Oneindig

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

Je schrikt je rot wanneer je vroeg in de avond die auto op de parkeerplaats van je werk ziet staan. Natuurlijk er zijn misschien wel miljoenen van dat model gemaakt, maar je voelt gewoon dat dit niet een willekeurige is, maar dat het echt die van mij zal zijn. Je gluurt even op msn of ik online ben en ja dat ben ik. Maar goed, ik kan overal zijn wanneer ik op msn zit. Je voelt de rillingen door je lichaam gaan en gaat snel even richting de wc zodat je.. Ja, zodat je wat kunt? Je hebt geen idee. Hoewel ik op msn ben zeg ik niets tegen jou. Je hoopt dat zo zal blijken dat het toch niet mijn auto is en jouw gevoel gewoon er naast zit. ‚??Hallo meester‚?Ě type je, maar je verzendt het niet.

Je gaat weer aan het werk. Nog een uur te gaan, maar concentreren kan je je niet meer. De gedachten schieten door je heen. Was het maar echt zo dat je niet wilde dat ik daar nu zou staan. Heel je lichaam en al je gedachten vertellen je totaal andere dingen. Maar dat kan en mag niet, allen zitten jouw verlangens daar totaal niet mee. Regelmatig kijk je even snel naar buiten en steeds zie je de auto daar staan. Er zit iemand in de auto en blijft daar zitten, wat jouw gevoel dat ik het echt ben alleen maar sterker maakt. Je hebt het warm en je handen zijn klam van het zweet. ‚??Klootzak‚?Ě denk je en even denk je er over om mij dat ook via msn te sturen, maar je kunt het niet; ik ben niet de klootzak omdat ik daar sta, jij bent het trutje dat me daar steeds toe heeft uitgedaagd. O, je zei er wel bij dat je hoopte dat ik het nooit zou doen, maar dat was niet waar; er was niets waar je meer naar verlangde dan dat ik het juist wel zou doen. Vanmorgen nog zat je me uit te dagen. Mijn reactie was: ‚??Je ziet mijn auto vanzelf staan en dan is het te laat.‚?Ě Je gedachten maken je helemaal gek en het ergste is misschien nog wel, dat ze je ook nog echt opwinden. Je denkt nog verder terug aan wat er die morgen is gebeurd; je werd wakker uit een droom en voelde aan het laken onder je dat je net daarvoor enorm was klaargekomen. Daarna vertelde je mij over je droom, dat ik je in die droom had genomen en je het maar jammer vond dat ik niet echt het lef had om je dan op te komen zoeken. Maar dat ik er nu echt sta, was echt niet je bedoeling.

Je bent de enige die zo zal vertrekken; de rest moet nog wat langer werken. En zo zal je alleen de deur uit moeten gaan. Je denkt erover om met een omweg te lopen, maar ook dat wil je niet. Nee, je verlangen is juist wel naar die auto gaan en je totaal aan je gevoelens overgeven. Je kijkt nog eens naar de auto; nog steeds geen verandering: hij staat er nog en nog steeds zit er iemand in. Je werktijd zit er op. Je hart klopt in je keel want nu zal je moeten kiezen wat je gaat doen. Je loopt de deur uit en doet twee passen de andere kant op, maar dan hou je stil. Nee, je wilt echt niet weglopen van dit. Je draait je om en loopt in een rechte lijn richting de uitgang van het terrein waar je normaal ook langs loopt. De auto staat midden op de weg daar heen. Je telefoon piept een paar keer en de sms die je ontvangt geeft direct antwoord op de vraag wie er in de auto zit: ‚??Stap in.‚?Ě Je bent zo dicht bij de auto dat ik zal kunnen zien, dat je mijn bericht hebt ontvangen; je kunt het bericht niet negeren. Je antwoordt nog: ‚??Nee, meester alstublieft niet‚?Ě, maar wanneer je gelijk terug ontvangt: ‚??Hou op met zeuren, instappen!‚?Ě. Loop je naar het portier van de auto en stap je gewoon in. Ik zeg niets tegen je, maar start de auto direct en we rijden weg.

Pas wanneer we op de provinciale weg zijn, zeg ik: ‚??Wat nou nee? Je wilde niet anders.‚?Ě Je zwijgt om niet toe te hoeven geven dat ik best gelijk heb. Het duurt niet lang voordat we een landweg op rijden. Je schrikt dat ik je mee neem naar een afgelegen punt. Je kijkt of je de deur van de auto zou kunnen openen, maar je durft het niet. Je raakt wat in paniek, maar wilt het niet laten merken. Je probeert je kalmte te bewaren en zegt met een trillende stem: ‚??Doe dit alsjeblieft niet‚?Ě. ‚??U, voor jou slet!‚?Ě komt er gelijk bestraffend over heen en gelijk volgt er een harde tik op je boven been die je voelt nagloeien. De tranen springen in je ogen, maar je weet je groot te houden. Je voelt je heel onzeker en klein, maar toch voel je ook dat andere gevoel. Die plek op je been gloeit, maar laat heel je lichaam haast gloeien.

