Strandverhaaltje

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

Een warme dag, we zitten op het strand. Het is echt prachtig weer en best wel druk. Hoewel er heel veel mensen ons zo kunnen zien en misschien zelfs wel kunnen horen spreek je me toch met u en meester aan; zolang je dat niet te hard doet en vooral niet te veel om je heen gaat zitten kijken heeft eigenlijk niemand het door dat je dat doet. Waarschijnlijk zullen ze denken dat ik Maarten of zo heet.

Ik zit rechtop op de handdoek in kleermakershouding en jij zit achter me op je knieën. "Smeer mijn rug eens even in" zeg ik en je weet niet hoe snel je de zonnebrand crème moet pakken. Je vindt het heerlijk voor mij te moeten zorgen en al helemaal als je daarbij mij kunt aanraken. Zacht wrijvend smeer je mijn rug en schouders in. Je merkt wel dat ik rondkijk en daarbij vooral andere vrouwen bekijk, zeker wanneer er een op een meter of drie afstand met der kont naar ons toe voorover bukt, maar het stoort je niet; jij bent immers degene die nu mijn schouders insmeert en zij is niet meer dan een korte traktatie voor mijn ogen.

Je masseert mijn schouders en voelt hoe ik me onder je handen ontspan. Even duw je je tegen mij aan en duwt je borsten daarbij extra tegen mijn rug aan en kust me zacht in mijn nek. Ik verlang dat van je; dat je ook ongevraagd doet waar je echt naar verlangt. "Geil sletje?" Vraag ik en zonder je in te houden antwoord je "een beetje meester". "Zoals eigenlijk altijd" voeg ik er aan toe. Je glimlacht en reageert met "al was het maar omdat u dat nu eenmaal eigenlijk altijd van mij verlangt". Ik lach en zeg: "alsof je het zou kunnen stoppen als ik het niet van je zou verlangen, slet". Je bloost wat en antwoordt: "nee, ik zou het niet kunnen" en fluistert dan vlak bij mijn oor "Ik ben nu eenmaal uw geile slet". "Ben jij mijn geile slet?" Vraag ik iets harder. Je hoofd wordt rood en uit je ooghoeken spied je of niemand me echt kon horen, maar snel antwoord je ook "Ja, meester, dat ben ik", want je weet dat ik de vraag zo zal herhalen als je antwoord zich te lang voor mij op zich zal laten wachten.

"Kom voor me op je rug liggen" zeg ik. Ik maak geen ruimte voor je op de handdoek, dus je moet gewoon in het zand voor me gaan liggen. Toch voelt ook dat goed aan. Het is misschien dan wel een plek die anderen als minderwaardig zouden zien, maar voor jou is het mogen liggen aan mijn voeten al iets speciaals. Ik neem de zonnebrand van je over en smeer jou er mee in. Je protesteert wat dat je mij nog niet half hebt kunnen insmeren, maar wanneer mijn handen over je buik glijden ben je gelijk stil. De rillingen gaan door je heen en je sluit je ogen. Je geniet van mijn aandacht voor je lichaam. Ik smeer ook de bovenkant van je borsten in, net tot het randje van je bovenstukje. heel even sluit ik mijn hand om een van je borsten en kneedt ik die iets. Gelijk doe je je ogen open en kijk je mij aan. Ik glimlach en zeg "geile blik" en je glimlacht terug. " Ik verlang naar u" is je reactie. Ik grijns en zeg: "Je verlangt naar mijn harde paal in die natte slettekut van je". Je slaat je ogen neer en antwoordt "Ja, meester, daar verlang ik naar".
"Ik verlang ook naar jou" zeg ik. Met een grote glimlach op je gezicht reageer jij met: "Om die harde pik in mijde stoten, bedoelt u". Ik lach en hef mijn hand op om je een tik op je been te geven, snel rol je om, waardoor de tik op je kont komt. Het is een harde kletsende tik. Je weet wel zeker dat het de aandacht van anderen zal hebben getrokken, maar het boeit je niet. Je lacht terwijl je mijn hand afdruk op je kont voelt nagloeien. Je rolt weer terug naar mij en zegt "Dat heeft het zeker niet minder gemaakt".ik glimlach en reageer met, "nee zeker niet; ik moet nog wel even zo blijven zitten". Je laat je blik even naar mijn kruis gaan en weet heel goed wat ik bedoel. Je grijns en staat dan op om heupwiegend richting het water te lopen."Wat een pech" zeg je nog tegen mij. Wanneer je bij het water bent hoor je ineens voetstappen, je kijkt om en ziet dat ik aan kom rennen, snel ren je verder het water in. Ik kom achter je aan. Pas dan bedenk je je dat je beter het strand op had kunnen lopen, hoewel dit ook wel mogelijkheden biedt. Snel zwem je naar een dieper stuk waar je tot je schouders in het water staat, daar laat je je door mij veroveren. Ik grijp je vast en druk je tegen me aan.

Ik leg mijn handen om je kont en knijp er stevig in. Je kreunt van pijnlijke opwinding. "Mij uitdagen hè slet?" Grom ik naar je en pak snel met een hand een borst beet en knijp mijn hand samen. Weer kreun je. Geil duw je je mond op die van mij en geef je mij een tongzoen. Mijn hand gaat naar je andere borst en die ik hard kneed. "Ik wil genomen worden" hijg je bij mijn oor. "Je hebt niets te willen slet" bijt ik je toe, terwijl ik je hoofd aan je haren naar achteren trek. Je kreunt hard en wanneer je voelt dat mijn vrije hand je kruis betast kreun je nog harder. ??Slet!? bijt ik je toe, ??Die van u? hijg je terug. Je voel hoe ik je broekje naar beneden duw en tilt je benen op zodat ik het helemaal uit kan doen. Zelf duw je mijn zwembroek naar beneden tot je mijn harde pik tegen je lijf voelt komen. Je slaat je armen om me heen en duwt je lijf tegen me aan. Wanneer je mijn pik tegen de ingang van je kut voelt komen, duw je je er kreunend op tot hij helemaal in je zit. Mijn handen liggen om je kont en jij slaat je benen om me heen. Ik laat je op en neer bewegen op mijn harde paal en jij voelt hem in je stoten. Snel laat ik mijn hand naar het bandje van je bovenstukje gaan, zodat dat los komt en je borsten bloot over mijn lijf schuiven. Bijna totaal naakt glij je op en neer langs mijn lichaam. We tongen elkaar geil. Je hijgt en kreunt van opwinding. Je probeert je lichaam extra op en neer te bewegen, waardoor mijn pik nog sneller in je op en neer gaat. Je voelt mijn handen in je lichaam knijpen van opwinding. ??O meester? hijg je wanneer je het drukkende gevoel in je onderbuik voelt. En duwt je mond nog eens wild en geil op die van mij. ??Doe het? hoor je me ineens hijgend kreunen. Je lichaam begint gelijk te schokken en op het zelfde moment voel je mijn hete zaad diep in je spuiten. Je schreeuwt bijna van opwinding en komt dan wild schokkend klaar.

Even blijven we zo tegen elkaar hangen en kussen we elkaar. Dan laat ik je los en zwem ik iets van je vandaan. Je maakt je bovenstukje vast en vraagt mij om je broekje. ??Wat heb je daar voor over?? vraag ik met een grijns. ??Een kus?? vraag je met een ondeugende blik in je ogen. Mijn grijns wordt groter en ik antwoord: ??Dat is niet voldoende? Je moet echt je glimlach onderdrukken en zwemt iets naar me toe. Dan zeg je zacht: ??U straks op mijn knieën, bevredigen met mijn mond?. Ik glimlach en antwoord: ??uhmz, moet ik het dan maar mee doen; ik heb je liever helemaal?.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan