Party

Door: K}c{
Website: www.KsKelder.nl
Datum: 12-08-2012

Wat een raar idee; een vriendin van je, nou ja, meer een kennis van je, nodigde je uit voor een party. Geen tupperware, geen lingerie, zelfs geen erotische, maar een BDSM-party. Het liep heel raar, ze nodigde je uit en die avond nog zat je bij haar, terwijl je nog nooit bij haar thuis was geweest.

Onrustig zit je op de bank, te wachten op wat komen gaat. Je hebt je voor deze bijzondere avond wat kinky gekleed. Je bent gespannen en vraagt je eigenlijk af wat je hier nu doet. Je kijkt naar de andere twee vrouwen die ook op bezoek zijn en ziet dat zij ook gespannen zijn. Zouden ze aan BDSM doen? Gaat door je gedachten. Je vriendin is drinken gaan halen en brengt het net de kamer binnen. Ze is gekleed in een kort leren rokje, met daarboven een leren korset en ze draagt hoge zwarte laarzen. Haar kleding past wel bij het beeld wat jij van BDSM hebt. De andere twee vrouwen zijn minder opvallend gekleed; de een draagt een kort wit stretch jurkje wat haar best sexy staat, de ander draagt een rokje met daar boven een geruit shirt wat heel strak over haar volle borsten zit. 'Hij komt iets later.' zegt je vriendin. 'Staat hij ook in de file' vraagt de vrouw in het jurkje en je vriendin antwoordt: 'Heeft hij niet gezegd.' De wijze waarop ze het zegt, geeft jou een beetje een raar gevoel; de man komt toch om iets te demonstreren, maar hij vindt het blijkbaar niet nodig om een reden voor zijn vertraging aan te geven.

Je vriendin breekt de wat gespannen sfeer met de vraag: 'En wat hebben jullie onder jullie kleding aan?'. De vrouw in het strakke jurkje verslikt zich bijna in haar drinken, waarna iedereen in lachen uitbarst. Maar nadat iedereen is uitgelachen antwoordt de vrouw met het geruite shirt: 'Uiteraard maagdelijk witte lingerie'. Nu is het de beurt aan je vriendin om zich bijna te verslikken. 'Jij en maagdelijk! Bij jou vergeleken ben ik zelfs nog maagdelijk te noemen.' Weer schiet iedereen in de lach. Nu wordt de vrouw in het stretch jurkje gevraagd wat zij er onder draagt. Ze bloost iets en zegt dan: 'Wat zou je zelf dragen onder zo'n jurkje?' Ze staat op en draait in het rond. Het jurkje zit echt overal helemaal strak en ze heeft heel duidelijk niets er onder aan.

Op dat moment gaat de bel. Je vriendin doet open en je hoort een mannenstem. De gespannen sfeer is gelijk weer grotendeels terug. 'Nu gaat het beginnen' voel je. De man komt binnen, met een pakket dat hij op een steekwagentje heeft staan. Zodra hij de kamer binnen is kijkt hij even rond en kijkt iedereen daarbij duidelijk aan. 'Ik ben Willem' zegt hij 'En wie zijn jullie?'. De man blijft staan maar steekt zijn hand uit richting de vrouw in het geruite shirt. Ze moet wel opstaan en naar hem toe komen. 'Ik ben evelien' zegt de vrouw. De man kijkt haar even aan en zegt: 'Dag evelien. Uiterlijk een braaf schoolmeisje, maar totaal in strijd met haar innerlijk.' Evelien glimlacht blozend en gaat weer zitten. Dan is de vrouw in het stretch jurkje aan de beurt. Ze staat op, loopt naar Willem toe en zegt: 'Ik ben kim'. Ze zegt het zacht met neergeslagen ogen. Willem kijkt en zegt: 'Hallo kim, je ziet er goed uit.' 'Dank je' zegt kim zacht terug, waarbij het 'je' bijna als 'ju' klinkt. Dan ben jij aan de beurt. Je loopt naar Willem toe en voelt zijn ogen haast in je kijken. Je probeert hem aan te blijven kijken, wat maar deels lukt. Je hebt je voorgenomen om je niet met je echte naam voor te stellen en zegt: 'Ik ben chantal'. Willem glimlacht en zegt bijna gelijk: 'Je noemt je chantal, maar dat is prima. Je hebt dit nog nog nooit meegemaakt?'. 'Ja' antwoord je terwijl je naar de grond bent gaan kijken. Je wilt je ogen nog wel opslaan, maar het lukt je gewoonweg niet. 'Maak je niet ongerust, er gebeuren hier geen vreemde dingen waar je spijt van zal krijgen' zegt Willem tegen je en laat dan je hand weer los. Je neemt weer plaats op de bank en ziet hoe Willem je vriendin begroet. Hij trekt haar tegen zich aan, door een hand op haar kont te leggen en zegt dan: 'En hoe begroet jij mij?'. Je vriendin zakt gelijk door haar knieën en zegt dan: 'Ik ben mirjam, meester'. Willem staat recht voor haar en zegt: 'Je hebt het weer goed geregeld, sletje'. Gelijk verschijnt er een ondeugende glimlach op mirjam haar gezicht. En ze vraagt: 'Mag ik u wat te drinken aanbieden?'. 'Ja, koffie. Intussen zal ik de spullen even opbouwen' antwoordt Willem. En terwijl mirjam de koffie maakt, pakt Willem zijn spullen uit. Hij heeft een grote kist met diverse laden. Je bent nieuwsgierig wat erin zal zitten, maar hij laat hem nog dicht. Ook heeft hij een aantal planken bij zich, waarmee hij een kruis opbouwt wat hij midden in de kamer voor een tafel plaatst. Het kruis helt iets schuin naar achteren en kan zelfstandig blijven staan. Mirjam plaatst aan weerszijden van het kruis grote rode kaarsen, waardoor er gelijk een heel andere sfeer ontstaat.

Terwijl Willem zijn koffie drinkt zegt hij: 'Even wat vooraf. Vanavond gebeuren er geen dingen die je niet wilt' mirjam begint gelijk te grijnzen en Willem reageert met: 'Behalve bij jou, uiteraard. Hoewel, ik nog moet uitvinden wat jij diep in je niet echt zou willen.' Daarna doet Willem de bovenkant van de kist open. In de kist liggen in een vak wat bekleed is met rode stof een aantal zwepen naast elkaar. Je voelt een rilling door je heen gaan bij het zien van de zwepen. Willem kijkt je aan en vraagt: 'Spannend?'. 'Ja' antwoord je zacht. Willem glimlacht en zegt dan: 'Je zal nog even geduld moeten hebben, mirjam is eerst aan de beurt'. Gelijk knipt hij met zijn vingers en zegt hij daarna: 'rok uit'. Mirjam schiet omhoog en laat zonder zich maar een seconde te bedenken, haar rok over haar benen naar beneden glijden. Ze draagt een leren string onder haar rok, die haar kruis maar heel iets bedekt. 'Ga staan' zegt Willem tegen mirjam en ze gaat met haar gezicht in jullie richting staan. Willem neemt een zweep uit de kist en begint haar in een langzaam tempo tikken op haar kont te geven. 'Zien jullie hoe haar ogen samentrekken bij iedere tik?' vraag Willem en ja dat is jullie niet ontgaan. Dan houdt Willem zich in en slaat hij haar ineens niet, gelijk zegt hij: 'zagen jullie ook dat ze nog steeds haar ogen samen kneep?' Je glimlacht en knikt; ja, dat deed ze. Willem slaat weer verder, maar verandert nu steeds in tempo en zegt: 'Om echt effect te hebben is een vast tempo helemaal niet handig. Zie maar, nu kijkt ze al heel anders wanneer ik haar sla.' En het klopt; het samentrekken van de ogen is minder geworden, maar in plaats daarvan heeft mirjam wel een veel diepere blik in haar ogen gekregen.

Willem neemt een andere zweep en zegt tegen mirjam dat ze zich even rond moet draaien. 'Zie nog een mooi roze kont' zegt hij terwijl mirjam zich ronddraait. De volgende zweep is een dikke stroken zweep met veel brede stroken. Willem geeft mirjam er tikken mee in een rustig tempo. Hoewel hij schijnbaar niet hard slaat, zie je mirjam toch bij iedere tik iets naar voren komen. Je hoort doffe slagen klinken wanneer hij mirjam met de zweep raakt. Mirjam staat met haar armen in haar nek en kijkt voor zich uit. Je vraagt je af wat ze zal voelen en hoe ze zich nu zal voelen. Hoewel haar ogen over dat laatste al wel heel veel zeggen; ze is behoorlijk opgewonden. Je gluurt even naar de andere twee die zitten toe te kijken en ziet evelien haar benen langs elkaar wrijven en ze heeft haast een net zo geile blik in haar ogen als mirjam. Kim kijkt misschien minder geil uit haar ogen, maar haar tepels zijn wel duidelijk zichtbaar door haar strakke jurkje. Daarbij wrijft ze met een hand langs de binnenzijde van een van haar bovenbenen net boven haar knieën.

Mirjam moet zich weer rond draaien. Hoewel Willem haar niet echt hard of lang heeft geslagen is haar kont nu helemaal egaal rood. Je stelt je voor hoe het zou voelen om daar zelf zo te staan en je te moeten draaien. Zou je het ook zo zonder twijfel doen? Je voelt dat je het in elk geval wel zou willen doen en dan niet om je kont aan die anderen te laten zien, maar gewoon omdat Willem dat nu eenmaal van je zou verlangen. Mirjam krijgt nu slagen met een zweep met enkele dunne stroken. Het slaan wordt niet harder, maar de tikken klinken gelijk een stuk venijniger. Mirjam kreunt bij iedere tik die ze krijgt. En het is net alsof je de tikken door je eigen lichaam voelt gaan. Snel gluur je weer naar de andere twee en je ziet evelien bij iedere tik haar ogen samentrekken en kim nog duidelijker langs haar been wrijven en soms even in het been knijpen. De twee raken duidelijk meer opgewonden en zelf voel je die opwinding ook. Je kijkt nu naar mirjam haar ogen en ziet haast wat ze voelt; pijn en genot. De rillingen gaan door je lichaam. Mirjam moet zich even draaien en er zijn nu duidelijk rode strepen te zien op haar toch al rode kont. Willem pakt een zweep met een strook en slaat verder. Nu harder en sneller. Ademloos zit je toe te kijken. Mirjam kreunt harder en de tranen springen in haar ogen en toch is er niets in je dat zegt dat ze tegen haar grens zit. Je meent dat je schuin achter je kim hoort hijgen, maar je kunt je ogen niet van mirjam afhalen; het is zo spannend en boeiend wat je ziet. Mirjam kijkt jou aan en het is net of ze je in haar gevoelens laat kijken. Het is meer dan opwinding dat je ziet, veel meer. Dan ineens zie je haar blik wazig worden. Willem stopt gelijk met slaan. Even is hij heel zacht voor mirjam. Hij houdt haar vast en streelt zacht met zijn hand over haar pijnlijke kont. 'Ga zitten' zegt hij met een vriendelijke stem en mirjam zakt op de bank naast jou neer. Ze ligt half tegen je aan en je hebt het gevoel dat ze er niet helemaal meer bij is. 'Hou haar vast en streel haar maar' zegt Willem tegen je. Je laat je handen over de armen van mirjam glijden. Ze ligt heel rustig op haar zij en je ogen gaan over haar kont heen. Vuurrrood zie je en onbewust glijdt een hand die richting op. Willem glimlacht en zegt: 'Ja, voel het maar'. Even schaam je je dat zo maar aan mirjam haar kont zit, maar toch laat je je hand er over glijden. Het voelt heet aan en je streelt er heel zacht over.

Willem is gaan staan en zegt: 'En nu jullie. De afgelopen tijd heb ik van jullie twee (en hij wijst naar kim en evelien) een lijstje gekregen met waar jullie belangstelling naar uit gaat. Van jou (en hij wijst nu naar jou) kon dat niet op zo'n korte termijn, maar ik denk al te weten waar jou interesse ligt. Ik ga niets doen wat jullie niet willen, maar dat zal je dan wel zelf moeten aangeven als het zo ver is.' Daarna kijkt Willem even rond en zegt vervolgens streng: 'evelien, hier!'. Evelien staat op en loopt naar Willem toe. Het gaat niet zo strak als bij mirjam het geval was. Wanneer evelien bij Willem staat zegt ze: 'Hier ben ik meneer' met een grote uitdagende grijns op haar gezicht. 'Dus jij bent een schoolmeisje?' vraagt Willem en evelien zegt 'Ziet u dat dan niet meneer?' en draait daarbij in het rond. Willem grijpt haar bij haren vast en zegt dan: 'En waarom zitten hier geen staartjes in?' 'Omdat ik dat te veel gedoe vond' antwoordt evelien met een wat pijnlijke blik, maar ze kijkt nog steeds heel uitdagend uit haar ogen. Willem trekt evelien richting de kist en hij opent een lade. 'Waar liggen ze' mompelt hij en dan 'Ah! Hier zijn ze' en hij houdt twee elastiekjes omhoog, die hij vervolgens evelien in de handen duwt. 'Dan ga je nu maar, nette, staartjes maken' zegt Willem, waarbij hij extra nadruk legt op het 'nette'. Evelien neemt de elastiekjes aan en gaat met haar handen richting haar haar, maar Willem is nog niet klaar. Hij pakt uit zijn kist ook een cane en zegt dan 'Draai je om, want je gaat hier niet ongestraft vanaf komen'. Evelien draait zich en Willem duwt haar rokje aan de achterzijde omhoog zodat haar witte slipje helemaal zichtbaar wordt en hij duwt de onderste rand van het rokje tussen de band aan de bovenzijde zodat deze blijft zitten. 'Vlechten!' zegt Willem vervolgens streng en terwijl evelien haar haar begint te vlechten slaat Willem haar met de cane op haar kont. Na twee tikken staat evelien al opgewonden te kreunen, snel maakt ze twee vlechtjes, maar ze heeft dan al een stuk of tien slagen op haar kont gehad. Wanneer ze klaar is, laat ze haar handen zakken en zegt ze snel: 'klaar', maar Willem is niet tevreden en zegt: 'Dat lijkt nergens op, opnieuw!'. Intussen trekt hij het slipje van evelien naar beneden zodat het onder haar billen komt te zitten. 'Wat doet u nu?' vraagt evelien met een ondeugende stem. 'Ik laat de anderen jouw kont zien, schoolslet' gromt Willem en evelien zegt: 'maar meneer toch, noemt u mij een slet?'. Willem slaat een arm om evelien heen, duwt zijn hand gelijk op haar kruis en zegt dan: 'Wilde je het ontkennen dat je een slet was, druipkut?' evelien kreunt wanneer Willem zijn hand haar kruis betast en met een geile stem antwoordt ze: 'Nee, meneer'. Je ziet haar iets blozen. Gelijk volgen er weer tikken op haar kont. Je ziet de rode strepen zich op haar billen vormen. Evelien maakt de staartjes opnieuw, maar nu doet ze het zorgvuldiger. Ze hijgt en kreunt van opwinding. En hoewel de pijn in haar ogen af te lezen is, zie je dat ze toch nog kans ziet om haar kont extra naar achteren te duwen. Ook Willem heeft dat door (het was dan ook niet te missen, zo opvallend deed ze het' en hij slaat haar nog wat sneller en harder op haar kont. Wanneer evelien helemaal klaar is met de staartjes, keurt Willem ze wel goed. Niet dat het hele nette staartjes zijn, maar de kont van evelien is wel vuurrood inmiddels en ze kan er waarschijnlijk niet veel meer op hebben. Willem pakt evelien bij de haren en duwt haar richting een hoek van de kamer, daar laat hij haar staan, met iets gespreide benen.

Mirjam is inmiddels weer wat bij. Ze kijkt naar je. Tot dan heb je haar zacht gestreeld, met een hand langs haar gezicht en hals en met de andere over haar kont. Nu ze weer bij is, wil je je handen terugtrekken, maar mirjam zegt zacht: 'niet stoppen'. Het voelt onwennig om nu verder te strelen, toch laat je je hand over haar billen glijden. Je ziet het genot in de ogen van mirjam. Het geeft je een raar gevoel.

kim is aan de beurt. Willem laat haar bij zich komen. Doodstil staat kim met neergeslagen ogen voor hem. Willem laat zijn ogen over kim heen gaan en pakt haar dan bij de hand en neemt haar mee richting de keuken. Even later komt Willem zonder kim terug en gaat hij zitten op een stoel. Je hoort wat gerommel in de keuken. 'Klaar kim?' vraagt Willem. 'Bijna' hoor je met een diepe zucht uit de keuken komen. Willem wacht heel even en zegt dan: 'kim, kom naar me toe'.

Voorzichtig en onzeker komt kim de kamer ingelopen. Ze heeft alleen haar hakken nog aan, maar is verder totaal naakt. Om haar nek en polsen heeft ze boeien. Ze loopt rechtop maar haar blik is neergeslagen. Wanneer kim twee meter voor Willem staat zegt hij: 'Blijf staan, zodat de anderen je goed kunnen bekijken. Laat ze zien hoe trots je bent om dit voor mij te moeten doen'. Kim staat stil en recht haar rug nog iets extra. Ze kijkt niemand aan en haar hoofd is duidelijk rood van schaamte. Toch staat ze daar. 'Wat vind je van haar' zegt Willem tegen jou. En jij zegt: 'Ze is mooi om te zien, ze heeft een mooi figuur'. 'Draai je om kim' zegt Willem en kim doet wat van haar wordt gevraagd. 'Wat vind je van haar kont?' vraagt Willem. Je kijkt en ziet mooie ronde, wat naar achter stekende billen. Ze zijn haast perfect rond en totaal gaaf. 'Buigen' zegt meester Willem en kim buigt zich voorover zodat haar kont nog nadrukkelijker rond wordt. 'Een hele mooie kont, ik zou willen dat ik ze zo zou hebben' zeg je. 'Hier voor chantal staan' zegt Willem en kim komt vlak voor je staan. 'Spreid je benen iets' zegt Willem en kim doet het. Je kijkt kim even aan en ziet hoe zij zich schaamt. 'Vind je haar te dik?' vraagt Willem en terwijl je kim aan kijkt zeg je: 'Nee, totaal niet.' In de ogen van kim zie je iets van opluchting en je voegt eraan toe: 'Ze heeft hele mooie heupen'. 'Pak ze vast kim, laat chantal zien wat je bedoelt' zegt Willem. De handen van kim pakken twee huidplooien aan de zijkanten van haar lichaam vast. In een opwelling sla je naar een van de handen en zeg je gelijk: 'Doe niet zo raar, dat is geen vet, dat hoort bij het zijn van een vrouw.' kim schrikt wat, maar zegt dan heel gemeend: 'dank je'. 'Kijk naar haar kut en vertel haar wat je daarvan vindt' zegt Willem. Je ogen zakken naar haar kruis en je ziet haar schaamlippen iets van elkaar zijn, met daar tussen net een stukje van haar clit. 'Mooi glad geschoren, en alles heel strak'. 'Zie je haar clit? Is die niet wat groot?' vraagt Willem. Je voelt je ongemakkelijk bij die vraag, maar je antwoordt gelijk: 'Ze is opgewonden, dus natuurlijk is die groter. Ik verwacht dat als ze niet opgewonden was, hij niet eens zichtbaar zou zijn'. 'Laat haar het helemaal zien, doe je schaamlippen van elkaar' zegt Willem en kim neemt haar schaamlippen tussen haar vingers en trekt ze ver van elkaar. Je ziet het roze vlees aan de binnenzijde overal glimmen en zegt: 'Ja, ze is echt opgewonden'.

'Voldoende antwoord op je vragen?' vraagt Willem aan kim en ze antwoordt zacht: 'Ja, meester. Dank u.' Waarop Willem zegt: 'Bedank haar'. Kim buigt zich voorover en zegt 'dank je' terwijl ze je een warme kus vlak bij je mond geeft. Je ziet dat ze haar ogen wegdraait en je reageert erop met: 'Absoluut niets om je voor te schamen'. Heel even kijkt kim je dan aan en ze zegt nogmaals: 'Dank je'.

Dan zegt Willem: 'Voor het andere deel ga je naar evelien toe en je kleed haar, behalve haar sokken en schoenen, helemaal uit'. Kim loopt gelijk naar evelien en begint haar vervolgens langzaam uit te kleden. Willem staat op en gaat er vlak bij staan en zegt: 'Doe het rustig en kus haar terwijl je het doet'. Kim doet evelien haar shirt uit en kust haar daarbij zacht in haar nek. En Willem zegt: 'Maak je geen zorgen, jullie hadden beide dit verlangen. Geniet ervan terwijl je het doet'. Daarna gaat Willem weer zitten en kim gaat heel rustig verder, met het openmaken van de bh van evelien.

Willem kijkt jou aan en zegt: 'Nu ben jij aan de beurt. Ik wil dat je gaat staan en je dan uitkleedt tot je alleen nog je lingerie aan hebt' Je gaat staat en voelt je opgelaten. Toch voel je geen weerstand om je uit te kleden. Je verlangt erna om ook iets mee te maken, hoewel je nog geen idee hebt wat het zal worden. Op de bank zie je mirjam toekijken en ze geeft een aanmoedigend knikje. Even klikt er een zachte kreun van evelien door de kamer; kim heeft de bh uitgedaan en heeft nu haar armen om evelien liggen en kneedt haar borsten. Het duurt niet lang voordat jij in je lingerie staat. Willem neemt je mee naar het kruis en maakt je daar met touw aan vast. Wanneer hij daarmee klaar is loopt Willem even richting kim en evelien. Evelien is inmiddels ook helemaal naakt en Willem zegt tegen de twee: 'bevredig elkaar'. Dan neemt hij een blinddoek uit de kist en doet hij jou die vervolgens om. Intussen geeft hij ook nog iets aan mirjam, want je hoort hem tegen haar zeggen: 'Deze ga je gebruiken'. Je voelt je totaal weerloos, zo vast zit je. En daarnaast kan je niets meer zien, wat het allemaal nog spannender maakt. De handen van Willem glijden over je lichaam en de rillingen gaan door je heen. Eerst gaan zijn handen over je armen, buik en benen, maar dan bewegen ze zich richting je borsten. Je ademhaling wordt sneller en je begint te zuchten. Ergens in de kamer hoor je soppende geluidjes en ook zacht gehijg en gekreun. Willem duwt je bh omhoog tot boven je borsten en kneedt je borsten vervolgens stevig. Door het gehijg en gekreun wat je van de anderen hoort, voel je je niet beschaamd om jezelf ook te laten gaan. Eigenlijk ben je niet eens meer met die anderen bezig. Je geniet en kan niet anders dan je gewoon te laten gaan. Willem doet je de blinddoek af en even kijk je hem recht in zijn ogen. Hij neemt een kaars en zegt: 'Hou je hoofd naar achteren' Bijna gelijk laat hij druppels kaarsvet op je borsten vallen. Je gilt van opwinding. Even voel je pijn en dan een heerlijke gloed in je lichaam. Willem laat de druppels om en om op je borsten vallen. Heel even krijg je mee wat de anderen aan het doen zijn: kim en evelien staan elkaar in de hoek van de kamer te vingeren en te kussen. En op de bank ligt mirjam, inmiddels totaal naakt, wijdbeens met een dildo te spelen. Maar de volgende druppel kaarsvet brengt je aandacht gelijk weer bij je borsten; hij valt precies op je tepel en je kreunt hard. Je kijkt naar je borsten en ziet rode lijnen van kaarsvet erover lopen. Willem is totaal geconcentreerd en steeds meer druppels vallen. Je voelt geen pijn, alleen nog prikkelingen van je opwinding. Wanneer je borsten grotendeels bedekt zijn met kaarsvet kijkt hij je even aan en zegt hij: 'Ik wist wel dat dit je zou bevallen'. Je zucht alleen maar als instemming. Willem neemt een zweep en slaat daarmee over je borsten. De stukjes kaarsvet springen er vanaf. Hij slaat niet hard, maar dat is ook niet nodig; je borsten zijn heel gevoelig van het kaarsvet. In de hoek van de kamer klinkt een harde kreun en je ziet evelien haar lichaam schokken. Op dat moment besef je dat je zelf ook niet veel meer hoeft te hebben om zelf klaar te kunnen komen. Willem slaat nog een paar stukjes kaarsvet eraf en legt dan de zweep neer. Vervolgens wrijft hij de laatste stukjes met zijn hand van je borsten terwijl hij ze stevig kneed. Zijn andere hand voel je op je been komen en de onderkant van je string opzij duwen. Je kreunt het uit wanneer je zijn vingers tegen je drijfnatte kut voelt komen. 'O, meester ik kom bijna' klinkt het vanaf de bank en op datzelfde moment stoot Willem bij jou twee vingers diep in je. 'Ik ook' kreun je zonder na te denken. De vingers stoten snel op en neer in je. Je kunt niet meer nadenken. Het drukkende gevoel onder in je lichaam is bijna gelijk al ondragelijk. Willem knijpt in je tepels en veroorzaakt daarmee nog meer prikkels in je lijf. Je gilt en voelt je lichaam samentrekken. 'Kom klaar' zegt Willem en of dat nu voor jou of mirjam bedoelt is weet je niet. Beide komen jullie met een harde kreun klaar.

Even ben je totaal van de wereld. Wanneer je je ogen weer iets opent zie je Willem bij evelien en kim staan. evelien komt, gezien haar schokkende lichaam nog eens klaar. Geluiden krijg je nog niet echt mee en alles lijkt zich vertraagd voor je ogen af te spelen. Willem trekt kim tegen zich aan en hij zit voor je gevoel maar heel even aan haar en dan zie je haar schokkend door haar knieën zakken. Evenlien houdt haar weer vast en houdt haar staande. De geluiden komen weer terug en jij komt verder bij je positieven. Willem kijkt je aan en zegt: 'Zo weer terug op de wereld?'. Je glimlacht schuldig en antwoordt zacht: 'Ja, dank u'. In de hoek van de kamer zakken de twee op de grond. Evelien houdt kim tegen zich aan en streelt haar zacht. Op bank ligt mirjam nog uitgeput na te genieten. Willem maakt jou los begeleidt je vervolgens naar de bank. Mirjam maakt wat plaats en slaat haar armen om je heen. Naakt lig je tegen haar aan. Je bent nog half aan het zweven en geniet gewoon nog na. Evelien en kim nemen plaats op de andere bank en gaan daar tegen elkaar aan zitten.

Willem komt even later met wat te drinken de kamer binnen. Hij kijkt rond en zegt met een glimlach: 'Echt een party voor een man als ik; vier naakte vrouwen om me heen, wat kan ik nog meer wensen?'.

Even lijkt het erop dat hier de party zal eindigen, maar dan zie je kim van de bank glijden en naar Willem kruipen, die ze vervolgens wat in het oor fluistert. Willem lacht en zegt: 'Natuurlijk kan dat, wacht maar even'. Alle ogen zijn nu op Willem gericht en jullie zien hoe hij de achterste steunen van het kruis haalt om het kruis vervolgens plat op de grond te leggen. Jij moet bij hem komen en erop gaan liggen. Willem maakt je weer vast aan het kruis, maar nu in een liggende houding. Al snel lig je met je armen en benen wijd uit elkaar gespreid op de grond tussen de anderen. Je ziet Willem grijnzen en dan roept hij mirjam en evelien bij zich. Beide moeten op hun knieën naast jou gaan zitten, elk aan een zijde. Intussen krijgt kim iets aangereikt en even later zie je wat het is: een behoorlijke voorbind dildo, waarmee ze richting evelien loopt. Willem zie je richting mirjam lopen en op zijn knieën achter haar plaats nemen. Zowel mirjam als evelien laten een hand over je borsten gaan en beginnen die zacht te kneden. Ineens klinkt een kreun uit de mond van evelien en dan kermt ze, 'Hij is te dik, nee, hij is te dik'. Willem zegt gelijk: 'Dat zou dan nieuws zijn, te dik voor die kut van jou. Ram hem bij die slet naar binnen, kim'. Even zie je de pijn in de ogen van evelien, ze kreunt hard, maar dan zie je haar blik veranderen. Mirjam hoor je ook kreunen, maar niet zo hard als evelien deed. De lichamen om je heen beginnen heen en weer te bewegen. Evelien kijkt je met een ondeugende en geile blik aan en laat haar hoofd zakken richting een van je borsten om vervolgens zacht en plagend over je tepel te likken. Je kreunt van opwinding als je haar warme mond voelt. Mirjam neemt je andere tepel beet en begint die tussen haar vingers heen en weer te rollen, waarbij ze er steeds iets harder in begint te knijpen. Je voelt je totaal machteloos tussen de meiden en voelt handen over je buik en bovenbenen strelen. Evelien laat terwijl ze heen en weer schud haar mond helemaal op je tepel zakken en zuigt daar stevig aan en mirjam knijpt stevig in de andere tepel. Intussen komen de handen steeds dichter bij je kruis. Je kreunt opgewonden 'Oh ja'. Hoewel je kreun meer te maken had met wat er met je tepels gebeurt, voel je toch ineens een van de handen zo op je kruis glijden. Je kijkt en stelt vast dat het mirjam moet zijn die dat bij je doet. Ze kijkt recht in je ogen en duwt dan haar vingers bij je naar binnen. Je voelt evelien haar lichaam harder heen en weer schudden; ze kan met moeite nog net haar mond op je tepel houden of als ze die soms even loslaat snel haar mond weer terug brengen. Terwijl mirjam haar vingers tot diep in je glijden zie je kim met een diep geile blik in haar ogen over evelien heen naar je kijken. Mirjam brengt haar hoofd in jou richting en kust je, terwijl ze haar vingers in je kut laat ronddraaien en heen en weer bewegen. Van opwinding gil je, wanneer evelien in je tepel bijt, waarbij ze met haar tanden aan je tepels trekt door het schudden van haar eigen lichaam. Even lig je doodstil en laat je alle gevoelens over je heen komen. Je voelt de handen aan je lijf, de kussende monden. Je hoort soppende geluiden, maar je weet niet eens of dat van een van de twee naast je is, of dat je zelf die geluiden maakt. Je hoort hijgen en kreunen. En voelt dan dat je eigen lichaam bijna op springen staat. Kim, die het deel van de voorbinddildo in haar eigen kut had zitten, komt als eerste klaar, vrijwel gelijk gevolgd door evelien en jezelf. Je hoort mirjam nog om toestemming smeken, maar of ze dat krijgt krijg je al niet meer mee. Golven gaan door je lichaam en jij komt wild schokkend klaar. Nu pas voel je echt hoe vastgebonden je ligt; je lichaam heeft nauwelijks de mogelijkheid om te bewegen. Het gevoel dat je echt totaal machteloos bent laat je extra intens komen. Minuten lang lig je te schokken en na te trillen. Je bent helemaal van de wereld, maar krijgt nog vaag mee dat kim evelien nogmaals tot een hoogtepunt laat komen, terwijl ze met haar bovenlichaam over dat van jou ligt. En ergens vaag krijg je nog mee dat Willem zich door mirjam nog verder leeg laat zuigen. Wanneer je weer wat bij komt geeft kim evelien, die dan met haar rug tegen jou aan ligt net een innige kus.

Een half uurtje later zijn jullie weer tot rust gekomen. Het is tijd voor jou om naar huis te gaan. Wanneer je je kleding weer helemaal goed hebt zitten neem je van iedereen afscheid. Mirjam slaat haar armen om je heen en duwt je stevig tegen haar aan terwijl ze je een kus geeft. Evelien kust je en laat daarbij nog even een hand over je borsten glijden. Kim kijkt heel ondeugend en trekt je tegen haar aan terwijl ze een hand op je kont legt en dan je een kus geeft en Willem kijkt je eerst diep in je ogen aan, kust je en laat zijn beide handen over je lichaam gaan. De rillingen gaan alweer door je lichaam en je had graag langer kunnen blijven, maar je moet echt gaan. Snel vertrek je maar net voordat je de deur uitgaat zegt mirjam: 'ik zal je ook voor de volgende party uitnodigen' Met een grote grijns en bloedgeil vertrek je daarna.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan