Wie ben ik?

apologyDoet dat er dan toe? K of Kix en ook nog HardCore of weet ik veel; je mag me noemen zoals je wilt. En ik ben dominant. Dominant met een wat sadistische instelling. Verder ben ik iemand die vrij veel behoefte heeft aan vrijheid en eigen keuzes maken. Hoewel ik aan de andere kant een normale baan in de ICT (iets met computers voor de leken) heb.

Wanneer ik dit in 2019 schrijf ben ik 50 jaar. Ik woon in Arnhem en heb een relatie met een vrouwelijke switchende sub/slavin van 25, die ten opzichte van mij onderdanig is, maar ten opzichte van anderen graag haar dominante zijde toont, voor zo ver ik dat haar ook toesta.

Ik heb deze site in 2006 gemaakt. Aanvankelijk schreef ik regelmatig nieuwe verhalen, maar de laatste jaren is daar weinig meer van gekomen. Enerzijds ontbreekt me de tijd ervoor, anderzijds ontbreekt het me ook aan inspiratie om echt nieuwe dingen te gaan schrijven. Tegenwoordig doe ik nog steeds aan BDSM maar praat/chat/mail ik er liever over dan dat ik een verhaal erover schrijf. Maar wie weet komt er nog eens een nieuw verhaal.

Ik ben dus dominant. Dat is een eigenschap van me. In het dagelijks leven ben ik ook dominant, dus het heeft in elk geval niets met compensatie ten opzichte van mijn verdere leven te maken. En ik ben sadistisch ingesteld. Ik kan er dus van genieten om anderen zowel lichamelijk als geestelijk pijn te doen. En nee, ik heb geen slechte jeugd gehad waardoor ik nu van alles moet gaan recht zetten; ik weet dat er mensen bestaan die ervan genieten om pijn te ondergaan en ik kan ervan genieten om die pijn bij sommigen van hen toe te brengen. O, en ik ben 100% hetro, dus mannen hoeven me nu niet massaal te gaan mailen of ik iets met ze zou willen doen en ze hoeven ook niet te mailen of mijn switch dan iets met ze mag doen; we hebben alleen iets met meiden die ook als meisje geboren zijn.

 

Verder houden zowel ik als mijn slavin van motor rijden, rock en metal muziek en (voor de kenners) ook EBM spreekt ons zeer aan. We zijn levensgenieters en gaan vaak op stap naar rockfeesten, rockkroegen, festivals, maar ook uit eten en naar de sauna. En we sporten vrij veel om dat allemaal weer te compenseren. Wat niet wil zeggen dat ik een strakke 6 pack heb; ik heb meer het figuur van een beer om de woorden van mijn slavin te gebruiken. Maar zij weet zich slank te houden. Een echte foto van mezelf ga ik hier niet neerzetten; mocht je echt heel nieuwsgierig zijn, dan moet je me maar mailen en me dusdanig weten te overtuigen dat ik je er een ga sturen.

Mijn mening over BDSM. Hier zou ik een heel lang stuk kunnen schrijven, want ik heb best een mening en gedachten over BDSM, maar ik ga het kort houden. Wat ik belangrijk vind zijn ten eerste respect en verstand en verder mag ieder doen waar hij/zij zin in heeft. 50 Tinten vind ik altijd een leuk onderwerp om over te beginnen. Toen de boeken van 50 tinten populair werden deed ik al even aan BDSM en ik kan er achteraf wel om lachen. Ineens moest iedereen het lezen en het liefst ook nog alle drie de boeken, want ja het was nu eenmaal hot om het te lezen. Maar de boeken waren echt niet van een best niveau, dus als iemand het eerste deel uit had wist hij en vooral zij ook wel hoe het verder ging lopen. Er gingen toch heel wat vrouwen hartjes sneller kloppen van die, laten we eerlijk zijn, ronduit gestoorde Gray en wat die allemaal uithaalde bij de bijna onnozele Anastasia. Destijds was ik minder blij met die boeken... Maar goed, tegenwoordig mag "BDSM". Ik zet het maar tussen haakjes, want bij veel is het niet meer dan wat ruige seks met touwtjes en een keer over de knie. Maar toch is het allemaal wat meer geaccepteerd, en dat is op zich niet slecht. Een ander fenomeen waarom ik ook best moet lachen zijn de chokertjes waar menig vrouw tegenwoordig mee rondloopt; ze lijken verdacht veel op de collars die slavinnen dragen. Ja, wel even jammer voor de slavinnen die die echt hebben verdiend en het altijd al met trots hebben gedragen. Maar het zal wel weer over gaan.

Wil je verder nog wat weten dan vraag je me maar (bij "Reacties" staat hoe je me kunt bereiken)