Overgave

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

??Iets leuks voor me aangetrokken?? Is de eerste vraag die ik je stel zodra we mijn kamertje binnen stappen. Je schikt wel even van het directe, maar het gevoel is niets bij het verlangen wat je diep van binnen voelt. ??Ja? antwoord je en je slaat je ogen neer. Je hoopt echt dat ik het mooi zal vinden, want je hebt het speciaal voor mij uitgezocht.

??Dan mag je dat aanhouden, de rest gaat uit? zeg ik heel beslist. Weer schik je, maar het verlangen in je vertelt je dat je eigenlijk niets liever dan dat wil. ??Kijk me aan terwijl je je uitkleedt? zeg ik en je draait mijn kant op. Je ogen willen naar de vloer kijken, maar je dwingt ze recht in die van mij te kijken. Je zakt door je knieën en doet je schoenen uit. Even zakken je ogen en je voelt je gelijk heel klein voor mij worden. ??Blijven aankijken? klinkt streng uit mijn mond. Je ziet mijn ogen diep in je kijken en ze doen je je alleen nog maar kleiner voelen. Je komt omhoog en maakt je broek los. Je voelt een rilling door je lichaam gaan, terwijl je hem laat zakken. Mijn ogen kijken niet naar je broek of wat daar bloot komt, ze blijven jou aankijken en je voelt gewoon dat ik je gevoelens haast kan zien. Opwinding en onderdanigheid vullen je lichaam. Je doet je shirt uit en hoopt dat ik nu ga kijken wat je voor mij hebt aangetrokken, maar mijn ogen blijven je recht aankijken. Zal je vragen wat ik ervan vind? Nee, dat durf je niet. Maar niet omdat je je niet veilig bij mij voelt, nee, omdat het de sfeer zou doorbreken. Als ik het mooi zou vinden zou ik je mogelijk een compliment geven, maar dat wil je nog niet, je voelt je juist... juist zo heerlijk klein. ??Draai je om? zeg ik. Je voelt een rilling door je gaan wanneer je mijn ogen niet meer kunt zien. Je voelt mijn ogen over de achterzijde van je lijf gaan. Je voelt me je vrouwelijke vormen inspecteren en keuren met mijn ogen. Het geeft je een onzeker gevoel, maar toch weet je dat je je veilig kunt voelen. Voor je gevoel laat ik geen millimeter van de achterzijde van je lichaam on-bekeken.

Ik kom vlak achter je staan en zeg: ??kijk recht voor je en doe je armen naar achteren?. Voor je zie je het zwarte kruis aan de muur hangen. Je stelt je voor hoe het zal aanvoelen om daar aan vast te zitten. Je armen zouden wijd gespreid zijn en het zou je zo kwetsbaar maken. Je voelt hoe ik boeien om je polsen doe. Je rilt bij het voelen ervan. Dat twee van die eenvoudige leren banden om je polsen zo veel effect op je hebben, had je vooraf niet verwacht. Ik doe je een blinddoek om. Je ziet nog wel wat vage beelden, maar verder niets meer. De spanning in je lichaam bouwt snel verder op. ??Zak door je knieën, nadu? zeg ik en ik knip erbij met mijn vingers. Je schiet bijna automatisch naar beneden en zit gelijk in de door mij gewenste houding. Ik loop om je heen en je voelt je nog kleiner worden als ik voor je ga staan. Je kruis en borsten zijn dan nog wel bedekt, maar je voelt mijn blikken, die je niet eens kunt zien, haast door de stof kijken en voelt je naakt. Je gaat, zonder dat ik daar iets over zeg, nog rechter op zitten en duwt je benen nog wat verder van elkaar. Een diep onderdanig gevoel gaat door je heen en wanneer ik vraag: ??Weet je zeker dat je wil?? krijg je niets anders dan een zacht maar geheel gemeend ??Ja? over je lippen.

??Ga staan? zeg ik. Gelijk kom je, wat onhandig, weer omhoog. Inmiddels ben ik weer achter je gaan staan. Gelijk voel je een hand over je buik glijden en de andere hand je kont betasten. Je schrikt totaal niet van mijn hand en voelt een gevoel van overgave door je heen gaan. Hier verlangde je naar; het gevoel in bezit te worden genomen. Dan volgt het compliment; ??Ik vind dat je iets moois voor me hebt aangetrokken.? Je rilt en zegt dan: ??dank u? zonder bij het ??u? na te hoeven denken. Ik trek je gelijk meer tegen me aan en je voelt de hand van je kont gaan om er vervolgens stevig weer op te slaan. Je kreunt van opwinding bij het voelen van deze eerste slag.

Mijn hand pakt je linker pols vast en duwt die omhoog, waar ik hem ergens boven je hoofd aan kettingen die je al had zien hangen, vastmaak. Je andere pols volgt gelijk daarna en jij bent totaal aan me over geleverd.

Je hoort wat zwiepen en dan volgen zachte, haast strelende slagen over je billen. Eindelijk voel je ze, de stroken die over je kont slaan. Ik sla wat harder zodat je ze beter begint te voelen. Je voelt pijnprikkels door je lichaam gaan en trekt je spieren samen op het ritme van de slaande stroken. Je bent je er helemaal bewust van dat ik achter je sta en mijn ogen helemaal op jou gericht zullen zijn. Je hoopt dat ik harder zal slaan en het gevoel in je zal versterken. Opwinding en intens geile gevoelens vullen je lichaam. De hardere tikken komen; de stroken raken je overal op je kont en veroorzaken voor je gevoel grote rode strepen. Je voelt ze op je billen branden en een warme gloed achter later die tot diep in je lichaam trekt. Ik geef regelmatige slagen en jij concentreert je op iedere slag. De slagen worden nog iets harder en jij bent in je gedachten alleen nog maar bij de slagen, tot ik zeg: ??laat je helemaal gaan, geef je aan het gevoel over.? Bij de eerst volgende slag komt er een kreun van pijn en opwinding over je lippen. Ik wissel ineens in tempo waardoor jij je niet langer kunt concentreren. Ik geef een slag een tel later dan het ritme tot nu toe was, je voelt de stroken tegen je billen kletsen en kreunt van de pijnscheut die door je heen trekt. Er volgt een aantal zachtere slagen, waardoor het gevoel in je even wegebt en dan komt er weer een harde slag die je gelijk weer doet kreunen. ??Laat je gaan, ontspan je? hoor je me zeggen en je probeert mij te gehoorzamen. Gelijk weer een stevige tik en stroken die brandende striemen op je kont achter laten, dit keer had je je bilspieren niet samengetrokken en voel je de slag nog beter. Maar bij de volgende tik trek je toch weer je spieren samen.

Ik neem een andere zweep, een kortere meer striemende en geef er snelle tikken mee. Ik geef ze wisselend over je kont, rug en benen, waardoor je je spieren niet meer kunt spannen en je je wel over moet geven aan het gevoel. Steeds sneller gaan de tikken over de achterzijde van je lijf. Even weet je niet wat je overkomt, maar nog steeds weet je dat je ervan geniet. Dan volgen een aantal slagen over je buik en borsten. De laatste voel je niet echt goed door de stof van je BH heen, maar zonder je maar wat te vragen maak ik je BH los en duw ik die tot boven je borsten. Even gaat er een gevoel van angst door je heen, bij de gedachte dat ik je daar nu ook zal slaan. Gelukkig sla ik niet gelijk net zo hard als ik op je kont deed, maar nog steeds kreun je het uit. Maar soms raken de stroken precies op je harde en daardoor gevoelige tepels. ??Spreid je benen meer!? zeg ik en jij doet ze van elkaar terwijl ik nog tikken over je borsten blijf geven. Door je andere houding ben je je er heel goed bewust van dat je behoorlijk nat bent geworden en wanneer je door je neus ademt, hoop je maar dat mijn reukorgaan niet zo goed is als dat van jou. Maar helaas, blijk ook ik het door te hebben. Er volgt ineens een tik op je kruis. ??Ben je nat slet?? vraag ik. Je trekt je benen van schrik samen, maar ik zeg gelijk: ??uit elkaar! En beantwoord mijn vraag: ben je nat slet??. Weer volgt een slag over je kruis. Met moeite kan je je benen van elkaar houden. ??Nou, krijg ik nog antwoord?? hoor je me zeggen en weer volgt een slag. ??Ja? wil je zacht zeggen, maar net op het moment dat je het uitspreekt volgt de volgende slag al en je kreunt het harder dan je wilde. ??Ja, wie?? zeg ik nog strenger. Maar er volgt geen nieuwe slag. In plaats daarvan doe ik je de blinddoek af en dwing ik je recht in mijn ogen te kijken. ??Nou, wie ben ik??. Je weet wel wat ik wil horen, maar krijgt het niet over je lippen, hoe graag je het ook wilt zeggen. Ik neem een cane uit de bak naast me en een huivering gaat door je heen bij het zien ervan. Weer ga ik vlak voor je staan en zeg: ??Zeg het, ik weet dat je het wilt zeggen?. Gelijk geef ik je een tik met de cane op de zijkant van je linker bil. ??Het heeft geen zin om je in te houden, je kent het woord? zeg ik. En weer volgt een tik. ??Je voelt het diep in je, zeg het? en weer een tik. De tranen springen bijna in je ogen; je wilt het zo graag zeggen, maar kunt het nog steeds niet. Je bent bang dat ik denk dat je het niet wilt zeggen, maar je krijgt niets van tussen je lippen en je slaat je ogen neer en je voelt een traan over je wang lopen.

Dan ineens stop ik en zeg ik op een heel normale toon: ??Gaat het??. Ik sla een arm om je heen en hou je even tegen me aan. ??Ja? fluister je gevolgd door: ??Ik wil het graag kunnen zeggen?. Ik geef je een zachte tik op je kont en hou je dan heel even tegen me aan terwijl ik zeg: ??Dat komt nog. Haal maar even adem, dan mag je het zo zeggen?.

Vervolgens maak je je polsen los en duw ik je richting het kruis waar ik je eerst aan je armen aan vast maak. Daarna zie je me richting je benen zakken, maar gelijk went je je blik af om mij niet daar laag voor je te zien. Even kijk ik omhoog en zeg dan: ??Goed zo, nooit op mij neer kijken?. Ik pak ineens je string tussen mijn vingers en zeg: ??dat natte ding gaat uit?. Zonder maar iets tegen te stribbelen voel je hem langs je benen zakken. Je voelt schaamte om helemaal naakt voor me te zijn, maar het geeft je gelijk ook een heel onderdanig gevoel. Heel je gevoel zegt dat ik dit mag en kan omdat jij van mij wilt zijn en dat ook diep in je bent. Je wist dit al langer, maar het gevoel is nog overweldigender dan je had verwacht. Wanneer ik een van je benen neem om die vast te maken, spreid je gelijk je benen helemaal zodat ik totaal geen moeite hoef te doen om ze bij de uiteinden van het kruis te krijgen. Ik kom omhoog en terwijl ik op sta voel je mijn handen langs de binnen zijden van je benen omhoog glijden tot vlak bij je kruis. Je zucht een keer van opwinding. Je voelt je totaal machteloos aan het kruis, maar voelt je ook absoluut veilig. ??Wie ben ik?? vraag ik terwijl ik vlak voor je sta. Je haalt een keer adem en zegt: ??meester? en kijkt me dan heel even aan om je gevoel te benadrukken. ??Wie zijn meester?? vraag ik en jij antwoordt: ??Die van coco.. en die van mij?. Gelijk sla je je ogen neer. Mijn handen glijden om je middel en dan buig ik me naar je toe en geef je een zachte kus in je nek ??en jij bent van mij? antwoord ik.

Ik draai me bij je weg en pak een paar dingen waaronder de cane. Wanneer ik weer voor je sta zet ik eerst tepelklemmen met gewichtjes op je beide tepels. En vervolgens begin ik tikken met de cane op je benen te geven. Steeds een aantal langs de binnenzijde van een been omhoog tot vlak bij je kruis en dan langs het andere been weer naar beneden. Je voelt de pijnscheutjes door je gaan terwijl de klemmen je tepels samenknijpen en de gewichtjes er iets aan trekken. Hijgend en kreunend onder ga je het. Naar mate ik dichter bij je kruis kom met de slagen begin je harder te kreunen en wanneer ik er vanaf ga wordt het weer zachter, maar dat heb je niet door. Jij voelt je alleen maar geiler worden en hoopt bijna dat ik met de cane tikken tegen je kruis zal geven. Je bent er nog wel bang voor om de cane daar te voelen, maar je verlangt zo naar daar geraakt te worden, dat je verlangen sterker is dan de angst voor pijn. Het duurt een tijdje maar dan sla ik een keer tegen je kruis aan en hou de cane er gelijk tegen aan. Je kreunt van opwinding en ik vraag: ??ben je zo geil slet? ??Ja, meester? fluister je met neergeslagen ogen.

Ik duw een hand op je kruis en wrijf er over heen. Je voelt de geile rillingen door je lichaam gaan en duwt je kruis strak tegen de strelende hand. Mijn vingers glijden bij je naar binnen en stoten op en neer in je. Je hijgt en kreunt van opwinding. Al snel weten mijn vingers je spotje te vinden, terwijl mijn vrije hand over je borsten gaat en je vlak bij je inmiddels heel gevoelige tepels streelt. Met mijn handpalm duw ik tegen je clit aan om die ook te stimuleren. Je hebt het al bijna niet meer van opwinding. Soppende geluidjes komen van tussen je benen vandaan en ik zeg: ??Slet? maar het voelt niet eens als een vernedering. Je voelt je zo geil, opgewonden en onderdanig dat het jou niet uitmaakt hoe ik je noem, zolang ik maar door ga met jou te gebruiken. Mijn vinger streelt over een van je beklemde harde tepels heen. Weer gaat er een pijnscheut door je lichaam. Mijn vingers stoten sneller in je en brengen je haast tot een orgasme, maar je wilt helemaal niet komen; niet zonder toestemming. Maar je weet niet eens of dat je wel zou lukken. Daarbij je wilt alleen nog maar verder genieten. Ik neem de klem van je linker tepel en je kreunt het uit van de pijn en opwinding. Mijn hand gaat naar de rechter tepel. Maar je concentreert je niet eens op de pijn die zal volgen. ??Kijk me aan!? zeg ik streng. En zodra jij je ogen opslaat maak ik de klem los, stoot ik mijn vingers diep in je en zeg ik: ??Laat je gaan!? Je lichaam schokt en je kunt je niet meer inhouden. Al kreunend laat je je helemaal gaan.

Gelijk daarna voel je je even helemaal wegzakken, ik sta bijna tegen je aan en je voelt je volkomen veilig. Snel worden je benen losgemaakt, maar dat heb je niet eens door. Pas wanneer ik je armen losmaak en jij helemaal tegen mij aan komt te leunen ben je je er even echt bewust van dat ik je vast heb. Ik leid je naar een matras op de grond waar ik je tegen mij aan laat zitten. Weer krijg je even niets mee. Wanneer je je ogen weer wat opent voel je dat er een deken om je ligt en mijn handen langs je lichaam glijden. Je sluit je ogen weer en geniet van het veilige en behaaglijke gevoel. Weer ben je even weg, dan voel je ineens de tranen over je wangen lopen. Ik merk het bijna gelijk en zeg ??laat maar gaan, het is goed?. Je kruipt nog iets extra tegen me aan en huilt. Het heeft geen reden dat de tranen lopen, maar ze lopen gewoon. Je kunt en wilt ze niet tegenhouden. Minuten later voel je mij vingers bij je ogen langs gaan en de laatste tranen weg wrijven. Dan geef ik je een zachte kus in je nek en zeg ik: ??we gaan naar beneden?. Ik duw je iets van me af en sta op. ??Wacht even? zeg je zacht. Je gaat in nadu houding voor me zitten en haalt een keer diep adem. Dan zeg je met neergeslagen ogen maar vol overtuiging: ??Dank u meester?. Even blijf ik voor je staan. Je voelt me op je kijken en het totaal onderdanige gevoel tot diep in je aangesproken worden. Daarna reik ik je een badjas aan en zeg: ??trek aan, we gaan naar beneden?. Je staat op en trekt de badjas aan. Vervolgens loop je voorop richting de deur van de kamer, maar vlak voor de deur grijp ik je aan je haren en geef ik je een stevige tik op je kont. ??Jij komt altijd na mij? zeg ik. Je had er nog niet eens zo bij nagedacht, maar nu ik het zeg weet je precies wat ik bedoel en je reageert met een zacht: ??Ja, meester, na u?.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan