Wie ben ik?

apologyDoet dat er dan toe? K of Kix en ook nog HardCore of weet ik veel; je mag me noemen zoals je wilt. En ik ben dominant. Dominant met een wat sadistische instelling. Verder ben ik iemand die vrij veel behoefte heeft aan vrijheid en eigen keuzes maken. Hoewel ik aan de andere kant een normale baan in de ICT (iets met computers voor de leken) heb.

Ik woon in Arnhem en ik heb mijn prinsesje gevonden. Ik heb deze site in 2006 gemaakt. Aanvankelijk schreef ik regelmatig nieuwe verhalen, maar de laatste jaren is daar weinig meer van gekomen. Enerzijds ontbreekt me de tijd ervoor, anderzijds ontbreekt het me ook aan inspiratie om echt nieuwe dingen te gaan schrijven. Tegenwoordig doe ik nog steeds aan BDSM maar praat/chat/mail ik er liever over dan dat ik een verhaal erover schrijf. Maar wie weet komt er nog eens een nieuw verhaal.

Ik ben dus dominant. Dat is een eigenschap van me. In het dagelijks leven ben ik ook dominant, dus het heeft in elk geval niets met compensatie ten opzichte van mijn verdere leven te maken. En ik ben sadistisch ingesteld. Ik kan er dus van genieten om anderen zowel lichamelijk als geestelijk pijn te doen. En nee, ik heb geen slechte jeugd gehad waardoor ik nu van alles moet gaan recht zetten; ik weet dat er mensen bestaan die ervan genieten om pijn te ondergaan en ik kan ervan genieten om die pijn bij sommigen van hen toe te brengen. O, en ik ben 100% hetro.

 

Verder hou ik van motor rijden, rock en metal muziek en (voor de kenners) ook EBM spreekt mij zeer aan.

Wil je verder nog wat weten dan vraag je me maar (bij "Reacties" staat hoe je me kunt bereiken)