Meesterlijke uitdaging

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

Het maakt allemaal niet uit hoe het begon, mij feit is dat, dat we allebei net onder de douche zijn geweest en gemakkelijk gekleed zijn en we nu alleen bij mij thuis zijn en we wat tv zitten te kijken met de zekerheid dat wat wij ook zullen doen deze avond geen schade voor een van ons beide zal hebben. Een vrijheid waar je heel soms naar verlangt maar verder verafschuwt, want je hebt het daarvoor veel te goed. Het programma op tv kan je weinig boeien, maar dat komt niet zo zeer doordat het saai zou zijn, maar wel omdat je naar iets anders verlangt, iets wat ik je zal kunnen geven.

In je hoofd ga je de mogelijkheden af om mijn aandacht van de tv af te leiden. Me rechtstreeks vragen dat kan je niet, hoewel je dat wel graag zou willen. Je uitkleden en dan maar kijken wat ik zal doen, nee, dat gaat veel te ver. Je besluit het heel subtiel te doen en vraagt: ??wilt u nog een kop koffie?. Je moest wel een aantal keer diep ademhalen om die zin echt met een duidelijk maar niet opvallend of stotterend u uit te spreken en voelt je hoofd gelijk rood worden. Je hart klopt in je keel, maar mijn reactie is nou niet de verwachte. Mijn hoofd draait niet met een ruk om vanwege je vraag, nee, ik zeg alleen maar: ??Ja, lekker? en kijk je maar heel even aan wanneer ik je mijn kopje geef. Wat een tegenvaller. Weer begint je hoofd te malen. De koffie op je knieën aanbieden? O nee, veel te eng. Een extra knoopje van je blouse even snel losmaken? Het is een idee, maar zou misschien wel op gaan vallen. Het wordt een voorzichtig ??alstjublieft? een haast onhoorbare verspreking. Helaas weer geen reactie behalve ??Dank je wel? Let ik dan nooit eens echt op?

Dan maar iets klieren. Je kijkt rond hoe je mij kunt pesten. Lastig want je ziet niet gelijk iets. Maar wanneer ik om me heen grabbelende bewegingen maak heb je het gevonden. Mijn aansteker ligt nog op tafel, maar ik zie hem niet. Snel neem je een sigaret en steek je die met mijn aansteker aan en de aansteker leg je op het stukje stof tussen je benen van je rokje. En gelijk ga je doen alsof je het programma heel boeiend vindt. ??Mag ik mijn aansteker?? vraag ik, maar je reageert niet direct. In je voel je de aandrang om te glimlachen maar je weet die nog te verbergen. Je verwacht dat ik het nog wel een keer zal vragen, maar dan ineens zie je mijn hand richting je rokje gaan om hem dan maar zelf te pakken. Maar dat is niet de bedoeling! Zonder je te bedenken pak je hem voor mijn hand weg en zeg je: ??netjes vragen?. Je ziet een grijns op mijn gezicht verschijnen en kan je zelf niet bedwingen en grijnst terug. Mijn ogen glimmen en mijn houding wordt langzaam dreigender. ?? Pak hem dan, pak hem dan? zeg je in je gedachten tegen me. Je houdt je adem in en wacht op wat komen gaat. Ik draai mijn hand en hou die voor je open, maar zeg niets. Mijn blik wordt strakker en je voelt de spanning toenemen. Nee, geven ga je hem niet. Je weet dat ik je niets zal gaan vragen maar toegeven ga je nu ook niet meer. Je hebt me op het punt waar je mij wilt hebben.

Bijna triomfantelijk kijk je me aan wanneer ik niet gelijk naar je toekom om de aansteker uit je handen te grijpen. Je besluit het spelletje nog maar wat verder door te zetten en zegt: ??Dan niet? en gelijk laat je de aansteker midden in je blouse tussen je borsten verdwijnen en kijkt me aan met een blik van: ??Als je hem wilt hebben, dan haal je hem maar.? ??Mij uitdagen he?? zeg ik en gelijk schud ik met mijn hoofd. Een paar seconden kijk ik recht in je ogen. De spanning voel je je lichaam vullen. En dan ineens kom ik overeind en jij duikt gelijk in elkaar. Er volgt een korte worsteling, maar al snel lig jij op je rug op de grond met mij boven op je. ??O, jij krijgt spijt meisje? zeg ik, maar jij denkt: ??Volgens mij totaal niet. Ga door.? En ik ga door...

Van onder de stoel trek ik een paar stukken touw vandaan. Je vindt het wel heel toevallig dat het er ligt, maar besteedt daar nog niet veel aandacht aan. Ik schuif wat over je heen en klem je armen bij elkaar, om die vervolgens aan elkaar te binden. Je verzet je wel wat, maar onvoldoende om echt los te komen. Een keer weet je wel bijna los te komen, maar dan grijp ik stevig in door je armen vast te pakken. Een scheut van pijn gaat door je heen en doet je beseffen dat ook al zou je je echt gaan verzetten je waarschijnlijk nog geen enkele kans zou maken om te ontkomen. Het duurt daarna niet lang voordat ik je handen bij elkaar heb gebonden en ze vervolgens gestrekt boven je hoofd heb gelegd en daar ergens heb vastgemaakt, zodat je ze ook niet terug kunt trekken. Daarna schuif ik naar beneden en ga op je benen zitten. Ik kijk je aan en maak dan heel langzaam alle knoopjes van je blouse los en trek me er totaal niets van aan dat je totaal geen bh draagt en dus je borsten helemaal ontbloot worden. De aansteker ligt inmiddels al helemaal niet meer op je, maar ergens op de grond. Ik pak hem, toon hem aan jou en zeg dan weer met een grote grijns: ??Je krijgt spijt.? Ik schuif nog iets verder over je benen naar beneden tot ik je broek kan losmaken en wanneer ik dat voor elkaar heb voel je hoe ik die over je kont naar beneden weet te trekken terwijl ik langzaam over je benen verder naar beneden schuif. Je string voel je mee glijden maar die blijft halverwege je kruis toch nog steken. Zodra ik je broek helemaal uit heb besluit je nog eens te verzetten tegen wat nu al onvermijdelijk is. Ik loop snel om jou en de tafel heen en ga boven je kruis zitten en schuif dan langzaam er overheen zodat ze me niet kunnen raken. Wanneer ik ook je enkels en voeten min of meer heb stilliggen neem ik twee stukken touw en maak elk om een van je enkels vast. Daarna maak ik die touwen aan het kastje aan het eind van je voeten vast, zodat je eigenlijk je benen ook niet meer kunt gebruiken.

Ik sta op en kijk op je neer en grijns naar je. De rillingen gaan door je lichaam. Ik ga zitten op de stoel en jij ligt languit bijna naakt aan mijn voeten. Ik buig me voorover en neem een van je inmiddels harde tepels tussen mijn vingers en knijp er even in. Je voelt de pijn die je haast gelijk al van genot doet laten kreunen, door je lichaam gaan. Dan pak ik mijn shaggie en steek ik die aan met een totaal andere aansteker die gewoon nog op het tafeltje naast me lag. Ergens voel je dat ik jou wel eens mogelijk heb kunnen uitdagen om mij uit te dagen. Sterker nog: je weet het haast zeker dat ik niet degene ben die uitgedaagd is, maar dat jij dat bent. Maar wat maakt het uit; ik doe nog steeds met je waar je zo naar verlangde. Ik plaats mijn blote voeten op je buik en kijk je weer aan terwijl ik mijn shaggie rook. Je voelt de voet over je lichaam bewegen en je blouse nog verder open duwen. De voet bezorgt je gelijk al een vreselijk klein en nietig gevoel, maar helemaal wanneer ik hem langzaam over een van je borsten begin te bewegen. Je voelt mijn tenen over je harde tepel gaan en daarmee spelen. Je slaat je ogen neer en kunt me niet langer aankijken. Je voelt schaamte, maar geniet intussen toch van het vernederende gevoel dat ik je geef. Hoe kan hij nu weten dat ik dit zou toestaan? Vraag je je in gedachten af. Maar voordat je er goed over na kunt denken voel je mijn andere voet richting je kruis schuiven, wat het vernederde gevoel alleen nog maar verder doet toenemen. Je weet zeker dat als je nu maar iets zou laten weten dat dit je toch echt te ver gaat, ik direct zou stoppen, maar het gaat je helemaal niet te ver. Slechts je verstand zegt dat die veel te ver gaat, maar je gevoelens schreeuwen intussen bijna het tegenover gestelde. Mijn tenen gaan over je venusheuvel en rillingen gaan door je heen. Een teen tilt langzaam je string op en dan schuiven de tenen verder. Je kunt je ademhaling niet meer controleren en begint zacht te hijgen. Ik duw met een teen op je clit en laat de teen dan langzaam maar stevig op en neer bewegen. Je lichaam kronkelt van pure opwinding en jij zucht een aantal keer diep. ??Slet? zeg ik met een haast bestraffende stem, maar intussen voel je mijn tenen nog verder je string in glijden en je kreunt haast van opwinding: ??O ja? Waarna je gelijk begint te blozen, want je weet niet eens of je je gedachte hardop hebt uitgesproken of niet. ??Wat ben je nu al vreselijk nat? hoor je maar de opmerking maakt je alleen nog maar meer opgewonden en bijna automatisch duw je je kruis extra tegen mijn voet aan. Met mijn handen schuif ik je string iets verder naar beneden waardoor ik mijn voet nog beter op je kruis kan duwen en ik wijf met de wreef van mijn voet op en neer over je natte kruis. Misschien wel een kwartier, misschien zelfs wel langer laat ik zo mijn voeten over je kruis en borsten bewegen en jou in deze zeer vernederende houding liggen.

??Wat ben je toch eigenlijk een vreselijke slet? zeg ik. Je kijkt me aan. De schaamte die je aanvankelijk voelde is verdwenen; je voelt je nog steeds wel heel klein, maar van schaamte is geen sprake. Ik kijk je diep in je ogen en zeg dan: ??Je hebt mijn voet vies gemaakt met die natte kut van je?. En gelijk breng ik de voet tot vlak bij je gezicht. Je weet wat ik van je verwacht maar schrikt gelijk van je eigen verlangens en gelijk is het beschaamde gevoel weer helemaal terug. Je kunt je eigen geur ruiken vlak boven je gezicht op mijn voet. Twijfel gaat door je heen of je nu wel of niet zal doen wat ik van je verwacht. Dan doe je je hoofd iets naar boven en duw je je lippen tegen de voet en kust die. Om vervolgens je gelijk te bedenken wat je nu eigenlijk hebt gedaan. Ik trek mijn voet terug en plaats die weer op je buik en laat even gewoon liggen.

Vervolgens maak ik de uiteinden van de touwen los, zodat ik je kan verplaatsen en ik leg je op je rug op de salon tafel neer, waar ik de touwen aan je armen en benen op een of andere manier aan elkaar vast maak. Je ligt met gespreide benen recht voor me. Ik heb een kussen onder je hoofd geschoven zodat je me net over je eigen lichaam kan zien zitten. Rillingen gaan door je heen bij de gedachte dat ik zo tegen je openstaande kut aan zit te kijken. Ik schuif mijn stoel wat dichterbij en leg dan mijn vingers op je schaamlippen om die vervolgens nog eens extra te spreiden. Je voelt je kut nog verder open gaan en weet gewoon dat ik nu recht in je drijfnatte doos zit te kijken. Terwijl ik je kut zo open hou laat ik een vinger over je clit bewegen. Golven van genot gaan door je heen en al snel lig je te hijgen van opwinding. ??Slet!? hoor je me zeggen maar jij kreunt alleen nog vol overgave: ??O ga, door.? Ineens laat ik je schaamlippen los en trek ik mijn vinger van je clit maar nog voordat jij je teleurstelling daarover kunt uiten stoot ik ineens een aantal vingers in je kut. Je voelt de vingers in je kut stoten en ze steeds even krommen zodat ze je spotje ook nog eens raken. Je hebt geen idee hoeveel vingers er eigenlijk in je zitten, maar je weet wel dat het er meer dan twee moeten zijn. Pas wanneer ik er nog een vinger bij breng weet je dat het er drie waren en dat nu de vierde ook je kut in zal komen. Even duw ik iets rustiger maar zodra je je iets ontspant voel je ze allemaal in je komen. Je gilt een keer van pure opwinding en dan verlies je helemaal de controle over je lichaam. De stotende vingers maken je helemaal gek en doen de druk onder in je lichaam snel toenemen. En daarna volgen snelle gravende en draaiende bewegingen die je spotje steeds weer raken en je tot je climax brengen. Je voelt je lichaam samentrekken en daarna de ontlading. Je lichaam schokt en je sappen beginnen voor je gevoel uit je te golven. Ik wrijf over je clit, waardoor de heftige reactie van je lichaam alleen nog maar sterker wordt en wanneer je maar iets tot rust begint te komen stoten mijn vingers weer in je om je bijna gelijk naar je volgende orgasme te brengen. Ik geef je intussen tikken met mijn vrije hand op de binnenzijde van je boven benen. De scheuten van de pijn die door je lichaam gaan maken je alleen nog maar wilder en al snel kan je je echt niet meer inhouden en voel je je lichaam nogmaals samentrekken en schokken. Wanneer ik mijn vingers uit je trek voel je gewoon je sappen uit je lopen. Ik laat je zo liggen en wetende dat ik recht naar je gebruikte kut zit te kijken zak je met een tevreden grijns op je gezicht helemaal weg je eigen wereldje in.

Wanneer je weer iets bijkomt voel je een hand door je haar gaan en gelijk hoor je mijn stem. ??Rustig maar, laat je ogen nog maar even dicht?. Je merkt dat je op de bank ligt met een deken over je heen. Je hoofd rust op mijn benen. Je sluit je ogen weer en geniet van de strelingen door je haar. Even later weet je je ogen wat verder open te krijgen en je kijkt me aan. ??Sigaret?? vraag ik. Je knikt en ik steek er een voor je aan, maar geef die niet aan je. In plaats daarvan laat ik je trekjes nemen. Je wordt je steeds bewuster van wat er gebeurt is en vooral wat ik allemaal met je heb gedaan. Je hebt er vreselijk van genoten en hebt het gevoel dat ik dat ook heb. Tenminste: onder je hoofd meen je duidelijk een teken daarvan te kunnen voelen. Wanneer je je sigaret op hebt kan je het gewoon niet laten om even met je hoofd iets extra tegen mijn kruis aan te duwen, terwijl je mij aan blijft kijken. Je ziet weer de bekende grijns op mijn gezicht verschijnen en ik zeg: ??Doe het dan.?

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan