Uit

Een klein beetje opgewonden sta je voor mijn deur. Ik, je meester, heb je gevraagd om langs te komen om een avondje te gaan stappen. Daarbij gaf ik gelijk al aan dat we met zijn drieën zouden zijn; ook een andere vriendin van mij zou erbij zijn. Ik had wel eens wat over haar verteld, ze was ook een slavin heette nymphje. Echt veel had ik niet verteld, maar wel dat je aan haar maar even in haar ogen hoefde te kijken om te zien of ze een beetje of bloedje geil was.

Je belt bij mij aan en wacht tot ik open doe en het duurt maar even voordat je de deur ziet opengaan en mij ziet staan. Snel gaan mijn ogen langs je heen en je weet dat ik even kijk of je de door mij gewenste kleding aan hebt. Je moest een niet al te lang zwart rokje dragen met daaronder zwarte kousen en hakjes en op het rokje diende je je strakke blouse te dragen. Je begreep gelijk wel welke blouse ik daarmee bedoelde; het moest die strakke zijn die heel nauw zat om je borsten en die je eigenlijk alleen goed kan dragen wanneer je een extra knoopje loslaat, waardoor je borsten altijd wat extra te zien zijn als je hem aan hebt.

“Kom binnen” zeg ik en ik ga iets aan de kant staan zodat je ook naar binnen kan lopen. Wanneer je binnen bent en ik de deur heb gesloten draai je je gelijk naar mij toe om mij een innige welkomskus te geven. Het doet je goed om mij zo direct te kunnen en te moeten kussen. Want hoewel we elkaar niet eens zo vaak ontmoeten is bij die kus gelijk alle spanning voor zover die er al was, weg. Mijn armen sluiten zich om je heen. Gelijk geef je je aan mij over; je bent en voelt je nu helemaal mijn eigendom. Even kijk je me aan en zeg je: “Hallo meester” en ik antwoord “hallo slavin”. Een rilling gaat door je lichaam bij het horen van mijn stem die deze woorden tegen je zeggen. Gelijk gaan onze hoofden weer richting elkaar. Automatisch open je je mond een beetje. Mijn tong glijdt tussen je lippen en jij laat je tong direct erom draaien. Je voelt je opgewondenheid toen nemen. Mijn hand glijdt in een rechte lijn naar beneden en pakt je kont vast. Onze lichamen komen nog dichter tegen elkaar en onze tongzoen wordt nog intenser. Hoewel alles misschien maar een paar minuten duurt heeft het je een gevoel van complete overgave gegeven en daarnaast voel je je al heerlijk geil. En je weet haast zeker dat dit mijn bedoeling zal zijn geweest, dus het belooft een warme avond te worden.

Even later lopen we samen de huiskamer in. Even denk je erover om zo op de bank te ploffen, maar je besluit om het niet te doen. Je weet dat ik van je verwacht dat je blijft staan totdat ik je zeg dat je mag gaan zitten. En op zich is het wel een manier om mij uit te dagen, maar aan de andere kant weet je gewoon dat het op dit moment niet nodig en vermoedelijk niet eens zinvol is om mij uit te dagen. De kans is redelijk aanwezig dat ik alleen zou zeggen dat je weer moet opstaan en dat ik de uitdaging verder negeer. Al eens bij een eerdere ontmoeting maakte ik de opmerking tegen je: “als een meester alleen maar ingaat op uitdagingen van zijn slavin, zou de slavin zelf kunnen bepalen wanneer ze extra straf krijgt, ik dacht dat dat een voorrecht van de meester was” en dat heb je sinds dien niet meer vergeten. Niet dat je me helemaal niet meer uitdaagt, maar altijd uitdagen maakt het ook nog eens saai. Ik ben op de bank voor je gaan zitten en laat mijn ogen langs je lichaam omhoog gaan. Je bent haast automatisch met je benen iets van elkaar gaan staan en heb je handen afwachtend op je rug gelegd. “Beschikbaar voor de meester” gaat door je heen en dat geeft je een lekker gevoel.

Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, hoor je me zeggen: “trek je slip uit”. En eigenlijk voelt het ook als “de gewoonste zaak van de wereld”. Zonder te blikken of te blozen trek je je rokje iets op en trek je de string die je aanhebt naar beneden. Je kijkt niet naar mij, want je weet dat ik kijk hoe je dit doet. Wanneer je je slip uitheb kom je langzaam weer omhoog. Je verwacht een volgende opdracht, die dan ook gelijk volgt: “zet je benen verder uit elkaar en hou je rok omhoog” hoor je mij zeggen. Even voel je een rilling door je lichaam gaan; het voelt altijd weer heerlijk aan wanneer ik naar je ontblote kruis kijk. “Weet je wat dit is?” vraag ik. Je kijkt naar mij en ziet dat ik iets zilver kleurigs in mijn handen heb. “oorbellen?” antwoord je vragend, want je kan niet echt goed zien wat ik nu in mijn hand heb. “Nee” zeg ik, “voel maar” en gelijk voel je dat ik de vingers van een van mijn handen op je schaamlippen duw en ze begin te spreiden. Mijn andere hand met daarin het zilverkleurige dingetje gaat ook gelijk de richting van je kruis op. “Nat” hoor je me even mompelen en je weet heel goed waar dat op slaat. Gelijk voel je dat mijn vingers tegen je clitje aankomen. Gelijk weet je wat ik in mijn hand had: een zilverkleurig schuifje dat ik om je clitje schuif. Je voelt het gelijk erop duwen. Pijnlijk is het niet, het is net alsof ik iets in je clitje knijp, waardoor deze ook direct wat harder wordt. “Ga eens iets heen en weer met je heupen” zeg ik vervolgens. Mijn handen hebben je kruisje losgelaten en jij beweegt wat heen en weer. Je voelt dat het schuifje iets aan je clitje trekt. Je zag gelijk eigenlijk al dat er kleine kettinkjes met balletjes onderaan aan zaten en door je bewegingen wordt je clitje ook wat heen en weer bewogen. Je merkt dat het gevoel best wel opwindend is naarmate je iets langer heen en weer gaat; het stimuleert steeds weer je clitje iets, waardoor je nog wat geiler wordt dan je al was.

Even later gaan we de deur uit op weg naar de stad, waar ik met nymphje heb afgesproken. Wanneer ik de auto heb geparkeerd lopen we een stukje door de stad via het auto vrije gedeelte. Op een redelijk druk kruispunt loop ik ineens recht op een vrouw af die met haar rug naar ons staat toegekeerd. Ik tik haar een keer op haar rug en zeg: “hoeveel vraag je ervoor”. Als door een slang gebeten draait de vrouw zich om en ze kijkt haast met een boos gezicht ons aan. Maar op het moment dat ze ons ziet zegt ze: “normaal zou ik er tweehonderd euro voor vragen, maar voor u en uw vriendin doe ik het graag gratis. Zelf was je even geschrokken van mij vraag aan de vrouw. Vooral toen ze zich omdraaide leek het of ze boos was, maar uit haar reactie maak je gelijk op dat dit nymphje moet zijn. Op hetzelfde moment geeft ze mij een innige kus op mijn mond, waardoor je het helemaal zeker weet. Automatisch bekijk je haar snel. Ook zij draagt hakken en kousen, alleen haar rokje is rood en ze draagt daarop een strak zwart topje met daarover een openhangende zwarte jas. Verder zie je dat ze wat donkere make-up op heeft en een fel rode lippenstift. Haar haren zijn volgens jou donker rood geverfd, maar het zou ook iets van paars kunnen zijn. Echt goed zien doe je het niet, want voor je het weet komt nymphje op jou af en geeft ook jou een kus vol op je mond, terwijl ze je gelijk even recht in je ogen kijkt. Mijn opmerking dat je aan haar ogen gelijk haar stemming kan aflezen weet je nu ook te plaatsen; en je ziet dat ze haast moet koken van binnen. Even stellen jullie je aan elkaar voor en dan lopen we met z’n drieën omarmt verder.

Ik heb een afspraak gemaakt in een klein gezellig restaurantje. Het is er niet druk en we nemen een beetje afgelegen plekje. We zitten aan een rond tafeltje voor drie personen en kletsen gezellig over van alles wat. Je merkt dat nymphje mij net zoals jij aanspreekt met u, tenzij er even een ober of serveerster bij ons staat. Zo eten en drinken we wat. Zo nu en dan kijk je nog eens naar nymphje en je denkt weer aan mijn opmerking over haar geile blik. Zo nu en dan maak ik wel eens een iets dominante opmerking en zodra het maakt eigenlijk niet uit tegen wie ik dat van jullie doe, maar iedere keer zie je dan de ogen van nymphje extra opgloeien. Ook valt het je op dat ze op zich wel onderdanig gedraagt richting mij, maar in je ogen zie je steeds iets uitdagends. Maar nymphje is zeker niet de enige die mijn aandacht krijgt; regelmatig zeg ik ook wat tegen jou. En ook jij voelt de opwinding in je oplaaien wanneer mijn opmerking iets van dominantie bevat. Dan is het ook net alsof je het schuifje op je clitje even extra kan voelen. Je hebt je benen iets van elkaar staan en weet door een hele kleine beweging met je benen de kettinkjes te laten bewegen, waardoor je je eigenlijk de hele tijd lekker geil blijft voelen. Je vraagt je dan ook af wat er in jou ogen te lezen zal zijn. Soms zie je nymphje je even aankijken en je hebt het gevoel dat zij het dan wel kan zien; op een of andere manier glimlacht ze dan naar je en heel soms heb je het gevoel dat ze zelfs naar je knipoogt met iets van “lekker he?”. Toch voel je je aangenaam en op je gemak.

Wanneer we het eten ophebben en nog wat te drinken toe hebben besteld haal ik ineens een klein doosje uit mijn zak en zet die voor nymphje neer en zeg daarbij “draag deze de rest van de avond, zoals ze gedragen horen te worden”. Nymphje doet het doosje open en je ziet haar er twee balletjes aan een touwtje uithalen. Gelijk zie je ook een hele geile blik in haar ogen ontstaan. Zonder zich te bedenken zie je hoe nymphje de balletjes onder de tafel laat verdwijnen. Ze draait haar ogen jouw richting op. Je kan erin zien wat ze doet; het is haast dat je kan zien dat de balletjes in haar gaan en dat ze ze ook nog even iets naduwt met haar vingers. Je schrikt een beetje als ineens de ober naast je staat en je drinken aanbiedt. Maar intussen zie je uit een ooghoek dat nymphje haar hand net boven tafel heeft. Even wacht ze ook haar drinken heeft, maar wanneer de ober zich maar net heeft omgedraaid zie je hoe ze haar tong om twee van haar vingers laat draaien. Alle drie kunnen we er wel om lachen. Dan zeg ik zacht “Wacht maar sletje; volgende keer laat ik je jezelf vingeren aan tafel”. Even zie je nymphje haar ogen opgloeien. Je kan haast erin lezen dat ze wil gaan zeggen “waarom nu niet”, maar blijkbaar ziet ze dat toch ook niet zitten en ze slaat snel haar ogen neer.

Nadat we ons drinken ophebben rekenen we af en verlaten we het restaurantje om naar een bar te gaan. Je merkt dat alles rondom het eten en dan vooral aan het einde jou niet onberoerd heeft gelaten. Je kan haast voelen dat je clitje nog meer is opgezwollen zodat je nu bij iedere stap het schuifje met de kettinkjes kan voelen bewegen. Even laat je je benen duidelijk langs elkaar gaan en gelijk voel je dat de binnenkant daarvan redelijk nat is. Wanneer we even stil staan en we elkaar aankijken, krijg je de onweerstaanbare drang om mij te kussen, wat je dan ook zonder je te bedenken doet. Je duwt je mond op die van mij en wringt daarbij gelijk je tong tussen mijn lippen door. Even voel je mijn hand die om je lag afglijden naar je kont en je daar stevig vastpakken. Je kreunt even zacht maar heel geil. Dan trek ik mijn mond van die van jou en kijk ik nymphje even aan. Ook zij duwt haar mond gelijk op mij en ook zij geeft mij een innige tongzoen. Daarna lopen we verder terwijl ik zacht maar duidelijk hoorbaar zeg “twee geile sletjes”. Je ziet me glimlachen en het geeft je een heerlijk gevoel dat je mij zo weet te behagen.

In de bar gekomen gaan we ergens in een hoekje staan waar ook een lege barkruk staat. Ik ga op de kruk zitten en laat jou vervolgens wat te drinken halen voor ons drie. Het is een gezellige maar wat aparte bar. De muziek staat vrij hard en ze draaien voornamelijk rock. Het valt je op dat de klanten wat ruiger zijn gekleed; leren jacks, spijkerjasjes en broeken, vrouwen met korte leren rokjes. Toch gaat het er redelijk gemoedelijk aan toe. Glimlachend bedenk je dat dat ook wel mag, als je de uitsmijters ziet staan: twee kleerkasten van zo’n 2 meter die geperst zijn in een blouse die bij een onverwachte beweging vermoedelijk aan stukken zal gaan. Volgens jou zien ze er voldoende afschrikkend uit om alles in het gareel te houden. Halverwege de bar is een soort van lege ruimte die gebruikt wordt als dansvloer. Echt speciaal aangegeven is die niet, maar doordat iedereen er in een soort van kring omheen staat en er een paar mensen staan te dansen moet dat haast wel de bedoeling zijn van die plek. Wanneer je het drinken hebt loop je terug naar nymphje en mij. Nymphje heeft inmiddels een plekje tussen mijn iets gespreide benen gevonden, maar maakt onmiddellijk ook voor jou plaats als jij eraan komt lopen. Jij gaat op het plekje dat ze voor je vrijmaakt staan, waardoor jullie beide iets tussen mijn benen staan. We praten wat terwijl we intussen naar de andere klanten van de bar kijken. Soms komt iemand mij even begroeten; blijkbaar ben ik een bekende in de bar.

Op een gegeven moment zegt nymphje dat ze naar de wc moet. “Wacht maar dan ga ik gelijk met je mee, want anders gaat het heel lang duren” zeg ik en vervolgens vraag ik aan jou of jij intussen even op de spullen en de kruk wil passen. Je gaat op de kruk zitten en ziet hoe nymphje en ik weglopen. Maar je ziet ons niet in de verwachte richting lopen. Gelijk denk je te weten waarom ik zei dat het anders wel heel lang ging duren; bij de toiletten die je kan zien staan mensen te wachten. Ik loop met nymphje richting een deur en steek even mijn hand op richting een barkeeper. Blijkbaar ziet hij dat als een signaal want ook hij steekt even zijn hand op en dan doe ik de deur waar ik voorstond open. Je laat je ogen vervolgens weer door de zaal dwalen. De muziek die ze draaien wordt iets meer bekend en gelijk zie je diverse mensen de dansvloer op gaan. Het duurt even voordat nyphje en ik terugkomen, maar er valt genoeg te zien en je verveelt je niet.

Wanneer we terug komen loopt nymphje in een rechte lijn op je af. Ze strekt haar handen naar je uit die jij automatisch vastpakt. Ze zegt niets tegen je maar trekt je wel aan je armen. Gelijk zie je mij knikken en je laat je door nymphje mee leiden de dansvloer op. Wanneer jullie op de dansvloer komen trekt ze je gelijk tegen je aan. Door de drukte op de dansvloer is dat niet eens opvallend. Dan duwt ze haar mond op die van jou. Je voelt haar lippen op die van jou komen. Het puntje van haar tong voel je ertussen komen. Je voelt je nog steeds zo heerlijk geil dat je je gewoon laat gaan en je mond iets opent. Je voelt haar tong in je mond, maar gelijk proef je iets. Het is een bekende smaak en je zuigt iets op nymphje haar tong. Op hetzelfde moment dat jij weet wat je proeft, fluistert nymphje in je oor: “een voorproefje van wat jij straks ook zal krijgen van de meester”. Daarna duwt ze haar mond weer op die van jou. Dit keer duw jij je tong in haar mond en laat die er langzaam in ronddraaien. Intussen is er een heel rustig nummer begonnen en nymphje heeft haar handen op je kont gelegd. Je voelt hoe ze met haar lichaam langs dat van jou wrijft; je kan haar borsten tegen die van jou voelen duwen en soms duwt ze haar heupen even naar voren tegen die van jou aan. Even gaat door je heen dat jullie wel lesbies lijken zoals jullie bezig zijn. Even wil je ook iets verder van nymphje af gaan staan, maar dan bedenk je dat je het heerlijk vindt om zo met haar te staan en dat niemand van de toeschouwers je zal herkennen. Maar misschien nog wel het belangrijkste wat je voelt is dat ik nymphje de opdracht zal hebben gegeven om zo met je te gaan dansen, terwijl ik toekijk. Gelijk duw je je lichaam wat extra tegen dat van nymphje aan. Je zorgt ervoor dat jullie langzaam iets draaien zodat je mij kan zien; en wat je al verwachtte blijkt ook daadwerkelijk zo te zijn: je ziet mij toekijken met een tevreden gezicht.

Dan ineens verplaatst nympje zich iets, waardoor een van haar benen tegen je kruis aan begint te duwen. Gelijk pakt ze je nog heel iets steviger vast en duwt ze je nog steviger tegen dat been aan. Je voelt haar been over je toch al zo gevoelige kruisje gaan. Je kijkt nympje aan en ziet dat haar ogen bloed en bloedgeil zijn. Je slaat je armen om de nek van haar heen en kreunt zacht “ohh, ohh” in haar oor. “Toe maar, laat je gaan en geniet” fluistert nymphje terug. Daarna duwt ze haar mond weer op die van jou en begint je innig te tongen. Je voelt je kutje in brand staan en duwt het automatisch extra tegen het been van nymphje aan. Het duurt maar heel even en je voelt je onderlichaam haast op springen staan. Je hebt je ogen gesloten en geniet alleen nog maar. Je voelt dat je bijna gaat komen dan laat je snel je hoofd richting een oor van nymphje gaan en fluistert hijgend “nee, niet hier”. In een flits draait nymphje je om. Je ziet dat je vlak voor mij staat, bijna tussen mijn benen. Je voelt dat nymphje gelijk haar hand op je rokje en je kruis duwt. Je kreunt een keer en voelt je lichaam schokken. Ik steek mijn handen naar je uit en trek je tegen me aan. Je voelt de golven van je orgasme door je lichaam gaan. Je duwt je tegen mij aan zodat het niet te veel zal opvallen. Wanneer je de laatste schokjes door je lichaam voelt gaan besef je pas echt wat er gebeurt is. Je voelt je hoofd rood worden en schaamt je vreselijk. Maar gelijk voel je nymphje tegen je aan komen en hoor je haar zacht zeggen: “niemand heeft je gezien, behalve wij”. Toch durf je nog niet in het rond te kijken. Je hebt het gevoel dat de hele zaal naar je zal staan kijken. Tot ik je kin pak en je hoofd omhoog beweeg. Je ziet mij glimlachen en je wil mij boos aankijken. “Kijk maar, niemand zag je”. Ik draai je hoofd iets met je kin heen en weer. Gelukkig zie je niemand naar je kijken, maar toch voel je je nog steeds niet gerust. Daarnaast ben je ook eigenlijk boos op mij; dat ik dit zo met je deed.

Een paar minuten later geef ik aan dat we gaan vertrekken. Nog steeds heb je het gevoel dat je wordt bekeken en je trekt snel je jas aan en loopt voor nymphje en mij de bar uit. Je loopt zwijgend voor ons uit richting de auto. Soms moet je even op ons wachten, omdat je de weg niet helemaal weet. Eigenlijk ben je niet echt boos meer, maar toch wil je me laten merken dat je het maar een rotstreek vond, dus je blijft doen alsof je boos bent. Je krijgt een wat vreemd gevoel: je merkt dat, hoewel je het heel beschamend vond, geil begint te worden als je eraan terug denkt. Inmiddels heb je ook niet echt het gevoel meer dat iemand anders het heeft kunnen zien en al zou iemand het gezien hebben; ze kennen je toch niet. “Misschien heeft iemand het wel gezien en loopt die nu met een harde paal of een nat kruisje rond” denk je. Zonder het echt door te hebben begin je te fantaseren hoe nu een man door jou zich staat te bevredigen of dat een grietje met haar kruis tegen de knie van haar vriend is gaan staan en daar met een geil verlangen tegen aan staat te wrijven. Voor je het weet zijn we bij de auto aangekomen. Ik doe de deuren van het slot en jij stapt in. Nymphje wil ook instappen, maar je hoort mij haar terug roepen.

“Had ik laten komen, gezegd?” hoor je mij streng aan haar vragen. Je hoort nymphje wat ontkennende geluiden maken en dan zeggen: “maar dat was toch ook opgeilen?”. Streng reageer ik met: “je weet best wel wat ik bedoel met opgeilen.” Blijkbaar maakten die woorden indruk op nymphje, want je hoort haar vervolgens zacht alleen nog maar: “ja meester” zeggen. Je kan gewoon horen dat ze zich schuldig voelt. Even is het stil en dan hoor je mij zeggen: “voor straf ga je naakt in de auto zitten. Kleed je uit.”. Vervolgens stap ik de auto in. Je ziet nymphje naast de openstaande deur van de auto staan. Ze trekt haar schoenen uit en gooit die de auto in. Vervolgens zie je haar topje en rokje volgen en ook haar kousen en haar string. Daarna stapt nymphje helemaal naakt de auto in en gaat bij jou op de achterbank zitten. Je ziet mij even door de spiegel naar haar en jou kijken. Het is stil in de auto en ik start de wagen.

Voordat we wegrijden draai ik me om en kijk jou aan. Mijn ogen kijken diep in die van jou. Je probeert mij echt aan te kijken en ook nog boos te kijken, maar je voelt dat je begint te smelten. Dan zeg ik: “kom hier”. Je komt met je hoofd naar mij toe. Je ziet mijn mond iets openen en duwt je lippen op die van mij en duwt je tong mijn mond in. Je voelt me zuigen aan je tong en mijn tong om die van jou draaien. Alle boosheid is bij je verdwenen. Je voelt de opwinding in je lichaam weer toenemen. Weer kijk ik je even aan en zeg dan: “ik genoot van je”. Je voelt een rilling door je heen gaan bij het horen van deze woorden en fluistert zacht “dank u meester”. Vervolgens voel je de auto wegrijden. Je kijkt naar nymphje die je haast niet aan durft te kijken. Je schuift iets dichterbij en ziet haar iets naar je opkijken. “Het spijt me” hoor je haar zacht tegen je zeggen. “Ik vind dat ze genoeg gestraft is, vind je ook niet?” hoor je mij zeggen. Je laat je ogen even over het naakte lichaam van nymphje gaan en dan antwoord je “ja meester”. “Trek der maar tegen je aan, zodat ze niet te veel op valt; volgens mij is ze genoeg bekeken door anderen” hoor je mij zeggen. Je slaat een arm om het naakte lichaam van nymphje heen en trekt haar tegen je aan. Je ziet dat nymphje je een kus wil geven en je duwt je mond op die van haar. Je voelt een van haar borsten tegen je hand aankomen en automatisch begin je die zacht te strelen en te kneden terwijl jullie elkaar innig kussen. Bij een verkeerslicht zie je mij even in de spiegel naar jullie kijken. “Wel ja maak het gelijk maar weer helemaal goed” hoor je mij zeggen, maar je ziet mij glimlachen. Gelijk duw je, zonder je te bedenken, nymphje nog wat meer naar beneden en begin je haar borsten te kussen. Je voelt de rillingen door haar lichaam gaan wanneer je een van haar harde tepels met je lippen raakt. Intussen voel je een hand van nympje onder je rokje glijden. Je plaatst je benen wat meer uit elkaar zodat ze je beter kan strelen. Je rilt van genot als je voelt hoe ze met de kettinkjes aan het schuifje begint te spelen en je bijt haar zacht in haar tepel van genot. “Wil je wat voor me doen?” hoor je mij aan je vragen. Gelijk antwoord je “ja, meester, wat wilt u?” Trek met je tanden aan dat touwtje tussen haar benen. Je gaat half over nymphje heen liggen en zij spreidt haar benen. Je kan het touwtje van de balletjes zien zitten. Je duwt je mond op haar kruis op zoek naar het touwtje. Je kan de geile sappen van nymphje op je lippen proeven. Nymphje duwt gelijk een vinger je kutje in en je kreunt zacht van geil genot. Even zuig je op het natte kutje van nymphje, die opgewonden haar vinger jouw spleet in begint te stoten. “Heb je hem al?” hoor je mij ineens vragen. Je was even vergeten wat de opdracht ook al weer was, maar dan zet je snel je tanden in het touwtje en trekt je hoofd omhoog. Nymphje slaakt een luide geile kreun wanneer het eerste balletje uit haar gaat. Zelf zie je hoe haar kutje eerst opengaat en langzaam het rode balletje naar buitenkomt. Het tweede balletje kan je al een beetje zien zitten; je ziet een stukje glimmen tussen haar kleine schaamlippen. Met een rukje trek je het tweede balletje uit nymphje. Weer volgt er een luide geile kreun. “Hou het in je mond en laat nymphje het onderste balletje schoonmaken” zeg ik. Nymphje komt snel omhoog en begint aan het onderste balletje te likken en te zuigen. Intussen zie je haar jouw aankijken met bloed geile ogen. Wanneer nymphje even aan het balletje heeft gezogen hoor je mij zeggen: “nu neemt nymphje het balletje in haar mond en maak jij de andere schoon. Wanneer nympje het balletje in haar mond heeft open jij je mond en zuig je de andere naar binnen. Doordat het touwtje ertussen maar kort is duwen jullie lippen tegen elkaar. Je proeft nymphje en zuigt gretig aan het balletje. Jullie handen glijden om elkaar heen en strelen elkaar. Het duurt niet lang voordat we daarna bij mijn huis zijn aangekomen. Ik parkeer de auto voor de deur, geef jou de huissleutel en zeg: “maak de deur los en houdt hem open”. Je stapt de auto uit en doet de deur zoals gevraagd open. Dan zie je nymphje helemaal naakt met haar kleren in haar hand de auto uitstappen. Snel loopt ze naar je toe en rent ze naar binnen. Daarna kom ik rustig aangelopen met een glimlach op mijn gezicht. Ik loop langs je heen en loop op nymphje af die in de gang staat te wachten. Je sluit de deur en ziet hoe ik een van mijn handen op de kont van nymphje leg. “Heerlijk om je in je blote kont te zien rennen” zeg ik tegen haar. Je staat een beetje toe te kijken, maar dan steek ik mijn hand naar je uit en je laat je arm vastpakken. “Voel het lekkere kontje van dit sletje maar” zeg ik tegen je en duw je hand erop en laat die erover wrijven. Het valt je nu pas op dat haar kont best wel wat naar achteren steekt.

Ik loop de kamer in en jullie volgen mij. Tegen nymphje zeg ik dat ze voor ons drinken moet gaan pakken en jou laat ik voor me staan. Vervolgens laat ik je vlak voor mij uitkleden. Gelijk maak je je blouse los en je ziet mij toekijken. Je geniet ervan om dit zo vlak voor mij te doen. Eerst gaan je blouse, BH en rokje uit. Vervolgens schop je je schoenen uit. Dan gebaar ik dat je je been op de leuning van mijn stoel moet plaatsen. Terwijl je dat doet voel je je schaamlippen van elkaar gaan en je weet dat ik zo tegen je openstaande kutje aan kan kijken en dat ook doe. Mijn handen pakken de kous beet en trekken die naar beneden. Daarna is de andere aan de beurt. Nymphje komt met het drinken binnen wanneer jij net helemaal naakt bent. Ook haar ogen zie je over je lichaam gaan, wat je nog geiler maakt dan je al was. “Nymphje kom hier zitten op je knieën” zeg ik en ik gebaar dat ze tussen ons in moet gaan zitten. Eerst wil ze met haar gezicht naar mij toe gaan zitten, maar ik gebaar dat ze richting jou moet kijken. Nymphje haar gezicht zit vlak voor je kutje. Je kan haast voelen hoe hongerig ze daarna zit te kijken. “Verwijder het schuifje met je tanden” zeg ik tegen nymphje. Een rilling trekt door je heen wanneer je voelt hoe ze haar handen op je billen plaatst en dan je kruis tegen haar gezicht duwt. Nymphje duwt haar mond tussen je schaamlippen in en vervolgens voel je haar tanden over je clitje gaan, zoekend naar het schuifje. Ze moet echt haar best doen om het met haar tanden vast te kunnen pakken, waardoor haar tanden steeds weer over je clitje schrapen. De geile rillingen gieren door je lichaam heen. Dan voel je dat ze het vast heeft. “Kijk me aan” hoor je mij tegen je zeggen, terwijl je voelt dat nymphje aan het schuifje begint te trekken. Het schuifje gaat niet gelijk los, waardoor je voelt hoe je clit wordt uitgestrekt. Terwijl ik je aankijk hoor je mij zeggen: “ga door nymphje”. De spanning op je clitje wordt steeds intenser. Je hebt met je handen het hoofd van nymphje vastgepakt. Je voelt een pijnscheut door je lichaam gaan en kreunt het uit van genot. De pijn van het trekkende gevoel neemt steeds verder toe en wordt bijna ondragelijk, maar dan ineens schiet het schuifje los. Je kreunt en hijgt en staat te trillen op je benen. Je voelt je bloed door je aderen kolken en kan je clitje voelen kloppen. Ik steek mijn hand uit en pak het schuifje van nymphje aan en zeg dan: “kus haar op dat heel gevoelige plekje”. Gelijk duwt nympje haar mond weer tussen je schaamlippen en begint ze zacht je heel gevoelige clitje te kussen. Rillend van geilheid duw je haar hoofd er iets steviger tegen aan. Nymphje merkt hoe je geniet en begin iets te zuigen aan je clitje. Het duurt niet lang en je voelt het drukkende gevoel in je onderbuik van je naderende orgasme opzwellen. Hijgend en kreunend kijk je mij aan. Je ziet mij je diep in je ogen aankijken. Nymphje laat haar tong snel over de ingang van je kutje likken en je hoort geile geluidjes tussen je benen vandaan komen. Bijna kom je klaar, maar dan zeg ik: “nymphje stoppen, ze mag zo pas komen.” Gelijk trekt nymphje haar hooft terug. Je voelt teleurstelling en kijkt me haast smekend aan in de hoop dat ik het alsnog toe zal staan, maar ik reageer met: “kom voor me zitten naast nymphje en drink eerst je drinken op, zo boven zal ik je laten komen”. Je zakt naast nymphje neer maar je verlangen is alleen maar toegenomen; je verlangt er naar dat je meester jou zal laten komen.

Nadat we allemaal ons drinken op hebben sta ik op en stap over jullie beide heen. Ik loop naar de deur en doe hem open en zeg dan: “waar wachten jullie nog op? Over vijftien minuten wil ik jullie op jullie knieën, voorover gebogen voor mijn bed aantreffen.” Gelijk springen jullie op. En in een speelse bui rennen jullie de trap op naar boven. Boven poetsen jullie je tanden en maken jullie je verder klaar voor de nacht. Binnen een paar minuten zijn jullie helemaal klaar en staan jullie naakt naast elkaar voor de spiegel in de douche. Nymphje komt vlak achter je staan en legt haar armen om je heen. Je geniet van het voelen van haar warme lijf tegen dat van jou. Je kijkt in de spiegel en ziet haar via de spiegel met geile en ondeugende ogen naar je glimlachen. “Ben je net zo geil als ik” fluistert ze zacht in je oor en daarna bijt ze zacht op je oorlel. Gelijk voel je haar handen onder je borsten schuiven en die langzaam maar heel stevig kneden. “Ja” zeg je met een lichte kreun in je stem. Je voelt nymphje met haar natte kruis over je billen gaan en je draait je hoofd naar haar toe. Gelijk vinden jullie monden elkaar en beginnen jullie elkaar te tongen. Je duwt een hand naar achteren tegen het kruis van nymphje aan. Je wrijft met de palm van je hand over haar zeiknatte kutje en hoort haar geil kreunen. Even staan jullie intens van elkaar te genieten, maar dan zeg je: “kom, we moeten klaar gaan zitten”. Jullie lopen naar de slaapkamer toe en gaan met jullie bovenlijven op het bed liggen terwijl jullie met jullie knieën op de grond zitten. Je bovenbenen zijn gestrekt en je kont steekt omhoog. Je rilt bij de gedachte dat ik zo zal binnen komen en je zo zal aantreffen.

Het duurt nog even, maar dan hoor je mij de trap op komen. Je merkt dat ik naar de douche ga en kan horen hoe ik mijn tanden sta te poetsen. Het verlangen in je wordt als maar groter. “Schiet nu eens op” denk je, want je hebt het gevoel dat ik absoluut geen haast maak (iets wat ik ook niet doe). Eindelijk hoor je mij richting de kamer lopen. De deur gaat open en ik zeg: “daar liggen ze, twee geile sletjes in afwachting om gebruikt te worden”. Ik loop op jullie af en geef jullie allebei tegelijk een stevige tik op jullie kont: “niet waar ‘dames’?” hoor je me half spottend vragen. “helemaal ter beschikking voor u” zeg je gelijk en nymphje voegt er aan toe “neem uw geile sletten meester, gebruik ons alstublieft”. Je voelt mij over je kont strelen en gluurt iets naar achteren, waardoor je kan zien dat ik bij nymphje hetzelfde doe. “twee lekkere kontjes, het zou verboden moeten zijn om die zo te tonen.” hoor je mij zeggen en gelijk begin ik iets in die van jou te knijpen. “Straf ons alstublieft voor het tonen meester” hoor je nymphje met een geile stem zeggen. Gelijk hoor je een kletsende tik op nymphje haar kont komen, “omdat je zo’n lekkere geile slet van me bent” hoor je mij zeggen. Daarna voel je mij stevig in je kont knijpen en ik zeg: “en jij dan, ben jij ook zo’n lekkere geile slet van mij?”. Je voelt het bloed door je aderen kolken van opwinding, want je weet dat het niet bij dat knijpen zal blijven. “Ja, meester, doe het alstublieft” kreun je. Dan voel je mijn hard op je kont slaan. De heerlijke felle pijn voel je door je lichaam gaan. Gelijk hoor je nymphje “oh, ja meester kreunen”. Weer voel je mij slaan, mijn hand laat een nagloeiende afdruk achter en gelijk volgt er weer zo’n tik en daarna nog een. Het lijkt wel of je kontje in brand staat, maar mijn hand blijft stevig op je billen kletsen. Intussen kreun je het uit van de pijn, maar nog meer van lust en pure geilheid. Wanneer je kont echt vuurrood aanvoelt begin ik erover te strelen. Je hoort dat nymphje naast je ligt te hijgen en merkt dat je dat zelf ook doet. “Dank u meester” fluister je zacht. Je kan een traan over je gezicht voelen lopen. Je kont doet eigenlijk best wel zeer en je weet dat je die nog wel een paar dagen zal voelen, maar je lichaam lijkt verder haast wel uit elkaar te springen van geilheid; ik zou je kutje maar even hoeven aan te raken en je zou direct enorm klaar kunnen komen. Maar je wil dat nu nog niet: je verlangt ernaar dat ik goed zal kunnen voelen hoe geil je wel bent en je daarna pas laat komen.

Ik geef je even een zetje en zeg: “sla het dekbed weg en ga languit met gespreide benen op het bed voor ons liggen.”. Gelijk kom je omhoog en doe je wat ik heb gezegd. Je gaat recht voor ons liggen met je benen van elkaar maar naar ons toe. Ik ga naast nymphje zitten en til haar hoofd op. “Wat zie je nymphje?” hoor je mij zeggen. “Haar benen en kutje meester” antwoord ze. “Alleen dat?” vraag ik. “Dat ze nat is meester?” antwoordt nymphje half vragend. Een rilling gaat door je heen bij het horen van die woorden. Je knijpt je kutje iets samen, waardoor iets van je sappen naar buiten komen. “Nat? Ze is drijfnat!” hoor je mij reageren. “Trek je benen voor ons op en til je kont eens wat op, zodat we het nog beter kunnen zien” zeg ik vervolgens tegen jou. Rillend van geilheid doe je wat ik vraag. Je duwt je benen terwijl ze opgetrokken zijn extra van elkaar zodat we echt alles kunnen zien. “Zie je dat hete kutje van haar openstaan?” vraag ik vervolgens aan nymphje. “Oh, ja meester” hoor je haar met een hele geile stem zeggen. “Ik wil haar proeven nymphje, steek je vingers in haar en bied ze me aan” zeg ik dan. Gelijk voel je nymphje het bed op komen. Je ligt te hijgen van opwinding. Je voelt een paar van haar vingers je kutje raken en dan ineens in je stoten. Je kreunt het uit en voelt dat nymphje haar vingers in je laat ronddraaien net alsof ze ze daarmee nog natter probeert te krijgen. Dan trekt ze ze weer met een ruk uit je. Je volgt haar met je ogen en ziet mij haar hand vastpakken. Ik steek haar vingers in mijn mond en zuig erop. Je zou het haast uitgillen van geilheid. Je ziet mijn wangen samentrekken; zo hard zuig ik op de vingers van nymphje en wanneer ik ze weer uit mijn mond trek hoor je me zeggen: dat smaakt naar meer. Automatisch begin je je kutje nog wat extra omhoog te duwen. Ik kruip over het bed heen naar je toe en kom met mijn hoofd vlak bij die van jou. Ik kijk je aan en vraag: “geil? sletje van me”. Je antwoordt hijgend: “ja meester”. Gelijk voel je mij een van je handen vastpakken. Terwijl ik je nog in je ogen kijk maak ik die boven je hoofd aan een handboei vast. Automatisch duw je je andere hand al naar me toe. Ik bevestig de handboei ergens boven aan het bed en maak ook je andere pols vast. “Kom hier zitten nymphje” zeg ik dan. En wijs haar aan dat ze met haar benen gespreid over je hoofd moet gaan zitten. Bijna gelijk zie je haar kruis boven je hoofd komen. Je ziet haar schaamlippen van elkaar gaan en haar natte kutje boven je gezicht. Maar wanneer nymphje haar kruis helemaal naar beneden wil duwen zeg ik: “stop, niet zonder toestemming en dat krijg je nog niet”. Vervolgens voel je hoe ik tussen je benen ga liggen. “Eerst ga je wat voor mij doen nymphje; je gaat met haar kutje spelen zoals ik het te zeg” zeg ik. Je voelt nymphje zich over je heen buigen. Je ogen kijken recht naar het kutje van haar en als je omhoog kijkt kan je haar bilnaad zien; haar billen zijn gespreid. “Knijp in haar clitje” hoor je mij zeggen en gelijk voel je de vingers van nympje je clitje pakken. Ze begint erin te knijpen. “Steeds een klein fel kneepje” hoor je mij zeggen en je voelt hoe nymphje het doet. Bij ieder kneepje trekt ze er iets aan, je voelt je clitje steeds gevoeliger worden. “Laat mij haar nog eens proeven” zeg ik. De andere hand van nymphje komt ook tussen je benen. Je voelt weer haar vingers in je komen en weer draait ze ze in je kutje rond. Daarna gaan de vingers weer uit je en je hoort mijn mond smakkende geluidjes maken. “Nu mag je haar je laten verwennen” zeg ik tegen nymphje. En je ziet haar kruis verder zakken. Je steekt je tong uit en voelt hoe zij haar natte kruis op je mond duwt. Je kan de geile zoete sappen van haar proeven. Je zuigt en likt haar kutje. “hou haar open” hoor je mij zeggen. Je voelt nymphje een paar van haar vingers iets in je duwen en dan je kutje open trekken. Je voelt dat je echt open wordt gehouden door haar en dan voel je een vinger midden tussen haar vingers in je strelen en iets duwen. Je weet dat het een vinger van mij moet zijn. Opgewonden begin je nymphje hard aan haar clit te zuigen, die op haar beurt in opwinding jou kutje nog iets verder open trekt. Je weet gewoon dat ze je echt een heel eind open houdt; je voelt de spanning op je kutje. Mijn vingers glijden op en neer in je. Je stelt je voor hoe geil het uitzicht zal zijn dat ik op en vooral in je heb. Je voelt dat je zo klaar zal gaan komen en kreunt “Oh, meester, ik hou het bijna niet meer.” Je moet echt moeite doen om niet klaar te komen. “Nog niet sletje, ik ben nog niet klaar” hoor je mij reageren. Gelijk voel je dat mijn vingers uit je gaan. Even voel je je iets teleurgesteld, maar dan hoor je een rits; je hoort dat ik mijn broek aan het uit ben doen. Je laat je tong gelijk wild over de ingang van nymphje haar kutje draaien en stoot hem er zo nu en dan een paar keer diep in. Je voelt mijn handen je benen vastpakken. Je verlangt ernaar om gevuld te gaan worden door mijn pik en weet dat dit zo zal gaan gebeuren. Mijn handen pakken je heupen vast en nympje haalt haar vingers uit de buurt en komt iets omhoog. Je voelt mijn eikel tegen je clit stoten en daarna half je kut in komen. Je kreunt het uit van geilheid. Weer stoot ik, maar nu voel je mijn hele pik ineens tot diep in je komen. Gelijk gaat hij weer uit je. Nymphje buigt zich met een ruk voorover terwijl je mij hoort zeggen. “Proef die geile slet van me”. Aan de bewegingen van nymphje voel je dat ik mijn pik haar mond in stoot. Gelijk merk je dan nymphje nog natter wordt dan ze al was. Gulzig begin je haar sappen op te likken. Weer pakken mijn handen je heupen stevig vast. En dan ineens stoot ik mijn pik helemaal in je. Je voelt hoe je kutje wordt opengeduwd. Gelijk begin ik mijn paal op en neer in je te stoten. Nymphje komt wat meer overeind en begint met haar kutje over je gezicht te wrijven. Je voelt je hele gezicht nat worden, terwijl ik steeds sneller en harder in je begin te stoten. “Vinger je erbij” hoor je mij half hijgend tegen nymphje zeggen. Ze laat zich wat achterover hangen, waardoor je nu haar kutje en een stukje van haar bilnaad begint te likken. Je voelt mijn handen van je heupen gaan en je borsten vastgrijpen om die vervolgens gelijk stevig te kneden. Even gaat er een gevoel van machteloosheid door je heen; je voel echt dat je wordt gebruikt en je vindt het een heerlijk gevoel. Gelijk begint je onderbuik samen te trekken. Mijn harde paal voel je wild in en uit je stoten. Je hoort zowel nymphje als jouw kutje geil soppende geluiden maken. De hele kamer is gevuld van geile geluiden. “Ga omhoog nymphje, ze moet kunnen ademen” hoor je mij kreunend en hijgend zeggen. Nymphje gaat iets omhoog en steekt vlak boven je ogen drie vingers diep haar kutje in en begint zich direct snel te vingeren. Je voelt dat je op springen staat. “Meester ik kan het niet meer houden” kreun je half gillend. Het is net alsof ik nog harder en dieper begin te stoten. Maar dan zeg ik: “kom klaar sletten van me”. Je kan een bijna dierlijke kreun boven je horen en terwijl je opkijkt zie je een straaltje geil langs de vingers van nymphje naar buiten komen. Gelijk begin ook jouw lijf je schokken. Je voelt je geil zich een weg naar buiten persen. Je schreeuwt het uit en voelt dan de golven van je orgasme door je lichaam trekken. Wild schokkend kom je klaar. Even ben je helemaal van de wereld, maar wanneer je je ogen weer open doet zie je nymphje nog steeds boven je met haar kutje spelen. Je voelt mijn pik nu langzaam in je op en neer gaan. De naschokjes van je orgasme kan je nog door je lichaam voelen gaan. Je merkt dat je gezicht nat is en weet dat dat nymphje haar sappen moeten zijn die je voelt; ze kwam half spuitend of misschien wel helemaal spuitend over je klaar. En eigelijk geeft dat je alleen maar een lekker gebruikt gevoel. Je laat je tong een geil langs je lippen gaan en proeft de sappen van nymphje. Blijkbaar kan ze dat zien, want gelijk duwt ze haar kutje tegen je mond aan, waarop jij zacht begint te zuigen. Even later voel je dat ik mijn pik uit je trek. Je merkt dat hij nog helemaal hard is en ik vermoedelijk nog niet ben gekomen, hoewel zeker weten doe je het ook niet, want je was echt even helemaal weg toen je kwam. Ik maak je los en ga dan languit op het bed naast je liggen. Nymphje neemt aan mijn andere zijde plaats. Ik kijk jou even aan en kus je op je mond. Vervolgens zeg ik glimlachend: “mmm, jij ruikt lekker”. Bijna begin je te blozen. Dan geef ik nympje een kus op haar mond. Jullie liggen allebei op een arm van me en ik trek jullie extra tegen me aan terwijl ik zeg: “hebben mijn sletjes genoten”. “Ja, meester” antwoorden jullie beide.

Heel even is het stil en dan zeg ik met een strenge stem: “en waarom ben ik nog niet door jullie bevredigd, stelletje sletten! Ga aan jullie werk! NU!.” Hoewel je wel kan horen dat mijn boosheid gemaakt is, schiet je naar beneden. Ik hoef je niet te vertellen wat je moet doen. En ook nymphje heeft geen nadere uitleg nodig, want je ziet haar al mijn pik diep in haar mond nemen en mij gelijk beginnen te pijpen. “Hier die konten van jullie” hoor je me nog steng zeggen. Je gaat zo zitten dat ik erbij kan en voelt mij op je nog steeds gevoelige kont slaan. Je legt snel je handen om mijn ballen heen en begint die zacht te kneden terwijl je mij geil langs de binnenzijde van mijn been likt. Nymphje legt een arm om je heen en trekt je naar haar toe. Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en begint aan een kant te likken en trekt jou naar de andere kant, waar jij vervolgens begint te likken. “Dat is beter” hoor je me met een tevreden stem zeggen en je kan mijn opwinding erin horen. Nymphje en jij kijken in elkaars ogen. En je kan in die van haar zien, wat je zelf voelt gebeuren; mijn vingers duw ik in jullie kutjes en begin ze op en neer te stoten. Even trekt nymphje mijn pik naar zich toe en neemt die diep in haar mond. Dan laat ze hem los en duwt ze hem naar jou. Je kan uit haar ogen aflezen wat ze wil zeggen: “laat zien hoe ver jij hem kan hebben”. Je opent je mond en neemt hem diep; tot aan je keel. Om hem vervolgens al sabbelend en zuigend weer uit je mond te laten glijden. Je kijkt nymphje met een geile blik aan. Gelijk neemt zij hem weer van je over. Je ziet mijn paal verdwijnen in haar mond, nog verder dan jij hem had. Intussen voel je mij nog steeds met je kutje spelen. Ik duw een tweede vinger naar binnen en je begin ertegen aan te rijden. Jij pakt mijn pik weer vast en haalt een keer diep adem. “Het moet lukken!” denk je en dan laat je hem langzaam je mond in gaan. Je duwt je mond steeds verder. Je moet ademen maar doet dat door je neus. Je hebt moeite om je niet te verslikken wanneer je hem tegen je keel voelt komen. Maar je wil niet opgeven; het zal je nu lukken. Je duwt en voelt hem in je keel komen. Mijn kloppende eikel kan je er voelen. Nymphje houdt je hoofd wat vast en likt je in je nek terwijl jij mijn pik langzaam neukt met je mond en keel. Het geeft je zo’n geil gevoel dat je bijna al weer klaarkomt, maar je weet het in te houden. Langzaam laat je mijn paal weer uit je mond glijden en dan is nymphje aan de beurt. Je ziet mijn paal verdwijnen. Zij weet hem nu ook helemaal in haar mond te nemen. Je begint nymphje te kussen en te likken. En fluistert bij haar oor “ga door, ga door”. Inmiddels hoor je mij steeds meer hijgen en kreunen. Mijn vingers beginnen snel op en neer te gaan in je kutje. Je kan haast niet wachten tot nymphje klaar is, want je wil mij verder pijpen. Ze laat hem gelukkig weer uit haar mond glijden. Dit keer neem je hem snel in je mond en begin je er hard en intens aan te zuigen. Je hoort nymphje in je oor hijgen: “slik niet, bewaar wat voor mij”. Het doet je gelijk terug denken aan vanmiddag. Je voelt weer je onderbuik samenknijpen. Je kreunt een keer hard en begint nog steviger te zuigen. Nymphje is ook heel geil en opgewonden; je hoort haar wild hijgen bij je oor en je kan de rillingen door haar lichaam voelen gaan.”O, meester, o meester” begint ze haast te piepen. Jij kan niets zeggen, maar voelt hetzelfde als haar: je lichaam staat op springen en schreeuwt haast om klaar te mogen komen. Terwijl je me wild pijpt stoot je steeds je kutje op mijn vingers. “Geef het geile sletten van me” hoor je mij met een kreun zeggen. Het lijkt haast of je ontploft, maar dit keer weet je wel bij je positieven te blijven. Je voelt de schokken door je lichaam gaan en je sappen naar buiten stromen. Je voelt het over je benen lopen. Gelijk pakt een van mijn handen je hoofd vast en ik duw mijn pik helemaal in je mond. Ik stoot mijn pik een paar keer omhoog en dan voel je mijn hand samentrekken. Mijn eikel trilt en mijn zaad begint in je keel te spuiten. Je moet moeite doen om niet gelijk alles door te slikken. Maar doordat je niet slikt voel je dat je mond te vol wordt en het geil langs je mond hoeken naar buiten komt. Eerst laat je mond nog een paar keer op en neer over mijn pik gaan en wanneer je denkt dat ik helemaal gekomen ben draai je je hoofd naar nymphje. Gelijk begint ze langs je mond te likken en dan duwt ze haar tong diep in je mond. Dan pas slik je en je hoort ook nymphje een keer slikken. Je hebt mijn pik nog in je hand en trekt er zacht aan. Je duwt nymphje haar hoofd richting mijn paal en likt zelf het zaad dat je nog op je vingers ziet zitten weg. Nymphje zuigt de laatste restjes uit mijn eikel en likt daarna mijn pik van boven naar beneden helemaal af. “Lekkere sletten van me” hoor je mij zacht zeggen. Je draait je om en kruipt tegen me aan. Je duwt je borsten stevig tegen mij aan en kust mij op mijn mond. Wanneer nymphje ook is gaan liggen ga je iets aan de kant zodat zij mij ook op mijn mond kan kussen. Je legt een arm om mij en haar heen en streelt haar over haar kont. Nymphje pakt even het dekbed en gooit dat over ons heen. Daarna buigt ze zich over mij heen naar jou toe. Ze houdt je bij je kin even vast en zorgt ervoor dat jullie vlak voor mijn gezicht uitkomen. Dan laten jullie je tongen vlak voor mijn ogen om elkaar draaien; een geile tongendans vlak voor mijn ogen. “Slaap lekker” zeg je vervolgens en nymphje zegt ook “slaap lekker”. Beide kijken jullie dan naar mij; ik zei niets. Mijn ogen zijn gesloten en ik slaap. “mannen” zegt nymphje en jij glimlacht een keer en reageert met “tja, allemaal hetzelfde”.

Je zet het licht uit en kruipt stevig tegen me aan en dan klinkt mijn stem in het donker: “sletjes, allemaal hetzelfde.. .morgen voor straf een slip-lozedag. Welterusten sletjes van me”. Zowel jij als nymphje basten uit in een hard lachen. Het werkt zo aanstekelijk dat jullie van geen ophouden meer weten. “stil jullie.. schaam je”. Je probeert stil te zijn en nymphje ook maar wanneer je haar maar iets hoort gniffelen begin je al weer te lachen. Weer klink mijn stem en streng hoor je mij zeggen: “nog een lach en je staat buiten de kamer een half uur op de gang”.

En vijf minuten later staan jij en nymphie samen op de gang. Eerst lachen jullie een tijdje maar daarna zijn jullie stil. Wat daar verder gebeurt is weet ik natuurlijk niet; ik meende nog even de douche te horen en wat opgewonden geluiden, maar ik ben gaan slapen met een grijns op mijn gezicht. Maar... ik zal je zeker nog eens laten vertellen wat jullie daar hebben gedaan.

Meer lezen? Klik hier om naar K's Kelder te gaan