Links naar van alles en nog wat

Hieronder staan allerlei links naar sites die mij aanspreken, sites waar ik zelf ook kom, sites waar ik spullen heb gekocht en sites die ook een link naar mijn site hebben opgenomen.

Mocht je zelf graag een link op mijn site willen hebben, kijk dan even helemaal onderaan deze pagina.

Fantasy in red; een copy van mijn eerste site; hij is niet onderhouden, dus de teksten zijn achterhaald.

Inspirations; mijn tweede site. Ergens heb ik een kleine aanpassing gedaan, maar verder is de site ook nog zoals hij ooit was en zijn de teksten achterhaald.

Hexx; een site met verhalen en nog veel meer. Zeker het bezoeken waard.

Love hurts; site van een slavin, waarop haar gevoelens en ervaringen centraal staan. Geen geile verhaaltjes, maar zeker een aanrader om te bezoeken.

Gertibaldi; site met heel veel verschillende soorten verhalen (BDSM en niet BDSM). Volgens mij ruilen we al links sinds het begin van deze site.

Kinky 4 all - Een winkel waar je van alles op het gebied van BDSM kunt bestellen. Ik ken ze van een aantal meetings waar ik ben geweest en zij ook een stand hadden staan, maar je kunt ook via internet bij hun bestellen. Mijn ervaring is dat ze een goede kwaliteit leveren voor een acceptabele prijs. (en nee, ze sponseren de Kelder niet, dit is gewoon mijn mening).

 

En nu nog wat links naar diverse sites die ook een link naar mijn site hebben opgenomen.

Pagerank via De Linkotheek

Hier ben ik ook te vinden onder de naam: Kix_nl

I (heart) FetLife: BDSM & Fetish Community for Kinksters, by kinksters

Wil je een link op mijn site naar jouw site, neem dan bij "Reacties" even contact met mij op. Hieronder staat mijn banner die je op jouw site kunt plaatsen