Ergens op een rustige plek parkeer ik de auto tussen de bomen uit het zicht. Gelijk pak ik je bij je haren. Weer ben je in paniek. Je verstijft helemaal en kan even niets. Ik doe de auto aan mijn kant open en terwijl ik je bij je haren blijf vasthouden stap ik er uit. ‚??Mee jij!‚?Ě zeg ik, maar je kunt je nog steeds niet bewegen. Even wacht ik en dan laat ik je los. Snel loop ik om de auto heen naar jou zijde. Doodstil kijk je toe en wacht tot ik bij je ben en de auto open heb. Weer pak ik je bij je haren, maar nu ook bij je arm en ik trek je aan je arm de auto uit. Je weet niet wat je voelt maar kunt niets doen tegen mij. Ik duw je vooruit richting de motorkap van de auto, waarop ik je vervolgens voorover duw. Je voelt mijn handen aan je zitten. Ik duw mijn kruis tegen je kont aan en neem je borsten in mijn handen die ik door je kleding heen kneed. Je rilt bij het voelen van mijn handen. Hoe fout het misschien nog steeds voor je aanvoelt, het voelt ook heerlijk. Je voelt mijn kruis steviger tegen je kont duwen, maar beseft je gelijk dat jij je kont nu tegen mij aan bent gaan duwen. Mijn handen gaan onder je shirt en weer kan je even niets. Je voelt je zo machteloos in mijn handen, maar juist die machteloosheid windt je helemaal op. Mijn handen duwen je bh aan de kant en ik betast en streel je blote borsten. Je ademhaling wordt zwaarder en je hijgt bijna van genot. ‚??Dit mag niet!‚?Ě gaat nog door je heen, maar wanneer ik bijna direct daarna je shirt omhoog duw om het bij je uit te trekken, geef je me maar al te gewillig alle hulp om het ook uit te kunnen doen. Nog geen dertig seconden later lig je met een totaal ontbloot bovenlijf over de warme motorkap en ik ga gewoon verder met je broek en schoenen, tot je alleen je slipje nog aan hebt. Ik duw je stevig op de motorkap en duw dan een hand tussen je benen. Je verzet je even door ze tegen elkaar te houden, maar wanneer je mijn vingers tegen de stof van je slipje voelt komen, staak je je verzet. Even schuift mijn hand heen en weer en dan zeg ik: ‚??Net wat ik dacht; een drijfnatte slet‚?Ě. Ik grijp je weer bij je haren beet en trek je mee richting de auto. Ik duw je in je stoel en maak daar je beide benen met boeien aan de zijkanten vast, waardoor je ze niet meer bij elkaar kunt brengen. Je armen duw ik achter je en maak ik achter de stoel vast. Dan doe ik het dashboard kastje open, waaruit ik een groot glimmend mes te voorschijn haal. Je rilt bij het zien ervan. Ik breng het richting je been en haal het ineens over je been. Er ontstaat een klein rood sneetje. Je slaakt een gil van schrik. ‚??Kijk maar goed, hoe scherp het is, waag het niet om me nog ergens niet te gehoorzamen anders heb je een serieus probleem‚?Ě zeg ik streng terwijl ik je dwing om me aan te kijken. ‚??Zit stil‚?Ě zeg ik daarna en met twee snelle bewegingen snij ik je slipje kapot, zodat het als een lapje stof van je afgeleid en jouw kruis ook helemaal bloot komt.

Ik gooi de deur dicht en pak je spullen bij elkaar die ik op de achterbank gooi. Dan ga ik naast je zitten. Het mes hou ik tegen je borst aan, zodat je het net tegen de huid voelt prikken. Met mijn vrije hand streel ik over je been en ik zeg: ‚??Zo sletje, dus jij dacht mij uit te dagen. Of deed je dat niet?‚?Ě Gelijk voel je het mes iets meer in je huid van je borst prikken en wanneer je niet direct antwoordt zeg ik: ‚??Beantwoordt mijn vraag, je moest luisteren.‚?Ě Even hou ik het mes boven je borst en maak ik een snijdende beweging zonder je huid aan te raken. Maar jij schrikt je rot en je stamelt: ‚??Ja, dat deed ik.. meester‚?Ě. Met een grote grijns reageer ik ‚??Dat meester komt er nu wel heel soepel uit, als ik maar genoeg druk op je zet he slet?‚?Ě. Je slaat je ogen neer en knikt een keer. Je vraagt je af of ik helemaal doorgedraaid ben of misschien toch zo'n gevaarlijke gek ben waarvoor ik je toch regelmatig waarschuwde. Intussen voel je vingers van mij aan de binnenzijde van je bovenbeen strelen, vlak bij je kut. Gelijk wordt je nog wat roder bij de gedachte dat je echt nat bent. Je had er wel eens gelezen dat van echte ontvoeringen of verkrachtingen vrouwen tegen hun zin geil waren geworden en voor jouw gevoel overkomt jou nu hetzelfde. ‚??Je vertelde mij dus bewust dat je vanavond helemaal alleen zou zijn, zodat ik ook echt mijn gang kon gaan?‚?Ě vraag ik en jij antwoordt met een schuldige: ‚??Ja, meester‚?Ě. Op zich vertelde je mij dat ook, het gaf je een spannend gevoel wanneer ik dat zou weten. Je had er alleen niet op gerekend dat ik er ook echt wat mee zou doen of had je dat wel? Je hoort dat ik met een zin bezig ben. ‚??..gebruikt wil worden?‚?Ě hoor je nog. Je hebt geen idee wat ik vroeg, maar je gokt maar dat het gaat over of je door mij gebruikt wilde worden en je antwoordt: ‚??Ja, meester‚?Ě. ‚??Dus je bent een geile sloerie die echt door iedere dominant gebruikt wil worden‚?Ě zeg ik als een soort bevestiging. Gelijk reageer je verschrikt met ‚??Nee, meester alleen door u‚?Ě. Wanneer je het uitgesproken hebt sla je beschaamd je ogen neer, beseffende wat je zei.

Maar je voelt wel dat het waar was wat je zei; je verlangde er ook echt naar om door mij te worden gebruikt. Het kon en mocht dan wel misschien niet; maar het verlangen was wel zeker bij je aanwezig. En zelfs nu ik je gewoon heb meegenomen, je eigenlijk hebt ontvoerd, verlangt je daar misschien nog wel naar. In elk geval lijkt je lichaam er naar te verlangen, want je bent echt bloed geil. Buiten wordt het donkerder. Je voelt mijn hand nog dichter bij je kruis komen en je natte kut betasten. ‚??Geile slet‚?Ě grom ik een keer en ik duw ineens twee vingers diep bij je naar binnen. Je kunt de geur van je eigen geilheid ruiken en hoort je kutje soppende geluiden maken terwijl mijn vingers in je heen en weer bewegen. Totaal roerloos kijk je voor je uit. Je kan je dan wel niet bewegen door de boeien, maar het is de vraag of je dat wel had gedaan wanneer je niet zo geboeid zou zijn. Ik buig me naar je borst toe en je voelt mijn warme adem op je tepel komen. Je sluit je ogen en voelt de rillingen door je lichaam gaan. Mijn mond opent zicht en zuigt zich vast om je tepel. Je ademhaling is zwaar, zonder dat je daar zelf erg in hebt. Gedachten schieten door je hoofd een: ontvoerd en aangerand of toch uit totaal vrije wil meegegaan en nu zo geil als boter zitten genieten? Je weet het niet meer. Je lichaam en hormonen lijken zich weinig van je vragen aan te trekken; heel je lijf lijkt te schreeuwen om meer.

Ik laat je weer los. Je voelt hoe ik mijn vingers net boven de snee op je been schoon veeg. Daarna doe ik je een blinddoek om. Ik wil de motor starten, maar dan gaat je telefoon. Ik kijk en zeg de naam op de display gevolgd door: ‚??Waag het niet om iets te laten merken waar je bent. Ik hou de telefoon bij je hoofd en jij doet alsof je thuis op je kamer bent. Je bent doodop en wilt slapen.‚?Ě Gelijk voel je het mes weer tegen je borst duwen als dreiging voor wat je anders te wachten zal staan. Je doet je best om je zo normaal mogelijk tijden het bellen te gedragen. Je weet dat ik ook de persoon aan de andere kant van de lijn zal kunnen horen, maar toch geef je hele normale antwoorden. Al snel leg je uit hoe moe je bent en dat je nu wil gaan slapen. Gelukkig volgen er geen lastige vragen en wordt de telefoon opgehangen. Het zweet staat op je voorhoofd en je weet dat je waarschijnlijk nu niet meer zal worden gebeld en ik dus de hele nacht en een groot deel van morgen totaal de vrije hand met je zal hebben. Ik start de auto en je voelt hoe we wegrijden. Ineens bedenk je je dat je totaal naakt naast me zit en we dus gewoon gaan rijden. Iedereen die ons zal zien rijden zal je naakte lijf kunnen zien. Wat moeten ze wel niet denken van je? En toch hoe eng je het ook vindt; het windt je wel op dat totaal vreemden even een glimp van je lichaam kunnen krijgen, hoe beschamend je het ook vindt. Je voelt je nog kleiner en hulpeloos dan dat je je al voelde.

Mijn hand glijdt weer over je been. Je voelt hoe mijn vingers tussen je benen richting je kut schuiven. Je hoopt maar dat ik me op de weg zal blijven concentreren en me niet laat afleiden door jouw opwinding. Toch, zoals je er bij zit en dat je mijn vingers in je kunt voelen in een rijdende auto, geven je opwinding een extra impuls. Voor je gevoel rijden we best hard, want soms zie je even snel licht door je blinddoek voorbij flitsen. Je realiseert je dat anderen waarschijnlijk je totaal niet zullen kunnen zien, net zo als jij anderen 's avonds niet in een rijdende auto kunt zien en dat ik daarom dit ook vrij ongestoord met je kan doen. Je voelt mijn vingers over je clit wrijven en je begint zacht van opwinding te hijgen. Het kan dan wel fout zijn wat er gebeurt; maar het is echt vreselijk geil wat ik je nu laat voelen.

Het ritje duurt, voor je gevoel, niet eens zo lang tot de auto langzamer begint te rijden. We gaan wat bochten door en ik begin nog langzamer te rijden. Even staan we zelfs stil en daarna rijden we heel langzaam nog iets verder. En dan staat de auto stil. Je voelt hoe ik iets van stof je mond in duw en het vervolgens met een stuk tape vastmaak. ‚??Zo, niemand kan je meer horen‚?Ě zeg ik en dan doe ik de auto open. Het is buiten helemaal stil en je hebt echt geen idee waar we zijn. Mijn deur sluit zich en een paar seconden later gaat die aan jouw zijde open. Ik maak je los, hoewel ik je handen wel gelijk weer aan elkaar vastmaak, maar nu achter op je rug. Daarna laat ik je de auto uitstappen. Je voelt de koele avond wind tegen je naakte lijf komen. Ik leid je weg bij de auto. Even moet je een opstapje op en dan hoor je me een deur openen. Ik duw je naar binnen en binnen duw ik je een ruimte in. De ruimte is niet veel groter dan een kast en misschien is het dat ook wel. Wanneer je de deur achter je voelt sluiten en op slot hoort gaan ben je in paniek, maar je kunt totaal niets. Je kan nog niet eens zeggen dat je dit heel eng vindt. Je kunt alleen wat tegen de deur duwen, maar die geeft niets mee.

De tranen schieten in je ogen. Je voelt je bang en heel klein en totaal machteloos. Je huilt maar kunt niets; zelfs niet hardop huilen. Het duurt even voor je weer wat hoort; je hoort me door de gang lopen en spullen neer zetten. Je slaat met je handen tegen de deur om mijn aandacht te trekken, maar er volgt een bestraffend: ‚??hou op jij, je bent zo aan de beurt!‚?Ě. Je staat weer stil en voelt de tranen weer lopen. De blinddoek voelt al aardig nat bij je ogen. Je hoort nog steeds gestommel buiten de kast waar jij zit. Dat is het enige wat je nog een heel klein beetje gerust stelt, maar je moet best een tijd wachten.

Dan gaat de kast open en ik trek je je er aan je haren uit waarbij ik gelijk je blinddoek af doe. Ik trek je door een kleine gang een woonkamer in. Uit de inrichting en de grootte van de kamer maak je op dat ik je naar een vakantiehuisje heb gebracht. Ik leid je richting de bank waar ik je voor de bank op je knie√ęn duw. Het gaat allemaal wild en je komt best hard op de stenen vloer neer. ‚??Au, dat doet zeer‚?Ě kreun je. Maar uit mijn ‚??Dat zal je je nog wel meer doen‚?Ě merk je dat ik weinig medelijden met je heb. Je wordt door mij richting de bank getrokken en ik sla mijn benen om je heen. Daarna doe ik je een metalen halsband om, die ik met een hangslot vast zet. Wanneer je het hangslot hoort dicht klikken voel je je nog machtelozer. Ik laat je de ketting zien die aan het hangslot zit en zeg: ‚??Je zit vast en kunt alleen komen waar ik jou wil hebben. O, en mocht je willen gillen; ga je gang‚?Ě. Ik grijns en sta op om naar de wc te gaan. Jij blijft voor de bank zitten en denkt even over wat er allemaal gebeurt. Het vreemde is dat je je enerzijds wel heel bang en onzeker voelt, maar dat je aan de andere kant toch voelt dat je niets zal gebeuren. Niet dat ik niets met je zal doen; je weet wel zeker dat ik van alles met je zal doen, maar het zullen geen dingen zijn die je echt zullen beschadigen. Je bloost zelfs wat wanneer je bedenkt dat je ze zelfs wel eens aangenaam zou kunnen vinden. Je voelt de halsband om je nek extra goed zitten en hoewel die er voor zorgt dat je niet weg kan lopen uit de situatie, geeft hij je ook weer een gevoel van vrijheid: gedwongen om jezelf te zijn, terwijl jezelf zijn juist een zo vrij gevoel geeft.

Ik ben inmiddels terug en sta voor je. Ik pak je hoofd bij je kin beet en kijk je voor een fractie van een seconde recht in je ogen aan. Je moet nog meer blozen en slaat snel je ogen neer, maar je voelt al dat ik heb gezien wat je dacht. ‚??Staan!‚?Ě zeg ik streng. Je komt gelijk omhoog en volgt mij richting een deur waaraan twee handboeien hangen. Je hoort de ketting achter je over de grond gaan. Het geluid bezorgt je rillingen in heel je lichaam. Ik maak je polsen vast aan de handboeien en neem dan een zweep, waarmee ik je sla. Je voelt de zweep tegen je huid slaan en je lichaam op doen gloeien. Minuten lang sta je doodstil met je gezicht richting de deur. Je hoort de zweep door de lucht gaan, voelt de stroken tegen je huid komen en dan even de pijnprikkel die door je lichaam gaat. Iedere slag voelt weer anders, maar elk doet je lichaam verder opgloeien. Het gevoel trekt steeds meer in je. Je probeert je nog te verzetten tegen de gedachte dat het je opwindt, maar je weet dat het al te laat is. In het begin stonden je armen nog gespannen tegen de deur aan, maar steeds meer laat je ze ontspannen en duw je je hoofd ook tegen de deur. Je ademhaling wordt zwaarder en je legt je wang, met je gezicht van mij weggedraaid, tegen de deur. Ik geef je stevige slagen op je kont, maar je voelt gewoon dat je je kont extra naar achteren wilt duwen om de slagen nog beter te voelen. Een hele tijd ga ik door met slaan tot je hele huid overal gloeit. Voor je gevoel ben je vuurrood van achteren. Echt over iets denken doe je niet meer, je voelt tranen opkomen en laat ze gewoon lopen. De tranen zijn van pijn, machteloosheid, angst, maar vooral ook van geluk en genot. Wanneer ik klaar ben maak ik je polsen los. Je bent zo op dat je gewoon door je benen op de grond zakt. Heel even besef je dat je onderaan mijn voeten ligt en huilt, maar dan is er geen enkele gedachte of gevoel meer.

Ik laat je een tijdje liggen en dan zeg ik ‚??Ik wil koffie‚?Ě. Je weet wat er van je wordt verwacht en komt omhoog. Je gaat naar het keukentje en maakt snel koffie voor me, die je vervolgens wat bevend naar mij brengt. Je ziet mijn strenge blik en weet dat je er niet mee wegkomt door nu de koffie gewoon op de tafel voor mij te zetten. Trillend zak je door je knie√ęn en reikt mij het kopje vervolgens aan. ‚??Alstublieft‚?Ě zeg je heel zacht. Ik neem het kopje aan en geef je een knikje. Daarna zeg ik: ‚??Je houding lijkt nog nergens op, ga meer recht op zitten‚?Ě en terwijl ik je benen met mijn voet van elkaar duw voeg ik eraan toe: ‚??doe die benen meer van elkaar als je voor me zit; je wilde maar al te graag die natte kut van je voor mij ter beschikking stellen om te gebruiken; dan toon je dat ook in je houding‚?Ě. Beschaamd kijk je neer. Ja, het klopt wel wat ik zeg; je verlangde er echt regelmatig naar dat ik je echt zou gebruiken en zelfs nu je hier zo voor me zit, verlang je daar nog naar. Je schaamt je best voor die gedachte; ik heb je eigenlijk ontvoerd en toch heb je nog steeds dat verlangen.

Je weet dat ik naar je kijk terwijl ik mijn koffie drink. Je voelt je ook echt bekeken en steeds kleiner worden. ‚??Ben je geil?‚?Ě vraag ik zo ineens uit het niets. Je slikt een keer en antwoordt dan ‚??Ja meester‚?Ě met een vuurrood hoofd. Ik neem een slokje koffie en vraag: ‚??Vind je het niet schandalig van jezelf dat je zelfs nu nog geil bent?‚?Ě, waarop je zacht ‚??Ja meester‚?Ě antwoordt. Weer neem ik een slokje koffie en ik vraag dan: ‚??Vind je jezelf geen slet, dat je zo geil bent. Terwijl ik je toch echt heb ontvoerd‚?Ě. Je slikt weer een paar keer en de tranen schieten in je ogen. Je zegt niet gelijk wat, maar ik kom dreigend op je af en zeg: ‚??beantwoord mijn vraag slet‚?Ě. Je schrikt en antwoordt snel: ‚??Ja, meester‚?Ě. ‚??Wat ja, meester?‚?Ě vraag ik er hard overheen. Je slikt weer. De situatie voelt zo dreigend aan dat je besluit om te doen wat ik van je verlang en antwoordt: ‚??Ja, meester ik ben een slet‚?Ě. ‚??Ga staan en plaats je handen op de tafel‚?Ě zeg ik. Je doet het en staat voorovergebogen recht voor me. Achter je hoor je mij zeggen: ‚??Duw een hand tussen je benen en spreidt met je vingers je schaamlippen.‚?Ě Onzeker duw je de hand tussen je benen door. Het voelt enorm vernederend aan om zo voor mij te moeten staan, toch is je kut drijf en drijfnat. Blijkbaar is het nog niet naar mijn zin, want ik zeg: ‚??verder spreiden en zeg wat je bent‚?Ě. Je voelt je haast door de grond zakken van schaamte, toch doe je het. ‚??Ik ben een slet‚?Ě. Wanneer je de woorden hebt uitgesproken voel je een rilling door je lichaam gaan. Je voelt zelfs een verlangen dat ik je nu zal gebruiken, door gewoon mijn ongetwijfeld harde pik zo in je kut te stoten en je te neuken tot ik klaar kom. Maar ik neuk je niet, ik geef je de opdracht om jezelf te vingeren voor mijn ogen. Gelijk laat je je vingers over je clit gaan en begin je jezelf te vingeren. Wanneer ik even later zeg dat je ze in je moet duwen, doe je dat ook gelijk. Je bent zo nat dat het bijna niet mogelijk is om je te vingeren zonder dat er soppende geluiden van tussen je benen komen. In je hoofd scheld je op je zelf ‚??Jij stomme slet‚?Ě, maar je weet ook wel dat je er niets aan kunt doen.

Ik sta op en kom naast je staan. ‚??Ga door‚?Ě zeg ik terwijl ik je weer de blinddoek om doe. Daarna pak ik je bij je haren vast en merk je dat ik mijn broek begin los te maken. Het maakt je alleen nog maar geiler. En wanneer ik mijn pik tegen je mond laat komen, kreun je zacht van opwinding. Je opent je mond en voelt mijn harde pik je mond in schuiven. ‚??Zuigen slet‚?Ě grom ik naar je, maar automatisch deed je dat al. Met langzame maar diepe stoten neemt mijn pik je mond in bezit. Al snel moet je oppassen dat je niet gaat kokhalzen, want ik dwing je hem echt diep in je mond te nemen. Intussen voel je je eigen geil uit je kut, langs je benen lopen, zo geil ben je. Dat er steeds soppende geluiden ontstaan wanneer je je vingers op en neer beweegt doet je niets meer; je bent zo geil dat je hoopt dat ik zo in je mond zal klaarkomen. Het gevoel dringt pas nadat je het denkt goed tot je door: je verlangt er niet eens zo zeer naar om zelf zo klaar te kunnen komen, maar ook nu verlang je dat ik zal komen. Gewillig begin je mij beter te pijpen; je zuigt harder en duwt je mond steeds zo ver mogelijk op mijn pik. Al snel kreun je van pure opwinding.

Maar ik laat je mij niet leeg zuigen. Ik trek je mee naar de bank, waar ik ga zitten en jou wijdbeens over mijn benen heen laat plaats nemen. Zonder je maar iets in te houden neem je de gewenste positie in en laat je dan met een harde kreun zakken op mijn paal, tot die helemaal in je zit. Je neukt me door op en neer te bewegen. Mijn handen liggen op je kont en geven iets van een ritme aan, maar jij bent het die zelf op en neer beweegt en mij met je kut zo veel mogelijk genot probeert te geven. Je voelt mijn pik in je op en neer gaan en zorgt ervoor dat ook jouw gevoelige plekjes erdoor worden geraakt. Het is nog niet het verlangen om zelf klaar te komen, maar wel dat je weet dat het mij extra zal opwinden als jij nog geiler bent. Je probeert al de spieren in je kut samen te knijpen om mijn pik heen en wanneer je denkt dat ik ook zwaarder begin te ademen. Kan je het haast wel uitgillen van opwinding. Ik geef je een aantal kletsende tikken op je kont. Jij duwt je lijf meer naar mij en voelt me bijten op je tepels. Je gilt, maar beseft het je niet eens meer. Met alle macht probeer je je lichaam snel op en neer te bewegen. Dan ineens voel je mijn lichaam schokken. Mijn hete zaad spuit tot diep in je. Bijna kom je zelf ook klaar, maar je weet je in te houden. Ik heb je stevig tegen mij aan, zodat je zelf niet meer kunt bewegen. Je voelt mijn lichaam nog na schokken en mijn pik langzaam op en neer gaan. Je kut gloeit helemaal van binnen en je verlangt naar nog veel meer. Maar ik duw je van me af en blijf zelf even op de bank liggen. Je kunt aan mijn ademhaling horen dat ik ook even op adem moet komen. Wanneer ik weer wat hersteld ben zeg ik: ‚??Ik hoop dat je net zo goed kunt koken als je kunt neuken, dan hebben we een feestmaal‚?Ě. Je bloost bij het horen van mijn woorden en het voelt ook echt als een compliment. ‚??Dank u‚?Ě is je reactie. En ondanks je schaamte voel je je toch ook best trots.

Even later moet je eten maken; soep met brood. Wanneer je de tafel hebt gedekt ga ik aan de tafel zitten en laat ik het je opdienen en opscheppen. Het is wel een bijzondere ervaring om naakt aan tafel te zitten. Regelmatig voel je mijn ogen op je zijn gericht. Ineens zeg ik totaal uit het niets: ‚??hou je benen van elkaar, ook wanneer ik ze niet kan zien‚?Ě. Je spreidt ze en een rilling gaat door je lichaam heen. Je voelt je naakt en kwetsbaar, maar aan de andere kant gelijk ook heerlijk opgewonden. Je vroeg je altijd af hoe het zou voelen om van iemand te zijn en nu voel je je zo. Na het eten laat ik je afruimen en mij koffie brengen. Wanneer je de koffie zo op tafel wilt zetten, schud ik met mijn hoofd en zeg: ‚??Nee, op je knie√ęn‚?Ě. Je neemt het kopje weer van de tafel en zakt schuin naast me op de grond en bied dan mij mijn koffie opnieuw aan. Dit keer doe je het voor je gevoel perfect; je benen zijn van elkaar, je rug is recht, je borsten heb je naar voren geduwd en je ogen kijken naar de grond, terwijl je armen schuin omhoog zijn gestrekt. Ik neem de koffie van je aan en duw vervolgens met mijn hand je hoofd iets omhoog om je een zachte kus op je lippen te geven. Daarna laat ik je op je knie√ęn zitten, maar duw ik je hoofd tegen mijn benen aan en mag je terwijl ik mijn koffie drink, met je hoofd zo liggend op mijn benen, blijven zitten.

Na de koffie sta ik op en ga ik op de bank zitten. Jij moet nog een kop koffie voor mij maken, die je dit keer direct op je knie√ęn aanbiedt. Je moet naar de wc en vraagt me ‚??meester mag ik naar de wc?‚?Ě De vraag komt er ineens zonder je maar ook iets te bedenken uit. Het voelt goed om zelfs dit nu te moeten vragen; het prikkelt je onderdanige gevoelens en geeft je een gevoel van totale afhankelijkheid. Wanneer ik je toestemming heb gegeven bedank je me en loop je naar de wc. Maar daar merk je dat je de deur van de wc niet kunt sluiten door de ketting die aan je halsband zit. Even schrik je van de gedachte dat je zelfs daar geen privacy hebt. Je laat de deur op een kier staan en gaat snel zitten. Maar blijkbaar heb ik je door, want als je net zit hoor je mij aan komen lopen en bijna gelijk zie je de deur open gaan. ‚??Je probeert je toch niet te verbergen?‚?Ě vraag ik. Je voelt je totaal beschaamd en zegt niets. Ik doe de deur helemaal open en zeg dan: ‚??Zo heb je de deur in het vervolg open staan; jij verbergt helemaal niets voor mij‚?Ě. Daarna loop ik weg en laat ik je je gang gaan. Wanneer je weer terug bij mij komt voel je je nog kleiner dan dat je je al voelde, maar het voelt heerlijk aan om je zo klein te voelen.

Ik heb inmiddels mijn schoenen en sokken uitgedaan en laat, terwijl ik tv zit te kijken, mijn blote voeten langs je benen glijden. Je knie√ęn zijn zeer gaan doen en je beweegt soms wat heen en weer om ze te ontlasten. ‚??Ergens last van?‚?Ě vraag ik en jij vertelt me dat je je knie√ęn best wel begint te voelen. ‚??Ga op je kont zitten‚?Ě is mijn reactie. Je draait wat zodat je op je kont komt te zitten. Echt gemakkelijk zit het nog niet, maar je voelt je knie√ęn in elk geval niet meer. Met mijn voeten duw ik je benen weer wat van elkaar, zodat je kruis niet verborgen wordt. Rillingen gaan door je heen wanneer een voet langs de binnenzijde van je bovenbenen blijft glijden. Soms sla je je ogen heel even op naar mij en ziet dat ik gewoon tv blijf kijken. Er is een of andere film op de tv die mij blijkbaar wel boeit, maar jij hebt daar geen aandacht voor; jij bent alleen bezig met mij en de gevoelens die ik je bezorg. Even later duwt mijn andere voet tegen je buik aan. Je komt languit voor me te liggen. Ik plaats een voet op je borsten en de andere laat ik nog steeds langs je benen glijden. Mijn voeten strelen je lichaam, maar gelijk voel je je de vernedering. Je sluit je ogen en geniet van het gevoel. Je voelt de voet op je benen tot bij je kruis glijden en daar over wrijven. Je spreidt je benen nog wat meer zodat ik overal zo goed mogelijk bij kan. Mijn andere voet gaat langs je hals en duwt dan tegen je lippen aan. ‚??Kus!‚?Ě hoor je mij zeggen en zonder je maar iets te bedenken begin je de voet te kussen. Kronkelend van opwinding lig je aan en onder mijn voeten. Je hijgt en kreunt van pure geilheid. Je denkt nergens over na en laat je gewoon helemaal gaan.

Wanneer de film is afgelopen laat ik je op staan en kom zelf voor je staan. Ik til je hoofd aan je kin op en kijk even in je ogen. ‚??Je bent geil slet‚?Ě zeg ik en jij antwoordt: ‚??Ja, meester‚?Ě. Je schaamt je er eigenlijk niet eens meer voor; je bent echt bloedgeil en hoopt maar op een ding; dat ik je echt helemaal zal gebruiken.

Ik neem touw en bind jouw lichaam daarmee in. Aan de voorzijde maak ik een paar knopen, dan laat ik het touw tussen je benen door gaan en maak het dan over je rug vast, met steeds een touw dat om je heen gaat. Je voelt het touw om je hele lichaam zitten. Daarna doe ik een gag in je mond die ik om je hoofd vast maak, waardoor de geluiden die je maakt worden gedempt. Vervolgens maak ik je halsband los en neem ik je mee naar buiten. Je schrikt wel even wanneer ik je zo helemaal naakt naar buiten breng. Toch laat je je mee leiden. Buiten maak ik je op een open plek op het grasveldje tussen een paar bomen vast. Het is donker en je ziet niets. Je voelt de frisse avondwind langs je lichaam gaan. Het geeft je kippenvel, maar niet van de kou. Ik neem een zweep en sla je er mee. Je wilt nu geen aandacht trekken en probeer zo min mogelijk geluid te maken wanneer ik je sla. Maar zelfs het zwiepen van de zweep en het kletsen van de stroken tegen je lijf maken al te veel geluid voor jouw gevoel. Enerzijds ben je bang dat iemand je zou kunnen zien, maar anderzijds geeft het je een heerlijk spannend gevoel. Je bedenkt dat iemand je misschien wel zou kunnen redden uit deze ontvoering, maar je wilt helemaal niet worden gered. Geil duw je je kont naar achteren en ik sla er een aantal keer extra hard op. Je kont lijkt wel in brand te staan, maar heel je lijf trilt van opwinding. Ik kom voor je staan en geef je slagen over de voorzijde van je lichaam. Eerst op je buik, maar al snel ook over je borsten. Je kunt het wel uitgillen wanneer een strook precies op een van je harde tepels komt. Maar toch doe je je hoofd naar achteren en duw je je borsten extra vooruit voor de volgende slag. Je bent zo opgewonden geraakt dat je wel begrijpt dat er vrouwen zijn die van alleen slagen met een zweep al klaar kunnen komen; zelf heb je ook nog maar weinig nodig om tot een hoogtepunt te komen. Ik leg de zweep weg en neem de cane. Ik kijk je aan en zeg: ‚??deze zullen je voorlopig herinneren aan deze avond‚?Ě. Gelijk hoor je de cane zwiepen en voel je een heftige pijn bovenaan je boven been. Er volgt een tweede slag en ook op je andere bovenbeen ontstaat een gevoelige striem. Je hebt het niet meer, het doet zeker pijn, maar het is zo bijzonder.

Ik kom dicht bij je staan en hou je tegen mij aan. Je benen voelen slap aan en ik moet je ondersteunen anders zou je echt helemaal aan je armen komen te hangen. Ik doe de gag uit je mond en kus je op je lippen. Je rilt helemaal en fluistert zo ineens ‚??O, meester neem me‚?Ě. Je schrikt bijna van je eigen woorden, maar je verlangt er echt naar; mijn harde pik die in jou kut zal stoten tot ik in je klaar zal komen. Ik maak je armen en benen los en begeleid je naar binnen. Binnen leg ik je languit op bed en je blijft er met gespreide benen liggen wachten tot ik me heb uitgekleed. Daarna voel je mij tussen je benen komen en mijn pik ineens in je stoten. Je kreunt hard en voelt me in je stoten. Mijn harde paal wordt haast opgezogen door je drijf natte kut. Je houdt je totaal niet in; je hijgt, kreunt en gilt soms bijna van opwinding. Ik stoot mijn pik hard en snel in je op en neer. Het bed schudt en kraakt. Bijna sta je op het punt om klaar te komen, maar je houdt je in, je verzet je er tegen. ‚??Eerst de meester, eerst de meester‚?Ě denk je en wanneer ik hard zeg: ‚??Ik ga die slettekut van je vol spuiten‚?Ě kreun je hard ‚??O, ja!‚?Ě. Je voelt mijn hete zaad diep in je komen. Gelijk schokt je eigen lichaam. Je buik trekt samen en dan kom je geweldig klaar. Golf naar golf gaat door je lichaam heen. Je bent even helemaal van de kaart en ligt nog minuten lang na te schokken. Dan kom je weer bij. Aan de natte plek bij je kont voel je dat je echt enorm bent klaar gekomen. Je kijkt in het rond en beseft dan dat je in je eigen bed ligt en jij hebt liggen dromen.

Je komt omhoog en kijkt snel op msn. Je ziet mij online en typt: ‚??Bedankt meester dat u mij net in mijn droom echt hebt genomen, jammer dat u niet het lef hebt om mij eens echt op te komen zoeken‚?Ě. Wanneer je het verzonden hebt besef je pas wat je verstuurde. En je schrikt nog harder wanneer je mijn reactie leest: ‚??Je ziet mijn auto vanzelf staan en dan is het te laat.‚?Ě

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan