Oeps

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

Twee uur, je komt onverwacht eerder thuis. Je zou pas drie uur later thuis zijn, maar door onverwachte omstandigheden heb je nu 2 uur lang niets te doen. Je hebt een vriendin meegenomen die niets van onze bijzondere relatie af weet. Ze weet dat je een vriend hebt maar niets meer dan dat. Je komt binnen en kijkt of ik er ben; ik zou thuis zijn, maar het kon zijn dat ik even boodschappen zou gaan doen en blijkbaar is dat laatste het geval want je ziet me nergens en mijn jas hangt niet aan de kapstok.

Je gaat met je vriendin in de kamer zitten en jullie drinken en kletsen wat. Op een bepaald moment komt het gesprek over het waterbed wat we hebben. Je vriendin heeft niet echt een beeld van wat ze zich nu bij een waterbed moet voorstellen en je neemt haar mee naar boven om het bed te laten zien en te laten voelen. Je geeft aan dat zij voorop naar boven mag gaan. Bijna bovenaan de trap staat je vriendin ineens stil en ze kijkt richting het kamertje naast de slaapkamer. ‚??Wat is er?‚?Ě vraag je verbaast, want jij kan niet zien wat zij op dat moment al wel kan zien. Je vriendin zegt niets maar loopt door naar boven. Wanneer jij ook een paar treden verder bent begrijp je ineens de verbazing van je vriendin; tot je schrik zie je de deur van het kamertje naast de slaapkamer helemaal openstaan en al onze BDSM-spullen zijn duidelijk zichtbaar. Terwijl jij nog geschrokken op de trap staat zie je je vriendin zo richting het kamertje lopen. Je stamelt nog wat, maar eigenlijk kan je even niets uitbrengen, tot je vriendin vraagt: ‚??Mag ik binnen kijken?‚?Ě. Je schrik slaat gelijk weer over in verbazing en je antwoord zacht: ‚??ja, toe maar‚?Ě. Je had veel verwacht maar niet deze reactie van haar. Je ziet haar recht op de zwepen aflopen en ze laat de stroken van de su√®de zweep vervolgens door een van haar handen glijden. ‚??Veel zachter dan ik had verwacht‚?Ě zegt ze vervolgens en je begrijpt uit haar woorden en hoe ze die uitspreekt dat ze op zijn minst iets van interesse heeft in BDSM. Ze neemt de volgende zweep en laat ook daarvan de stroken door haar vingers glijden en ze vraagt: ‚??hoe voelt dat nou?‚?Ě.

Dan ineens sta ik in de deuropening van de kamer en ik zeg: ‚??Ga maar staan, dan kan je het voelen‚?Ě. Je was zo bezig met de reacties en de vragen van je vriendin dat je helemaal niet door had dat ik binnen was gekomen. Je draait je om en zegt: ‚??Waar kom jij zo snel vandaan?‚?Ě. Ik kijk je gelijk met een strakke blik terug en zeg: ‚??U is het, zij weet nu toch wel wat je relatie tot mij is, dus kan je me ook gewoon aanspreken‚?Ě. Door mijn blik en mijn strenge stem antwoord je haast onbewust: ‚??Ja, meester‚?Ě. Maar wanneer je je woorden hebt uitgesproken, kijk je ineens bijna verschikt naar je vriendin; ze is nu ineens wel heel veel over jou te weten gekomen. Gelukkig glimlacht ze gelijk naar je, wat je best gerust stelt. Even stel ik mij aan je vriendin voor als jou vriend en tevens meester, wat jou een nog trotser gevoel van binnen geeft. Je vriendin stelt zich even snel aan mij voor en daarna richt ze haar ogen gelijk weer op de zweep die ze nog steeds tussen haar vingers door laat gaan. Ze is zo in gedachten bij de zweep dat ze niet eens merkt dat ik zacht tegen je zeg: ‚??tja, wist niet dat je thuis zou komen anders had ik de deur wel even afgesloten‚?Ě. Dan herinner je je ineens waarom je eigenlijk naar boven bent gegaan en je zegt tegen je vriendin: ‚??Kom, ik zou je het waterbed laten zien‚?Ě. Je vriendin gaat met je mee maar in haar blik meen je iets van weerstand om de kamer te verlaten te zien. Wanneer je het waterbed hebt laten zien gaan jullie weer naar beneden, maar ik blijf boven. Jullie kletsen nog wat en intussen hoor je mij boven timmeren. Het duurt niet lang en even later kom ook ik naar beneden en neem schuin tegenover je plaats op de bank. ‚??Wat was U aan het doen?‚?Ě vraag je. Je voelt je nu best wel een beetje trots om dit zo voor je vriendin aan mij te vragen. Mijn eerste antwoord is: ‚??Dat zie je vanavond wel‚?Ě, maar wanneer je het nog eens vraagt met een beetje slijmerig stemmetje, antwoord ik: ‚??ok, ok, ik was de laatste hand aan het leggen aan een nieuwe zweep, daar had ik net wat spijkertjes voor gehaald die ik nog te kort kwam‚?Ě. Je rilt bij de gedachte aan een nieuwe zweep en dat ik je dat anders vanavond zou hebben laten merken, wat inhoud dat je zeker vanavond nog in het kamertje het een en ander zal ondergaan.

Dan richt ik mijn blik richting je vriendin en vraag: ‚??Geschrokken van ons?‚?Ě. Je vriendin antwoord vrijwel direct met: ‚??Nee, niet geschrokken. Ik had het niet verwacht van haar, maar geschrokken ben ik zeker niet‚?Ě. ‚??Waarom had je het niet verwacht van haar; is ze zo bijzonder dan?‚?Ě vraag ik terug en je vriendin antwoord: ‚??O nee, ze is juist heel normaal‚?Ě en in haar stem klinkt iets door als ‚??en juist daarom had ik het niet verwacht‚?Ě. Ik glimlach een keer en vraag dan: ‚??Jij bent toch ook normaal?‚?Ě. Je vriendin kijkt mij vragend aan omdat ze nog niet door heeft welke kant ik met die vraag op wil, maar dan voeg ik er aan toe: ‚??Jij hebt ook duidelijk interesse in de zwepen‚?Ě. Je vriendin is stil en slaat haar ogen iets beschaamd neer, net of ze is betrapt. Jij kijkt naar mij en weet gelijk al welke kant ik op wil. ‚??Wil je die zweep nu wel of niet voelen‚?Ě vraag je een beetje plagend aan je vriendin. Even is het stil en net voordat je vriendin het antwoord wil geven, zeg ik: ‚??Dan gaan we naar boven‚?Ě en ik sta gelijk op en loop naar boven. Jij en je vriendin zitten nog beneden. Je kijkt je vriendin aan en zij jou. Ze kijkt ongemakkelijk en vraagt dan aan jou: ‚??Meent het dat nou?‚?Ě. Maar uit de blik en de houding van je vriendin maak je op dat ze zich meer afvraagt of jij er niet mee zit en je zegt dan: ‚??Als je het wilt voelen, gaan we naar boven. Ik weet zeker dat hij voorzichtig met je zal doen deze eerste keer‚?Ě. Daarna sta je op en steek je je hand uit naar je vriendin en neemt haar aan haar hand mee naar boven.

Boven sta ik in de kamer op jullie te wachten. Je ziet de glimlach op mijn gezicht en je merkt dat je zelf ook wat glimlacht. Je trekt je vriendin aan haar hand naar voren, zodat ze tussen jou en mij komt te staan. Ik kijk haar aan en zeg: ‚??Je kleren moeten wel uit, je ondergoed kan je aanhouden‚?Ě. Je kunt je voorstellen hoe je vriendin zich zal voelen nu ik dit zo tegen haar zeg. Je knijpt nog even iets in haar hand om haar een beetje succes te wensen en laat dan haar hand los. Even staat je vriendin te denken wat ze zal doen, maar dan begint ze haar blouse los te knopen en even later heeft ze al haar kleding op haar ondergoed na uit. Ik pak haar polsen beet en doe haar een paar boeien om haar polsen, terwijl ik tegen haar zeg: ‚??wees niet bang, ik zal voorzichtig met je zijn, maar als je het wil voelen, moet je het wel echt voelen‚?Ě. Vervolgens zak ik achter haar door mijn knie√ęn en doe ik haar ook een paar enkelboeien om. Daarna maak ik haar polsen vast aan een haak die aan een touw aan het plafon hangt. Daarna bevestig ik een spreidstang tussen haar benen en trek ik het touw van de haak aan het plafon wat aan, zodat haar lichaam helemaal strak uitgerekt komt te staan.

Ik neem de zachtste zweep en begin vervolgens je vriendin op een zachte manier over haar billen te slaan. Na een aantal keer te hebben geslagen laat ik mijn handen over haar billen glijden en schuif ik haar slip naar het midden waardoor haar ronde billen beter zichtbaar worden. Ze zijn behoorlijk wit, waardoor je nu al wat rode verkleuring kunt zien van de tikken die ik haar zo juist heb gegeven. Vervolgens geef ik haar nog een aantal tikken. Je hoort je vriendin zacht kreunen en gelijk vraag ik aan haar wat ze ervan vindt. ‚??Opwindend lekker‚?Ě antwoord je vriendin zonder na te denken. Ik blijf slaan maar intussen vraag ik haar: ‚??Het klink alsof ik nog wel iets harder mag slaan van je‚?Ě en met een kreun in haar antwoord je vriendin: ‚??Ja‚?Ě. Ik sla wat harder, maar voor je gevoel hou ik me nog echt in. Helaas begint de slip van je vriendin weer terug te schuiven naar zijn oude positie waardoor je niet langer haar billen zo mooi rood kunt zien worden. Blijkbaar stoort dat mij want eerst probeer ik de slip nog eens naar het midden te schuiven en als me dat niet lukt trek ik hem zo naar beneden dat hij net onder de billen van je vriendin blijft steken. Als snel zijn de billen van je vriendin daarna behoorlijk rood gekleurd. Je vriendin staat inmiddels te kreunen en te hijgen. Het is duidelijk dat ze behoorlijk opgewonden is. Even kijk ik jou aan en wijs dan richting de tepelklemmen. Ook jij vindt het een goed idee om iets verder te gaan en je knikt dan ook instemmend. Ik maak de BH van je vriendin los, wat ze zonder commentaar of wat dan ook toestaat. Daarna schuif ik mijn handen om haar borsten en begin die eerst te kneden. Je ziet dat ik de tepelklemmen al ergens tussen mijn vingers vastgeklemd heb, maar je vriendin heeft niets door. Een paar keer knijp ik haar stevig in haar tepels waarop ze nog wat harder kreunt van genot. Dan zeg ik half vragend: ‚??Je kunt wat hebben bij je tepels‚?Ě. En je vriendin zegt met iets van een trotse klank in haar stem: ‚??Ja, dat kan ik‚?Ě. ‚??O, hoe weet jij dat zo zeker‚?Ě vraag ik haar direct terwijl ik om haar heen loop en voor haar ga staan. Je ziet mijn handen met de klemmetjes open richting haar tepels schuiven. Je vriendin wil naar beneden kijken wat ik doe, maar ik zeg streng tegen haar: ‚??beantwoord mijn vraag en kijk me daarbij aan‚?Ě. Je vriendin wil haar ogen neerslaan, maar steeds wanneer die maar iets naar beneden gaan richt ze haar blik gelijk weer op mij en dan zegt ze: ‚??Ik vroeg me af hoe het voelde en gebruikte wasknijpers‚?Ě. Op dat zelfde moment zet ik beide klemmen op haar tepels en zeg: ‚??Dit is het echte gevoel‚?Ě. De eerste reactie van je vriendin is een pijnlijke kreet, maar dan herstelt ze zich. Ik laat de klemmen even zitten en kijk je vriendin recht aan. Dan zeg ik: ‚??Je geniet er nogal van geloof ik‚?Ě. Intussen zie je dat ik een hand naar beneden laat gaan en zo tegen haar kruis aan duw. Het enige wat je vriendin nog kan is instemmend kreunen en hijgen van opwinding. En hoewel mijn hand nog steeds aan de buitenkant van haar slip haar kruis aanraakt meen je zelfs te merken dat je vriendin klaarkomt.

Dan draai ik me naar jou toe en zeg: ‚??Slavin, kleren uit‚?Ě. Je voelt wel dat je nu niets anders kunt dan mij direct gehoorzamen, hoewel je het nog geen aangename gedachte vindt dat je zo naakt in het zicht van je vriendin zal staan. Je wil nog even je ondergoed aan houden, maar wanneer ik zeg: ‚??Uit‚?Ě gaat ook dat uit. Daarna neem ik je mee, en maak ik je recht tegenover je vriendin aan het kruis vast. Vervolgens haal ik voorzichtig de tepelklemmen van de tepels van je vriendin. Eerst volgt weer een pijnlijke kreet en dan zie je haar een beetje wegdwalen in haar gedachten. Ik controleer nog wel even of ze niet echt aan haar armen begint te hangen, maar wanneer ze dat niet blijkt te doen, neem ik een zweep en begin jou daar mee over je borsten te slaan. Je voelt de stroken zich om je lijf kronkelen en hoe ze je het pijnlijke genot toebrengen. Zo nu en dan zie je me even snel naar je vriendin kijken om te zien hoe zij het maakt, maar intussen geef ik jou slagen over heel je lichaam heen, die ook jou steeds meer opgewonden doen raken. Wanneer je lichaam heerlijk tintelt loop ik naar de hoek en pak ik de nieuwe zweep die ik heb gemaakt. Het is er een met gevlochten stroken met op de uiteinden knoopjes. Je rilt bij het zien van het vervaarlijk uitziende ding. Ik begin je ermee te slaan en gelijk merk je dat deze slagen nog meer aankomen dat die van de andere zwepen. Maar je kunt het goed hebben en de slagen dragen je langzaam weg van pijnlijke gevoelens naar een heerlijke extase. Nadat ik je met de zweep heb gegeven voel je mijn handen over je lichaam glijden en hoe ik je zacht streel. Je huid is gevoelig en het voelt heerlijk aan. Dat je vriendin, die inmiddels weer wat is bijgekomen, tegenover je toe staat te kijken krijg je totaal niet meer mee. Ik pak je hoofd bij je kin beet en streel met een hand je borsten. ‚??Kijk me aan slavin‚?Ě zeg ik een paar keer en wanneer je je ogen iets kunt openen, zeg ik: ‚??Kom klaar‚?Ě. Je voelt je lichaam direct beginnen te schokken en zonder dat ik maar een hand bij je kruis in de buurt heb, kom je tot een overweldigend orgasme. Waardoor je uiteindelijk helemaal weg zakt in je eigen gedachten en wereldje. Je voelt niet eens meer dat ik je losmaak en hoe ik je vervolgens voorzichtig op het matras leg. Je merkt ook niet dat ik daarna nog even je vriendin onder handen neem en hoe ik die daarna ook losmaak en gedeeltelijk naast je ook op het matras laat zakken. Wanneer je weer bijkomt zie je je vriendin half versuft met een ontbloot bovenlijf bij je hoofdeinde zitten. Je ziet een paar rode strepen over haar borsten lopen en na een tijdje besef je dat ook zij daar nog slagen heeft gehad. Wanneer je vriendin weer een beetje meer bijgekomen is, zegt ze zacht: ‚??Dank je‚?Ě tegen je, maar je beseft je niet eens waarom ze jou nu bedankt.

Een kwartiertje later zitten we alle drie beneden en ik vertel jou nog wat in de tijd dat jij aan het zweven was is gebeurd. Daarna vraag ik je vriendin hoe ze het gevoel van de zwepen vond. ‚??Heerlijk‚?Ě antwoordt ze met een zucht. Ik grijns en zeg: ‚??Ja, dat was te merken‚?Ě. Vervolgens schenk ik voor jullie wat te drinken in. Het uur dat jullie nog wat hadden moeten doen zijn jullie totaal vergeten, gelukkig was dat niet zo erg. Nadat het drinken op is nemen we beide bij de deur afscheid van je vriendin. Ze geeft ons beide een dikke kus op onze wangen. Heel even pak ik haar kin vast, en ik kijk haar strak aan en zeg: ‚??Jouw mond blijft tegen iedereen dicht over wat je nu van mij en mijn slavin weet‚?Ě. Je vriendin antwoordt direct: ‚??Natuurlijk‚?Ě en dan zeg ik met een glimlach erachter aan: ‚??Dan zal ik niemand vertellen hoe nat die slip van je nog was op het moment dat jij hier de deur uitging‚?Ě. Je ziet je vriendin even blozen van schaamte, maar dan geeft ze me nog snel een kus en glimlacht ze. ‚??Daar ben ik niet bang voor‚?Ě. Ook jij krijgt nog een knuffel van je vriendin en ze zegt ‚??Tot morgen‚?Ě en daarna loopt ze de deur uit.

Glimlachend lopen we beide de kamer weer in. ‚??Zo even eten, en daarna gaan we verder‚?Ě zeg ik en jij verheugd je vast op een lange en intensieve avond die nog volgen zal.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan