Het krukje

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

Voor je staat een krukje; een eenvoudig krukje met bovenop een leren kussen. Het krukje is wat hoger dan normaal en is er duidelijk voor gemaakt om geknield op plaats te nemen. In de kamer waar het krukje staat staat slechts één lamp aan die op het krukje is gericht, waardoor dit al je aandacht opeist. Je voelt al een rilling door je lichaam gaan bij het zien van het krukje.

??Kleed je uit en ga erop? hoor je mijn stem vlak achter je zeggen. Je twijfelt heel even of je het ook echt aan durft om er op te gaan liggen. Even draai je je hoofd naar mij om en je ziet me je met strakke ogen aankijken. Mijn blik is duidelijk: ik verlang echt van je dat je naakt op het krukje gaat liggen. Weer gaat er een rilling door je lichaam. Je weet dat je er naar verlangt om er op te kunnen liggen en toch voel je een soort van angst. Je slikt een keer en begint je dan uit te kleden. Eerst je schoenen, dan je shirt en vervolgens je rok en ten slotte ook nog je kousen. Even hoop je dat ik je zo, in je speciaal hiervoor uitgezochte lingerie, op het krukje zal laten plaatsnemen. Hoewel je dat ook weer niet hoopt; nee, je verlangt ernaar dat ik van je verlang dat je naakt zal zijn. Niet omdat ik je mooier zal vinden zonder je lingerie of omdat jouw naakte lijf me nog meer zou opwinden, maar omdat het jou helemaal naakt en heel klein zou doen laten voelen. Rillingen gaan door je lijf bij die gedachte. Je zou maar al te graag nu even in mijn hoofd willen kunnen kijken en mijn gedachten over jou kunnen lezen. Zal ik je te dik vinden? Zo zal je over het krukje heen moeten buigen waardoor je kont extra aandacht van mij zal krijgen. Wat zal ik wel niet denken van je kont als ik die zo zal zien?

??Alles uit? hoor je mij streng zeggen. Je handen gaan richting je bh om die los te maken, maar je voelt je vingers trillen en kunt hem niet gelijk loskrijgen. ??Kunt u me niet helpen?? vraag je, maar voordat je je vraag helemaal hebt uitgesproken denk je al ??wat vraag je nu dan domme doos??. Ik zeg niets maar duw je handen aan de kant. Je voelt hoe mijn vingers je bh losmaken. Mijn vingers glijden over je huid wanneer ik je de bh af doe. En even strelen ze over je borsten heen. Je tepels reageren direct en je voelt ze verder opzwellen tot twee harde punten. Een kleine aanraking van die gevoelige knoppen is voldoende voor jou om te beseffen hoe alles binnen je lichaam nu met elkaar verbonden lijkt te zijn. Intussen pak ik de randjes van je string vast en schuif ik die in eens een eind naar beneden. Het voelt als een soort van bevrijding om zo naakt te zijn en gelijk heb je ook het gevoel dat je nu geen kant meer op kunt. Je schudt met je benen en laat je string verder zakken. Met iets gespreide benen sta je voor me en voelt hoe een van mijn handen op de weg terug omhoog de huid aan de binnenzijde van je benen iets streelt, waardoor het gevoel van totale naaktheid alleen nog maar wordt verstrekt en jij je nog onbeschermder en kleiner voelt.

Een plotselinge stevige tik van dezelfde hand op je kont doet je beseffen dat je verder moet gaan dan dit en je loopt op het krukje af. Het ziet er stevig uit en jij neemt er op je knieën op plaats. Je wilt al voorover buigen, maar ik voorkom dat door te zeggen: ??blijf zo zitten?. Ik ga achter tussen je voeten staan, waardoor je benen wat van elkaar worden geduwd. Even kijk je omhoog en kijk je me zo aan. Je ziet me daarboven je en ik kijk op je neer. ??Slet? zeg ik en gelijk laat je je hoofd weer teruggaan terwijl je je ogen neerslaat. Rillend van opwinding zit je voor me. Hoe vernederend ik je ook een slet noemde het beschrijft nog niet half hoe jij je nu voelt. Toch zit je er totaal niet mee; op dit moment had ik je geen betere naam kunnen geven.

Ik doe je een blinddoek om en weer voel je de rillingen door je lichaam gaan. Je voelt je nog machtelozer zo in het duister en het lijkt alsof je andere zintuigen het verlies van het zicht compenseren. Je voelt mijn vingers nog duidelijker over je lichaam gaan, en kunt mijn ademhaling horen. Maar ook ben je je zelf nu gelijk heel bewust van je eigen opwinding want die kan je wel heel duidelijk ruiken. Een gevoel van schaamte gaat door je heen, maar gelijk worden je borsten door mijn handen vastgepakt en trek ik je stevig tegen me aan. Je kreunt van opwinding, waardoor je je nog meer schaamt, maar ik gun je geen tijd om je je echt te schamen. Mijn handen kneden je borsten stevig en de rillingen van opwinding gaan weer door je lichaam. Mijn vingers pakken je harde, gevoelige, tepels en ik rol ze tussen mijn vingertoppen heen en weer. Je voelt pijn en opwinding en kreunt het weer uit. ??O, wat laat ik me gaan? en ??Hij zal me echt een vreselijke geile slet vinden? denk je verschrikt en je probeert je in te houden. Maar ik neem je borsten om de beurt vast en doe er iets straks omheen, waardoor ze gelijk nog een stuk gevoeliger worden en jij je bijna gelijk al niet meer aan je voornemen kunt houden. Zelfs de lichtste aanraking van je borsten door mijn handen doen je sidderen en wanneer ik vervolgens je harde en overgevoelige tepels vastpak en en rukjes aan geef kreun je het weer uit. Ik geef tikken met mijn vlakke handen op je borsten terwijl ik je stevig vast hou en jij geen kant op kunt. Zodra je je borsten met je handen probeert te beschermen geef ik je tikken over je vingers en zeg ik streng: ??Laat dat? om vervolgens weer kletsende tikken op je borsten te geven. Je voelt je borsten heen en weer schudden bij iedere tik en hoe ze gaan gloeien. Tot een paar keer toe probeer je je handen voor je borsten te brengen, maar iedere keer worden je handen bestraffend weggeslagen. Je geeft het op; je kan ze niet beschermen en eigenlijk wil je dat ook totaal niet. Ik pak je bij je haren vast. Gelijk wil je je armen weer om hoog brengen, maar nog voordat je ze echt op kunt tikken zeg ik streng: ??Neer die armen?. Je kreunt van pijn, maar tilt je handen niet verder op. Er volgen meer tikken op je borsten en de tranen schieten in je ogen.

Ik haal de beknelling rondom je borsten weer weg. Door de toestroom van bloed gaan er twee pijnscheuten door je heen. ??Buig voorover? zeg ik en jij gaat liggen om vervolgens gelijk weer overeind te komen; je borsten zijn wel heel gevoelig geworden en je kunt er niet direct op steunen. Even laat ik je wat tot rust komen en maak ik intussen boeien rondom je enkels en polsen vast. Wanneer je benen wat langs elkaar wrijven voel je dat je zelfs daar drijfnat bent, maar je echt ervoor schamen doe je niet meer. Ik maak de boeien om je enkels aan het krukje vast waardoor je benen wat van elkaar komen te staan. Maar aan het geluid wat ik vervolgens maak, weet je dat ik nog niet helemaal tevreden ben. Snel maak ik een paar touwen om je bovenbenen vast, waarbij je mijn vingers bovenaan je bovenbenen, vlak blij je kut voelt komen. ??Natte slet? hoor je mij zeggen, terwijl ik bezig ben en ik veeg mijn vingers over je kont af. Je voelt je geil bijna uit je druipen, maar rilt alleen nog maar van opwinding. De touwen om je bovenbenen maak ik ook aan het krukje vast waardoor ook je bovenbenen van elkaar blijven staan. Je voelt hoe je kut wat is open gaan staan en je verlangt ernaar om daar aangeraakt te worden, maar ik duw je naar beneden zodat je even op je gevoelige borsten komt te liggen. Je kreunt van pijnlijke opwinding. Ik maak je polsen onderaan het krukje vast en trek dan je iets naar voren zodat je borsten van het krukje gaan en ze vrij komen te hangen. Of je daar nu zo blij mee moet zijn weet je niet meer; nu zijn ze helemaal zo onbeschermd.

??Zo nu eens even die reet van je onder handen nemen? zeg ik en ik streel met mijn hand een paar keer over je billen. Daarna voel je een zweep op je kont komen. Zachte stroken gaan over je billen heen. De uiteinden van de stroken voel je tegen je billen slaan, maar de rest van de stroken glijden haast over je huid heen. Een rilling gaat door je heen bij het voelen van deze eerste slagen en je weet dat er waarschijnlijk nog heel wat zullen volgen. Al snel worden de slagen sneller en wat harder, waardoor de stroken tegen je billen aan beginnen te kletsen. Je kunt de hele stroken nu duidelijk voelen en je laat je met de slagen meevoeren. Hoewel je maar minimale speling hebt weet je toch nog iets met je kont te draaien. Niet dat je dat bewust doet; je kont beweegt gewoon wanneer er op wordt geslagen. Pas wanneer ik zeg: ??Ja, draai maar flink met die slettereet van je? word je er zelf ook je bewust van dat je het doet. Maar stoppen kan je het niet en willen stoppen doe je ook al niet; je vindt het veel te lekker dat je kont zo uitdagend voor mij beweegt. Er volgen wat hardere slagen en je draait nog meer met je kont, maar nu duw je je heupen ook naar voren, net alsof je wilt ontsnappen aan de slagen. Je kruis komt tegen de leren zitting van het krukje en bezorgt je een nieuwe geile sensatie. Nog steeds draai je met je kont, maar nu hou je je kruis stevig tegen het krukje aan, waardoor je natte kut verder wordt geprikkeld. Je bent je er helemaal van bewust wat je doet en wat je voelt. Je voelt je echt een geile slet, maar doet absoluut geen poging meer om je in te houden. Ik sla nog wat harder op je kont en jij hijgt en kreunt van pijn en opwinding. Je voelt je kont helemaal opgloeien tot een egaal rode plek. Ik neem een cane en sla je daarmee. De tikken zijn feller en komen steeds vlak naast elkaar neer. Steeds voel je een felle pijnscheut door je lichaam gaan en steeds gloeit een streep van huid op je kont even helemaal op. Het wegtrekken van het gevoel, voel je niet doordat ik dan de volgende tik al weer heb gegeven. Denken doe je niet meer; alles in je lichaam gebeurt automatisch, zelfs wanneer ik maar heel even stop met slaan, smeek je automatisch ??Niet stoppen, niet stoppen?. Gelukkig volgen er gelijk weer nieuwe slagen, maar nu meer gericht op de onderzijde van je kont en de achterzijde van je bovenbenen. Je hebt het gevoel bijna klaar te komen, maar echt komen doe je niet. Ik geef je een aantal extra harde slagen; slagen die strepen zullen achter laten, die dagen later nog zichtbaar zullen zijn. Je schreeuwt het uit bij iedere tik. De tranen schieten weer in je ogen, maar je verlangt alleen maar naar meer van die slagen, die je dan ook krijgt tot je kont helemaal overgevoelig wordt.

Net op het moment dat jij denkt dat je niet meer kunt hebben stop ik met slaan en laat een hand heel zacht over je kont glijden. Je slaakt een kreet bij het voelen van de hand. Het zachte strelen van de hand over je overgevoelige billen maakt je helemaal wild. Ik laat mijn vingers precies over de extra gevoelige plekken op je kont gaan, waardoor je nog beter beseft dat er strepen op je kont zichtbaar moeten zijn. Langzaam beweegt de hand tot onderaan je billen en je voelt mijn vingers steeds dichter bij je kut komen. Je probeert je kont wat naar achteren te duwen, zodat mijn vingers er nog dichterbij zullen komen, maar de hand beweegt met je kont mee naar achteren. Je kut schreeuwt haast om aandacht; je verlangt er vreselijk naar om daar nu betast te worden. De vingers glijden nog iets verder tussen je benen en komen bijna tegen de ingang van je natte doos aan. Je kreunt van opwinding en begint haast te smeken om ze in je te mogen krijgen. ??Wat ben je ook een natte slet? grom ik en dan ineens stoot ik mijn vingers bij je naar binnen. Je schreeuwt het uit van opwinding. Je voelt de vingers diep in je stoten en hoort je kut soppen bij iedere beweging. Je voelt dat ik nog een vinger extra bij je naar binnen duw en hoe ik de toppen van mijn vingers tegen je spotje laat stoten. Met de nagels van mijn andere hand kras ik over je blote rug en billen, wat je alleen nog maar meer opgewonden maakt. Met moeite weet ik nog een vinger bij je naar binnen te duwen, je kut wordt helemaal opengeduwd bij iedere stoot. Je hebt geen idee hoeveel vingers ik nu in je heb, maar je weet wel dat je echt niets meer erbij kunt hebben. Langzaam bewegen de vingers op en neer en intussen laat ik de vingers van mijn andere hand naar je clit gaan om vervolgens daarover te wrijven. Je lichaam staat haast op springen, maar het voelt zo intens heerlijk aan dat je nog niet wilt klaarkomen. Je knijpt je spieren samen en verzet je er tegen dat je gaat komen. Ik duw de vingers in je kut harder en dieper in je, waardoor je nog verder wordt open geduwd. Je hebt het gevoel dat ik je open zal scheuren, maar het voelt allemaal zo overweldigend dat je zelfs dat even voor lief zou nemen. (Daarbij weet je dat daarvoor toch echt heel wat meer nodig zal zijn). De vingers van de andere hand wrijven snel op en neer over je clit heen. Minuten lang blijf ik met de vingers van de ene hand tot diep in je stoten terwijl de vingers van de andere hand je clit in vuur en vlam zetten. Dan ineens trek ik mijn vingers uit je, om vervolgens nog maar twee vingers in je te duwen, die heel snel heen en weer, op en neer in je bewegen. Je voelt ze overal langs de binnenzijde van je kut gaan. ??O, mag ik komen?? schreeuw je, wetende dat je het nu echt niet lang meer zal volhouden. Je voelt de spieren van je onderbuik samentrekken en je kreunt hard. Nog even gaan de vingers in je heel snel op en neer. Je wordt gek van opwinding; je kan niet meer en dan klinken de verlossende woorden: ??Nou, laat je dan gaan slet!?. Gelijk duw ik mijn vingers nog eens helemaal diep in je samentrekkende kut. Je lichaam schokt en met haast dierlijke schreeuwen kom je klaar. De vingers in je kut hou ik even stil, maar ik blijf gewoon over je clit wrijven, waardoor je eerste orgasme , zonder rust overgaat in een tweede orgasme. Terwijl je lichaam nog schokt voel je de vingers al weer stotende bewegingen in je te maken. Even denk je dat je lichaam rustiger wordt, maar dan voel je je onderbuik al weer samentrekken en terwijl je nog kreunt: ??O, ik ga weer komen? voel je al weer je hele lijf schudden.

Dan trek ik mijn vingers uit je. Hijgend hang je op het krukje. Je voelt hoe ik je hoofd aan je haren omhoog trek. ??Schoon likken? zeg ik en gelijk voel je hoe ik mijn vingers tegen je mond aan duw. Je kunt je eigen geil proeven en opent je mond. Gewillig lik en zuig je op mijn vingers tot ik ze weer uit je mond trek.

En dan ineens volgen er nog een stuk op tien snelle, hard kletsende de tikken op je kont. Je schreeuwt het uit en voelt dan je helemaal week worden. Alles om je heen vervaagt en jij hangt helemaal ontspannen over het krukje en je bent vertrokken naar je eigen wereldje.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan