl mijn handen zacht je schouders masseren. ‚??We spreken voor de zekerheid nog even √©√©n ding nogmaals af: zodra jij echt vindt dat ik moet stoppen zeg je dat. Maar je maakt daar ook geen misbruik van‚?Ě. Je knikt een keer en zegt dan zacht: ‚??Ja meneer.‚?Ě Ik loop bij je vandaan en pak een blinddoek van een plank, die ik je vervolgens om doe, waardoor je niets meer kunt zien. Daarna laat ik mijn handen langs je hals en armen glijden die ik vervolgens bij de polsen pak en richting je nek breng. Daarna voel je mijn handen op je middel komen en naar het midden schuiven. Je houdt gespannen je adem in. ‚??Heb je je kledingopdracht uitgevoerd?‚?Ě vraag ik en je zegt weer heel zacht: ‚??Je meneer‚?Ě. ‚??Dan moet ik dat maar eens bekijken.‚?Ě reageer ik en gelijk begin ik je blouse van onderen langzaam los te knopen. Je rilt wanneer je blouse bijna open is en ik vraag: ‚??Spannend?‚?Ě. ‚??Je meneer‚?Ě klinkt uit je mond. Maar hoewel je het heel spannend vindt, vind je het ook heerlijk. Mijn handen glijden iets over je borsten en je voelt je tepels harder worden door deze aanraking. Ik trek de blouse open. Automatisch doe jij je armen naar beneden zodat ik hem helemaal uit kan doen. ‚??Had ik gezegd dat die naar beneden mochten?‚?Ě vraag ik streng. ‚??Nee, meneer‚?Ě antwoord je heel iets geschrokken. ‚??Ik zal maar denken dat je zo graag bekeken wil worden‚?Ě zeg ik er achteraan. Je voelt je wangen kleuren. Maar eigenlijk verlang je er ook wel weer na.

Ik doe je blouse uit en leg dan je armen weer in je nek. ‚??En nu blijven ze daar tot ik zeg dat ze er weg mogen‚?Ě zeg ik erachteraan. Daarna gaan mijn handen naar je rok. Je hoort het ritsje en voelt me de knoop los maken. Je slikt een keer bij de gedachte dat je rok zo zal zakken. Even gaat er een onzeker gevoel door je heen. Maar de rok valt al naar beneden. ‚??Blijf staan‚?Ě zeg ik en ik loop langzaam om je heen. Je voelt je bekeken. Het geeft je een klein maar toch ook een heel lekker gevoel. Het is net of je mijn ogen over je lichaam glijden en ieder plekje wat ze zien aanraken. Aangename tintelingen gaan door je heen. Ik kom weer achter je staan en neem een van je handen waar ik vervolgens een handboei omheen vast maak. Daarna leg ik je arm terug in je nek en neem de andere om daarmee hetzelfde te doen, die ik daarna ook weer terug leg. Vervolgens ga ik naar je benen. Ik laat je eerst je schoenen uit doen en haal gelijk de rok onder je weg en daarna maak ik om beide enkels boeien vast. ‚??Spreiden‚?Ě hoor je me zeggen en je voelt me tegen een van je benen tikken. Je schuift je benen iets van elkaar en hoort wat gerammel. Wat ik doe heb je niet gelijk door, maar ik bevestig iets aan een van de boeien aan je enkels. Daarna zeg ik ‚??Verder spreiden, tot ik stop zeg‚?Ě. Je schuift je benen verder van elkaar tot je me hoort aangeven dat je kunt stoppen. Je benen staan best een eind van elkaar. Ik maak iets ander de andere boei vast. Bijna automatisch wil je daarna je benen weer iets bij elkaar doen, maar gelijk voel je dat je daarin belemmerd bent. Ik pak je polsen en maak ook daar iets aan de boeien vast en daarna trek ik langzaam je armen omhoog, tot ze helemaal uitgestrekt naar boven staan.

