Gezien en worden gezien

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

marloes zag hoe de man haar aankeek toen ze een kamer voor twee personen boekte, ze was er vrijwel zeker van dat de man wist waarvoor ze hier kwam. De man vroeg niet eens voor hoeveel nachten de kamer moest zijn, maar zei alleen het bedrag dat ze verschuldigd was voor die ene â??nachtâ??. Vermoedelijk had de man al zo vaak kamers verhuurd aan mannen en vrouwen die daar even kwamen, omdat ze dat thuis niet konden doen. Het hotel was er ook uitermate geschikt voor doordat de kamers allemaal vanaf buiten bereikbaar waren. Een grijs en grauw gebouw met goedkope kamers. Snel rekende marloes af, nam ze de sleutel in ontvangst en liep ze naar buiten. Buiten, waar ze moest wachten tot Hij kwam..

Er stond een bankje bij de parkeerplaats waarop marloes ging zitten. Al snel voelde ze zich behoorlijk opgelaten; daar zat ze dan â??de slet die zo gebruikt zou wordenâ?? Niet dat ze echt zat met die gedachte; ze wilde zich graag een slet voelen in Zijn handen, maar dat andere, totaal onbekenden haar zagen, dat vond ze toch minder.

Een paar keer reed er een auto de parkeerplaats op, maar geen daarvan voldeed aan de beschrijving die ze had gekregen. Maar toen zag ze verder op in de straat wel een auto aankomen die voldeed. De auto reed langzaam en deed het hart van marloes steeds sneller kloppen. De kleur was goed en ook de omvang van het ding klopte. Ze trok nog even aan de rok die ze had aangetrokken en plaatste haar benen iets van elkaar; ze wilde echt een hele goede indruk maken op de meester. Haar gedachten gingen richting de warme plek tussen haar benen; ze was nu al drijfnat daar van opwinding. De auto draaide de parkeerplaats op en ze zag zoals ze verwachtte twee mensen in de auto zitten: de meester met zijn slavin. Nog even bleef ze zitten, ze durfde eigenlijk niet op te staan. Haar gevoelens waren sterk en deden haar knieĂ«n trillen en maakte haar benen slap. De auto stopte vlak voor der en toen stond ze op. Ze herkende de meester en zijn slavin, haar hart ging als een gek te keer. â??Hallo marloesâ? zei de meester toen hij uit de wagen stapte en marloes antwoordde zacht, maar hoorbaar voor de meester: â??Hallo .. meesterâ?. Voor haar was dat de eerste overwinning op haar zelf: gewoon in de buitenlucht, zonder eerst rond te kijken of er iemand was, de meester zo te groeten. De meester pakte een tas van de achterbank en de slavin liep met stralende ogen op haar af. Heel spontaan begroette zij haar met een kus op haar wang. Vervolgens kwam de meester ook om haar te begroeten alleen hij kuste haar direct op haar mond. â??Welke kamer hebben weâ? vroeg de meester. â??drieĂ«ntwintig meesterâ? antwoordde marloes en met de meester voorop liepen de drie naar de kamer.

In de kamer gekomen ging de meester zitten op de stoel die er stond en gaf hij aan dat marloes schuin van hem op het bed plaats moest nemen. Vervolgens keek de meester zijn slavin aan en hij zei: â??kleed je uitâ?. Het enige wat de slavin zei was: â??Ja, meesterâ? en vervolgens begon ze zich zonder zich maar iets te bedenken uit te kleden, tot ze bijna helemaal naakt was, alleen haar sokken hielt ze aan. marloes zag het vlak voor haar ogen gebeuren en vroeg zich af hoe het voor de slavin zou moeten zijn om je zo ineens voor een onbekende te ontkleden. Tekenen van schaamte kon ze bij de slavin niet waarnemen, ze deed echt alsof dit voor haar de normaalste zaak van de wereld was. Maar ook marloes wist dat de slavin dit nooit of maar heel zelden eerder zo had moeten doen. â??Mooi he? Onderdanige gehoorzaamheid.â? Zei de meester en marloes knikte. â??Ik hoor je nietâ? was direct de reactie van de meester. Marloes der hoofd werd wat rood van schaamte en ze zei: â??Ja, meesterâ?. Toen zei de meester: â??Ze mag van mij haar sokken aanhouden, daarom heeft ze die niet uitgedaan.â? Daarna liet de meester de slavin bij zich komen en met haar rug naar hem toe voor zich gaan zitten.

â??Sta opâ? zei de meester tegen marloes en marloes ging staan en liep automatisch naar de plek die de meester met zijn hand aangaf. Marloes voelde een diep gevoel van binnen. Ook zij zou zich waarschijnlijk zo moeten uitkleden en ze verlangde ernaar om het net als de slavin zonder uiterlijke tekenen van schaamte te doen. Haar lichaam wilde ze echt graag aan de meester laten zien, daar twijfelde ze niet aan en dat de slavin toe zou kijken had ze ook geen problemen mee; die hoorde bij de meester, voor haar was de slavin een deel van de meester. Maar de meester liet haar niet uitkleden, ze moest zich omdraaien met der rug naar de twee toe en vervolgens moest ze wachten. Marloes hoorde de meester achter haar, ze kreeg door dat hij de tas openende en er iets uitpakte. Daarna kwam de meester op haar afgelopen. Hij raakte haar niet eens aan, maar toch kon ze hem voelen, wat een intense spanning in haar lichaam veroorzaakte. En toen de meester haar wel aanraakte, door zijn handen op het blote gedeelte van haar armen te leggen, ontsnapte haar een diepe zucht. Langzaam gleden de handen van de meester omhoog langs marloes haar armen. De rillingen gingen door haar lichaam heen; zo lang had ze er stil naar verlangd dat hij haar zo zou aanraken en nu eindelijk deed hij het en haar gevoelens waren nog intenser dan dat ze zich ooit had kunnen voorstellen. Ze voelde zijn vingers om haar hals glijden en langzaam verder omhoog over haar gezicht. In zijn hand had de meester een leren blinddoek vast. Marloes rilde nog meer toen zij die ook kon zien. Ze voelde hoe de meester de blinddoek over haar hoofd schoof en even later zag ze niets meer.

De meester liep bij marloes weg en zei: â??Zo en nu kleed je je uit, maar je slip hou je aanâ?. Gelijk liet marloes haar handen naar haar blouse gaan om die los te knopen. Toen het tweede knoopje los was, zei ze nog snel: â??Ja, meesterâ? en weer werd haar hoofd wat rood. Nadat ze haar blouse had uitgetrokken, maakte ze haar rok los en liet ze die ineens naar beneden vallen. Onder haar haar kleding droeg ze sexy jarretels, die ze speciaal voor deze ontmoeting gekocht had. Ze genoot ervan dat de meester gelijk haar liet stoppen met uitkleden en dat ze zich eerst moest ronddraaien, zodat hij haar goed kon bekijken. Ze voelde haar tepels, die duidelijk zichtbaar waren door haar kwart-cup BH, opzwellen tot harde knoppen. Zou de meester het mooi vinden? Ze kon zijn ogen niet zien, maar de tijd die de meester nam om haar te bekijken deed haar vermoeden van wel. â??Maak je BH losâ? zei de meester nadat hij marloes goed bekeken had. Hij vond het zeker een mooi gezicht om haar zo voor zich te hebben staan. Maar de extra aandacht voor haar kleding, die marloes had gehad, waardeerde hij nog meer dan hoe ze eruit zag. Marloes ging met haar handen naar de voorsluiting van de BH en genoot ervan om die ineens los te maken en de meester haar totaal ontblote borsten te kunnen tonen. Even was het stil op de kamer. Zowel de meester als zijn slavin bekeken de vrouw; ze was echt zo gehoorzaam als ze verwacht hadden. Natuurlijk zagen ze de spanning bij haar wel, maar die hoorde er gewoon bij, bij zoâ??n eerste keer. Het was gewoon een prachtig gezicht hoe ze zich inspande om haar best te doen. â??Doe je kousen en jarretel ook uitâ? zei de meester. Marloes begon dat op de tast te doen, maar het lukte haar niet echt. Al snel zei de meester: â??schuif de blinddoek maar iets omhoog om het te doenâ?, maar marloes antwoordde: â??Ik zou het liever zo proberenâ?. En de meester reageerde glimlachend met: â??Ook goedâ?. Het ging moeizaam, maar marloes wist de kousen van de jarretels los te maken en vervolgens de kousen uit te trekken. Even later stond ze met alleen nog haar string aan, met neergeslagen ogen voor de meester en zijn slavin. Bijna naakt, en ze verlangde ernaar dat ook dat laatste stukje van haar lichaam zou worden ontbloot.

â??Doe je blinddoek weer voorâ?, zei de meester en toen marloes dat gedaan had, moest ze op haar knieĂ«n gaan zitten. Weer wachtte de meester even en bekeek hij haar. Ze zat keurig netjes in de gewenste houding; haar handen lagen open op haar knieĂ«n en haar benen waren netjes gespreid, terwijl haar rug helemaal recht was. â??Ga eens aan de kant slavinâ? zei de meester en toen de slavin iets was opgeschoven zei hij: â??marloes, buig je voorover en kruip naar mijn voetenâ?. Marloes voelde rillingen door haar lichaam gaan toen ze richting de meester begon te kruipen. Ze vond het o zo vernederend, maar daarmee ook o zo heerlijk. Bij de voeten van de meester aangekomen kon ze het niet laten om haar kont nog eens wat extra de lucht in te duwen, als teken van haar opwinding. Ze voelde een van de voeten van de meester bij haar handen. De voet was ontbloot en de meester zei: â??kusâ?. Marloes boog zich voorover en kuste de voet diverse keren, tot de meester zei: â??goed zo, je mag stoppenâ?. â??Dank uâ? fluisterde marloes zacht. â??Waarom: â??dank uâ???â? vroeg de meester en marloes antwoordde na iets nadenken: â??dat ik mij bij u echt klein mag voelenâ?. Daarna liet de meester marloes haar blinddoek af doen en voor hem gaan zitten op haar knieĂ«n. Marloes sloeg haar ogen neer toen ze de meester naar haar zag kijken met een glimlach op zijn mond. Schaamte voelde ze niet, maar ze had wel een heel onderdanig gevoel.

De meester stond op en zei: â??slavin, buig je over het bedâ?. Daarna liet hij marloes schuin voor de slavin plaatsnemen en hij zei: â??kijk naar haar gezicht, wat het met der doetâ?. Vervolgens nam de meester een zweep uit de tas. Marloes rilde bij het zien ervan, maar zag ook de slavin haar lichaam iets aanspannen. Gelijk daarna volgden de eerste slagen met de zweep. Zo te zien waren het zachte slagen, want de slavin reageerde er nauwelijks op; ze keek marloes alleen met een wat dromerige blik aan. Na even op die wijze te hebben geslagen, nam de meester een grote zware stroken zeep uit de tas en begon hij de slavin daarmee te slaan. Gelijk zag marloes het effect in de ogen van de slavin; de ogen begonnen weg te draaien en de slavin kreunde zo nu en dan bij een tik die ze kreeg. De zweep kletste soms best hard op de huid van de slavin voor marloes haar gevoel, maar tekenen van pijn kon ze niet echt bij de slavin zien. Zo nu en dan keek marloes even naar de meester zelf en zag ze hoe hij geconcentreerd iedere tik gaf. Ze vond het een mooi gezicht hoe de twee hier vlak voor haar ogen totaal opgingen in elkaar. De gedachte dat zij straks aan de beurt zou zijn en ook met de zweep zou krijgen wond haar op; ze had nog nooit een zweep gevoeld, maar vertrouwde volledig op de meester dat hij ook bij haar zou weten wat hij deed. De meester begon sneller en harder te slaan en marloes kon nu wel tekenen van pijn op het gezicht van de slavin aflezen. Toch was het andere pijn dan men normaal zou hebben bij het krijgen van een pak slaag. De slavin bleef gewoon liggen en onderging het. Soms zag marloes de ogen van de slavin helemaal samentrekken van de pijn, maar uit de geluiden die ze uitstootte, merkte marloes de opgewondenheid van de slavin op. Tranen ontstonden in de ooghoeken van de slavin en al snel liepen ze als grote druppels over haar gezicht. Maar nergens kon marloes uit op maken dat de slavin niet verder wilde gaan. Toen nam de meester een stokje in zijn hand waarmee hij een aantal keer vervaarlijk zwiepte, voordat hij de slavin ermee sloeg. Marloes keek over het lichaam van de slavin heen en zag dat haar kont al vuurrood geworden was. Ze rilde van opwinding en kon duidelijk de geur die tussen haar eigen gespreide benen vandaan kwam ruiken. Als het kon wilde ook zij dit helemaal zo ondergaan. De meester sloeg met het stokje en de slavin kreunde hard. Marloes kon de pijn en de opwinding haast zelf voelen. Er ontstond een dikke rode streep op de toch al zo rode kont van de slavin. Weer sloeg de meester en weer ontstond een streep. Zo gaf hij haar totaal tien tikken. Daarna stopte de meester en streelde hij even zacht met zijn hand over de kont van zijn slavin. De slavin reageerde niet en lag alleen nog maar zacht te hijgen. Ook op de vraag of ze genoeg had gehad volgde geen reactie meer. De meester glimlachte, keek marloes even aan en zei: â??die is even op vakantie in haar eigen gedachtenâ? en marloes begreep dat dit nu het â??sub-spaceâ?? moest zijn waarover ze wel vaker had gelezen.

De meester stak zijn hand uit naar marloes en zei: â??kom maarâ?. Het was de kalme manier waarop hij het zei die marloes direct een veilig en vertrouwd gevoel gaf. Hij liet marloes vlak achter de slavin staan. Marloes zag de vuurrode kont nu van nog dichterbij en weer trokken geile rillingen door haar lichaam heen. Toen schoof de meester de blinddoek weer voor haar ogen en hij legde de armen van marloes in haar nek. De handen van de meester gleden over haar armen naar beneden. Marloes begon te hijgen toen ze voelde hoe de meester met zijn vingers over haar borsten gleed. Zonder iets te zeggen of te vragen betaste de meester haar lichaam, alsof hij ook haar bezat. Hij kneedde haar borsten en streelde haar tepels, tot die opgezwollen waren tot harde, bijna pijnlijke knoppen, op haar lijf. Een van de handen van de meester schoof over haar buik naar beneden. Marloes kreunde zacht van opwinding toen ze voelde hoe de meester over de rand van haar slipje gleed en ze spreidde haar benen wat extra om de meester zo veel mogelijk toegang te verlenen tot haar eigen lijf. De meester trok haar iets tegen zich aan en legde toen zijn hand helemaal op het kruisje van haar slip. De meester moest ook voelen dat die totaal doorweekt was en zei haast fluisterend bij haar oor: â??wat ben jij ook een natte en geile sletâ?. Marloes voelde hoe de vingers haar slipje aan de kant schoven en haar glad geschoren kruis zichtbaar en toegankelijk werd. Ze duwde zonder het zich echt te beseffen, haar kruis richting de tastende hand. Deze meester mocht haar ook daar betasten, ze verlangde ernaar, haar lichaam schreeuwde erom. De vingers gleden over en tussen haar schaamlippen en marloes kreunde van opwinding toen de meester haar clit vond. Even gleden de vingers van de meester er snel over heen en marloes voelde het vuur in haar lijf verder aanwakkeren. Toen trok de meester zijn hand weer terug en trok hij de slip van marloes naar beneden. Marloes voelde haar benen trillen bij de gedachte dat ze nu naakt voor de meester stond. Even liep de meester om haar heen, waarmee hij nog extra haar naaktheid benadrukte, maar marloes voelde geen schaamte; hoewel ze de meester niet kon zien. Marloes kon de ogen van de meester haast over haar kruis voelen gaan.

De meester liep weer om marloes heen en liet haar toen langzaam voorover buigen, waarbij hij haar begeleide tot ze met der handen steun op het bed vond. Daarna streelde hij een aantal keer over haar kont heen en liet daarbij zijn handen tot tussen haar benen glijden, waarbij hij die subtiel iets verder van elkaar duwde. Marloes voelde haar kut openstaan en wist dat de meester vanaf zijn plaats achter haar zo naar binnen kon kijken. Hij zou zien hoe drijf en drijf nat ze was en hoe haar kut hunkerde naar bevrediging. Marloes wist dat de meester haar niet zou neuken, want dat had hij vooraf al aangegeven, maar als hij het nu wel zou verlangen zou ze het zonder enige twijfel hebben toegelaten. Even overwoog ze zelfs om de meester te smeken dat hij haar toch zo zou gebruiken, maar ze vond het niet dat ze dat kon maken ten opzichte van de slavin van de meester. De meester zag ook de openstaande natte grot van marloes voor zich en toen hij zijn hand nog eens over haar kont had gehaald, stootte hij ineens twee vingers diep bij haar naar binnen. Marloes kreunde het uit van opwinding en de meester stootte zijn vingers snel in haar op en neer. Gelijk vulde de kamer zich met de soppende geluiden van marloes der kut. Het duurde niet lang voordat ze een intens orgasme voelde opkomen en de meester wist binnen in haar steeds meer gevoelige plekjes te vinden, waardoor dat gevoel alleen nog maar sterker werd. Even schaamde marloes zich voor haar wild gekreun toen ze de slavin zag liggen, maar toen op haar mond maar iets van een instemmende glimlach verscheen was die schaamte gelijk ook over en ze gilde haast: â??Ik kan niet meerrrr, mag ik klaarkomen.. meester, mag ik, mag ikâ?. â??Nee!â? zei de meester streng gevolgd door: â??je vraagt het maar netjes.. SLETâ? en gelijk ramde hij zijn vingers nog sneller, harder en dieper in haar kut. Marloes wist niet meer waar ze het zoeken moest, maar wist zich nog wel in te houden en met haar laatste kracht kreunde ze: â??meester.. alstublieftâ?. De meester kon nog maar net â??vooruit maarâ? mompelen, want het lijf van marloes begon gelijk al wild te schokken. Hij liet zijn vingers nog een paar keer heen en weer gaan en doe zakte marloes helemaal door haar knieĂ«n op het bed, om daar verder klaar te komen tot ze zacht rillend voor de meester lag.

De meester nam de grote stroken zweep en liet de stroken langzaam over het lichaam van marloes strelen. Haar lijf was zo gevoelig dat iedere aanraking een nieuwe rilling veroorzaakte. Langzaam liet de meester het strelen in zacht slaan over gaan. Marloes reageerde niet, maar voelde van alles van binnen. Ze genoot ervan om van de meester met de zweep te krijgen toch was ze even ook wel bang of de meester haar niet te hard zou slaan. Maar bij de gedachte aan haar vertrouwen in deze meester was die angst snel verdwenen. De tikken werden steviger en marloes voelde haar kont langzaam warmer worden. Soms voelde ze even iets van pijn maar die was anders dan dat normale pijn aanvoelde. De meester zag aan de houding en hoe de spieren van marloes zich spanden en ontspanden dat ze ervan genoot en hij voerde de intensiteit van het slaan nog wat op. Ze zou een echt vuur rode kont gaan krijgen, daar was de meester zeker van. Beschadigen zou hij haar niet en blauw slaan ook niet, hoewel hij een enkel klein blauw plekje nooit kon uitsluiten. Hij hoorde marloes beginnen te kreunen, te kreunen van pijn en pure opwinding. De meester nam een andere zweep, een die harder sloeg maar niet zo groot was. Steeds wanneer de meester sloeg zag hij marloes even haar spieren samentrekken, daarom paste hij zijn ritme aan en begon hij haar onregelmatiger te slaan, zodat marloes zich niet langer op de slagen kon voorbereiden. Toen hij zag dat ze dat niet meer deed, ging hij over in een snel maar regelmatig tempo. Marloes onderging het alles en voelde haar gedachten wegzweven. Ze kon niet meer denken, alleen nog maar voelen en ondergaan. Ergens voelde ze tranen opkomen die gewoon begonnen te lopen. Waarom ze de tranen had wist ze niet, ze waren er gewoon. Ze voelde dat haar kont rood gloeiend was, maar pijn kon ze er niet bij voelen. Toen stopte de meester ineens met slaan en liet vervolgens heel zacht zijn handen over de gevoelige kont van marloes gaan. Het gevoel van de handen maakten marloes helemaal gek van binnen. Ze wilde haar kont tegen die handen duwen, ze wilde ze meer voelen, hoewel ze wist dat ze dan ook pijn zou voelen. Maar ze kon zich helemaal niet meer bewegen. Ze dwaalde weer weg met haar gedachten en even later stopte de meester met strelen en hij glimlachte. â??Nog een aan het zwevenâ? mompelde hij en nam vervolgens plaats op het bed met zijn voeten tussen de twee in. Twee naakte en uitgetelde lijven zag de meester liggen en hij wachtte rustig tot ze weer bij zouden komen.

Het duurde een tijdje en toen begon de slavin te bewegen. Ze glimlachte naar haar meester en keek even naar marloes. Ook marloes begon weer tekenen van leven te geven en even later kropen de twee tegelijk richting de meester omhoog het bed op. De slavin glimlachte ondeugend toen ze haar meester een kus gaf en zei vervolgens: â??En nu wilt U zeker door ons beide bedankt worden?â? en ze liet haar hand over de kleding van de meester naar beneden tot zijn kruis glijden. Daarna glimlachte ze weer, want wat ze voelde maakte een antwoord van haar meester overbodig.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan