Welkom

 

Welkom op K's Kelder, mijn persoonlijke site over BDSM (of SM of GOR, net hoe je het wilt noemen). Op deze site kan je mijn verhalen en gedachten over hoe ik tegen BDSM aan kijk, vinden. Belangrijkste doel van mijn site is dat ik er plezier van heb om hem te maken en hem zo nu en dan aan te passen. Maar ik probeer ook mensen die met BDSM beginnen een beeld te geven van hoe dat nu in elkaar zit.

De site is steeds in ontwikkeling; zo nu en dan voeg ik nieuwe dingen toe, soms verwijder ik delen en soms pas ik dingen ook aan. Een van de dingen die ik door de jaren heb ontdekt is dat BDSM voor mij zich ontwikkeld. De basis gedachte blijft wel hetzelfde, maar mijn interesses en aandachtsgebieden veranderen. Met name in de verhalen zijn verschillen te vinden, maar ook in mijn gedachten zullen ontwikkelingen te merken zijn. Mocht je iets tegen komen wat voor jou onduidelijk is, maar waarvan je toch zou willen weten hoe ik er over denk. Mij vragen stellen mag altijd (Bij contact vind je wel hoe je met mij in contact kunt komen.)

Naast mijn verhalen en gedachten staan er ook van anderen. Op zich controleer ik wat iedereen op deze site zet, maar ik voel me niet verantwoordelijk voor wat anderen zeggen of schrijven.