Je voelt je machteloos in je houding en ik loop weer om je heen. Nu laat ik een vinger langs je lichaam gaan. Ik geef je een compliment voor het gekozen setje en laat een vinger over het boven randje van je bh glijden. Het gevoel niets te kunnen doen tegen de strelingen wind je op. ‚??Harde tepels‚?Ě zeg ik en je voelt vingers over je bh gaan naar de plek waar je tepels zitten. Ik streel er overheen. En de geile rillingen gaan door je heen. ‚??Je bent geil he?‚?Ě vraag ik. Gelijk kleuren je wangen weer rood en je antwoordt maar niet. ‚??Moeilijk om dat hardop uit te spreken?‚?Ě vraag ik en ik maak je bh los om vervolgens mijn handen om je borsten te plaatsen en die langzaam te kneden. ‚??Toch ga je me dat vertellen, je gaat me zelfs meer vertellen.‚?Ě zeg ik en ik laat mijn vingers strelend over je tepels gaan. Je ademhaling wordt sneller en je bloed begint door je aderen te kolken. Ik neem je tepels tussen mijn duimen en wijsvingers en rol ze daartussen heen en weer. Soms knijp ik iets, soms trek ik iets aan je tepels. Het opgewonden gevoel neemt alleen maar verder bij je toe. ‚??Je gaat me bekennen dat je een geile slet of een geil sletje bent in mijn handen‚?Ě zeg ik haast gebiedend. In je hoofd denk je: ‚??Nee, dat doe ik niet.‚?Ě, maar hardop uitspreken doe je het niet.

‚??Maar nu nog niet‚?Ě zeg ik dan. Ik laat je tepels los en leg een hand op je kont. Mijn hand gaat strelend over je billen heen. Eerst nog over je slip, maar al snel voel je de hand onder je slip glijden en over je blote billen glijden. Ik sta half naast je en zeg tegen je ‚??wedden dat als ik mijn hand nu van voren in je broekje zou laten glijden ik gelijk natte vingers heb?‚?Ě. Je zegt niets maar weet dat ik gelijk heb. Wanneer ik mijn hand van je kont haal verwacht je dat ik je nu wel bij je kruis zal aanraken en betasten, maar in plaats daarvan ga ik weer achter je staan en laat ik mijn handen van boven naar onder over je rug glijden. Eerst zijn het zachte strelingen, maar al snel worden ze steviger en vervolgens laat ik mijn nagels ook een aantal keer over je rug gaan. Het gevoel doet je even zacht kreunen van genot. Maar blijkbaar hard genoeg voor mij om te horen want gelijk zeg ik: ‚??lekker h√®?‚?Ě Je antwoordt zacht: ‚??Ja meneer‚?Ě, maar vraagt je gelijk af wat er toch met je gebeurt. De strelingen en de aanrakingen maken je echt opgewonden en je verlangt alleen maar naar meer. Ik schuif mijn handen om je heen en trek je tegen me aan en kneed je borsten stevig. Weer ontsnapt er een kreun van tussen je lippen. Mijn duimen draaien over je harde tepels en je geniet helemaal. Dan schuif ik een hand over je buik tot tegen het randje van je slipje. Je verlangt ernaar om die hand op je kruis te voelen. De geile rillingen gaan door je heen bij de gedachte dat ik je daar zo zal aanraken. Je denkt terug aan mijn woorden dat je zou zeggen dat je een geile slet bent. Je beseft dat je je wel voor je gevoel zo gedraagt, maar zeggen doe je het zeker niet. In plaats daarvan probeer je je gevoelens weer onder controle te krijgen en even lijkt dat te lukken, maar wanneer ik dan ineens mijn hand midden op je kruis leg, al is het nog maar op je slipje, weet je gewoon niet meer waar je het moet zoeken. Weer slaak je een kreun en nu ben je er even helemaal niet bij. Mijn hand wrijft even stevig over je slipje over je kruis en schuift dan ineens helemaal naar binnen. En met mijn andere hand kneed ik intussen je borsten om en om stevig. Je voelt mijn vingers over je gevoelige knopje glijden en de geile rillingen gaan door je heen. ‚??Wat ben je toch nat‚?Ě zeg ik, maar je woorden kunnen je even niet boeien; je geniet voluit en je kan er niets meer aan doen dat je zo nat bent. Mijn handen blijven je even strelen en opwinden, maar dan laat ik je weer los. Gelijk kan je weer nadenken over waar je eigenlijk mee bezig bent en wat je allemaal met je laat doen. Maar lang nadenken daarover kan je niet.

‚??Zo je kreeg met de zweep‚?Ě zeg ik en gelijk voel je mij de boeien om je enkels losmaken. Je benen kan je weer vrij bewegen en je zet ze gelijk al wat dichterbij elkaar. Je voelt je hart in je keel kloppen bij de gedachte dat je zo geslagen zal worden. Hoe zal het voelen? Kan je er wel tegen? Ik neem je slip tussen mijn vingers en schuif die van je kont. Het naakte bezorgt je een nog onbeschermder gevoel. Ik zet een paar stappen en jij volgt me met gespitste oren. Je verwacht dat ik een zweep gepakt heb, maar ik zeg: ‚??Ik begin met een plak, daarmee zal ik eerst je kont warm maken. Sta stil, dan gebeurt je niets‚?Ě. Gelijk sta je helemaal stil en wacht je gespannen op wat komen gaat. De eerste tikken stellen echt niets voor; het zijn eerder strelingen dan tikken te noemen. Daarna volgen iets stevigere zacht kletsende tikken, maar allemaal nog heel goed te doen. Even streelt mijn hand een paar keer over je billen en dan volgen nog wat stevigere tikken, maar eigenlijk maken ze meer geluid dan dat ze je je echt raken. Langzaam voer ik het slaan nog wat op en je voelt je billen iets beginnen te gloeien. Tintelingen beginnen je lichaam te vullen, de tintelingen doen je verlangen naar meer. Ik stop even en dan volgt de eerste tik met de zweep. Je voelt de stroken tegen je kont kletsen. Even een prikkeling, een milde pijn die door je lichaam gaat, maar die is bijna gelijk ook weer verdwenen. Ik sla weer en weer volgt hetzelfde gevoel. Daarna volgen meer tikken in een langzaam tempo. De slagen zijn niet hard, maar je hebt niet het lef om te zeggen ‚??Is dat alles?‚?Ě Maar je krijgt wel haast de neiging om het te doen, want je bent best benieuwd hoe je dat prikkelende gevoel zal ervaren wanneer het langer aanhoudt. Ik neem een andere zweep, waarvan de tikken iets steviger zijn. Gelijk voel je de scheutjes van pijn verder door je lichaam gaan. Daarna begin ik je met een stokje, waarvan ik later aangeef dat het een cane is, te slaan. Kleine snelle zachte tikjes geef ik overal op je kont. Je kont begint steeds gevoeliger te worden maar het wordt daarmee niet onaangenaam. Daarna volgen een aantal stevigere tikken die je doen kreunen van pijn, maar gelijk gaat dat over in een tintelend gevoel wat door heel je lichaam trekt. Vervolgens volgen snelle iets minder harde, maar nog steeds goed voelbare tikken. Het gaat zo snel dat je je niet meer kunt concentreren op het slaan. Even stopt het en heel zacht streel ik over je billen heen. Het effect is overweldigend. Je kont lijkt in vuur en vlam te staan en niet alleen je kont. Je lichaam wil aandacht, wil betast, gestreeld, geslagen worden. Het maakt niet uit als het maar aan je is. Ik geef nog eens een serie snelle felle tikken en streel dan weer over je kont. Je merkt dat je van opwinding staat te hijgen, maar je kunt je ademhaling niet meer controleren. Je lichaam reageert gewoon op alles wat ik doe, zonder dat jij daar nog iets over te vertellen hebt.

Ik ga voor je staan en doe je de blinddoek af. Daarna pak ik je bij je haren en trek ik je hoofd iets achterover. Ik trek niet hard, maar voldoende om je ertoe te dwingen mij aan te kijken. Je ziet me op je neer kijken en voelt hoe ik een van je tepels tussen duim en wijsvinger neem. Ik knijp in je tepel, eerst zacht maar dan steeds harder. ‚??Zeg het dan, zeg het dan‚?Ě hoor je me zeggen. Je merkt dat de weerstand bij je aanzienlijk minder is geworden. ‚??Je voelt dat je het bent, dus zeg het dan‚?Ě zeg ik en de druk op je tepel neemt nog verder toe, maar je weet je nog steeds te verzetten. Mijn ogen kijken strak in die van jou, je ziet dat ik ervan geniet. ‚??Nog een ding heb je nog niet gehad.‚?Ě hoor je me zeggen terwijl ik je tepel los laat. Je kreunt van de pijn die ontstaat door het terugstromen van je bloed. Je ziet hoe ik mijn hand aan je toon en dan gaat hij naar beneden. Een kletsende tik volgt op je kont. Hij is best stevig en je kreunt het uit. Ik kijk nog steeds recht in je ogen en hou je hoofd aan je haren stevig op zijn plaats. Ik sla je weer op je kont en laat een gloeiende afdruk achter. De blik in mijn ogen wordt dwingender en je weet heel goed wat ik van je verwacht. Weer volgt er een harde tik op je bil en weer kreun je. ‚??Heb lef en ontken dat je het bent‚?Ě zeg ik streng. De volgende tik volgt en daarna de volgende. Je billen gloeien helemaal en je bent bang dat je een week lang voorzichtig zal moeten zitten als ik zo doorga. Toch komt het niet in je op om mij te vragen om te stoppen. Hoe dreigend mijn ogen ook zijn je weet dat je maar een kik hoeft te geven en ik stop. Om en om sla ik op je billen. Harde kletsende tikken. Je weet dat je het zal opgeven en weet dat je het zal zeggen of in ieder geval zal proberen te zeggen, want of je het kunt zeggen dat weet je niet. Even gaat er een seconde paniek door je heen, stel je voor dat je het niet kunt zeggen en ik daarom niet stop. Maar je kunt niet denken. De tikken volgen elkaar te snel op. Dan ineens stopt de hand met slaan en streelt heel zacht over je billen. Je hebt het niet meer en zegt zacht ‚??ik ben een.. sl-et‚?Ě. Je wilt je ogen neer slaan maar ik zeg streng: ‚??Kijk me aan!‚?Ě en trek je hoofd nog verder achterover. ‚??Een geile slet‚?Ě hoor je mij zeggen en jij antwoordt ‚??Ja, meneer‚?Ě. En een traan loopt over je wangen. Niet van pijn, zelfs niet van inwendige, hij loopt er gewoon omdat je alles gegeven hebt‚?Ě.

Mijn hand duw ik ineens op je kruis en ik begin over je clit te wrijven. Met mijn andere hand hou ik je stevig tegen me aan. Je voelt mijn vingers snel draaien over je clit en hoort me zeggen, ‚??Bewijs het.‚?Ě Ik stoot mijn vingers in je drijf natte kut en je voelt je geil langs je benen lopen. Je kreunt, je hijgt. Je bent opgewonden en kan totaal niet meer denken. Je kunt je niet eens meer inhouden, wat daarvoor zou je moeten denken. Je borsten worden bijna fijn gedrukt zo stevig hou ik je vast. Mijn vingers stoten tegen je spotje aan. Je kreunt en voelt je lichaam beginnen te schokken. Golven gaan door je lichaam heen ergens vaag voel je hoe stevig ik je nog steeds vast heb en je laat je helemaal gaan.

Wanneer je weer een beetje op adem bent. Maak ik je armen los en begeleid je vervolgens naar een rechtopstaand matras wat ik snel met een voet op de grond laat vallen. Met je hoofd op mijn kruis blijf je liggen. Mijn ene hand streelt zacht door je haar de ander streelt over je borsten. Zo blijf je minuten lang liggen. Dan kijk je me aan en ik kijk recht in je ogen terug. ‚??Je hebt het goed gedaan meisje‚?Ě zeg ik. Mijn woorden geven je een warm gevoel van binnen. En ik vervolg met: ‚??Als beloning mag je mij laten genieten‚?Ě

‚??Pijp me ‚?¶.. slet‚?Ě.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan