Welkom

 

Maar even hiervoor iets. De site werkt weer! Iemand die hier voor het eerst komt zal het niet door hebben, maar een tijdje of misschien wel een langere tijd waren de verhalen op deze site helemaal niet te lezen vanwegen een technisch probleem. Een deel van het probleem heb ik nu opgelost, waardoor tenminste een deel van de verhalen weer gewoon te lezen is, voor de rest van de verhalen zal ik wat meer moeite moeten doen om die ook weer leesbaar te krijgen. Waarschijnlijk zal ik zo af-en-toe weer een verhaal herstellen en beschikbaar maken, want alles even achter elkaar herstellen gaat te veel werk worden. Veel plezier in elk geval met wat er wel te vinden is op deze site.

Welkom op K's Kelder, mijn persoonlijke site over BDSM (of SM , net hoe je het wilt noemen). Op deze site kan je mijn verhalen en gedachten over hoe ik tegen BDSM aan kijk, vinden. Belangrijkste doel van mijn site is dat ik er plezier van heb om hem te maken en hem zo nu en dan aan te passen. Maar ik probeer ook mensen die met BDSM beginnen een beeld te geven van hoe dat nu in elkaar zit.

De afgelopen jaren is er weinig aan deze site veranderd. Ik heb soms wel weer plannen om er iets aan te gaan veranderen, maar in de praktijk kom ik daar niet echt aan toe. Een site onderhouden kan leuk zijn, maar het gewone leven is leuker en dus heb ik er geen tijd meer voor over. Maar misschien ga ik toch eens wat meer bij Gedachten zetten.

Mocht je om een of andere reden willen reageren op mijn site of vragen aan mij stellen, bij Reacties staat hoe je me kunt bereiken. Denk niet dat ik totaal geen tijd heb om daarop te reageren; anders had ik Reacties niet in het menu gezet.