Hotelkamer 24

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

De wekker loopt af en anders dan anders ben je vandaag wel direct wakker, maar vandaag is ook een speciale dag: vandaag kan je mij weer zien. Twee lange weken moest je daarop wachten en dat was haast niet te doen. Eerst bel je mij om te vertellen dat je wakker bent en je hoort dat ik ook net ben opgestaan. Het doet je goed mijn stem al even te horen. Het duurt niet lang voordat je je bed uit en aangekleed bent. Gisteravond heb je je al gedouched en geschoren. Nooit kan je dat rustig doen en ook dit keer weer niet. Een paar keer heb je het scheermesje bijna van je afgegooid, maar dan liet je je in gedachten even weer in mijn armen glijden en kwam je toch weer voldoende tot rust om je uiteindelijk helemaal glad te scheren. Je weet nu al haast zeker dat ik het zal zien, zal voelen. Of ik er ook wat van zeggen weet je niet, je hoopt van wel, maar je voelt je nu al trots op jezelf dat je zo glad bent en je weet zeker dat ook ik dat zal zijn. Wanneer je je koffie zit te drinken zie je dat je nog veel te vroeg bent om zo de bus te kunnen nemen. Je zal rustig moeten wachten tot het zo laat is. Even denk je erover om de auto te nemen, maar dat zal betekenen dat ik je misschien vanavond niet thuis zal brengen en je me daardoor minder lang zal zien. Daarnaast zal je dan in het donker terug moeten rijden en ook dat vind je maar niets. De minuten glijden langzaam voorbij, tot je vindt dat je wel naar de bus kunt lopen. Daar moet je nog vrij lang wachten, want je bent er veel te vroeg. Wanneer je de bus instapt voel je pas echt dat je naar mij gaat. Het geeft je een warm en even later een geil gevoel. Na een stukje met de bus hebben gereden kom je op het station, waar je met de trein je reis voort zal zetten. Het kan je niet snel genoeg gaan; je verlangt er sterk naar om mij te zien.

Wanneer je aankomt op het station bel je mij gelijk op om te vragen waar ik ben. Wanneer ik de telefoon heb opgenomen en we elkaar hebben begroet, zeg ik: ‚??luister goed slavin! Loop naar buiten en dan rechts, ongeveer 300 meter zie je hotel ‚??Stadsbrink‚??, daar ga je naar binnen, je loopt rechtdoor, lift links, tweede etage kamer vierentwintig‚?Ě. Je zegt eerst ‚??en dan?‚?Ě en ik antwoord: ‚??daar naar binnen natuurlijk, maar herhaal wat ik zei‚?Ě. Je voelt je hart kloppen in je keel. Een hotel, een aangename verrassing; echt even lekker met mij alleen zijn. Maar het is best spannend zoals ik het heb bedacht. Je antwoordt: ‚??Rechts, hotel stadsbrink, lift, etage twee en dan kamer vierentwintig‚?Ě, gevolgd door: ‚??Maar kunt u me niet even komen halen?‚?Ě. Heel beslist antwoord ik ‚??Nee, slavin; dat kan niet‚?Ě. ‚??Ow‚?Ě zeg je met een iets teleurgestelde stem. Je wilt nog vragen wat er dan aan de hand is, en ook nog wel aangeven dat verrassingen niet je sterkste kant zijn. Maar wanneer ik zeg: ‚??lopen slavin‚?Ě en het gesprek be√ęindig begin je toch maar te lopen.

Per stap die je zet wordt je nerveuzer maar raak je ook meer opgewonden bij de gedachte dat je zo bij mij al zijn. Je ziet het hotel al snel liggen en het duurt niet lang voordat je er bent. Nerveus doe je de deur open en loop je naar binnen. Gelukkig kijkt niemand naar je en kan je gewoon naar de lift lopen. Wanneer je op de tweede etage bent is de spanning haast niet meer te dragen. Je komt bij kamer vierentwintig en klopt op de deur. Bijna gelijk ontvang je een sms van mij waarin staat: ‚??Naar binnen en naar het bed, daar wijst alles zichzelf‚?Ě. Je doet de deur open en kijkt of je mij ook ziet, maar nee, ik ben er niet. Je voelt je nu helemaal opgelaten. Op het bed ligt een briefje, een blinddoek en gehoorbeschermers. Je leest het briefje waarin staat: kleed je uit, ga op je knie√ęn voorover gebogen liggen, met de blinddoek om en de gehoorbeschermer op je oren, daarna leg je je handen op je kont en trek je je billen van elkaar (een duidelijk teken dat je gebruikt wil worden). Onthou alvast: ja is een tik van mij op je rechter en nee een tik op je linker bil en een hand op je rug is geen antwoord. En wanneer je tien tikken achterelkaar op je kont heb gekregen mag je kijken. Denk erom! Alleen dan pas! Even wil je de opdracht niet uitvoeren, maar aan de andere kant vind je hem ook geweldig spannend om wel te doen. Met gemengde gevoelens begin je je uit te kleden en neem je de aangegeven positie aan. Je hoort niets door de gehoorbeschermer en je weet dat dat ook mijn bedoeling is. Het gevoel dat je er zo open en bloot bij ligt maakt je waanzinnig geil. Voor je gevoel kan iedereen binnenkomen en misschien is er al iemand binnen. Zal ik nu achter je staan te kijken; te kijken naar je natte kut? Maar hoewel iedereen zou binnen kunnen komen, vertrouw je er wel op dat wel voorkom. Je kunt haast het geil uit je kut voelen lopen, zo nat ben je geworden. De rillingen gaan door je lichaam. Je hebt het echt het gevoel dat ik aanwezig ben, maar je moet nog wachten.

Dan voel je een hand op je kont. Je lichaam reageert gelijk. Dan gaat door je heen dat het ook iemand anders kan zijn. ‚??Bent u het meester?‚?Ě gelijk voel je een hand op je rug komen. Waardoor je weet dat het geen echte vreemde is. Maar omdat je geen antwoord krijgt op je vraag raak je wat gefrustreerd. Even denk je erover om de blinddoek af te doen en gewoon te kijken, maar net voordat je het doet besef je dat je daarmee het spannende ook gelijk weg zal nemen. Je voelt iemand, waarvan je haast wel zeker weet dat ik het ben, achter je gaan zitten. De handen nemen die van jou en schuiven ze van je kont. Je voelt de handen over je kont strelen en voelt dat je zo zal worden genomen. Je gilt het haast uit van opwinding; je zal worden genomen door iemand waarvan je nog steeds niet zeker bent dat ik dat ben, maar waarvan je wel weet dat ik erbij betrokken ben. Toch moet ik het wel zijn; ik laat je toch nooit door een ander gebruiken. ‚??Alstublieft beantwoord toch mijn vraag‚?Ě zeg je. Je voelt een tik op je linker bil. Gelijk gaat door je heen: ‚??een ander‚?Ě, maar dan bedenk je dat het ook kan zijn dat je geen antwoord gaat krijgen op je vraag. Je vraagt: ‚??Is dat het antwoord op de vraag of u mijn meester bent?‚?Ě en gelijk volgt een tik op je linker bil. Gelukkig kan ik het nog steeds zijn en eigenlijk weet je dat ook wel zeker. Je voelt een harde pik tegen je kont komen en hoe die naar de ingang van je kut gaat. De handen pakken je heupen vast; je weet eigenlijk wel zeker dat ik het ben; zo hou ik je vast, zo doe ik het. De pik stoot diep in je. Dat je geen condoom kunt voelen geeft je nog meer zekerheid. Harde diepe stoten volgen in je kut, je kreunt het uit van opwinding. Je wordt op een heerlijke manier geneukt, wat weer een teken voor je is. Het duurt niet lang voordat je je bijna niet meer kunt inhouden en weet dat je zo zal gaan komen. Maar je vraagt het niet; je verzet je er tegen. Die vraag ga je niet stellen; je verlangt er nu ook echt naar om gewoon gebruikt te worden. Zo te voelen hoe je kut wordt volgespoten, zonder dat ze zelf zal komen. Je voelt hoe de handen om je heupen samen beginnen te knijpen en de stoten nog indringerder worden. Je zou graag het gehijg achter je horen en daaraan horen of de man, ik?, zo zal komen. Je voelt je kut steeds weer samentrekken. ‚??Spuit me voel‚?Ě kreun je in gedachten. Je probeert je kut nog samen te knijpen, maar je bent zo nat dat volgens jou niets meer helpt. De handen knijpen nog harder samen en er volgen ongecontroleerde diepe stoten. Je voelt heet zaad diep in je komen; je voelt het tot achter in je kut komen. Nog even volgen er langzame stoten. De sappen uit je kut vermengt met het zaad lopen naar buiten en langs je benen weg. De pik gaat uit je lichaam en even voel je niets, behalve twee keer een streling over je kut en kont. Dan volgen er tien tikken op je kont, even wil je gelijk de blinddoek aftrekken, maar dan begin je toch tot honderd te tellen.

Wanneer je de blinddoek af doet is er niemand. Er ligt weer een briefje voor je klaar en je leest: ‚??ga naakt, naar het raam en kijk naar buiten of je mij ziet en doe geen moeite om je tieten te verbergen, ik wil ze kunnen zien. Zwaai naar me en kom dan naar me toe (nadat je je dan direct hebt aangekleed). En vergeet de deur niet op slot te doen‚?Ě Je staat op en loopt naar het raam. Even kijk je toch voorzichtig of niemand je kan zien, maar wanneer je mij ziet staan doe je toch nog een stap naar voren; het zal je ook een zorg zijn wie je ziet. Je zwaait naar me en ik zwaai terug. Direct daarna kleed je je snel aan. De sleutel van de kamer vind je in de deur en even later sta je buiten. Je kijkt me aan en ziet een glimlach. Je kust me; je weet wel zeker dat ik het was. ‚??Zo natte slet van me, was het lekker‚?Ě vraag ik en jij antwoordt: ‚??Ja, meester, voor u ook?‚?Ě. Ik kus je op je mond en zeg: ‚??Kom ontbijten, en daarna samen genieten van deze dag‚?Ě. We lopen hand in hand samen weg en je voelt de natte plekken aan de binnenzijde van je benen; je verlangt naar je volgende beurt.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan